Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [PC][2019]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αυτη ειναι η τιμη προσφορας ομως που εχει τελειωσει για οποιον εβαλε πχ το Σεπτεμβριο :P

ναι αλλά παίζουν διάφορες προσφορές όπως γράφουμε στο άλλο θέμα.

Όπως και να χει αρκετοί μέσω της MS θα το έπαιζαν το παιχνίδι παρά steam.

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

5 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Όπως και να χει αρκετοί μέσω της MS θα το έπαιζαν το παιχνίδι παρά steam.

Συμφωνω με αυτο,απλα απο Steam εχουμε επισημα νουμερα για να ξερουμε ποσοι(στο περιπου παντα)ειναι οι κατοχοι και ποσοι δεν ασχοληθηκαν μαζι του.

Συμφωνα με τα στοιχεια,οι κατοχοι του Gears 5 στο Steam ειναι πανω απο 200-300.000 αλλα το peak του παιχνιδιου τον τελευταιο καιρο ειναι κατω απο 600ατομα

https://steamdb.info/app/1097840/graphs/

• Like 1

Δεν έχει και πολύ νόημα να το έχεις στο steam, γιατί θέλει πάλι το xbox launcher και να κάνεις add φίλους στο xbox.
Και δεν νομίζω το steamdb να μετράει και όσους παίζουν από κονσόλα

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μετράει και αυτούς,μετράει μόνο μέσω της εφαρμογής αυτής,έβγαλα επιτέλους τον Baird πολύ ενδιαφέρων παίκτης,σειρά της lizie,είμαι ακόμη χαμηλό lvl θα τον ανεβάσω όμως το ulti του πάντος διαρκεί λίγο δεν πρόσεξα αν κάπως διαρκεί περισσότερο αλλά έχει ένα σπασμένο bleed που κάνουν τα barriers του όταν έχεις την κατάλληλη κάρτα που κάνει το παιχνίδι πολύ πιο εύκολο στα μεγάλα επίπεδα δυσκολίας θα το φτιάξουν σίγουρα σύντομα στιγμή γιατί σίγουρα δεν το είχαν υπολογίσει αυτό και είναι πολύ OP ιδιαίτερα για bosses που περπατάνε στο έδαφος🤯

Επεξ/σία από ELMastas

16 ώρες πριν, comfuzio είπε

Δεν έχει και πολύ νόημα να το έχεις στο steam, γιατί θέλει πάλι το xbox launcher και να κάνεις add φίλους στο xbox.
Και δεν νομίζω το steamdb να μετράει και όσους παίζουν από κονσόλα

ναι όπως το λες είναι.
Το steamdb θα πάρει στατιστικά μόνο από όσους τρέξουν το παιχνίδι από το steam-οποιοδήποτε παιχνίδι τρέξει από steam ανεξαρτήτως αν βάζει και κάνα δικό του launcher.

https://steamdb.info/app/1097840/graphs/

https://steamdb.info/graph/

και για να μη λέμε και ότι θέλουμε

Αναφορά σε κείμενο

High-resolution charts with concurrent player counts for all Steam games, including historic data and stats. Data updated 5 minutes ago.

We update data and charts for current top 500 games every 5 minutes, and the rest every 10 minutes.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Ξέχασα να σας πω.
Πριν πουλήσω το pc μου (ναι πλέον δεν έχω pc :P ) , κατάφερα και έλυσα τα προβλήματα που χα!
Το όλο κακό το προκαλούσαν τα 2 ανταπτορακια που χω για το BT και για ένα ασύρματο πληκτρολόγιο, όπως και ο τελευταίος lan driver!
Μόλις τα σούταρα σταμάτησαν όλα τα προβλήματα! Αφού το έλυσα αυτό,τα πούλησα όλα και ησύχασα!🤣

• Like 1

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H  προσφορά είναι καλή και για την Ultimate edition ακόμη καλύτερη για 22.39ε (-73%) 👍

Επεξ/σία από ELMastas

8 λεπτά πριν, xavier είπε

τερματισα σημερα το single player campaign, τπτ ιδιαιτερο...generic shooter, generic visuals...αδιαφορο...

