Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [PC][2019]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχει αρκετά πράγματα βλέπω τι update,το καθένας για πάρτη του είναι καλή προσθήκη καθώς και οι νέοι χάρτες και θα ξεκλειδώσω και τους 2 χαρακτήρες να τους δοκιμάσω (Θέλει grinding αλλά οχι υπερβολικό νομίζω,έτσικαι αλλιώς δεν δίνω λεφτά σε κάνα 2-3 μέρες θα να τους έχω ξεκλειδώσει)περίμενω περισσότερες αμοιβές γιατί κάτι είχαν πει για καμμιά 200αριά rewards σε αυτή την season!,είδα πως έβαλαν και παίκτες του escape να παίζουν κανονικά στο Horde πράγμα που δεν το ανέφεραν πχ Lahni Keegan,Mac παίζουν και στο Horde ενω και στο Escape παίζουν και εκεί κάποιοι που δεν έπαιζαν πχ ο Marcus 😸

Δυστυχώς στα αρνητικά του κώδικά μετά το update έκανε μου έκανε νερά και 2 σήμερα φορές με πέταξε/κράσαρε το παιχνίδι ενώ έπαιζα Horde,μέχρι τότε δεν είχα θέμα,κάτι είχα δει στα forums οτι το πάθαιναν και άλλοι αυτό μετά το update (γνωστές παιδικές ασθένειες...) κάποιος είχε πει οτι το γνώριζαν και η οτι το είχαν φτιάξει(η όπου νάναι το φτιάχνουν..)δεν ξέρω τι γίνεται με τους server πάντος τους φοβάμαι,θα δοκιμάσω και απόψε..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ναι crashάρει πάρα πολύ! Και σε pc και στο xbox, κάνε ticket και εσύ http://support.gearsofwar.com/ όπως μου είπαν στο twitter τους. 

Την Τετάρτη μετά το Update έπαιξα κανονικά χωρίς κανένα crash με τον Baird, ωραίος engineer! Αλλά χθες δεν μπορούσα να περάσω το wave 4, όλο crash και έχω 2 pc ένα AMD/AMD και το άλλο Intel/nVidia και xbox one x και στα 3 crash συνέχεια! 

• Thanks 1

Στις 23/11/2019 στις 3:07 ΜΜ, xtrmsnpr είπε

Σιγά το παιχνίδι για να χει και υποψηφιότητα για game of the year,μη τα κάνουμε ίσωμα όλα!

Σωστά τα λες εγώ είχα τερματίσει to singleplayer campaign πριν λίγες εβδομάδες, εντάξει δεν ήταν τίποτα, ένα σουτερακι της κακιάς ώρας ήταν, με άθλιο gunplay, story, και artstyle.

• Confused 3
  • Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα κάνω ticket χθές έπαιξα κανονικά πάντος το βράδι Horde σήμερα αν είναι οκ θα βγάλω τον Baird.

Υ.Γ σουτεράκι κακιάς ώρας,άθλιο gunplay ??? για ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια του είδους του,χωρίς να έχεις παίξει καν multi και co-op δηλ ποιά είναι τα καλύτερα shooters φέτος μπορείς να μου πείς ? να πείς πως έχει κάποια θέματα στο netcode η στο balance οκ να πείς πως δεν σου άρεσε η ιστορία οκ, προσωπικό γούστα, όμως έτσι εύκολα να ισωπεδώνεις και εσύ τα πάντα ακόμα και σε στοιχεία που αξίζουν,σε ένα πανέμορφο οπτικά και τεχνικά άρτιο παιχνίδι δράσης,με δυνατά στοιχεία το gunplay,ενώ απο την άλλη να συμφωνείς με το άλλο post που έκανες quote,να μην τα κάνουμε ίσωμα όλα,με ξεπερνάει πραγματικά,τι άλλο θα ακούσουμε εδω μέσα ....🤔

Επεξ/σία από ELMastas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμμμ θα το δοκιμάσω και αυτό μήπως παίζει κάποιο ρόλο αν και δεν νομίζω εγω έχω freesync και πάντα το έχω σβηστό εκτός αν το βάλω στήν τηλεόραση,σου κάνει μήπως τίποτα περίεργα/διακοπές στον ήχο πρίν crashάρει γιατί σαν να μου φάνηκε κάτι τέτοιο ? Εβαλα και τους νέους drivers και το Radeon software και σκεφτόμουν μήπως παίζει και αυτό ρόλο οι οι drivers η οι ρυθμίσεις οι καινούργιες που έχει κάτι sharpening κάτι anti lag και τέτοια 🤔

Επεξ/σία από ELMastas

Όχι τίποτα περίεργο, εκεί που παίζω ξαφνικά desktop και διαβάζω ότι και άλλοι το έχουν αυτό!
Σε μια φίλη μου της crashάρε όλο το xbox one s και όχι απλά το παιχνίδι

Στις 13/12/2019 στις 12:59 ΜΜ, ELMastas είπε

Θα κάνω ticket χθές έπαιξα κανονικά πάντος το βράδι Horde σήμερα αν είναι οκ θα βγάλω τον Baird.

Υ.Γ σουτεράκι κακιάς ώρας,άθλιο gunplay ??? για ένα απο τα καλύτερα παιχνίδια του είδους του,χωρίς να έχεις παίξει καν multi και co-op δηλ ποιά είναι τα καλύτερα shooters φέτος μπορείς να μου πείς ? να πείς πως έχει κάποια θέματα στο netcode η στο balance οκ να πείς πως δεν σου άρεσε η ιστορία οκ, προσωπικό γούστα, όμως έτσι εύκολα να ισωπεδώνεις και εσύ τα πάντα ακόμα και σε στοιχεία που αξίζουν,σε ένα πανέμορφο οπτικά και τεχνικά άρτιο παιχνίδι δράσης,με δυνατά στοιχεία το gunplay,ενώ απο την άλλη να συμφωνείς με το άλλο post που έκανες quote,να μην τα κάνουμε ίσωμα όλα,με ξεπερνάει πραγματικά,τι άλλο θα ακούσουμε εδω μέσα ....🤔

Έπαιξα λίγο multi και co-op και ήταν ακόμα πιο άθλιο και από το singleplayer campaign, άπλα δεν μου άρεσε καθόλου το gunplay και το gameplay γενικότερα. Χωρής πλάκα το Gears 5 ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει την τελευταία πενταετία, θυμάμαι είχα παίξει το πρώτο Gears παλιά το 2007 και ήταν ακόμα χειρότερο οπότε ΟΚ το Gears 5 ήτανε μια βελτιώσει στο gameplay άλα εξακολουθεί να παραμένει άθλιο game. Φυσικά αυτό είναι η γνώμη μου για τα Gears, οπός και εσένα είναι η γνώμη σου ότι είναι ένα κατάπληκτο game.

• Sad 1

Συνεχίζεται το κρασάρισμα στο Multi Horde όσο παίζω  Single είναι καλά μόλις πάει να με βάλει σε παιχνίδι παθαίνει κολούμπρα,τι σκατά γίνεται λέτε να έφαγε μάτιασμα? ... 😒

Μου κρασαρε 2 φορες και στο pc και στο xbox one και μετα πηγαινε νερακι,ισως καποια μικροκολληματα στο horde αλλα δεν κρασαρε παλι,εβγαλα 2 πενηνταρια.

Στο Χ δεν το δοκιμασα, το παιχνιδι το εχω αγορασει και επειτα απο αποτυχημενη αποπειρα να περασω το τελευταιο update, αναγκαστηκα και το εσβησα απο το pc..

Το καλυτερο ειναι οτι δεν μου το αναγνωριζει καν στα παιχνιδια που μου ανηκουν και παροτι μου ανηκει  με αφηνει να το αγορασω ξανα ή να το επανεγκατεστησω μεσω του gamepass προφανως που το εχω επισης ενεργοποιημενο!!

Μπορντελο...

• Confused 1

Δοκίμασε το στο Χ εφόσον το έχεις εκεί,κρίμα είναι να το μην το παίξεις εκεί.

Αυτό με το τελευταίο update δεν το κατάλαβα τι γινόταν και δεν σε άφηνε ?επίσης είσαι σίγουρος 100% οτι δεν έχει τελειώσει το gamepass συνδρομή και οτι έχεις την κανονική και οχι την Ultimate edition ? την έχω πατήσει έτσι πρίν καιρό και έλεγα γιατί δεν ξεκίναγε και ήταν επειδή είχε λήξει Εφόσον το έχεις σβήσει πάντος λογικό είναι να σε αφήνει να το επανεγκαταστήσεις μήπως ήταν διαφορετική έκδοση ? πχ ultimate και μετά τελείωσε το ultimate,πήγες μήπως να βάλεις την κανονική ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...