xtrmsnpr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, KilliK είπε απενεργοποιησε το Game Bar των Windows και το in-game overlay του Discord. επισης τσεκαρε στα network settings του XBOX Companion app, αν το NAT ειναι open. ναι έχω ΝΑΤ ανοιχτό. Τα overlays του discord κλειστά. Θα κλείσω το gamebar και ενημερώνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 αν εχεις Nvidia gpu, κανε update στην τελευταια εκδοση του driver, καποιο απο τα τελευταια hotfixes ειναι για τα crashes του παιχνιδιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, KilliK είπε αν εχεις Nvidia gpu, κανε update στην τελευταια εκδοση του driver, καποιο απο τα τελευταια hotfixes ειναι για τα crashes του παιχνιδιου. τσού, amd. δεν είναι το παιχνίδι, είναι το discord.. Κρασάρω και στο gw2 πλέον με το discord να τρέχει.. Έκλεισα το gamebar τίποτα. Έχω κλειστό και το hardware acceleration μέσα από το discord Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 βαλε teamspeak 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 8 λεπτά πριν, KilliK είπε βαλε teamspeak 🤔 τώρα η παρέα που παίζω χρησιμοποιεί discord Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aruil Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, xtrmsnpr said: 🤔 τώρα η παρέα που παίζω χρησιμοποιεί discord Επειδή ψάχνομαι για κάρτα τον τελευταίο καιρό, μη περιμένεις και πολλά από το discord. Το πρόβλημα πιθανότατα είναι από driver μεριά. Διαβάζω αρκετά θέματα με black screens κτλπ. Δοκίμασε να βγάλεις το hardware accelaration από το discord. Επίσης δοκίμασε να κάνεις disable overlays. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από Aruil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Τώρα ξαφνικά άρχισες να έχεις θέματα με το discord? Μπορεί απλά να σου έβγαλε bug κάνα update. Δες μήπως μπορείς να κατεβάσεις κάποια παλαιότερη έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, naruto14 είπε Τώρα ξαφνικά άρχισες να έχεις θέματα με το discord? Μπορεί απλά να σου έβγαλε bug κάνα update. Δες μήπως μπορείς να κατεβάσεις κάποια παλαιότερη έκδοση. οχι ρε..δεν το δούλευα σχεδόν ποτέ..το είχα απλώς μέσα. την κάνει μονο του update την παλιά Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2019 από xtrmsnpr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Τελικα το Gears 5 εμεινε απεξω απο τις υποψηφιοτητες για καλυτερο παιχνιδι της χρονιας,μεχρι και απο τις υποψηφιοτητες για καλυτερο multiplayer παιχνιδι. Και ειναι υποψηφιο στην κατηγορια των Action παιχνιδιων και του ηχου https://thegameawards.com/nominees Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το παιχνιδι μπηκε και σε 50% εκπτωση https://store.steampowered.com/app/1097840/Gears_5/ Επισης αυτα που λεγα πιο πισω περι multiplayer και bots φαινεται οτι ειναι ακομα χειροτερα σε Steam μερια https://steamcommunity.com/app/1097840/discussions/0/1661194811511555314/ Και εδω καποια επισημα νουμερα(απο steam) https://steamdb.info/app/1097840/graphs/ Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2019 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Σιγά το παιχνίδι για να χει και υποψηφιότητα για game of the year,μη τα κάνουμε