tsabasid Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Πέτυχα τυχαία μια απάντηση στο Reddit όπου ένας χρήστης παρατήρησε πως ναι μεν δε σώζει την πρόοδο στο ήδη υπάρχον Save Slot, αλλά σου επιτρέπει να ξεκινήσει νέο Save game από το Act 3. Οπότε εντάξει αυτό. Για το θέμα με το anticheat έχει κανείς εμπειρία; Πρέπει μήπως να τους στείλω κανένα email να ρωτήσω; Παίζει να με μαρκάρουν σαν cheater? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 13GB patch σήμερα στο ένα pc, 12 στο άλλο. Νέους χαρακτήρες βλέπω αλλά και πολύ lag ακόμα και τα daily challenges που κάνω και βλέπω completed όταν πάω main menu είναι 5/7 πχ και όχι completed. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εβαλαν μπόλικο νέο περιεχόμενο με πολλά fixes και νέα game modes κλπ ,ότι πρέπει για να ξανα ασχοληθώ μιάς και το είχα αφήσει για κάνα μήνα,μάλλον μπήκαν ολοι μαζί απόψε γιαυτό μάλλον είχε και lag βέβαια έχουν πέσει και οι ταχύτητες λόγο της οικονομίας που κάνουν με την κατάσταση θα ασχοληθώ και θα επανέλθω μόλις ξεκλειδώσω Cole train και Carmine (πολύ θετικό πως δεν θέλει grinding διάφορα game modes αλλά μόνο experience και μάλιστα σχετικά λιγα για να τους ξεκλειδώσεις),θα δω τι λένε καθώς και το νέο mode και οι χάρτες 😏 Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από ELMastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Δεν μου ξεκινάει κανένα παιχνίδι σήμερα, ούτε Horde ούτε escape, πρέπει να έχει πολύ κόσμο ή πολλά bugs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Επαιξα πρίν λίγο 2-3 παιχνίδια κανονικά χωρίς πρόβλημα,χθές είχε όντος κάποια θέματα και αρκετό lag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δωρεάν σε Steam+MS Store για τις επόμενες 4 ημέρες. Θα του δώσω μια ευκαιρία, να ξεμπουκώσω λίγο από τη διαρκή εναλλαγή των BF. https://store.steampowered.com/app/1097840/Gears_5/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Το reduced buffering τι είναι ακριβώς; Στο google δεν βρήκα κάτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Πολύ ωραίο οπτικά, πολύ καλή η μηχανή του (κοίτα πράγματα η Unreal σε AMD κάρτα...αν και από ότι έχω καταλάβει, ούτε η μάνα της δεν θα την αναγνώριζε), ωραίος ήχος... Η 1η αποστολή, πάντως, δεν με "συγκίνησε" και ιδιαίτερα, δεν μου έβγαλε κάτι ενδιαφέρον. Έχει πολύ κακό cover και γενικότερα movement σύστημα, ελαφρώς άθλια κάμερα πρωταγωνιστή...ώρες-ώρες, μου θυμίζει τα χειρότερα από τα ΜΕ. Πόσες ώρες θέλει το campaign, περίπου (για μέχρι εκεί με βλέπω)? Να πω τη μαύρη αλήθεια, έχω να παίξω τέτοιου τύπου "άμυαλο" shooter από το Bulletstorm (το κανονικό, όχι το remake). Εκείνο, το είχα απολαύσει...αυτό, δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Εχει αρκετά καλό campaign αν το βάλεις σε δυσκολότερο επίπεδο θέλει και κάποια στρατηγική και αξιοποίηση των όπλων και ικανοτήτων δεν είναι τόσο απλά άμυαλο shooter δεν ξέρω σε τι επίπεδο το παίζεις,προφανώς οχι στο δύσκολο για να προλάβεις να το προχωρήσεις κάμποσο σε τόσο μικρό διάστημα. Εχει αρκετή ποικιλία πάντος σε περιβάλλοντα και όσο προχωράς και μπαίνεις στήν ιστορία γίνεται καλύτερο και οι χαρακτήρες είναι αρκετά καλοφτιαγμένοι για τέτοιου είδους παιχνίδι.Το Cover είναι αυτό που ήταν πάντα,έχει κάποιες αλλαγές με abilities κλπ η κάμερα εκτός απο σπάνιες εξαιρέσεις πιστεύω πως είναι οκ. Διάρκεια εμένα μου πήγε που έπαιζα με την ησυχία μου στο προτελευταίο επίπεδο δυσκολίας κοντά στο 15ωρο,αλλά έχω περάσει εκατοντάδες ώρες σε Co op με Horde,escape και λίγο Vs. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 6 λεπτά πριν, ELMastas είπε Εχει αρκετά καλό campaign αν το βάλεις σε δυσκολότερο επίπεδο θέλει και κάποια στρατηγική και αξιοποίηση των όπλων και ικανοτήτων δεν είναι τόσο απλά άμυαλο shooter δεν ξέρω σε τι επίπεδο το παίζεις,προφανώς οχι στο δύσκολο για να προλάβεις να το προχωρήσεις κάμποσο σε τόσο μικρό διάστημα. Εχει αρκετή ποικιλία πάντος σε περιβάλλοντα και όσο προχωράς και μπαίνεις στήν ιστορία γίνεται καλύτερο και οι χαρακτήρες είναι αρκετά καλοφτιαγμένοι για τέτοιου είδους παιχνίδι.Το Cover είναι αυτό που ήταν πάντα,έχει κάποιες αλλαγές με abilities κλπ η κάμερα εκτός απο σπάνιες εξαιρέσεις πιστεύω πως είναι οκ. Διάρκεια εμένα μου πήγε που έπαιζα με την ησυχία μου στο προτελευταίο επίπεδο δυσκολίας κοντά στο 15ωρο,αλλά έχω περάσει εκατοντάδες ώρες σε Co op με Horde,escape και λίγο Vs. Στο προτελευταίο το παίζω κι εγώ, και έχασα και ώρα στην αρχή να πηγαίνω γύρω-γύρω σε όλα τα βράχια κλπ μήπως και έχει κάποιο νόημα το "exploration". Παπάγια...τουλάχιστον αυτο το 1ο σκηνικό, σχεδόν corridor shooter ήταν...πιάναμε από ένα βράχο για κάλυψη και πίου-πίου. Άντε, βγήκα 2-3 φορές που όντως με πλησίασε ο οχτρός. Δεν διαφωνώ ότι πιο μετά μπορεί να θέλει καλύτερη διαχείριση, και προφανώς ότι σε co-op κλπ θα είναι 10 φορές καλύτερο. Αύριο προβλέπεται ένα 3ωρο (το λιγότερο) κάψιμο, να αποφασίσω πόσο μου αρέσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2020 Αντε καλό παίξιμο Enjoy 🎮 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Τόσο καιρό μετά, κι από bugs, άλλο τίποτα. Τέλος πάντων, μια ερώτηση: Είναι εντελώς γραμμικό στα quests? Ψάχνω στα χιόνια για τα secondaries, και από το πουθενά βρέθηκα στο χώρο του New Hope...υπάρχει τρόπος να γυρίσω πίσω στη ροή του παιγνιδιού ή πρέπει να φορτώσω το chapter από την αρχή? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Οσο είσαι στο ίδιο "γενικό" chapter και απο οσο ξέρω ακόμα και αν αλλάξεις τις περισσότερες φορές που είσαι με το "όχημα" εφόσο είσαι στόν ίδιο γενικό "χάρτη" μπορείς να γυρίσεις στο main η να κάνεις secondaries πχ γυρνάς πίσω απο την γέφυρα που ήρθες κλπ όταν όμως προχωρήσει αρκετά το main έτσι ώστε να αλλάξει η περιοχή πχ όταν πας στήν Ερημο η όταν γίνει η υπόγεια έκρηξη του "αντικειμένου" στόν πάγο,δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2020 από ELMastas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Έπαιξα από το Steam αυτές τις μέρες που ήταν free weekend. Αν τώρα το βάλω από το game pass θα συγχρονιστεί το save; Στο steam όταν το άνοιξα πρώτη φορά μου ζήτησε να συνδεθώ με XBOX account πάντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Επειδή έχει Cross platform πιστεύω οτι συνχρονίζεται το save μέσω Cloud,Εφόσον σε έβαλε να κάνεις sign in πρέπει να είναι οκ πρέπει απο το Steam να επιλέξεις νομίζω account linking option in the game's menu. Οταν εμφανίζεται το Steam account linking overlay,πατάς Yes, continue. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα