Επισκέπτης Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Το άνοιξα από το game pass και δεν μου έχει συγχρονίσει την πρόοδο από το steam. Γίνεται τελικά ή όχι; Πρέπει να κάνω κάτι; Έψαξα στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού αλλά δεν βρήκα κάτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike0402 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 On 14/04/2020 at 18:26, yiannis1991 said: Το άνοιξα από το game pass και δεν μου έχει συγχρονίσει την πρόοδο από το steam. Γίνεται τελικά ή όχι; Πρέπει να κάνω κάτι; Έψαξα στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού αλλά δεν βρήκα κάτι.. το ιδιο θεμα εχω και εγω!βρηκες λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, mike0402 είπε το ιδιο θεμα εχω και εγω!βρηκες λυση? Μόλις πάτησα new game μπορούσα να ξεκινήσω από το chapter που είχα μείνει, αλλά από την αρχή του chapter. Ε μικρό το κακό, απ' το να άρχιζα από την αρχή όλο το game.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 16 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Μόλις πάτησα new game μπορούσα να ξεκινήσω από το chapter που είχα μείνει, αλλά από την αρχή του chapter. Ε μικρό το κακό, απ' το να άρχιζα από την αρχή όλο το game.. Αντε μπράβο ! λύθηκε το "μυστήριο".. 😸 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelsnow Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Γελοία ερώτηση αλλά πώς ρίχνω με το lancer gl τα πυραυλάκια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 46 λεπτά πριν, Angelsnow είπε Γελοία ερώτηση αλλά πώς ρίχνω με το lancer gl τα πυραυλάκια? Πατάς "R", σημαδεύεις, αφήνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Angelsnow είπε Γελοία ερώτηση αλλά πώς ρίχνω με το lancer gl τα πυραυλάκια? Ναι αυτό είναι για το όπλο για το Ultimate με τους πυραύλους,πρέπει να έχεις μαρκάρει πρώτα τον αντίπαλο (συνήθως πατάς αριστερό αναλογικός μοχλό μέσα αν παίζεις με Controller)και μετά Υ για να το χρησιμοποιήσεις Επεξ/σία 17 Απριλίου 2020 από ELMastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelsnow Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Στο pc παίζω , ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) ενέδωσα λοιπόν στο ευρουλάκι Επεξ/σία 25 Απριλίου 2020 από logistoulis 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 πολύ καλό game πάντως από τις ευχάριστες εκπλήξεις. Ασχετο με το gameplay του αλλά αυτό που περιμένω περισσότερο είναι το tactics 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Θα ασχοληθώ και με το tactics όταν έρθει η ώρα 😏 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2020 ωραίο είναι το campaign το άρχισα χθες, και από γραφικά όπως το περιμένα μια χαρά δεν έχει κανένα θέμα η 480 μου, έβαλα και τα καλύτερα textures ελπίζω ότι έχουν λύσει και όλα τα προηγούμενα τεχνικά θέματα που είχε αρχικά το pass πάντως το έβαλα να παίξω και το metro καθώς και το outer worlds, μόλις τελειώσω με όλα αυτά θα δω αν θα το συνεχίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Τα πρωτα reviews του Gears tactics https://www.metacritic.com/game/pc/gears-tactics?ref=hp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δεν φαινεται και πολυ τακτικο τελικα... Αφου στα reviews εκθειαζουν το overwatch κυριως σαν mechanic,δεν το βλεπω να καλυπτει τους πιο απαιτητικους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα