Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [PC][2019]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν ισχυουν αυτα που βλεπω και λεει το Gamespot,τελικα ειναι πολυ μικροτερο απο οσο ελεγαν σε διαρκεια

put about 13 hours into Gears 5's campaign on Xbox One X, completing every side quest and finding almost all collectibles.

https://www.gamespot.com/reviews/gears-5-review-in-progress-a-beneficial-mutation/1900-6417287/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μακάρι να μην είναι αλήθεια! Βέβαια για μένα πιο καλά 13 ώρες καλού campaign παρά 20+ που θα με κάνει να το βαρεθώ! 
Και για πρώτη φορά θα το παίξω στο Hard, μετά θέλω να το παίξω πάλι στο τέρμα δύσκολο για τα achievements

• Like 2

3 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Μακάρι να μην είναι αλήθεια! Βέβαια για μένα πιο καλά 13 ώρες καλού campaign παρά 20+ που θα με κάνει να το βαρεθώ! 
Και για πρώτη φορά θα το παίξω στο Hard, μετά θέλω να το παίξω πάλι στο τέρμα δύσκολο για τα achievements

Ακριβώς αυτο δεν χρειάζεται ενα παιχνίδι για να ειναι καλό να ειναι και τεράστιο σε διάρκεια , προτιμώ δηλαδή κατι να ειναι μικρότερο και ποιοτικότερο παρά μεγάλο επειδή ντε και καλά πρέπει να ειναι για διάφορους λόγους ανευ ουσίας.

Λογικά θα ασχοληθώ με το campaign μια και δεν έχω παίξει και αλλο gears, λίγές ώρες έμειναν να δούμε

• Like 3

21 λεπτά πριν, SPANK είπε

Ακριβώς αυτο δεν χρειάζεται ενα παιχνίδι για να ειναι καλό να ειναι και τεράστιο σε διάρκεια , προτιμώ δηλαδή κατι να ειναι μικρότερο και ποιοτικότερο παρά μεγάλο επειδή ντε και καλά πρέπει να ειναι για διάφορους λόγους ανευ ουσίας.

Λογικά θα ασχοληθώ με το campaign μια και δεν έχω παίξει και αλλο gears, λίγές ώρες έμειναν να δούμε

Άσχετο με το Gears αλλά μου έτυχε σε παιχνίδι του PS4 να λέω τι παιχνιδάρα ήταν αυτή αλλά δεν τελείωνε με τίποτα! Και προς το τέλος παρακάλαγα να τελειώσει, είχε καταντήσει τρομερά μονότονο και μέχρι το τελικό Boss είχε σημεία που δεν είχαν νόημα να είναι μέσα. Και μάλιστα δεν το έπαιξα ξανά γιατί ήξερα το πόσο μονότονο θα καταντούσε μετά από μερικές ώρες παιχνιδιού.
Αντίθετα με τα Gears, ναι μεν πιστολίδι αλλά πάντα τα έπαιζα co-op είτε local είτε μέσω internet με φίλους και δεν το βαρέθηκα ποτέ! Και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει στο pc/xbox, ότι έχει co-op σε πολλά παιχνίδια, χωρίς να θέλω να το κάνω vs και περνάει η ώρα πολύ πιο ευχάριστα 

SPANK, αν θες με το game pass κατέβασε το Gears Of War Ultimate Edition που είναι βασικά το πρώτο Gears αλλά remastered και παίξε λίγο για να δεις την ιστορία! 
Θα σε χαλάσει λίγο ο χειρισμός, ειδικά το lancer δεν λέει να πάρει με τίποτα μπροστά αλλά θα μπεις λίγο στο κλίμα...α και μην κρατήσεις στο μυαλό σου όλα τα keys γιατί στο 5 τα έχουν αλλάξει λίγο, πχ πάντα στα Gears το lancer ήταν με το "Β" στο gamepad, τώρα με το RB και όσο έπαιξα στο beta δεν με βόλεψε καθόλου το RB

• Like 1

33 λεπτά πριν, comfuzio είπε

1*_5qmmE9BZie4nAmNnmxrEg.jpeg

Παιδια αυτα περι διαρκειας τα λεω γιατι τα ειχαν πει οι ιδιοι της εταιρειας

https://www.windowscentral.com/gears-5-campaign-preview-huge-evolution-youve-been-waiting

Και ο Karak του ACG πιο πισω για 12+ωρες εγραψε.

51 λεπτά πριν, SPANK είπε

είναι ωραία τα campaign του gears ΑΛΛΑ με παρέα και local split screen

σε pc ειδικά αν παίζει dual monitor (ή μόνιτορ και tv ) δίνεις μια ανάλυση στο desktop η μία οθόνη πάνω στην άλλη και ο καθένας έχει τη δική του , αν εξαιρέσεις τα cinematics που φαίνεται παράξενο, όλο το υπόλοιπο παιχνίδι είναι όνειρο 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...