Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [PC][2019]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πηρα το game pass και ξεκινησa το coop, το εχω φτασει στο σημειο που παιρνεις το καταμαραν. στον τεχνικο τομεα, οπως εχουν αναφερει ολοι, ειναι αψογο, ειδικα στο optimization, καλα γραφικα, ηχος, δεν βρηκα bugs ενω η συνδεση στο coop ειναι παντα ομαλη (στο GOW4 ειχαμε συνεχεια θεματα). στα του gameplay, το ιδιο κλασικο corridor shooter παιξιμο που προσφερει το Gears ολα αυτα τα χρονια. παραμενει διασκεδαστικο με καποιες νεες προσθηκες για να το κανουν λιγο πιο spiced up, οπως ο Jack με τα abilities του, το upgrade system και το ημι open-world περιβαλλον.

IMHO, τα abilities του Jack ισως δεν αρμοζουν στο γρηγορο στυλ δρασης του παιχνιδιου, διοτι το να καθεσαι να διαλεγεις abilities και να τα ενεργοποιεις ενω σε βαρανε απο παντου, σε βγαζει απο  τον ρυθμο της μαχης και αποσπα το game sense σου. ισως θα πρεπει στο επομενο παιχνιδι, να αλλαξουν το interface τους, η το mechanic τους, ωστε να ναι λιγο πιο intuitive. ελπιζω μονο να μην το παρακανουν με το rpg στοιχειο..

αν και ολα τα Gears τα παιζω στο πιο δυσκολο επιπεδο, εδω το επαιξα στο expereienced για να προλαβω τον δωρεαν μηνα του Game Pass. την δυσκολια αυτη την βρηκα αρκετα ευκολη, δεν ξερω αμα δυσκολευει πιο μετα το παιχνιδι. δεν μου αρεσει η επαναληψη στους εχθρους, νιωθω σαν να παιζω το ιδιο script sequence ξανα και ξανα. μου θυμισε Doom 2016.  επισης λιγη ποικιλια στις αποστολες δεν θα εβλαπτε. το AI στα bots και στα mobs κανει την δουλεια του. story και world building ανυπαρκτα ως συνηθως, οχι οτι παιζουμε το Gears για αυτα. το multiplayer δεν το εχω τσεκαρει, και δεν νομιζω να προλαβω.

γενικα καλο παιχνιδι, αλλα οχι και GOTY οπως ισχυριζονται μερικοι, δεν ξεφευγει απο την φορμουλα του και δεν παρουσιαζει κατι πρωτοποριακο. ισως αξιζει κανα βραβειο σε καποια αλλη κατηγορια, οπως το online,  αλλα μεχρι εκει.

Επεξ/σία από KilliK
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καιρός ήταν να το παίξεις και συ 😏,στο experienced είναι ακριβώς σαν να παίζεις στο "normal" ανέβασε λίγο δυσκολία και θα έχεις σαφώς καλύτερο challenge.Για τις ικανότητες του Jack,δεν είναι δύσκολο να τις αλλάζει, μπορείς να προετοιμάσεις τις 2 βασικές που θέλεις και αν δεν είσαι σε κάλυψη, που θα έπρεπε να είσαι σε μάχες όταν θέλεις "χρόνο"για  να αλλάζεις skills,πατάς το select και διαλέγεις απο κει ικανότητα δεν χρειάζεται να το κάνεις μέσα στήν μάχη αν θέλεις να το κάνεις με την ησυχία σου.Το στόρυ υπάρχει αν και όπως είναι αναμενόμενο δεν περιμένουμε πολλά σε αυτό το στύλ παιχνιδιού και οι χαρακτήρες μου κράτησαν το ενδιεφέρων πολύ περισσότερο απο το προηγούμενο νομίζω πως έχουν βελτιωθεί σε αυτόν τον τομέα.Σε Multi και ιδιαίτερα σε Co op είναι πολύ καλό έχω λιώσει το Horde και το Escape αν και όχι τόσο όσο στίς αρχές 🕹️

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν μπορω να το παιξω στο legendary λογω coop, θα φαμε ενα μηνα ετσι με το να πεθαινει μια ο ενας μια ο αλλος, ειδικα αν εχουν βαλει παλι κανα κακοσχεδιασμενο boss fight οπως στο 4, και θελουμε να προλαβουμε να παιξουμε και κανα αλλο παιχνιδακι πριν ληξει το pass.

με τον Jack εννοειται οτι εχω τις ικανοτητες που θελω πριν ξεκινησει το combat, αλλα αυτο ομως αναιρει και τον σκοπο του mechanic, δηλαδη να προσαρμοζεσαι στην διαρκεια της μαχης. επισης στο coop το cooldown μοιραζεται με τον συμπαικτη σου, ενω πρεπει να βρισκεται κονστα σε εσενα (αν εισαι ο group leader) για να μπορει να τα χρησιμοποιησει και αυτος, και αυτο δημιουργει προβλημα. γενικα θελει μια βελτιωση ο ολος τροπος που δουλευει ο Jack.

