Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [PC][2019]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

57 λεπτά πριν, ROG-X είπε

Aσε τα σαπια τα ultra, και βαλε τα insane να κλαψουνε μανουλες!!!!

Ποιο το νοημα ; ελαχιστες διαφορες . Παντως το benchmark ειναι πολυ βαρυ , multiplayer που παιζω εχω 100 με 120 fps. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το campaign είναι φοβερό ως εδώ που έφτασα(Act II)! Έπεσα και σε ένα Bug που πάω να ανοίξω μια πόρτα και ήταν όλο το team εκεί και αντί να pushάρω την πόρτα με πήγε μερικά βήματα πίσω και μετά πέθανα.....
Πλάκα έχει να παίζει κανείς τον Dave/Jack αλλά μέχρι να πάρω τον Jack είναι βαρετό να παίζει κανείς τον Dave...

Για το Multi στα PvE που έπαιξα, πολύ πλάκα αλλά με χάλασε που ενώ διάλεγα πχ να παίξω ως Sara Connor με γύριζε σε ότι ήθελε αυτό. Δεν ξέρω τι παίχτηκε και μου το έκανε αυτό αλλά δεν μου άρεσε καθόλου.  
Όπως το gears of war 4 έτσι και το Gears 5 έχει πολλούς early quitters, στο horde μπαίνουν άμεσα Bots αλλά δεν είναι το ίδιο, στο Escape δεν μπαίνουν Bots και μου φάνηκε γενικά δύσκολο το escape. 

Το Horde μου φάνηκε και όμοιο αλλά και διαφορετικό από του 4, στο 4 ήθελες Scout/Engineer να κάνουν όλη την δουλειά με το energy, τώρα μαζεύει όποιος να'ναι, δεν κάνει αυτόματα κατάθεση την ενέργεια αλλά πρέπει να ανοίξεις το fabricator και να κάνεις χειροκίνητα κατάθεση από <1000 κάθε φορά. 
Οι τοίχοι που βάζουμε για άμυνα καμία σχέση με του 4, περνάνε οι εχθροί για πλάκα και τα sentries ούτε juvie μπορούνε να ρίξουνε στο level 3.... με αυτά που είδα ως τώρα, για μένα το Horde του 4 > 5. Ίσως αν παίξω με κανονική ομάδα και όχι randoms να αλλάξω γνώμη. 
Για αρχή θα έλεγα ότι είναι άριστο αλλά σίγουρα θέλει μερικά patches για να στρώσει.

Αυτά, χωρίς να θέλω να κάνω spoiler φυσικά!

1 λεπτό πριν, comfuzio είπε

50

Υπερβολικο και παρα πολυ χρονοβορο . Ας ειχανε και ενα μικροτερο  μεχρι τα 20 πχ , δεν γινεται να τρως πανω απο μια ωρα για ενα mode . 

• Like 1

Πρέπει να έχει επιλογή, στο 4 είχε να πας 25 ή 50. Αν δεν το έχει τώρα θα το έχει πιο μετά, αλλά αν η ομάδα νιώθει πατάς LB + RB και κάνεις τουλάχιστον Skip τα 30" μεταξύ waves πράγμα που πάντα ήταν χρονοβόρο στο horde 

• Like 1

Εφτασα στο 50 με randoms στο horde. Καπου στο 40 μας παρατησαν οι αλλοι 3 αλλα το παλεψαμε οι δυο μας και βγηκε. Με την  sarah connor εγινε το ιδιο και σε εμενα. Ισως ο Host να την διαλεξε και την εδωσε σε αυτον.

Υπάρχει τρόπος να κάνω το game pass μου ultimate απο απλο και να παίξω απο σήμερα το gears ? , βλέπω οτι παίζει με 2 euro η προσφορά αλλα δεν ξέρω αν ειναι για το pc

25 λεπτά πριν, SPANK είπε

Υπάρχει τρόπος να κάνω το game pass μου ultimate απο απλο και να παίξω απο σήμερα το gears ? , βλέπω οτι παίζει με 2 euro η προσφορά αλλα δεν ξέρω αν ειναι για το pc

Βεβαίως 

https://www.microsoft.com/el-gr/p/xbox-game-pass-ultimate/cfq7ttc0khs0?activetab=pivot:overviewtab

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...