ίσωμα όλα! επίσης κατέληξα σε φορμάτ γιατί πολύ απλά γ* το σύμπαν με το pc και δεν έτρεχε τίποτα ουσιαστικά,ούτε καν τα windows σωστά-ακόμα και με κλειστό dc... έσπαγε ο ήχος συνέχεια, σαν lag.. (προφανώς το DC έφερε το πρόβλημα στην επιφάνεια και μετά κλάταρε η φάση Και η αγαπημένη microsoft ΚΡΥΒΕΙ τα apps/games που κατεβάζεις από το store της και έτσι δεν μπορείς να πάρεις τον φάκελο σαν backup. Περίμενα με move (μέσα από τα apps) τον φάκελο να μπορώ τώρα να τον ξανακάνω move μετά το φορματ,και πολύ απλά μου έλεγε ότι δεν υπάρχει τίποτα στον δίσκο που τα είχα μεταφέρει ενώ ο χώρος στον δίσκο είναι κατειλημμένος και έτσι, έχω τώρα να κατεβάσω κάπου 340gb από την αρχή, επειδή η ms μας χαρίζει τα κωλοδάχτυλα της. Υπομονή να σας πω αν παίζει το παιχνίδι,γιατί για την ώρα κατεβάζω το forza ακόμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 2 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Σιγά το παιχνίδι για να χει και υποψηφιότητα για game of the year,μη τα κάνουμε ίσωμα όλα! επίσης κατέληξα σε φορμάτ γιατί πολύ απλά γ* το σύμπαν με το pc και δεν έτρεχε τίποτα ουσιαστικά,ούτε καν τα windows σωστά-ακόμα και με κλειστό dc... έσπαγε ο ήχος συνέχεια, σαν lag.. (προφανώς το DC έφερε το πρόβλημα στην επιφάνεια και μετά κλάταρε η φάση Και η αγαπημένη microsoft ΚΡΥΒΕΙ τα apps/games που κατεβάζεις από το store της και έτσι δεν μπορείς να πάρεις τον φάκελο σαν backup. Περίμενα με move (μέσα από τα apps) τον φάκελο να μπορώ τώρα να τον ξανακάνω move μετά το φορματ,και πολύ απλά μου έλεγε ότι δεν υπάρχει τίποτα στον δίσκο που τα είχα μεταφέρει ενώ ο χώρος στον δίσκο είναι κατειλημμένος και έτσι, έχω τώρα να κατεβάσω κάπου 340gb από την αρχή, επειδή η ms μας χαρίζει τα κωλοδάχτυλα της. Υπομονή να σας πω αν παίζει το παιχνίδι,γιατί για την ώρα κατεβάζω το forza ακόμα.. Μολις παρατηρησα αυτο το πραγμα, τρομερη ms Αυτη τη στιγμη εχω δυο φακελους στον SSD των 125GB με αρχεια που δεν μπορω να διαγραψω νουμερο 1 νουμερο 2 (και εχω αλλαξει και το permission) τρομερο gamepass κατα τα αλλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Είναι τραγικό το πως δουλεύουν τα παιχνίδια και οι εφαρμογές του Windows Store. Θυμάμαι είχαν δηλώσει πως θέλουν να κάνουν όλο το Xbox Platform στο PC να τρέχουν τα παιχνίδια σε exe, αλλά δε ξέρω αν θα γίνει εν τέλη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Ειμαι παθων τουλαχιστον 5 φορες με το store και τον τροπο που διαχειριζεται τα αρχεια.Η μοναδικη συμβουλη που μπορω να δωσω ειναι,οτι τα παιχνιδια του store φτιαχνουν ειτε με reinstall(και download απο την αρχη,γτ η κυρια ms θεωρει οτι εχουμε ολοι 100mbps)και αν αυτο δεν βοηθησει,τοτε μιλαμε για format. Και με το gears 5 την επαθα μονο μια φορα.Στο 4 οχι μονο το κατεβασα 2! φορες για να παιξει,τελικα εκανα φορματ και το ξανακατεβασα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2019 Εγω μονο στο gears 4 την επαθα μια φορα που το παιχνιδι χρειαστηκε να το ξανακατεβασω(και ηταν τεραστιο σε μεγεθος). Ευτυχως απο τοτε μεχρι σημερα εχουν βγαλει την πολυ χρησιμη εφαρμογη του Xbox για το pc για το game pass και δεν εχω καποιο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα