Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [PC][2019]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 hour ago, naruto14 said:

Ότι και τις 2 φορές κατελειξα να μη παίζω τίποτα μιας και ή είχα παίξει τα παιχνίδια που με είχε ή ότι δεν είχα παίξει δεν με ενδιέφερε. Και αφού δινόταν η επιλογή για refund γιατί να μην την αξιοποιήσω; δεν περίμενα να με αφήσει να το κάνω 2η φόρα βέβαια... 

Αυτό θα είχε νόημα ως δικαιολογία αν δεν μπορούσες να δεις από πριν τι παιχνίδια έχει. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, NickTG είπε

Αυτό θα είχε νόημα ως δικαιολογία αν δεν μπορούσες να δεις από πριν τι παιχνίδια έχει. 

Δε προσπαθώ να δικαιολογηθώ σε κανένα. Το έβαλα για τον απλούστατο λόγο ότι ήταν μόνο 1 ευρώ και μετά θα το ακύρωνα. Αλλά όταν πήγα να κάνω cancel την συνδρομή έλεγε και για refund. Δηλαδή μου πίνουν πίσω το ένα έστω ευρώ και θα πω και όχι? 😁

• Like 1

Μόνο και μόνο που θα μπορούμε να έχουμε bots στο Horde μετράει πολύ! Στο 4 είχαμε σε ΚΑΘΕ παιχνίδι κάποιον που έφευγε μετά το 20 και να ήταν κανένας DD πάει στο καλό....χάναμε scout ή engineer και χάλαγε όλο το παιχνίδι! 

Τώρα βλέπω ότι δεν θα έχει Scout? Όλοι μαζεύουν energy και έχει ο καθένας δικό score από energy για να φτιάχνει τα skills του, περίεργο να κόψουν τον scout...ήταν το μόνο class που μου άρεσε να παίζω στο 4 μέχρι το insane, για παραπάνω ακόμα και με 120% health πάλι μονόβολος ήταν! 
Και με "χάλασε" λίγο το ότι βαράει σφαίρες μέσα από τοίχο με το X-Ray ? skill. Στο 4 το είχε ο scout αλλά δεν ήταν πολύ χρήσιμο και απλά έβλεπες που ήταν οι εχθροί και τους έκανε tag, τώρα θα τους ρίχνουμε και όταν είναι καλυμμένοι; 

Και μερικά για όλους τους χαρακτήρες https://forums.gearsofwar.com/t/gears-5-horde-detailed-explanation/21123

Σε Windows Store για όσους θέλουν τα UHD textures, θα τους εμφανιστεί επιλογή για download όταν επιλέξουν ''Ultra'' στο παιχνίδι μέσα.

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά βλέπεις την διαφορά ακόμα και σε 1080/1440P monitors. Στο R6: Siege κάνουν αισθητή διαφορά τα 4K textures. Πολλοί λανθασμένα πιστεύουν ότι τα 4K textures φαίνονται μόνο αν έχεις 4Κ monitor/TV. Όταν κολλάς τη μούρη σου πάνω σε ένα τοίχο ή όταν κάνει zoom κοντά στον χαρακτήρα, για να μην βλέπεις θολούρα πρέπει τα textures να είναι μεγάλης ανάλυσης.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 1

Το έβαλα και εγώ να κατεβαίνει στο game pass , πάει λίγο με ρυθμούς χελώνας αλλα λογικά μέχρι το απόφευμα θα έχει κατέβει , οποτε θα μπορούμε να μπούμε απο παρασκευή ?

9 λεπτά πριν, SPANK είπε

Το έβαλα και εγώ να κατεβαίνει στο game pass , πάει λίγο με ρυθμούς χελώνας αλλα λογικά μέχρι το απόφευμα θα έχει κατέβει , οποτε θα μπορούμε να μπούμε απο παρασκευή ?

Αυριο βραδυ εμενα μου βγαζει οτι ξεκλειδωνει 

• Like 1

Πρέπει να βγάλει και η NV driver όμως για να μην κρασάρει όπως το GoW 4. Οι 436.15 έχουν ήδη fix λένε αλλά δεν δουλεύει 100%.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...