Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [PC][2019]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

Σιγά το παιχνίδι για να χει και υποψηφιότητα για game of the year,μη τα κάνουμε ίσωμα όλα!

μια χαρα παιχνιδι ειναι σιγα και τα υπολοιπα που ηταν φετος...δεν ειχαμε το breath of the wild και το half life 2...και ο σακης των unb το εκθειαζει καθε τοσο σαν το καλυτερο που επαιξε φετος,και στην τελικη πια gameawards,οποιος λαδωσει εχει καλες δημοσιες σχεσεις και κολλητηληκια μπαινει υποψηφιος και ξερουμε ολοι ποιον εννοω!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

30 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

μια χαρα παιχνιδι ειναι σιγα και τα υπολοιπα που ηταν φετος...δεν ειχαμε το breath of the wild και το half life 2...και ο σακης των unb το εκθειαζει καθε τοσο σαν το καλυτερο που επαιξε φετος,και στην τελικη πια gameawards,οποιος λαδωσει εχει καλες δημοσιες σχεσεις και κολλητηληκια μπαινει υποψηφιος και ξερουμε ολοι ποιον εννοω!!!!

ανεκαθεν ολα τα game awards ηταν καπως ετσι.

ειναι απλα μια χαρα και σε καμια περιπτωση δεν εχει την αιγλη της τριλογιας.

Σιγα τα παιχνιδια ομως δεν το λες... DMC5,Control, Fire emblem, Zelda LA, Outer worlds , RE2, Sekiro, death stranding μονο απο ΑΑΑ και αλλα ποσα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kti23 είπε

Σιγα τα παιχνιδια ομως δεν το λες... DMC5,Control, Fire emblem, Zelda LA, Outer worlds , RE2, Sekiro, death stranding μονο απο ΑΑΑ και αλλα ποσα.

σιγουρα τα επαιξα ολα και τα καταευχαριστηθηκα απλα προσωπικα ανετα βαζω το gears 5 μεσα σε αυτα,ελαχιστα ομως απο αυτα δεν θα εβαζα διπλα στα spiderman  mario odyssey rdr 2 persona 5 horizon zero (και αυτα που γραφω μονον τα δυο τελευταια χρονια και δεν κερδισαν goty !!!!!!!)

Επεξ/σία από rudigarcia222

15 ώρες πριν, Shadows είπε

Ειμαι παθων τουλαχιστον 5 φορες με το store και τον τροπο που διαχειριζεται τα αρχεια.Η μοναδικη συμβουλη που μπορω να δωσω ειναι,οτι τα παιχνιδια του store φτιαχνουν ειτε με reinstall(και download απο την αρχη,γτ η κυρια ms θεωρει οτι εχουμε ολοι 100mbps)και αν αυτο δεν βοηθησει,τοτε μιλαμε για format.

Και με το gears 5 την επαθα μονο μια φορα.Στο 4 οχι μονο το κατεβασα 2! φορες για να παιξει,τελικα εκανα φορματ και το ξανακατεβασα.

ούτε μέσα από settings--> Apps--> advanced options στο παιχνίδι που σε ενδιαφέρει--> RESET ??
Ελπίζω να το έλυσα το πρόβλημα, ακόμα το gears5 δεν το κατέβασα,πέρα ότι ήθελα να παίξω λίγο gw2/forza με πήρε ο ύπνος χθες και μόλις ξύπνησα :P .Οπότε απόψε θα το βάλω να κατεβαίνει για να τσεκάρω αύριο, αν και νομίζω το πρόβλημα το προκαλούσε ο ethernet driver και τον έκανα roll back, βλέπουμε!

https://www.gears5.com/whatsup-nov25-2019/

Here’s What’s Up in Gears this week:

• Operation 2: Free For All
  • Thanksgibbing is back and crazier than ever
  • Boost Double Stars + Free Boost this Thanksgiving weekend
  • Division Reward Week: Lancer
  • Weekly Store and Supply Drop
  • Escalation Mode Update
  • Holiday Gift Guide 2019 Out Now

• Like 2

Τιτλοι τελους. Ποιο πολυ σαν ενα gears 4.5 το βρηκα. Βελτιωμενα γραφικα και καποιες προσθηκες αλλα και παλι για μενα δεν ειχε την αισθηση των αρχικων της epic.

• Like 1

Το ξεκίνησα και εγώ μετά την αγορά της προσφοράς για το pass με το 1 ευρώ. Αρχικές εντυπώσεις πολύ καλό μου φαίνεται τα γραφικά του είναι παρά πολύ καλά και ειδικά τα πρόσωπα των χαρακτήρων όπως επίσης και πολύ καλή απόδοση.

Δυστυχώς όμως νομίζω ότι έχει πολλά bugs. Το παιχνίδι κρασαρει κάθε λίγο, μια μου πετάει μήνυμα ότι σταμάτησε η κάρτα γραφικών να δουλεύει και μια ότι το σύστημα μένει από ram ενώ την ώρα που παίζω με το afterburner η συνολική ραμ δεν μου δείχνει ότι ξεπερνάει τα 8gb και έχω 16gb. 

1 hour ago, Virus200 said:

Το ξεκίνησα και εγώ μετά την αγορά της προσφοράς για το pass με το 1 ευρώ. Αρχικές εντυπώσεις πολύ καλό μου φαίνεται τα γραφικά του είναι παρά πολύ καλά και ειδικά τα πρόσωπα των χαρακτήρων όπως επίσης και πολύ καλή απόδοση.

Δυστυχώς όμως νομίζω ότι έχει πολλά bugs. Το παιχνίδι κρασαρει κάθε λίγο, μια μου πετάει μήνυμα ότι σταμάτησε η κάρτα γραφικών να δουλεύει και μια ότι το σύστημα μένει από ram ενώ την ώρα που παίζω με το afterburner η συνολική ραμ δεν μου δείχνει ότι ξεπερνάει τα 8gb και έχω 16gb. 

Λύνεται απλά αυτό το θέμα απλά πήγαινε MSI Afterburner properties > Fan > check the box Enable user defined software automatic fan control.

• Like 1

Αν έχεις AMD κάρτα έχουν κάποιες φορές θέματα ιδιαίτερα με το AB και ίσως και κάποια άλλα προγράμματα που τρέχουν στο backround,βγάλε το τελείως uninstall και παίξε με το Wattman για τις ρυθμίσεις fan κλπ.

• Like 1

2 ώρες πριν, Virus200 είπε

Δε νομίζεις. Ισχύει. Άσχετα που δεν ακούστηκε πολύ. Κάτι που θεωρώ απαράδεκτο από μία τόσο ΑΑΑ κυκλοφορία και αποκλειστικότητα της Microsoft.

Θα δοκιμάσω να βγάλω το ab να δω αν θα μου ξανά κρασαρει. Πάντως με τον i7 8700 την 2070 και τα 16gb ram μου φαίνεται πολύ χαζό να μου πετάει μήνυμα ότι μένει το σύστημα από ram και κλείνει.

Με μια πρόχειρη ματιά που έριξα το έχουν  πολλοί αυτό το πρόβλημα και γενικά διάφορα τέτοια bugs.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...