οτι ειναι ολα τα gears

Απλα κοιτας να σε διασκεδαζει

Καλησπέρα παίδες. Εχω το Gears 5 στο PC Gamepass. Παίζοντας αντιμετωπίζω 2 προβλήματα που δε ξέρω αν είναι αλληλένδετα. Το easy anti cheat , βρίσκει το software του εκτυπωτή μου ως cheating software, πετάει σχετικό μήνυμα κάθε φορά που βγαίνω από το game. 

Το 2ο και πιο βασικό, τελειώνω το Act II, ρίχνω το τελικό boss , και στο cutscene με το που ανεβούν όλοι στο ελικόπτερο μαυρίζει η οθόνη, αλλά ο ήχος συνεχίζεται. Το παιχνίδι εν τέλει φριζάρει τελείως και αναγκάζομαι να κλείσω από task manager. Μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι, δεν έχει αποθηκεύσει το "ρίξιμο" του boss, και με αναγκάζει να το ξαναπαίξω, το έχω ήδη κάνει 3 φορές και τις 3 κολλάει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στο ίδιο σημείο και δεν αποθηκεύει την πρόοδο. 

9700Κ/2080S/16GB Ram latest nvdia. Έχετε ιδέα τι συμβαίνει;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σημερα τελειωσα co op caimpaign, η εκδοση του xbox store ειναι τιγκα στα bugs, κολλησε απειρες φορες στο τελος καποιου "κυμματος" και δεν πηγαινε στην επομενη αποστολη και αλλες φορες ειχα ctd, κατα τα αλλα σαπιο στορυ, το γκειμπλει καταντα σε καποια φαση απιστευτα βαρετο, τα γραφικα του ηταν καλα κυριως σε εσωτερικους χωρους...

Επεξ/σία από Anastazio

Στις 25/1/2020 στις 5:19 ΜΜ, xavier είπε

τερματισα σημερα το single player campaign, τπτ ιδιαιτερο...generic shooter, generic visuals...αδιαφορο...

yep διασκεδαστικο, αλλα οχι κατι τρομερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tsabasid είπε

Καλησπέρα παίδες. Εχω το Gears 5 στο PC Gamepass. Παίζοντας αντιμετωπίζω 2 προβλήματα που δε ξέρω αν είναι αλληλένδετα. Το easy anti cheat , βρίσκει το software του εκτυπωτή μου ως cheating software, πετάει σχετικό μήνυμα κάθε φορά που βγαίνω από το game. 

Το 2ο και πιο βασικό, τελειώνω το Act II, ρίχνω το τελικό boss , και στο cutscene με το που ανεβούν όλοι στο ελικόπτερο μαυρίζει η οθόνη, αλλά ο ήχος συνεχίζεται. Το παιχνίδι εν τέλει φριζάρει τελείως και αναγκάζομαι να κλείσω από task manager. Μπαίνοντας ξανά στο παιχνίδι, δεν έχει αποθηκεύσει το "ρίξιμο" του boss, και με αναγκάζει να το ξαναπαίξω, το έχω ήδη κάνει 3 φορές και τις 3 κολλάει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στο ίδιο σημείο και δεν αποθηκεύει την πρόοδο. 

9700Κ/2080S/16GB Ram latest nvdia. Έχετε ιδέα τι συμβαίνει;

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Σκέπτομαι πως αφού είναι στό ίδιο σημείο μάλλον είναι θέμα drivers η κάτι είναι corrupted στο πρόγραμμα,δοκίμασε πρώτα να αλλάξεις τους Drivers δοκίμασε μια πιο παλιά Version και να κάνεις repair το πρόγραμμα με μια επιλογή που νομίζω σου βγαίνει αν κάνεις δεξί κλίκ  μέσω του task manager,πάνω στο πρόγραμμα.

Επεξ/σία από ELMastas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...