Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [PC][2019]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, kostiger είπε

Δεν υπάρχει θεωρω,  υγιώς σκεπτομενος gamer που να θελει την αποτυχία του 5. Fingers crossed να είναι το έπος που όλοι περιμενουμε και αξιζει στο franchise.

εκει ειναι το προβλημα. αν δεις τα μισα και βαλε σχόλια στα αναλογα κείμενα, ο υγιώς σκεπτόμενος gamer είναι σαν την μεσογειακή αρκούδα, προστατευόμενο είδος προς εξαφάνιση :P

Περα από την πλάκα, πραγματικά μακάρι να βγει καλό. Με αγχώνει που σε τόσες παρουσιάσεις δεν έδειξαν τιποτα για το campaign κ τα μαθαίνουμε τώρα όλα από τρίτους αλλά ας βγει καλό και ολα συγχωρημένα! 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε

εκει ειναι το προβλημα. αν δεις τα μισα και βαλε σχόλια στα αναλογα κείμενα, ο υγιώς σκεπτόμενος gamer είναι σαν την μεσογειακή αρκούδα, προστατευόμενο είδος προς εξαφάνιση :P

Περα από την πλάκα, πραγματικά μακάρι να βγει καλό. Με αγχώνει που σε τόσες παρουσιάσεις δεν έδειξαν τιποτα για το campaign κ τα μαθαίνουμε τώρα όλα από τρίτους αλλά ας βγει καλό και ολα συγχωρημένα! 

Με εχει απασχολησει και εμενα αυτο και το εχω αναφερει σε παρελθοντικα μου ποστ στο console gears 5 section. Εύχομαι να παίρνει κεφαλιά και να μπει στη χρονοντούλαπο η οποία ανησυχια..

Ε την Παρασκευή πέφτουν οι μάσκες! Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν έχω έτοιμο το νέο pc, ακόμα δεν έχει έρθει η μητρική και ο nvme...ελπίζω ο fx8350 να το τρέξει...

4 ώρες πριν, Skywalker333 είπε

ααα τωρα ειναι; πως νομιζα ηταν στις 10? ωχχ οκ τρεχω να τελειωσω το control!

Χωρίς να ξέρω ποια έκδοση έχεις, την Παρασκευή ανοίγει για τα Pre-order και όχι για το gamepass από όσο ξέρω. Αν έχεις κάνει pre-order και σου ξεκλειδώνει όπως και σε μένα την Παρασκευή πες μου να κάνουμε κανένα group! 

3 ώρες πριν, Sephir είπε

We are in the same boat, my friend! 😁

Και σε σένα Sephir αν ξεκλειδώνει την Παρασκευή ας κάνουμε κανένα group να πάρουμε bonus xp! 

Και αυτό που είπα σήμερα και στον logistoulis να προσέξετε να είναι τα windows σας στην 1903 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, SPANK είπε

Για τα gamepass ποτε θα μπορούμε να παίξουμε ?

Για 9 Σεπτεμβριου λενε

Απο την επισημη σελιδα του Gears 5.

Screenshot_1.png

Επεξ/σία από Arkin

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δηλαδη μπορω να δωσω 1e που ειναι τιμη γνωριμιας, και να παιξω το παιχνιδι για ενα μηνα; μεχρι ποτε ισχυει αυτο;

Επεξ/σία από KilliK

38 λεπτά πριν, KilliK είπε

δηλαδη μπορω να δωσω 1e που ειναι τιμη γνωριμιας, και να παιξω το παιχνιδι για ενα μηνα; μεχρι ποτε ισχυει αυτο;

Νομίζω δεν εχει διάρκεια ειναι για καινούργιες συνδρομές , δοκίμασε να δεις αν παίζει ακομη

1 ώρα πριν, SPANK είπε

Νομίζω δεν εχει διάρκεια ειναι για καινούργιες συνδρομές , δοκίμασε να δεις αν παίζει ακομη

Έχω ήδη βάλει game pass 2 φορές με 1 ευρώ και το έχω ακυρώσει με refund. Δηλαδή έχω παίξει γύρω στις 40 μέρες κυριολεκτικά τσαμπα. Και με αφήνει πάλι να βάλω για 1 μήνα. 

• Like 1
  • Sad 1

53 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ο λογος?

Ότι και τις 2 φορές κατελειξα να μη παίζω τίποτα μιας και ή είχα παίξει τα παιχνίδια που με είχε ή ότι δεν είχα παίξει δεν με ενδιέφερε. Και αφού δινόταν η επιλογή για refund γιατί να μην την αξιοποιήσω; δεν περίμενα να με αφήσει να το κάνω 2η φόρα βέβαια... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...