Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [PC][2019]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Έχει κάποιες αλλαγές στα settings. Έχει επιλογή πόσα rays για το global illumination (4,8,16,32), 1-2 settings ακόμη πάνε στο insane και έχει και επιλογή για screen space variable rate shading (off, quality, balanced, performance)..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To story είναι λίγο βαρετό, δεν ξέρω αν το DLC είναι καλύτερο. Πάντως για casual χαζό shooter να περνάει η ώρα μια χαρά είναι, έχει και γραφικάρες και παίζει νεράκι..

Δεν ξερω τι εχουν αλλαξει στο MP απο τοτε που το αφησα τους πρωτους μηνες κυκλοφοριας του,αλλα η σειρα δυστηχως μετα το 3 εχει παρει την κατω βολτα.

Δεν μου κανει κιολας εντυπωση γιατι σχεδον ολοι στο forum το επαιξαν μεσω gamepass γιατι για 69.99ευρω(αρχικη τιμη) ουτε λογος.

Αρα ναι για παιχνιδι του gamepass ή για να το διαφημιζει,καλο ειναι.

Αλλα η σειρα Gears παλιοτερα ηταν κυριολεκτικα απο τους system sellers τιτλους της MS,κριμα πως καταντησε ετσι.

Μακαρι να κυκλοφορησουν τα παλια(2,3)στο PC μελλοντικα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαιξα τα πρώτα 3 κεφάλαια ως τώρα,(στήν προτελευταία δυσκολία),σε single player,πανέμορφο δείχνει εμβαθύνει στούς νέους χαρακτήρες και γενικά το Balance και ο σχεδιασμός των επιπέδων είναι πολύ σωστός,έκαναν πολύ καλή δουλειά τα παλικάρια.👍

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1

Εγώ πάλι που είχα από pre-order την ultimate έκδοση, δεν κατάλαβα γιατί το DLC αυτό είναι επί πληρωμή...

anyway, φτιάξαν επιτέλους το εμετικό horde αλλά είναι πολύ αργά, δεν υπάρχουν lobbies για να παίξες σοβαρά σε  inconceivable ή στα δύσκολα γενικότερα και είναι πόνος σε αυτό το παιχνίδι να παίξει κανείς με randoms.
Ένα δυνατό group που είχα από το gears of war 4, δόκιμασαν στην αρχή που βγήκε το 5, είδαν πόσο πατάτα το κάνανε και το βγάλανε, δεν θέλουν να ακούσουν ποτέ ξανά για το 5 όσες αλλαγές και να έκανε σαν παιχνίδι.
Μακάρι να βγάλουν όντως το 2 και το 3 σε pc και ας είναι χωρίς multi, μόνο με online co-op campaign

• Confused 1

24 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Μάμησαν τα visuals πάλι..

Η εικόνα το αδικεί αρκετά αφού είναι κάργα συμπιεσμένη..

NoBWrZZ.jpg

Αυτο ειναι απο το DLC? Η αναβαθμιση στο gears 5 για υπολογιστη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Gears ηταν και παραμενει ο βασιλιας τον 3rd person shooters. Στο 5 εχουν κανει απιστευτη δουλεια με τα γραφικα. Ίσως ειναι το μοναδικο στουντιο που εχει πραγματικα ξεζουμισει την UE4. Να δουμε με την 5 τι θα τρελά θα κανουν παλι.

1 hour ago, comfuzio said:

Εγώ πάλι που είχα από pre-order την ultimate έκδοση, δεν κατάλαβα γιατί το DLC αυτό είναι επί πληρωμή...

anyway, φτιάξαν επιτέλους το εμετικό horde αλλά είναι πολύ αργά, δεν υπάρχουν lobbies για να παίξες σοβαρά σε  inconceivable ή στα δύσκολα γενικότερα και είναι πόνος σε αυτό το παιχνίδι να παίξει κανείς με randoms.
Ένα δυνατό group που είχα από το gears of war 4, δόκιμασαν στην αρχή που βγήκε το 5, είδαν πόσο πατάτα το κάνανε και το βγάλανε, δεν θέλουν να ακούσουν ποτέ ξανά για το 5 όσες αλλαγές και να έκανε σαν παιχνίδι.
Μακάρι να βγάλουν όντως το 2 και το 3 σε pc και ας είναι χωρίς multi, μόνο με online co-op campaign

λογικο το Horde ηταν παντα ενα Mode για casuals. Ατομα που τους αρεσει το συστημα μαχης του gears αλλα δεν μπορουν η δεν θελουν να παιξουν το κανονικο Multi. Το προβλημα με τους casuals ειναι οτι δεν μενουν σε ενα παιχνιδι. Συνηθως μεταπηδανε απο παιχνιδι σε παιχνιδι. Παντως ατομα πιστευω βρισκεις αν θες. Υπαρχουν τα discord channels και το LFG μεσα απο τα οποια σιγουρα θα βρεις ατομα αν θες να παιξεις.

Επεξ/σία από privateer
  • Like 2

1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Εφόσον έχεις Gamepass Ultimate είναι δωρεάν και το παιχνίδι και το DLC,έχουν φτιάξει πάντος εδω και καιρό τα περισσότερα θέματα που υπήρχαν,Οκ προσωπικά γούστα είναι αυτά αλλά γενικά όπως λένε οι περισσότεροι το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερο απο το 4 που θεωρώ πιο αδύναμο της όλης σειράς παρόλο που δεν ήταν καθόλου κακό και είχε πολλά καλά μόνο με τα OP Turrets δεν μου άρεσε η φάση.Δεν ξέρω για πότε εννοείς το για σοβαρά αλλά το να περιμένεις όταν κυκλοφορίσει το παιχνίδι να παίξεις Multi player χωρίς θέματα είναι χαζομάρα.

Οταν έπαιζα εγω απο πέρσι το χειμώνα και λίγο το καλοκαίρι μια χαρά lobbiew υπήρχαν και incovievable και Master και σε Horde και σε Escape τώρα βέβαια το να παίξεις με Randoms σε τέτοια επίπεδα χωρίς επικοινωνία κλπ είναι ψιλοαστείο 

9 ώρες πριν, ELMastas είπε

Εφόσον έχεις Gamepass Ultimate είναι δωρεάν και το παιχνίδι και το DLC,έχουν φτιάξει πάντος εδω και καιρό τα περισσότερα θέματα που υπήρχαν,Οκ προσωπικά γούστα είναι αυτά αλλά γενικά όπως λένε οι περισσότεροι το παιχνίδι είναι πολύ καλύτερο απο το 4 που θεωρώ πιο αδύναμο της όλης σειράς παρόλο που δεν ήταν καθόλου κακό και είχε πολλά καλά μόνο με τα OP Turrets δεν μου άρεσε η φάση.Δεν ξέρω για πότε εννοείς το για σοβαρά αλλά το να περιμένεις όταν κυκλοφορίσει το παιχνίδι να παίξεις Multi player χωρίς θέματα είναι χαζομάρα.

Οταν έπαιζα εγω απο πέρσι το χειμώνα και λίγο το καλοκαίρι μια χαρά lobbiew υπήρχαν και incovievable και Master και σε Horde και σε Escape τώρα βέβαια το να παίξεις με Randoms σε τέτοια επίπεδα χωρίς επικοινωνία κλπ είναι ψιλοαστείο 

ΔΕΝ έχω το gamepass ultimate αλλά την Ultimate έκδοση του παιχνιδιού από pre-order. Γενικά δεν είμαι fan του συνδρομητικού μοντέλου.
Τώρα για versus δεν ξέρω ποτέ δεν με ενδιέφερε αυτό το κομμάτι. Ζήτημα να μπήκα σε 1 παιχνίδι και αυτό από περιέργια και δεν νομίζω να παίξω πότε ξανά, οπότε πιθανών να είναι το 4 το πιο αδύναμο της σειράς.
Για το horde στο οποίο έχω γράψει κάτι 1000άδες ώρες έχω άλλη άποψη και από ότι φαίνεται δεν είμαι ο μόνος, ίσως στο insomnia να είμαι αλλά δεν παίζω με παιδιά από εδώ οπότε δεν έχει και πολύ νόημα όταν η παρέα μου δεν θέλει να παίζει ^^ 
Τα OP Turrets φάγανε nerf πολλές φορές στο 4 σχετικά σύντομα και τα κάνανε και πολύ ακριβά οπότε δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα εδώ και πάρα πολύ καιρό. 
Στο 5 έπρεπε να κάνεις τάμα σε όλους τους αγίους να σου τύχει ελεύθερος o JD για παίξεις τον ρόλο αυτό. Τους πήρε 1 χρόνο και κάτι αλλά φαίνεται πως το αλλάξανε. Εγώ κολλάω στο ότι έχω group που παίζουν πολύ καλά όλους τους ρόλους και τα πάμε πολύ καλά αλλά αφού το παίξαν για μερικές μέρες στην αρχή και είδαν το πόσο πατάτα το κάνανε, φύγαν και πήγαν σε άλλα παιχνίδια ή πίσω στο 4 και δεν θέλουν καν να ακούνε για το 5!
Κάποια θέματα σίγουρα θα τα έχεις σε όλα τα παιχνίδια αλλά όταν το core element του παιχνιδιού σου στο horde είναι για πέταμα τι να περιμένεις; 1 χρόνο και 3 μήνες μετά να το παίξεις; οκ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...