Προς το περιεχόμενο

RAGE 2 [PC] [2019]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη εχω καιρο να ασχοληθω, με τα patch που εχει παρει το game εχετε διαπιστωσει καποια βελτισωση στο optimization σε σχεση με day one? Γιατι απο τοτε εχω να παιξω.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
11 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Επειδη εχω καιρο να ασχοληθω, με τα patch που εχει παρει το game εχετε διαπιστωσει καποια βελτισωση στο optimization σε σχεση με day one? Γιατι απο τοτε εχω να παιξω.

Και day one ετρεχε καλα το συγκεκριμένο. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Arkin είπε

Και day one ετρεχε καλα το συγκεκριμένο. 

Το δοκιμασα βουτηρο παει, κι ομως στις αρχες δεν μου ετρεχε καλα, τωρα καμια σχεση.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, giorgosmcmc είπε

Το δοκιμασα βουτηρο παει, κι ομως στις αρχες δεν μου ετρεχε καλα, τωρα καμια σχεση.

Μήπως δεν είχε βγει ακόμα optimized driver για Nvidia. Σε 570 με μείωση ρυθμίσεων ήταν πολύ καλό λίγο ζόρι στις μάχες που γίνονταν χαμός. Το έστρωσαν ακόμα περισσότερο φαίνεται. Καλό gaming. 

Δημοσ.

Πως γίνετε να διαφημίζουν το gore του παιχνιδιού και τελικά να γίνετε downgrade 🤬 δηλαδή ποσο πιο κάτω η Bethesda τα τελευταία χρονια? Όσο περνάει καιρός τόσο πιο πολύ φοβάμαι το launch το Doom.😟

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιο downgrade? Εγω αυτες τις μερες που έπαιξα τιγκα στο αιμα ηταν και μυαλα και τα παντα ολα, δλδ ποσο πιο gore θα μπορουσε, να βγαιναν τα αιματα εξω απ την οθονη; 😂

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.

Ασχολήθηκα σήμερα καμία ώρα με το παιχνίδι. Οπτικά πανέμορφο τρέχει βούτυρο δεν παρατήρησα ούτε ένα microstuttering και το gameplay του απολαυστικό. Θα το τελειώσω σίγουρα. Έχει gore και αίμα κομμένα κεφάλια πόδια κτλ. Το mad max το αγάπησα οπότε εμπιστεύομαι απόλυτα avalanche. 

Δημοσ.
Στις 3/10/2019 στις 7:53 ΠΜ, Arkin είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

2019-10-02-21-45.png

2019-10-02-21-15.png

2019-10-02-21-14.png

2019-10-02-21-14.png

2019-10-02-20-50.png

2019-10-02-20-49.png

Ultrawide με 120fov ultra μαζί με ris και fidelity fx. Μαγεία. 

Το RIS, είναι το fidelity FX..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Το RIS, είναι το fidelity FX..

Το ris το έχει μέσα το control panel το ενεργοποίησα από εκεί και δουλεύει σε όλα τα παιχνίδια. Το fidelity fx το έχει το παιχνίδι το ενεργοποίησα μέσα από τις ρυθμίσεις και γίνεται να ενεργοποιηθεί και με nvidia. Τρομερή εικόνα. Το ris είναι σαν το lumasharpen του reshade και είναι παρόμοιο με το sharpening του freestyle της nvidia χωρίς πτώση επιδόσεων. Δεν είναι το ίδιο πράγμα δηλαδή εκτός αν στο rage 2 λειτουργει παρόμοια. 

Εδω αναλυτικά 

https://www.amd.com/en/technologies/radeon-software-image-sharpening

https://www.amd.com/en/technologies/radeon-software-fidelityfx

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Το ίδιο πράγμα ακριβώς είναι, απλά το fidelity FX υπάρχει σαν option στα settings του παιχνιδιού. Της NV πλέον το sharpen είναι καλύτερο γιατί μπορείς να το παραμετροποιήσεις, ενώ της AMD είναι στάνταρ το sharpen strength.

Δημοσ.

15 ωρες in game και το παιχνιδι συνεχιζει να σε απορροφάει με τον κοσμο του και το gameplay του. Πολυ πραγμα να κανεις παρολο που ο χαρτης ειναι αρκετα μικροτερος απο το mad max. Αρκετα τρελιαρικο και το gore του αξιοπρεπες και οσο πρεπει για τετοιου ειδους παιχνιδι. Οι underground βασεις μεγαλειωδης και λεπτομερης. Το συστημα upgrade ειναι περιπλοκο με τα perks. Το main κομματι του first person πολυ γρηγορο και εθιστικο. Απο περιοχες υπαρχει ποικιλομορφια για τα δεδομενα με μερη με πολυ πρασιναδα μερη με απεραντους λοφους στυλ grand canyon και τα κλασικα dunes που ειδαμε και στο mad max με πολυ σκονη απο την ερημο. Το vulkan προσφερει μια πολυ ομαλη εμπειρια σε ολο το παιχνιδι με μηδενικο stuttering.

Spoiler

2019-10-07-16-46-02.png
2019-10-08-13-19.png
2019-10-08-14-56.png
2019-10-08-17-19.png

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Arkin είπε

Το vulkan προσφερει μια πολυ ομαλη εμπειρια σε ολο το παιχνιδι με μηδενικο stuttering.

Χαχα βάλε surge 2 και θα αλλάξεις άρδην άποψη.😂

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ilos είπε

Χαχα βάλε surge 2 και θα αλλάξεις άρδην άποψη.😂

Τα διαβάζω στο θέμα που τα γράφεις. Δώσε του χρόνο θα το στρώσουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...