Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [PC][2019]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πηρα το ultimate game pass 2 ευρω για 2 μηνες και η πλακα ειναι οτι δεν πληρωσα τπτ γιατι ειχα 5 ευρω στον λογαριασμο μου ξεχασμενα απο πριν 2 χρονια που ειχα xbox one και ειχα βαλει λεφτα να παρω ενα παιχνιδι .

Κατεβαινει το GOW5 (PC) που νομιζω πολυ θα παρουν το gamepass για αυτο τον λογο.

• Like 3
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Aias είπε

πηρα το ultimate game pass 2 ευρω για 2 μηνες και η πλακα ειναι οτι δεν πληρωσα τπτ γιατι ειχα 5 ευρω στον λογαριασμο μου ξεχασμενα απο πριν 2 χρονια που ειχα xbox one και ειχα βαλει λεφτα να παρω ενα παιχνιδι .

Κατεβαινει το GOW5 (PC) που νομιζω πολυ θα παρουν το gamepass για αυτο τον λογο.

Full ειναι το game ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kosmasgr είπε

Full ειναι το game ?

εννοειται και στο game pass ultimate εχει προσβαση στο GOW5 απο σημερα με ολα τα extra ,πχ να παιξεις σαν terminator . Επισης επαθα πλακα με το game pass εχει μεσα παιχνιδαρες να κατεβασεις οπως dead rising 4,metro exodus,bard tales 4,blair witch,crackdown 3,forza horizon 4,sea of thieves,stay of decay 2 και αλλα αλλα τοσα. Oλα παιζονται με την συνδρομη στο pass . Μετα απο 2 μηνες ανανεωνεις με 12-13 ευρω αλλα αν μεινω ευχαριστημενος θα βαλω το απλο στα 6-7 ευρω και βλεπουμε. 

Επεξ/σία από Aias
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Gorbatsof είπε

Σε 1080p με gtx1080 σε ultra/insane έχω καθαρό 60αρι.

Ειναι απο τα πιο optimized παιχνιδια και δινει παρα πολυ καλα γραφικα. 

Screenshot_1.png

• Like 2
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, gregpec2 είπε

...high-resolution texture pack is designed for those with at least 8GB of VRAM and a 1440p+ screen resolution. 

Που πάω με τα 6gb σε 1080p; Τουλάχιστον γλύτωσα τα 30gb έξτρα κατέβασμα :P 

Και γω με 6gb 1060 ειμαι. Φαντάμαι εννοεις μετέπειτα download 30gb για high textures. 60gb ειναι το normal download ?

g5.jpg

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, kosmasgr είπε

Και γω με 6gb 1060 ειμαι. Φαντάμαι εννοεις μετέπειτα download 30gb για high textures. 60gb ειναι το normal download ?

g5.jpg

Ναι, είναι επιπλέον 30 gb πέραν των 60 gb.

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...