xtrmsnpr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Ένα μεγάλο ΓΙΑΤΙ συνεχίζει να υπάρχει, κάθε φορά που βγαίνει νέο JC από το 2 και μετά.. Αμφιβάλω να πιάσει κανένα τον χαβαλέ που κάναμε στο JC2 και στο mod multiplayer του! To 3ο παιχνίδι ήταν τρελό χάλι και βαρετό.. Στο βίντεο λέει ξεκάθαρα ότι έχει βελτιωμένο performance απότι στο 3..Δηλαδή πλέον θα βγαίνουν ΝΕΑ παιχνίδια που θα τρέχουν καλύτερα αντί με patches να κάνουν την δουλειά, κλαίω.. 60€ για να πηδάς με γάντζο και αλεξίπτωτο πέρα δώθε,να πυροβολάς χαζό ΑΙ και να γκρεμίζεις όλη την ώρα με ανύπαρκτο στόρι,ε κάπου έχουμε ξεφύγει με τα λεφτά..να πλασάρετε σαν ΑΑΑ αυτός ο τίτλος..😪 5
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Κρίμα και σκεφτόμουν να στο πάρω δώρο
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε 60€ για να πηδάς με γάντζο και αλεξίπτωτο πέρα δώθε, 42 https://www.skroutz.gr/s/15334103/Just-Cause-4-PC.html?from=catspan&keyphrase=just+cause+4 Και σιγουρα θα πεσει γρηγορα στα κλειδαδικα σε λιγο καιρο απο τα 40που ειναι τωρα https://www.allkeyshop.com/blog/buy-just-cause-4-cd-key-compare-prices/ Κατα τα αλλα εχει και season pass και βλεπω την gold edition στα 90-100ευρω,τρεχω να το αγορασω Karak Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2018 από Fulgore
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Just Cause για μένα είναι παιχνίδι-fun του sale. Δεν θα το πάρω φουλ price, αλλά χαβαλεδιάζω με τον χαμό που μπορείς να κάνεις.
Arkin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Fulgore είπε 42 https://www.skroutz.gr/s/15334103/Just-Cause-4-PC.html?from=catspan&keyphrase=just+cause+4 Και σιγουρα θα πεσει γρηγορα στα κλειδαδικα σε λιγο καιρο απο τα 40που ειναι τωρα https://www.allkeyshop.com/blog/buy-just-cause-4-cd-key-compare-prices/ Κατα τα αλλα εχει και season pass και βλεπω την gold edition στα 90-100ευρω,τρεχω να το αγορασω Karak Πολυ καλη τιμουλα ακομα δεν βγηκε. Θα πεσει γρηγορα και σκεφτομαι να το τσιμπησω εφοσον μου δωσει πανω απο 50 ωρες gameplay οπως το 2 και το 3 και ειναι pure fun. Η μηχανη γραφικων δειχνει πολυ καλη αλλα περιμενω benchmarks.
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Βρε αν πεσει η τιμη πχ στο 20ρικο να το παρω και εγω δεν ειναι εκει το θεμα. Εκει που νευριαζω με ολους αυτους που προτεινουν τα παιχνιδια για day one αγορες οπως ο απο πανω ειναι οτι δεν υπολογιζουν τα season pass οταν τα εχουν που σημαινει παραπανω φραγκα. Το 3 η αληθεια ειναι οτι το δοκιμασα στο ps4(το εδινε δωρο με ps plus)και δεν μαρεσε καθολου κυριως γιατι ετρεχε χαλια.
Arkin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Βρε αν πεσει η τιμη πχ στο 20ρικο να το παρω και εγω δεν ειναι εκει το θεμα. Εκει που νευριαζω με ολους αυτους που προτεινουν τα παιχνιδια για day one αγορες οπως ο απο πανω ειναι οτι δεν υπολογιζουν τα season pass οταν τα εχουν που σημαινει παραπανω φραγκα. Το 3 η αληθεια ειναι οτι το δοκιμασα στο ps4(το εδινε δωρο με ps plus)και δεν μαρεσε καθολου κυριως γιατι ετρεχε χαλια. Ποτέ day one και ποτέ παιχνίδι πάνω από 30 ευρώ εκτός Witcher gta FF παιχνίδια που είναι 9+ και προσφέρουν 100+ ώρες παιχνιδιού. Dlc season pass δεν αγοράζω ποτέ δεν μου αρέσει καθόλου αυτός ο τρόπος να αρμεγουν τους τίτλους.
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 3/12/2018 στις 10:27 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Κρίμα και σκεφτόμουν να στο πάρω δώρο όχι ρε φτάνει! Ειλικρινά με έχετε γεμίσει με τις σαπίλες.. Λέω κάτι δε θα πάρω και τσουπ σκάει δώρο από φίλο, επίτηδες για να το βάλω να παίξω και να σιχτιρίζω. εκτός και αν βάλω μόνος μου το δάχτυλο στην μύτη..🤣 Έστω 42, πάλι δε τα δίνω..δεν έχει να προσφέρει κάτι το παιχνίδι αυτό.. (για 20€ και κάτω τέτοια παιχνίδια είναι οκ,αλλά όχι να μοστράρεται με 3Α τιμή) Ήδη mixed στο steam οι κριτικές!😷 Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2018 από xtrmsnpr 1
therock Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Πριν κανα μηνα ξεκινησα το 3 χωρις να χω παιξει καποιο προηγουμενο. Ενταξει για αυτο που ειναι και για να περναει η ωρα δε με χαλασε, αλλα τωρα που βγηκε το 4 αξιζει να το συνεχισω η εχει καποια σοβαρη προσθηκη-βελτιωση το 4 να μεταφερω εκει το χρονο μου Σε βιντεακια παντως που βλεπω και reviews λενε οτι ειναι το ιδιο σε αλλο περιβαλλον με ελαχιστες προσθηκες σε Gameplay
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Τερμάτισε το 3 και αν μέχρι τότε θες να πας στο 4, πήγαινε, αλλά καλύτερα να περιμένεις καμιά προσφορά. Πλάκα έχουν τα Just Cause για να βγάζεις το άχτι σου και να ανατινάζεις τα πάντα ή να trollάρεις NPCs/εχθρούς, αλλά δεν έχουν κάνα τρελό βάθος.
Despotas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Προσωπικά μου φαίνονται πρακτικά ίδια με το 2 και δε πρόκειται να ασχοληθώ. Αλλά αν θες κάτι να ξεσπάς, όπως είπε ο Ghost παραπάνω, θα σου αρέσει πιστεύω. 2
giorgosmcmc Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ουτε δωρεαν να μου το εδιναν δεν θα το επαιζα... επομενο. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2018 από giorgosmcmc
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2018 Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα αν κάποιος θέλει να μου το δώσει δωρεάν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα