Anuminas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Διάβασα πως περιέχει spoilers, οπότε δεν πρόκειται να το δω, άλλωστε μόλις εξι ημέρες απέμειναν😛 Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2019 από Anuminas
ikaruga24 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Ούτε εγώ πρόκειται να το δω αν και πρόλαβα λίγο λόγο YouTube. Αντε με το καλό να μας έρθει!
nikos5800 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Ούτε εγώ πρόκειται να το δω αν και πρόλαβα λίγο λόγο YouTube. Αντε με το καλό να μας έρθει! στην αρχη δεν λεει και πολλα απο το μισο και μετα
nikos5800 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 οπτικα εχω εντυπωσιαστη πολυ απο το παιχνιδι τα particle effect της frostbite engine να ειχε και θα μιλαγαμε για cgi ποιοτητα
ADHD Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 cringarw τη ζωη μου με τα "badass" "savage" κλπ που πεταει στα combos, ας έβαζαν και twitch emotes και memes καλύτερα, POGGERS.. Τελος παντων καλουτσικο για warmup πριν απο το Sekiro..
Fulgore Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Οταν δεν σε περιοριζει το hardware της κονσολας και εχει πεσει δουλεια,τα αποτελεσματα φαινονται. Αυτος ειναι ο λογος που το bayonetta σε αυτο το κομματι εμενε στασιμο,γιατι το περιοριζε το hardware της κονσολας της Nintendo+οι χαμηλες(για τα δεδομενα του παιχνιδιου)πωλησεις. Αναμενουμε οπου να ναι και τα review σημερα. Για παμε σιγα σιγα https://www.metacritic.com/game/xbox-one/devil-may-cry-5
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2019 από GhostRiderLSOV 1
Gorbatsof Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Το τσίμπησα από cd keys ένα 35αρι.Μι χαρά τιμή για έναν δυνατό τίτλο απ'ότι φαίνεται.Ανυπομονω.
noFEARgr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 https://www.metacritic.com/game/pc/devil-may-cry-5 τα παει παρα πολυ καλα μεχρι στιγμης.
W0zzAp Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2019 Για μενα ηταν αναμενομενες οι κριτικες που πηρε.Τωρα το μονο που περιμενω ειναι να ερθει η Παρασκευη και το κλειδακι για να μπω στο ψητο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα