Προς το περιεχόμενο

RAGE 2 [PC] [2019]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχουν κάψει οι σέρβερ της Μπεθέσντα. Δεν κατεβάζει/φορτώνει τίποτα στον launcher της.

Edit :πήρε μπρος και κατεβάζει μπούνια! 

Edit 2: και κατέβηκε. Ξεκινάει το κάψιμο! 

Επεξ/σία από seithan
  • Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα παιχτεί σιγουρα απο μενα, σε κανένα 6μηνο.. ισως και νωριτερα.. ο καιρος θα δειξει.... 😉

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμμ άλλο ένα high spec demo από τη Μπεεεθέσντα με νέα κάρτα για τις φωτοσκιάσεις :mad: Nα δω αν θα πιάνει έστω 50fps στα 1080p 

Και τόσο διθυραμβικες κριτικές από όλα τα μεγάλα site  χμμμμμ .

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Χμμ άλλο ένα high spec demo από τη Μπεεεθέσντα με νέα κάρτα για τις φωτοσκιάσεις :mad: Nα δω αν θα πιάνει έστω 50fps στα 1080p

What?! Το game δεν έχει RTX, δεν λέει πολλά από graphs και είναι παρα πολύ optimized. Είσαι σε λάθος thread μήπως?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρέχει ομαλά  και σε Amd 580 ; Απλώς γκρινιάζω πάλι περιμένοντας να κατέβει :P 

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Και τόσο διθυραμβικες κριτικές από όλα τα μεγάλα site  χμμμμμ .

RAGE-2-GPU.png

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Παίζει να έχει το χειρότερο νερό που έχω δει τελευταία. Ούτε κυματάκια, ούτε μεγάλα splashes. It feels so 90s.

Πάντως έχει πλάκα. ^_^

Δημοσ.
19 hours ago, seithan said:

Έχουν κάψει οι σέρβερ της Μπεθέσντα. Δεν κατεβάζει/φορτώνει τίποτα στον launcher της.

Edit :πήρε μπρος και κατεβάζει μπούνια! 

Γενικά φαίνεται αρκετά πρόχειρο. Και στο νορμαλ όπου και παίζω, οι αντίπαλοι είναι bullet sponge, τα heal λιγοστά. Έχει την δυσκολία του. 

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, seithan είπε

Γενικά φαίνεται αρκετά πρόχειρο. Και στο νορμαλ όπου και παίζω, οι αντίπαλοι είναι bullet sponge, τα heal λιγοστά. Έχει την δυσκολία του. 

Bullet sponge είναι και λόγω θωράκισης, go for the headshots. ^_^

Εκτός από τους Shrouded, γιατί φοράνε κράνη που δεν σπάνε/φεύγουν.

Γενικά στην αρχή πάει slow, όσο ανεβάζεις abilities και όπλα όμως, τόσο πιο πολύ "παίζεις" με τους εχθρούς. Είναι νομίζω στανταράκι της Avalanche αυτό.

Δημοσ.

Η προχειροδουλειά στο μεγαλείο της μου φαίνεται το παιχνίδι αλλά είμαι στην αρχή ακόμα, το Mad Max το είχα τελειώσει αν και με είχε κουράσει προς το τέλος από την επανάληψη. Θα δούμε αυτό πως θα πάει. Btw, τα γραφικά ήθελε προσπάθεια για να τα κάνουν τόσο μάπα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, _Xistenze είπε

αμα είναι αυτό Rage ...εγω είμαι ο Παπας

Σίγουρα είναι πιο "Rage" από το πρώτο, που σιγά το πρώτο ένα "serious" Borderlands wannabe ήταν με κάκιστο engine.

Προσωπικά μονο το over the top combat/gore είναι αρκετό για μένα. Το μονο που με χαλάει λίγο είναι που δεν έχει finishers σαν το DOOM.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...