επειδη ειπες για χαρακτηρες, κατι που ξεχασα να αναφερω ειναι οτι η Bailey δεν ταιριαζει ως φωνη για την Kait, καλη ερμηνεια αλλα ακουγεται πλεον πιο μεγαλη απο οτι ειναι ο χαρακτηρας της. καλυτερα να παιζει μονο milf ρολους οπως η Jaina. 😋χειροτερη περιπτωση ομως ηταν ο Cole Train, ειχες τον ηθοποιο να λεει τα αστεια του με την βαρια, γερασμενη φωνη του, και δεν ακουγοταν σωστα. και ο φιλος μου συμφωνουσε oτι επρεπε να βαλουν καποιον αλλο χαρακτηρα στην θεση του.

Επεξ/σία από KilliK

58 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Στα σχολια παντως φαινεται οτι δεν συμφωνουν οι περισσοτεροι :P

Αν μετράει μόνο τα xbox exclusives λογικό. Συνολικότερα για goty με τίποτα

• Like 1

Το έβαλα χθες.

Έχει κάποιο θέμα το παιχνίδι με τον ήχο;;;Έχει κάτι μαζί μου; Θέλει να μου σπάσει τα νεύρα; Ένα ΣΚ έχουμε..

Ακούγονται όπως να ναι οι ήχοι!
Οι διάλογοι κάποιες φορές-τις περισσότερες- ακούγονται μακριά ή και καθόλου, έντονοι οι ήχοι του περιβάλλοντος ή τα βήματα μου. Σα να υπάρχει surround χωρίς να βρίσκει τα ηχεία για να ολοκληρωθεί το surround.
Ok έχω στα ακουστικά μου (Logitech 633), αλλά δεν έχει να λέει,τόσα παιχνίδια παίζω.

Το παιχνίδι υποστηρίζει Dolby atmos, αλλά από αυτό δεν έχω.

https://windowsreport.com/gears-5-issues/

βρήκα αυτό, ανέβασα στα 16bit 96k στην αρχή και έσβηνε η οθόνη πάνω στο loading (πράγμα που έκανε και πριν την αλλάγη) με αποτέλεσμα μόνο με το κουμπί να μπορώ να κλείσω το pc.

Το έβαλα (σε όλες τις συσκευές ήχου) 16bit 48k, έφτιαξαν οι ήχοι..
όμως εκεί που έπαιζα (κανά 5λεπτο) απλώς φριζαρε η εικόνα,σταμάτησε και ο ήχος, και μετά από λίγο μαύρισε η οθόνη και ύστερα από 10-15" έκανε reboot το pc μόνο του.
Με κανένα άλλο παιχνίδι δεν έχω θέμα,ούτε oc έχω.

i5 2500k
16gb
rx580 8gb

Το πόσα θέματα συναντησα και εγώ παίζοντας το παιχνίδι δεν περιγράφεται. Με τον ήχο είχα θέμα σε πολλές στιγμές του παιχνιδιού, δεν ακούγονταν τίποτα πέρα από μουσική και headshots. Ότι restart και να έκανα δεν διορθώνονταν. Έπρεπε απλά να προχωρήσω κ σε κάποια αλλαγή cutscene έστρωνε. 

59 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Το έβαλα χθες.

Έχει κάποιο θέμα το παιχνίδι με τον ήχο;;;Έχει κάτι μαζί μου; Θέλει να μου σπάσει τα νεύρα; Ένα ΣΚ έχουμε..

Ακούγονται όπως να ναι οι ήχοι!
Οι διάλογοι κάποιες φορές-τις περισσότερες- ακούγονται μακριά ή και καθόλου, έντονοι οι ήχοι του περιβάλλοντος ή τα βήματα μου. Σα να υπάρχει surround χωρίς να βρίσκει τα ηχεία για να ολοκληρωθεί το surround.
Ok έχω στα ακουστικά μου (Logitech 633), αλλά δεν έχει να λέει,τόσα παιχνίδια παίζω.

Το παιχνίδι υποστηρίζει Dolby atmos, αλλά από αυτό δεν έχω.

https://windowsreport.com/gears-5-issues/

βρήκα αυτό, ανέβασα στα 16bit 96k στην αρχή και έσβηνε η οθόνη πάνω στο loading (πράγμα που έκανε και πριν την αλλάγη) με αποτέλεσμα μόνο με το κουμπί να μπορώ να κλείσω το pc.

