Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [PC][2019]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Δοκίμασε το στο Χ εφόσον το έχεις εκεί,κρίμα είναι να το μην το παίξεις εκεί.

Αυτό με το τελευταίο update δεν το κατάλαβα τι γινόταν και δεν σε άφηνε ?επίσης είσαι σίγουρος 100% οτι δεν έχει τελειώσει το gamepass συνδρομή και οτι έχεις την κανονική και οχι την Ultimate edition ? την έχω πατήσει έτσι πρίν καιρό και έλεγα γιατί δεν ξεκίναγε και ήταν επειδή είχε λήξει Εφόσον το έχεις σβήσει πάντος λογικό είναι να σε αφήνει να το επανεγκαταστήσεις μήπως ήταν διαφορετική έκδοση ? πχ ultimate και μετά τελείωσε το ultimate,πήγες μήπως να βάλεις την κανονική ?

Το παιχνιδι το εχω ηδη ολοκληρωσει στο Χ και τωρα εκανα ενα 2ο playthrough τοσο στο Χ οσο και στο pc...

Εχω ενεργοποιημενο pass, αλλα το παιχνιδι το εχω πληρωμενο, το εχω αγορασει. Δεν εννοουσε να ξεκινησει το update των 14GB. Απλα ανεφερα το οτι ενω το εχω αγορασει, μου δινει επιλογη να το ξαναγορασω!Κατι που ειναι εντελως στραβο.

Αυτο που μενει ειναι δω αν λειτουργει κανονικα στο ΧΒΟΧ..

Επεξ/σία από kostiger
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

35 λεπτά πριν, kostiger είπε

Το παιχνιδι το εχω ηδη ολοκληρωσει στο Χ και τωρα εκανα ενα 2ο playthrough τοσο στο Χ οσο και στο pc...

Εχω ενεργοποιημενο pass, αλλα το παιχνιδι το εχω πληρωμενο, το εχω αγορασει. Δεν εννοουσε να ξεκινησει το update των 14GB. Απλα ανεφερα το οτι ενω το εχω αγορασει, μου δινει επιλογη να το ξαναγορασω!Κατι που ειναι εντελως στραβο.

Αυτο που μενει ειναι δω αν λειτουργει κανονικα στο ΧΒΟΧ..

Έτσι είναι και σε μένα, ενώ το έχω από pre-order πάλι μου λέει να το αγοράσω για να το έχω δικό μου >< 
Τα σκ@τωσανε σε αυτό το update, έχει γεμίσει το forum τους με posts για crashes και αυτοί λένε ότι είναι graphical glitch σε 3 map...και εμένα crashάρει σε όλα! 
Το δοκίμασα σήμερα και σε pc φίλου με i9 9900K και 2080ti και insta crash. 

51 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Έτσι είναι και σε μένα, ενώ το έχω από pre-order πάλι μου λέει να το αγοράσω για να το έχω δικό μου >< 
Τα σκ@τωσανε σε αυτό το update, έχει γεμίσει το forum τους με posts για crashes και αυτοί λένε ότι είναι graphical glitch σε 3 map...και εμένα crashάρει σε όλα! 
Το δοκίμασα σήμερα και σε pc φίλου με i9 9900K και 2080ti και insta crash. 

...........

Μαμα τα με κεφαλαία γράμματα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον έχει "μπερδέψει"με κάποιο τρόπο τις Version αυτήν που έχεις αγοράσει μάλλον την θεωρεί ως free η κάτι τέτοιο όντος τα έχουν κάνει κώλος με αυτό το θέμα ...

Πάντος  σήμερα εμένα μου τρέχει κανονικά σε οσα games έπαιξα και Versus και Horde και escape,έμεινα αρκετά πίσω με τον Baird που ακόμη δεν ξεκλείδωσα,τελικά θέλει αρκετά grinding και αυτές οι παπαριές τις τελευταίες μέρες με τις αποσυνδέσεις και crashes έχουν εκνευρίσει αρκετό κόσμο έχουν φάει πολύ κράξιμο στα forum. 

Επεξ/σία από ELMastas

και εγώ τώρα έβγαλα ένα 50άρι στην harbor χωρίς crash, κάτι μου έλεγε ότι ήταν server side γιατί την Τετάρτη μετά το patch έπαιξα μια χαρά 2 φορές και την Πέμπτη και μετά πήγε....
Αν ήταν client δεν θα έπαιζα μετά το update αλλά από server ίσως τους κάνανε update 1 προς 1 ή δεν ξέρω και γω τι και να είχα πέσει σε "καλό" server μετά το update

• Like 1

Στις 14/12/2019 στις 6:04 ΜΜ, Shadows είπε

Κανεις λαθος με το αθλιο,να μην σου αρεσει ειναι απολυτα λογικο.

Δηλαδή τι έπρεπε να πω? Ωραίο game άλλα έμενα δεν μου άρεσε? Βγάζει λογική αυτό?

https://www.gears5.com/whatsup-dec16-2019/

Spoiler

TITLE UPDATE 3.1

Following the release of Title Update 3, we are working on an urgent update to address three key issues flagged by the community:

• Visual corruption in two FFA maps – The Pit and Nethercutt
  • Unintended “teammates” in FFA
  • Horde: Crashing while joining games in progress

We are close to finalizing a Title Update to address these issues as quickly as possible with a goal to release this update as early as possible this week.

Until we have finalized and completed the certification process, we do not have an exact ETA to share at this time – but the team are working diligently to get 3.1 launched as soon as possible.

Τι λένε ρε αυτοί; Horde crashing while joining games in progress? Εδώ δεν μπορώ να αρχίσω καν παιχνίδι από το 0 τι in progress? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν εγινε χαμος,μπαινανε βγαινανε κατα πενταδες στα ματς, εμενα με πεταξε 2-3 φορες 😕 γενικα εγινε χαμος.😂

Επεξ/σία από Shadows

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mkp είπε

Δηλαδή τι έπρεπε να πω? Ωραίο game άλλα έμενα δεν μου άρεσε? Βγάζει λογική αυτό?

Και όμως έχει λογική αυτό,αν δεν έχεις καταλάβει πως το ενοούμε θα κάνω μια απόπειρα να το εξηγήσω,καλό είναι να ξεχωρίζουμε ορισμένα πράγματα,φαίνεται ένα παιχνίδι κυρίως απο τις βαθμολογίες χρηστών metacritic,που έχει πάρει που το κατατάσσουν σε ένα απο τα καλά παιχνίδια,πολύς κόσμος απο όταν βγήκε,αναγνωρίζει την ποιότητα το στύλ και το gameplay του παιχνιδιού και του αρέσει,όπως και το πρώτο όταν βγήκε ήταν σχεδόν επανάσταση και σε gameplay και με γραφικάρες,με πολύ δράση και το καλύτερο cover system ως τότε,τρέλανε πολύ κόσμο,όμως απο το παραπάνω σχόλιο σου φαίνεται πως δεν σου άρεσαν ούτε τα πιο παλιά,είπες οτι δοκίμασες και multi η co op ? πόσο έπαιξες γιατί παιχνίδια που παίζεις εβδομάδες αν παίξεις κάνα 2 ώρες στο multi δεν μπορείς να έχεις πιστεύω την πιο εμπεριστατωμένη και ολοκληρωμένη άποψη.

Το να μην σου αρέσει το gameplay η το στύλ γενικά σε ένα παιχνίδι αυτό είναι προσωπική γνώμη,όμως δεν δικαιολογεί την ισοπέδωση του όποιου παιχνιδιού με υπερβολικές εκφράσεις τύπου shooteraki και άθλιου.Οπως και αρκετοί ακόμη το έχω παίξει και σε 4Κ και σε αρκετές φάσεις πέφτουν σαγόνια απο την ποιότητα των Visuals και έχει γίνει φοβερό optimization τα έχουν πει εξάλλου και άλλα παιδιά πολλές σελίδες πιο πίσω,οπότε ας μην επαναλαμβανόμαστε.

Για να σου δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις,εμένα πχ δεν μου αρέσει πχ το Uncharted από τότε που το πρωτοείδα,λόγο gameplay "κινηματογραφικού"κλπ όταν σε πολύ κόσμο άρεσε και είχαν πάθει πλάκα με αυτό,είναι σωστό να πω οτι είναι κακό η άθλιο το παιχνίδι ? εμένα προσωπικά θα πω πως δεν μου άρεσε το στύλ του,όμως δεν μπορώ επειδή εγώ δεν το γουστάρω,να μην αναγνωρίσω οτι είναι ένα αξιόλογο παιχνίδι γενικά μια μεγάλη παραγωγή,να θαυμάσω τα γραφικά του η το co op η το ότι  άλλο στοιχείο,που βλέπω πως αρέσει στούς περισσότερους.

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντος εδώ και μερικές μέρες παίζει οκ όσα παιχνίδια έχω παίξει δεν με έχει πετάξει όπου νάναι βγάζω τον Baird πως διάολο τον λένε και μετά την Lizzie και δεν ξέρω αν θα υπάρξει συνέχεια μάλλον θα πάω και γω σε μεγάλο "διάλειμμα"και θα ασχοληθώ με κάτι άλλο 🤔

Επεξ/σία από ELMastas

Στο steam παντως δεν φαινεται να μπορεσε να φερει κοσμο το νεο update και ας ειναι σε εκπτωση εδω και καιρο.

Μολις 500ατομα online αυτη την στιγμη.

https://steamdb.info/app/1097840/graphs/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...