Προς το περιεχόμενο

RAGE 2 [PC] [2019]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το εχει το ροζακι του παντως βλεπω, δεν ειναι κακο! Να δει και το ματι ενα διαφορετικο χρωμα ρε αδερφε. Τωρα τελευταια αρχιζω να το συνηθιζω! 😂

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 1
Δημοσ.

Ασχοληθηκαμε κανα 2ωρο σημερα και μπορω να πω οτι ειναι λιγο αχταρμας στο ποσα πραγματα εχει να κανεις. Τα γραφικα τιμια κυριως τα textures και τρεχει νερακι με λιγο χαμηλωμα SSAO και shadows. Ωραιος κοσμος στυλ mad max και τεραστιος χαρτης με πολλα πραγματα να κανεις. Θα περιμενω να βγουν 2-3 patches και θα ασχοληθω σιγουρα. Το 1 με ειχε κουρασει στο PS3. Αυτο μου φανηκε αρκετα πιο fun και για το story βλεπουμε.

Δημοσ.

Το combat είναι αρκετά διασκεδαστικό, συγκρίνεται με το Bulletstorm. Ο κόσμος είναι Mad Max ναι, το σκουπιδό-engine τι το ήθελαν δεν ξέρω..Στην οδήγηση έχει αρκετά hitches.

Δημοσ.
20 hours ago, GhostRiderLSOV said:

Bullet sponge είναι και λόγω θωράκισης, go for the headshots. ^_^

Εκτός από τους Shrouded, γιατί φοράνε κράνη που δεν σπάνε/φεύγουν.

Γενικά στην αρχή πάει slow, όσο ανεβάζεις abilities και όπλα όμως, τόσο πιο πολύ "παίζεις" με τους εχθρούς. Είναι νομίζω στανταράκι της Avalanche αυτό.

Έπαιζα τελικά πολύ δύσκολα missions από το get-go. L5-6, όλα φοράν πανοπλία. Παντού! 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Ο κόσμος είναι Mad Max ναι, το σκουπιδό-engine τι το ήθελαν δεν ξέρω..Στην οδήγηση έχει αρκετά hitches.

Προφανώς γιατί η Avalanche έχει εμπειρία με την Apex Engine που χρησιμοποίησε στα προηγούμενα παιχνίδια (Mad Max, Just Cause). Πάντως δεν θα την έλεγα σκουπιδο-engine. Το Just Cause 4 ήταν πολύ εντυπωσιακό. Απλώς στο Rage 2 έπρεπε να θυσιάσουν κάποια πράγματα για να τρέξουν τα Pro και X στα 60 fps.

Δημοσ.

Χάλι μαύρο ήταν το JC4, που το είδες το εντυπωσιακό ; Μόνο τα physics αξίζουν, σε κάποια σημεία δείχνει χειρότερο από το JC3. Καλά το Rage 2 δεν το συζητάμε, χειρότερα δείχνει από το Mad Max οπτικά. Τουλάχιστον ας βάλουν ένα sharpness slider στα options να φτιάξει κάπως γιατί το Vulkan δεν επιτρέπει και την χρήση του Reshade.

• Moderators
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Βαράς κεφάλια και φεύγουν μπαμ μπαμ..

Όχι στους Shrouded. ;)
Δεν φεύγουν τα κράνη τους.

1 ώρα πριν, seithan είπε

Έπαιζα τελικά πολύ δύσκολα missions από το get-go. L5-6, όλα φοράν πανοπλία. Παντού! 

To rifle όταν ξεκλειδώσεις τις armor piercing σφαίρες, τσακίζει. Πρέπει να δω και με την καραμπίνα πώς είναι το αντίστοιχο upgrade. Εγώ παίζω στο hard.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Καλά το Rage 2 δεν το συζητάμε, χειρότερα δείχνει από το Mad Max οπτικά. 

ωχ για τα μπάζαRpS_tongue.gif BTW το Mad Max θελω να το ξεκινησω κάποια στιγμή, φαινεται πολυ ωραιο game, και το αγόρασα μολις ενα πεντάευρω στα steam sales.

Επεξ/σία από Anuminas
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Anuminas είπε

ωχ για τα μπάζαRpS_tongue.gif BTW το Mad Max θελω να το ξεκινησω κάποια στιγμή, φαινεται πολυ ωραιο game, και το αγόρασα μολις ενα πεντάευρω στα steam sales.

Το ειχα τσιμπησει ένα 6αρι και εγω και το ειχα λιωσει. Παρολο καποια αρνητικα σχολια το καταευθαριστηθηκα

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, Psycho_Warhead said:

Βαράς κεφάλια και φεύγουν μπαμ μπαμ..Bullet sponge δεν υπάρχει.

Καλά ναι δεν ισχύει ακριβώς αυτό. Εάν πας σε αυτού του είδους τις αποστολές χωρίς να έχεις ξεκλειδώσει περκς, gl-hf. Κατά τα άλλα ναι είναι αυτονόητο ότι θα επικεντρωθείς σε χεντιδια. 

2 hours ago, Psycho_Warhead said:

Χάλι μαύρο ήταν το JC4, που το είδες το εντυπωσιακό ; Μόνο τα physics αξίζουν, σε κάποια σημεία δείχνει χειρότερο από το JC3. Καλά το Rage 2 δεν το συζητάμε, χειρότερα δείχνει από το Mad Max οπτικά. Τουλάχιστον ας βάλουν ένα sharpness slider στα options να φτιάξει κάπως γιατί το Vulkan δεν επιτρέπει και την χρήση του Reshade.

Παιδιά εάν έχετε nvidia, παίξτε με το details, κάνει θαύματα. 

1 hour ago, GhostRiderLSOV said:

Όχι στους Shrouded. ;)
Δεν φεύγουν τα κράνη τους.

To rifle όταν ξεκλειδώσεις τις armor piercing σφαίρες, τσακίζει. Πρέπει να δω και με την καραμπίνα πώς είναι το αντίστοιχο upgrade. Εγώ παίζω στο hard.

Έχω αρχίσει να ξεκλειδώνω με την καραμπίνα σαν πρώτο όπλο, δεν έχω φτάσει ακόμη στο armor piercing αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι βούτυρο μετά. 

--------------

Το MSI Afterburner σας εμφανίζει overlay.; εμένα όχι 😭

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...