Το έβαλα (σε όλες τις συσκευές ήχου) 16bit 48k, έφτιαξαν οι ήχοι..
όμως εκεί που έπαιζα (κανά 5λεπτο) απλώς φριζαρε η εικόνα,σταμάτησε και ο ήχος, και μετά από λίγο μαύρισε η οθόνη και ύστερα από 10-15" έκανε reboot το pc μόνο του.
Με κανένα άλλο παιχνίδι δεν έχω θέμα,ούτε oc έχω.

i5 2500k
16gb
rx580 8gb

το ιδιο θεμα ειχε και ο φιλος μου (εχει τα G933), ειναι γενικο προβλημα με τα Logitech surround ακουστικα και το εχουν και αλλοι. ο driver της Logitech αφαιρει τα Stereo/5.1/7.1 modes στα Sound settings των Windows και τα τρεχει ο ιδιος μεσα απο το δικο του software.  αυτο ομως εχει την συνεπεια καποια παιχνιδια οπως το Gears 5, να ψαχνουν τα modes στα Sound settings των Windows και να μην τα βρισκουν, οποτε στελνουν τον ηχο χωρις να περναει σωστα μεσα απο το software της Logitech και να χανονται καποια καναλια.

η μονη λυση που δουλεψε για τον φιλο μου ειναι η εξης:

Αναφορά σε κείμενο

I got it to work by doing this :), You don’t have to close, uninstall or delete anything. Install “Dolby Access” from the windows store, enable Atmos for your headset. If it’s not enabling, then go to Device Manager > Sound, video and game controllers > (your headset) > r-click Update Driver > Browse my computer for driver software > Let me pick from a list > Select “USB Audio Device” and save it. when you want to reuse Logitech software simply repeat the process and revert back to Logitech headset drivers as described above Note: I installed Dolby Access but did not activate the 30 day trial don’t know if you have to install it

το Dolby Access το βαζεις απο εδω:

https://www.microsoft.com/el-gr/p/dolby-access/9n0866fs04w8

more info για το θεμα:

https://forums.gearsofwar.com/t/something-wrong-with-surround-logitech-g933/22340/11

• Like 1

Εγω δεν είχα κάποιο θέμα αλλά δεν έχω logitech ακουστικά,Εχω ηχεία Logitech "κανονικά" στερεοφωνικά 2.1 όμως θα πω οτι γίνονται τέτοια θέματα κάποιες φορές με τους Drivers η conflicts εμένα κάποιες φορές ακούγονταν στα Windows η σε videakia πχ Ytube (εκτός κάποιου παιχνιδιού) κάποιοι ήχοι οχι καθαροί σαν με παράσιτα "muffled" επί χρόνια δεν είχα κάποιο θέμα αλλά έγινε "ξαφνικά"..έπρεπε να απενεργοποιώ κάποια πράγματα όπως εφφε,καθώς και μια άλλη συσκευή ήχου που είναι η Τηλεόραση που συνδέω κάποιες φορές το PC που χωρίς να είναι συνδεδεμένη κάπου γινόταν "μπέρδεμα"και έτσι έπρεπε να καθαρίσω και να ξαναεγκαταστήσω τους Drivers...  

Ευχαριστώ παίδες,
όμως, τo dolby access είναι βρε trial και πρέπει να το πληρώσω για να το δουλέψω.. Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να περάσω ένα software για virtual surround από την στιγμή που χω από το πρόγραμμα των ακουστικών και αν θέλω το κλείνω ή το ανοίγω, ούτε με ψήνει το virtual atmos.
Τον έφτιαξα τον ήχο βάζοντας το στα 48k. Αυτά τα κρασαρίσματα δεν έχω λύσει που προκαλούν reboot, τώρα γύρισα από την δουλειά,από χθες δε δοκίμασα τί και πως.
Αυτά δε ξέρω από που είναι,και δεν έχω τον χρόνο να τα ψάχνω σε στυλ "trial & fail", γυρίζω κομμάτια και θέλω να μαι ήρεμος να παίξω λίγο να ξεχαστώ

Αναφορά σε κείμενο

The 7.1 option in the Logitech Gaming SW is some kind of enhancement, but if you try to configure your headset on windows, it appears it only works with 7.1. So yeah, you’re turning it off on the app but you still have surround in your headphones (as I said, I have the same problem with 5.1) that’s why you still have it. Btw, the bit rate thing can be modified if you type Audio on start, open the tab and scroll down until audio control panel. Then select your headphones and show properties. I wouldn’t change that, since as you can see in the FAQ, the game only works properly at 48kHz

Με κανένα άλλο παιχνίδι πάντως δεν έχω θέμα με τα ακουστικά αυτά
(ίδια με τα 933 είναι τα 633, απλά τα πρώτα είναι ασύρματα)

Ωραία, το ηλίθιο το discord μου κρασάρει το pc..
Ότι παιχνίδι έπαιξα χθες με το discord ανοιχτό είχα αμέτρητα προβλήματα.
Στα loadings όσο προλάβαινα πριν κρασάρει κοβόταν όποιος μιλούσε, όπως και γω όταν μιλούσα δε με άκουγαν, παρά μόνο όταν φόρτωνε το κάθε επίπεδο.
ή απλώς μετά από λίγο έτρωγα το κρας και αντίο

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...