Προς το περιεχόμενο

RAGE 2 [PC] [2019]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαφως ανωτερο απο την κονσερβα του τοτε.... σιγουρα η μηχανη θα μπορουσε να ειναι καλυτερη ειδικα στο κομματι του texturing αλλα vulcan my ass.

Το lighting model, το geometry των χαρακτηρων, οι εκρηξεις ειναι σε advanced επιπεδο. 

4K + ULTRA

RAGE2-2019-05-19-19-43-09-434.jpg

RAGE2-2019-05-19-18-59-51-278.jpg

RAGE2-2019-05-19-18-59-59-972.jpg

RAGE2-2019-05-19-19-00-50-722.jpg

RAGE2-2019-05-19-19-02-54-346.jpg

RAGE2-2019-05-19-19-04-30-159.jpg

RAGE2-2019-05-19-19-05-15-843.jpg

Επεξ/σία από ROG-X
  • Απαντ. 215
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

22 ώρες μου πήρε και αρκετές αποστολές ανολοκλήρωτες. More pewpew! 

Επεξ/σία από seithan
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, seithan είπε

32 ώρες μου πήρε και αρκετές αποστολές ανολοκλήρωτες. More pewpew! 

Παρατηρησες τιποτα bugs που χαλανε την εμπειρια? Χθες σε ενα sentry πηραμε και τα 3 storage box αλλα το τριτο δεν το μετρησε ειχε σκαλωσει στο 2/3. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει διαφορά, μικρά, του στυλ να μην ακούγονται οι ήχοι /σπικάζ, αλλά μόνο μια φορά με κέρασε δυνατά, κάνοντας διπλο dash, χώθηκα κάτω από το δάπεδο και κατέληξα σε reload. 

Επεξ/σία από seithan
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, seithan είπε

Έχει διαφορά, μικρά, του στυλ να μην ακούγονται οι ήχοι /σπικάζ, αλλά μόνο μια φορά με κέρασε δυνατά, κάνοντας διπλο dash, χώθηκα καρώ από τα δάπεδο και κατέληξα σε reload. 

Εγινε οποτε περιμενουμε κανα patchaki μεσα στο μηνα και το ξεκιναμε κανονικα. Εχει αρκετο πιστολιδι το παιχνιδι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Μονο εγώ τόσο γκαντέμης να έχω κρασαρισματα - πάγωμα με τον ati display driver ;

με τους 19.5.1 που παιζω με 290 αλλα στα 7αρια δε εχω κανενα θεμα με crash

Επεξ/σία από ultraex2003
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Βαρετό... 

Main story για τα μπάζα

Μάλλον πρόκειται για παιχνίδι 10 χρόνια πριν. 

Τα boss είναι της πλάκας και τελικός κακός σε 5 λεπτά τελειώνει στο normal και με 4 όπλα. 👎

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μιλάμε οι τύποι είναι για γέλια, δυο μήνες περιμέναμε fix που εξαφανιζόταν τα blood & bullet decals και οι τυπάδες αντί να το φτιάξουν μείωσαν δραστικά το αίμα και το άλλαξαν χρώμα σε σχεδόν διάφανο...wtf, wtf, wtf?! Sorry for the rant. :)

Δημοσ.

Μαρεσει που ειχαν την φανταστικη ιδεα να βγαλουν/χρεωσουν και season pass,μιας και την ειχαν σιγουρη την επιτυχια.

Ηδη στα κλειδαδικα εχει πεσει κατω απο τα 20ευρω. 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Χαλάνε τα πάντα για να έχουμε το hype για το Doom. :P (αν δεν το χαλάσουν κι αυτό)

περιμενω MTX, αν οχι σε αυτο το σηκουελ, σιγουρα στο επομενο.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Χαλάνε τα πάντα για να έχουμε το hype για το Doom. :P (αν δεν το χαλάσουν κι αυτό)

Καλά ας γίνει και κάτι τέτοιο στο DOOM και μετά να δεις τι κράξιμο θα πέσει. Απαράδεχτοι απλά. Χαλαρά το σκέφτομαι να το πετάξω μια και καλή από το PC το game που το έχω δυο μήνες και το κοιτάω. 🤬

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...