seithan Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Έχουν κάψει οι σέρβερ της Μπεθέσντα. Δεν κατεβάζει/φορτώνει τίποτα στον launcher της. Edit :πήρε μπρος και κατεβάζει μπούνια! Edit 2: και κατέβηκε. Ξεκινάει το κάψιμο! Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από seithan
giorgosmcmc Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 Δημοσ. 14 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Θα παιχτεί σιγουρα απο μενα, σε κανένα 6μηνο.. ισως και νωριτερα.. ο καιρος θα δειξει.... 😉 Επεξ/σία 14 Μαΐου 2019 από giorgosmcmc
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Χμμ άλλο ένα high spec demo από τη Μπεεεθέσντα με νέα κάρτα για τις φωτοσκιάσεις Nα δω αν θα πιάνει έστω 50fps στα 1080p Και τόσο διθυραμβικες κριτικές από όλα τα μεγάλα site χμμμμμ . Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από Mhlogiatros
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 12 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Χμμ άλλο ένα high spec demo από τη Μπεεεθέσντα με νέα κάρτα για τις φωτοσκιάσεις Nα δω αν θα πιάνει έστω 50fps στα 1080p What?! Το game δεν έχει RTX, δεν λέει πολλά από graphs και είναι παρα πολύ optimized. Είσαι σε λάθος thread μήπως?!
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Τρέχει ομαλά και σε Amd 580 ; Απλώς γκρινιάζω πάλι περιμένοντας να κατέβει Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από Mhlogiatros
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 21 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Χμμ άλλο ένα high spec demo από τη Μπεεεθέσντα με νέα κάρτα για τις φωτοσκιάσεις Nα δω αν θα πιάνει έστω 50fps στα 1080p Και τόσο διθυραμβικες κριτικές από όλα τα μεγάλα site χμμμμμ . 1
Mhlogiatros Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) Μια χαρά . Θα βάλω τους νέους beta drivers που έβγαλαν "rage optimised" . Επεξ/σία 15 Μαΐου 2019 από Mhlogiatros
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Παίζει να έχει το χειρότερο νερό που έχω δει τελευταία. Ούτε κυματάκια, ούτε μεγάλα splashes. It feels so 90s. Πάντως έχει πλάκα.
seithan Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 19 hours ago, seithan said: Έχουν κάψει οι σέρβερ της Μπεθέσντα. Δεν κατεβάζει/φορτώνει τίποτα στον launcher της. Edit :πήρε μπρος και κατεβάζει μπούνια! Γενικά φαίνεται αρκετά πρόχειρο. Και στο νορμαλ όπου και παίζω, οι αντίπαλοι είναι bullet sponge, τα heal λιγοστά. Έχει την δυσκολία του.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 1 ώρα πριν, seithan είπε Γενικά φαίνεται αρκετά πρόχειρο. Και στο νορμαλ όπου και παίζω, οι αντίπαλοι είναι bullet sponge, τα heal λιγοστά. Έχει την δυσκολία του. Bullet sponge είναι και λόγω θωράκισης, go for the headshots. Εκτός από τους Shrouded, γιατί φοράνε κράνη που δεν σπάνε/φεύγουν. Γενικά στην αρχή πάει slow, όσο ανεβάζεις abilities και όπλα όμως, τόσο πιο πολύ "παίζεις" με τους εχθρούς. Είναι νομίζω στανταράκι της Avalanche αυτό.
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Η προχειροδουλειά στο μεγαλείο της μου φαίνεται το παιχνίδι αλλά είμαι στην αρχή ακόμα, το Mad Max το είχα τελειώσει αν και με είχε κουράσει προς το τέλος από την επανάληψη. Θα δούμε αυτό πως θα πάει. Btw, τα γραφικά ήθελε προσπάθεια για να τα κάνουν τόσο μάπα. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 3 ώρες πριν, _Xistenze είπε αμα είναι αυτό Rage ...εγω είμαι ο Παπας Σίγουρα είναι πιο "Rage" από το πρώτο, που σιγά το πρώτο ένα "serious" Borderlands wannabe ήταν με κάκιστο engine. Προσωπικά μονο το over the top combat/gore είναι αρκετό για μένα. Το μονο που με χαλάει λίγο είναι που δεν έχει finishers σαν το DOOM. 1
D.Luffy Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Δημοσ. 15 Μαΐου 2019 Τώρα τελευταία το μεταποκαλυπτικό μέλλον είναι πολύ.... φούξια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα