ROG-X Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Dante! Αρχιδατος χαρακτηρας...γουσταρεις να σφαζεις δαιμονες! Επεξ/σία 3 Απριλίου 2019 από ROG-X
ROG-X Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Το παιχνιδι ειναι αλλου λεμε... λιωσιμο! Οσο για το Reshade, το απογειωσε artistika! Επεξ/σία 5 Απριλίου 2019 από ROG-X
ROG-X Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 To game ειναι επος. Το καλυτερο DMC ever! Φοβερο gameplay, φοβερα gfx, σχεδιαση εχθρων γεια σας!
logistoulis Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 Δημοσ. 5 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) βάλτε και καμιά trish ρε σεις για μας που δεν το έχουμε ακόμα Επεξ/σία 6 Απριλίου 2019 από logistoulis
ROG-X Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Πανωλεθρια τα δαιμονια! Για τσαγακι τα εστειλε ο Dante....
planetman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Έβαλα κι εγώ το παιχνίδι από περιέργεια να το δω. Σιχαίνομαι αυτό το κονσολίστικο στυλ που πολεμάς τέρατα χωρίς αύριο, αλλά ρε φίλε η μηχανή γραφικών είναι απίστευτη. Από τα καλύτερα γραφικά που έχω δει με κίνηση βούτυρο, όλα τέρμα σε 1440p. Τί μηχανή γραφικών έχει; Γιατί δε βγαίνουν κι άλλα παιχνίδια με τέτοιες ωραίες μηχανές; Έπαθα πλάκα. 1
Arkin Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, planetman είπε Έβαλα κι εγώ το παιχνίδι από περιέργεια να το δω. Σιχαίνομαι αυτό το κονσολίστικο στυλ που πολεμάς τέρατα χωρίς αύριο, αλλά ρε φίλε η μηχανή γραφικών είναι απίστευτη. Από τα καλύτερα γραφικά που έχω δει με κίνηση βούτυρο, όλα τέρμα σε 1440p. Τί μηχανή γραφικών έχει; Γιατί δε βγαίνουν κι άλλα παιχνίδια με τέτοιες ωραίες μηχανές; Έπαθα πλάκα. Eχει την Re Engine ειναι η ιδια μηχανη που χρησιμοποιηθηκε και στο biohazard.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα