najinblue3 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Capcom on fire Παιχνιδαρος επιβεβαιωνεται κατι που περιμεναμε 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Για όσους δεν θυμούνται το στόρυ μέχρι τώρα: 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Βασικά υπάρχει video in-game Ghost Αυτά τα micros πάλι σε SP game wtf?! No buy, θα τιμηθεί στο PS.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 14 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Βασικά υπάρχει video in-game Ghost Αυτά τα micros πάλι σε SP game wtf?! No buy, θα τιμηθεί στο PS. Ε, αν κάποιος δεν έχει πάρει το game ακόμα ή δεν έχει δει το video I guess, πειράζει;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, GhostRiderLSOV είπε Ε, αν κάποιος δεν έχει πάρει το game ακόμα ή δεν έχει δει το video I guess, πειράζει; Φυσικά και όχι απλά ενημερώνω
Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Επειδη επαιξα προσφατα το Dmc4 που και αυτο ειχε micros,αν δεν ειδα διαβασει το αρθρο με την σχετικη ειδηση,ουτε καν που θα το ηξερα οτι υπηρχαν και εννοειται οτι δεν μου χρειαστηκαν και ποτε και ουτε βρηκα βασικα που ηταν σαν επιλογη να αγοασεις με λεφτα. Τωρα βεβαια απολυτα σεβαστο καποιος να παρει οποια εκδοση θελει,απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να αγορασει μια χειροτερη απο πλευρας αποδοσης εκδοση που ειναι και ακριβοτερη μιας και στο pc εχουμε τα κλειδαδικα.
nickk0kkav Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Επειδη επαιξα προσφατα το Dmc4 που και αυτο ειχε micros,αν δεν ειδα διαβασει το αρθρο με την σχετικη ειδηση,ουτε καν που θα το ηξερα οτι υπηρχαν και εννοειται οτι δεν μου χρειαστηκαν και ποτε και ουτε βρηκα βασικα που ηταν σαν επιλογη να αγοασεις με λεφτα. Τωρα βεβαια απολυτα σεβαστο καποιος να παρει οποια εκδοση θελει,απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να αγορασει μια χειροτερη απο πλευρας αποδοσης εκδοση που ειναι και ακριβοτερη μιας και στο pc εχουμε τα κλειδαδικα. Δεν είμαι σίγουρος αλλά πιστεύω ότι micros είχε μόνο το special edition tou dmc 4 για ps4/xone/pc κ όχι η αρχική κυκλοφορία . Δηλαδή ήταν καθαρά extra στη sp το balance είχε ήδη γίνει. Πάντως κ στο dmc 5 δεν είδα κάτι αρνητικό στα review για micros / grinding
Fulgore Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μα και εγω την Special edition του παιχνιδιου επαιξα και δεν βρηκα πουθενα καν την επιλογη για να αγορασεις με χρηματα. Μονο στο store υπαρχει και οχι μεσα στο παιχνιδι αρα σιγα τα νεα https://store.steampowered.com/app/329050/Devil_May_Cry_4_Special_Edition/ Αν στα ειχε και μεσα στο παιχνιδι και στα πεταγε στην μουρη με το καλημερα καθε φορα που αγοραζες κατι,εκει να θα ειχαμε θεμα. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2019 από Fulgore 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Τωρα βεβαια απολυτα σεβαστο καποιος να παρει οποια εκδοση θελει,απλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι καποιος να αγορασει μια χειροτερη απο πλευρας αποδοσης εκδοση που ειναι και ακριβοτερη μιας και στο pc εχουμε τα κλειδαδικα. Δεν έχω σκοπό να το αγοράσω στο PS buddy, θα αγοραστεί στο PC όταν και άμα αφαιρέσουν το Denuvo. 1
nickk0kkav Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Όταν αρχισει το amdrewards να στέλνει κλειδιά σφυριχτε .
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2019 Πρώτη φορά τόση νομιμότητα να παίρνουμε κανονικό κλειδί
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα