ELMastas Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 26/4/2020 στις 8:53 ΠΜ, logistoulis είπε ωραίο είναι το campaign το άρχισα χθες, και από γραφικά όπως το περιμένα μια χαρά δεν έχει κανένα θέμα η 480 μου, έβαλα και τα καλύτερα textures ελπίζω ότι έχουν λύσει και όλα τα προηγούμενα τεχνικά θέματα που είχε αρχικά το pass πάντως το έβαλα να παίξω και το metro καθώς και το outer worlds, μόλις τελειώσω με όλα αυτά θα δω αν θα το συνεχίσω Ολα παιχνίδια που είπες αξίζουν να ασχοληθείς και με το παραπάνω,οπότε σε βλέπω να συνεχίζεις,για το tactics καλό φαίνεται αλλά δεν ξέρω αν θα είναι το επόμενο γιατί έχω να ασχοληθώ με το Outer worlds που είναι ήδη κατεβασμένο και το έβαλα λίγο να δω αν παίζει οκ 🎮Ααα μην ξεχάσεις με την ευκαιρία ρίξε και μια ματιά στο Ori και εσύ και όποιος διαβάζει,ιδιαίτερα αν παίζεις platform γιατί είναι αριστουργηματικό το παιχνίδι,το τελείωσα με 100% Completion πρόσφατα 😏 Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από ELMastas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 23 ώρες πριν, optimus prime είπε Δεν φαινεται και πολυ τακτικο τελικα... Αφου στα reviews εκθειαζουν το overwatch κυριως σαν mechanic,δεν το βλεπω να καλυπτει τους πιο απαιτητικους.. Αλήθεια? Εγώ από δυο reviews το αντίθετο άκουσα, light on the story, heavy on the tactics, αλλα είναι win10 exclusive οποτε wgaf. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Αλήθεια? Εγώ από δυο reviews το αντίθετο άκουσα, light on the story, heavy on the tactics, αλλα είναι win10 exclusive οποτε wgaf. Εγω που το παιζω εδω και 3 ωρες το βρισκω βαρετο.. Απο θεμα τακτικης σε αναγκαζει συνεχεια να χρησιμοποιεις overwatch,σε τοσο μεγαλο βαθμο που κατανταει μονοτονο.. Τελειωνω οπου να ναι το Act 1 και δεν μου εχει δωσει ενα ability να παιξω λιγο διαφορετικα,(αμφιβαλω εαν εχει καν abilities). Κατι ρε παιδι μου που να φρεσκαρει λιγο το gameplay και να σε καινει να αλλαξεις την προσεγγιση σου. Τα μενου του ειναι ενα δραμα να πλοηγηθεις επισης.. Μπορει αν εχει ωραια γραφικα και να εχει cinematics αλλα σαν turn based strategy ειναι πολυ πισω απο τα xcom. Tωρα στους fans των Gears θα φανει παιχνιδαρα,αλλα εγω προσωπικα το βρισκω πολυ ρηχο και προτιμω να συνεχισω το Chimera. Σιγουρα δεν θα το αγορασω και δεν ξερω και εαν θα το τελειωσω.. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 9 ώρες πριν, optimus prime είπε Εγω που το παιζω εδω και 3 ωρες το βρισκω βαρετο.. Well fair enough αλλα το game να ξέρεις έχει 6 classes και παραπάνω από 50 skills. Aμα σου άρεσε το XCOM ίσως θα ήταν καλο να του δόσεις και άλλο χρόνο γιατί είναι αρκετά μεγάλο. Εγώ θα το τιμήσω αν ποτε βγει και για Win7. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enable_your_mind Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, optimus prime είπε Εγω που το παιζω εδω και 3 ωρες το βρισκω βαρετο.. Απο θεμα τακτικης σε αναγκαζει συνεχεια να χρησιμοποιεις overwatch,σε τοσο μεγαλο βαθμο που κατανταει μονοτονο.. Τελειωνω οπου να ναι το Act 1 και δεν μου εχει δωσει ενα ability να παιξω λιγο διαφορετικα,(αμφιβαλω εαν εχει καν abilities). Κατι ρε παιδι μου που να φρεσκαρει λιγο το gameplay και να σε καινει να αλλαξεις την προσεγγιση σου. Τα μενου του ειναι ενα δραμα να πλοηγηθεις επισης.. Μπορει αν εχει ωραια γραφικα και να εχει cinematics αλλα σαν turn based strategy ειναι πολυ πισω απο τα xcom. Tωρα στους fans των Gears θα φανει παιχνιδαρα,αλλα εγω προσωπικα το βρισκω πολυ ρηχο και προτιμω να συνεχισω το Chimera. Σιγουρα δεν θα το αγορασω και δεν ξερω και εαν θα το τελειωσω.. Διαφωνω σε ολα αλλα γνωμες ειναι αυτες...Ειμαι τεραστιος φαν xcom , και παρατησα το chimera απο χτες γιατι το gears με τραβηξε παραπανω... Μια χαρα tactics εχει και skills και οσο εχω παιξει με τη πρωτη λαθος κινηση η παραβλεψη καλυνηχτα ζωη.... Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από enable_your_mind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, enable_your_mind είπε Διαφωνω σε ολα αλλα γνωμες ειναι αυτες...Ειμαι τεραστιος φαν xcom , και παρατησα το chimera απο χτες γιατι το gears με τραβηξε παραπανω... Μια χαρα tactics εχει και skills και οσο εχω παιξει με τη πρωτη λαθος κινηση η παραβλεψη καλυνηχτα ζωη.... Κοιτα να δεις,εμενα σε ενα παιχνιδι στρατηγικης μου αρεσει να εχω επιλογες για να βγω απο μια δυσκολη κατασταση που θα μου παρουσιαστει η να δημιουργησω εγω στον αντιπαλο. Και σε τετοιου ειδους παιχνιδια αυτο γινεται απο τα γκατζετακια που θα εχεις,τα abilities και τα skills. Οταν το Gears εχει σαν κυριο mechanic το overwatch και σου δινει μονο skills και οχι τα αλλα δυο(οπως πολυ εξυπνα γινεται στα xcom) τοτε τα πραγματα γινονται πιο απλοικα.. Απλοικα οχι απο αποψη δυσκολιας αλλα σαν τροπος προσεγγισης των encounters. Οταν αναγκαζομαι τις πιο πολλες φορες να βαζω και τους 4 της ομαδας σε overwatch γιατι μου πεταει το παιχνιδι ενα καρο mobs χωρις να μου δινει αλλες σοβαρες επιλογες να διαλεξω τοτε χανει απο αποψη τακτικης πολυ. Τωρα ο καθε ενας εχει τα δικα του κριτηρια οταν παιζει τετοια παιχνιδια.. Εσυ το βρισκεις ενδιαφερον,εγω απο την αλλη το βρισκω ελλιπες και πιο πολυ fun oriented.. θα επρεπε αντι για Gears tactics να λεγεται Gears Overwatch και να μην εχει τετοια τιμη.. 3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Well fair enough αλλα το game να ξέρεις έχει 6 classes και παραπάνω από 50 skills. Aμα σου άρεσε το XCOM ίσως θα ήταν καλο να του δόσεις και άλλο χρόνο γιατί είναι αρκετά μεγάλο. Εγώ θα το τιμήσω αν ποτε βγει και για Win7. Θα παιξω λιγο ακομα να δω εαν κατι αλλαξει στο Act 2,αλλα δεν ειμαι και πολυ αισιοδοξος.. Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Guys στο Benchmark ξέρετε τι είναι τα Average CPU Framerate (game) και Average CPU Framerate (render); Με stock CPU και XMP έχω 190.7/157.9 ενώ με τις ρυθμίσεις της υπογραφής 233/189.2.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 παιδες το κατεβασα θα ξεκινησω σκ λογικα μια ερωτηση (για το tactics αναφερομαι)με μοχλο ειναι playable?και τα xcom στο πσ4 με μοχλο τα επαιζα και με βολευε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2020 με controller το τελειωσα χωρις κανενα προβλημα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 ναι πολυ ανετα παιζεις κ με gamepad. ειναι turn based tactical οπότε εχεις απολυτη ανεση να κανεις καθε κινηση με την ηρεμια σου. πολυ ωραίο παιχνιδι και από το πουθενα μαλιστα, κρίμα που δεν ακούγεται παραπάνω, προσωπικά δε το περίμενα καθόλου να βγει τοσο καλό κ το εχω καταχαρει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 α για το tactics λεει.. νομιζα για το gears 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Στις 14/5/2020 στις 11:09 ΜΜ, firepc είπε με controller το τελειωσα χωρις κανενα προβλημα Στις 15/5/2020 στις 1:16 ΠΜ, Skywalker333 είπε ναι πολυ ανετα παιζεις κ με gamepad. ειναι turn based tactical οπότε εχεις απολυτη ανεση να κανεις καθε κινηση με την ηρεμια σου. πολυ ωραίο παιχνιδι και από το πουθενα μαλιστα, κρίμα που δεν ακούγεται παραπάνω, προσωπικά δε το περίμενα καθόλου να βγει τοσο καλό κ το εχω καταχαρει. Να ρωτήσω κάτι γενικό. Απλά σε κάθε skill tree ποια κλάση θεωρείται ευρέως πιο op ώστε να συγκεντρώσω τα level up του κάθε χαρακτήρα γιατί βλέπω έχει 4 κάθε κατηγορία. Πχ για τον vanguard τι να το κάνω warden /paladin /trooper η assault?? Και ομοίως τους άλλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 47 λεπτά πριν, di maria kun είπε Να ρωτήσω κάτι γενικό. Απλά σε κάθε skill tree ποια κλάση θεωρείται ευρέως πιο op ώστε να συγκεντρώσω τα level up του κάθε χαρακτήρα γιατί βλέπω έχει 4 κάθε κατηγορία. Πχ για τον vanguard τι να το κάνω warden /paladin /trooper η assault?? Και ομοίως τους άλλους Εγω μπερδευτηκα, νομιζα οτι ελεγες για το gears 5 To tactics δεν το εχω πιασει ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Έρχεται story DLC μέσα στο μήνα, το ''Hivebusters'' το οποίο θα εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες του Series X σύμφωνα με τους devs. Λογικά και στο PC θα έχει τα upgraded visuals οπότε θα δούμε ωραία πράγματα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2020 Gears 5: Hivebusters DLC - E-Arena (e-arena.gr) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα