Fulgore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, di maria kun είπε τέλος το να μην είμαστε τοσο κάθετοι εδω και να πλασσάρουμε την προσωπικη μας άποψη τοσο έντονα με ενα τουπέ δεδομένου,γιατι εγω οπως το γραφεις αυτο καταλαβαινω. Εσυ βρηκες το campaign του gears κατι παραπανω απο τιμιο,εγω το βρηκα μετριο και πιο πολυ ευχαριστηθηκα ορισμενα απο τα παιχνιδα τα οποια αναφερθηκαν πιο πισω. Αρα για μενα προσωπικα το Gears 5 δεν αξιζει για GOTY,και αν κρινω και απο τα λογια των υπολοιπων που σχολιασαν στο εδω θεμα,ουτε για αυτους ειναι(αρα καμια γνωμη δεν προσπαθω να επιβαλω...). Μου αρεσε σαν παιχνιδι,αλλα σε καμια περιπτωση δεν το χαρηκα οπως χαρηκα το Resident evil,το Devil may cry ή το metro exodus που τελειωσα προσφατα. Περιμενω πολλα περισσοτερα απο την σειρα των Gears που μετα το 3,ειναι απογοητευση συνολικα. Αν εσυ το θεωρεις για Goty το gears 5,κανενα προβλημα,να το ψηφισεις και στο διπλα θεμα με τις υποψηφιοτητες τον αλλο μηνα. 35 λεπτά πριν, comfuzio είπε Καλά όσα λέτε αλλά στα του παιχνιδιού: Welcome to What’s Up, your weekly update on all the latest news, game updates and more in Gears 5 and beyond. Here’s What’s Up in Gears this week: Melee Tuning Update coming this week Ranked and Matchmaking Updates Versus Playlist: Arcade Legacy Escape Hive: The Trap Boost Weekend: Double Class XP for Escape Weekly Supply and Store Updates https://www.gears5.com/whatsup-nov11-2019 Καλό το double class XP στο escape για να ανεβάσουμε λίγο και αυτά τα classes που δεν ανεβαίνουν με τίποτα! Θα ηταν καλυτερο αν ηταν μονιμο το Double xp.Γιατι παλι μετα το Σ/Κ δεν θα ανεβαινει καθολου.... Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σχεδόν Ολοι,έχουν πει οτι είναι καλό γενικά το παιχνίδι ως παιχνίδι,εμένα δεν είχε παρά ελάχιστα θέματα κάνα 2 φορές μόνο με disc και κανένα Θέμα στο Single player,παίζω με RX580 Nitro+8gb για GOTY δεν ξέρω προσωπικά δεν νομίζω όμως ούτε και θα το έβγαζα και σίγουρα εκτός,κατ εμέ θα πρέπει να το συγκρίνουμε με παιχνίδια του ίδιου είδους,δεν μπορείς να συγκρίνεις,3rd person Action shooter με Action RPG η με Strategy η Racing κλπ .Κρίνοντας λοιπόν απο όσα έχω δει απο τον ανταγωνισμό,προσωπικά ΔΕΝ βλέπω να είναι αρκετά παιχνίδια "υπεράνω" του Gears 5, το αν αξίζει η όχι είναι προσωπική γνώμη και καλό είναι να μην ξεχνάμε να το τονίζουμε και αυτό,για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις,εγώ πιστεύω πως αρκετός κόσμος μπορεί να το έβαζε υποψήφιο,άσχετα με το αν θα βγει η οχι γιατί είναι απο τις πιο δυνατές κυκλοφορίες της χρονιάς στο είδος του. Τα έχουμε γράψει πολλές σελίδες πίσω,αλλά θα ξαναπώ πως το Campaing μου άρεσε αρκετά και η ιδέα με το έλκυθρο δεν ήταν κακή ως αναπαύλα αλλαγή ρυθμού,όμως δεν είχε αρκετά να κάνεις γενικά και στο τέλος περίμενα να έχει το κάτι παραπάνω. Στο Multi παίζω σχεδόν κάθε μέρα και μου αρέσει αρκετά ενώ πχ στο 4 σχεδόν δεν ασχολήθηκα καθόλου με αυτό.Σε Ranked είναι αλλιώς τα πράγματα και αλλιώς σε Casual,Πάντος εγω έφτασα στο τελευταίο Rank General και θα ήθελα και μετά απο εκεί κάποια Εχτρα πράγματα,επίσης παίζω πολύ σε Horde και Escape και τουλάχιστον για μένα,σχεδόν πάντα βρίσκω κόσμο να παίξω και μάλιστα randoms, αν και δεν είναι σε καμμία περίπτωση όπως στίς αρχές,ίσως πολλοί έπαιξαν κάνα μήνα με το Gamepass η το τερμάτισαν σε λίγες μέρες στο Single στο "normal" και τέλος για παίξτε λίγο multi με καλούς παίκτες η στο single σε insane και πάνω δυσκολίες και θα νιώσετε πολύ στριμωκόλιασμα 🕹️ Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από ELMastas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rudigarcia222 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 το παραλογο με αυτο το παιχνιδι ξερεις πιο ειναι,οτι βγηκε δευτερα και μεχρι την κυριακη δεν ειχαμε ουτε gameplay που λεει ο λογος,η microsoft δεν το προώθησε ΚΑΘΟΛΟΥ,ειδικα αν αναλογιστουμε οτι ειναι με το halo το σημα κατατεθεν της,εαν ειχε απο πισω σωστο μαρκετινκ δεν λεω στα ορια του κοτζιμα,αλλα ενα τυπικο σωστο μαρκετινκ θα ηταν πολυ ψηλοτερα στην γενικη συνείδηση,απο εκει και περα ειναι η επιτομη του solid game,και δεν θυμαμαι πολλα παιχνιδια με τοσες πολλες χιλιαδες ψηφους οπου και οι reviewers και οι users να συμφωνουν και να ειναι τοσο ψηλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 7 ώρες πριν, Fulgore είπε Θα ηταν καλυτερο αν ηταν μονιμο το Double xp.Γιατι παλι μετα το Σ/Κ δεν θα ανεβαινει καθολου.... Ναι συμφωνώ! Θα ήταν καλά να είχε μόνιμο x2 XP στα classes, τουλάχιστον ας το κάνουν στις γιορτές όπως είχαν κάνει με το Gears Of War 4 που είχαν βάλει την πρώτη χρονιά x4(!) Class XP τα Χριστούγεννα. Μπας και ανεβάσω τον καημένο JD που δεν μου κάθεται παιχνίδι που να είναι ελεύθερος για να τον ανεβάσω και λίγο! Όσο για το GOTY...δεν ξέρω σε τι κατηγορία παίζει λόγο του ότι είναι σε 2 πλατφόρμες, είναι και ένα είδος που δεν έχει όμοιο (3rd person cover shooter) και έχει και modes που δεν έχουν άλλα παιχνίδια (Horde & Escape). Νομίζω πως είναι GOTY γιατί παίζει μπάλα μόνο του στην κατηγορία του. Πείτε μου άλλο shooter(cover shooter) που να μπορώ να παίξω το campaign του με 3 άτομα σε local split screen, σε online co-op και με xbox(ή ps4) και pc; Μόνο αυτό για μένα θα του έδινε το GOTY και θα ήταν το χρυσό standard για κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα. Σίγουρα έχει τα αρνητικά του αλλά έχει και τα καλά του όπως κάθε παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, ELMastas είπε η το τερμάτισαν σε λίγες μέρες στο Single στο "normal" Απο οτι ειδα απο τα achievements μολις το 13% των παικτων εχουν τελειωσει το παιχνιδι. Τωρα για τα περι Goty το σχολιο μου πιο πισω ειναι αναλογο με την περιπτωση του προηγουμενου Gears 4. Οχι οτι το παιχνιδι αυτο καθαυτο ειναι κακο στο συνολο του,αλλα οτι θα μπορουσε για πολυ καλυτερα αν δεν ειχε το στουντιο τις οποιες πιεσεις για να το βγαλει το παιχνιδι νωρις. 6 ώρες πριν, comfuzio είπε Νομίζω πως είναι GOTY γιατί παίζει μπάλα μόνο του στην κατηγορία του. Υπαρχουν πολλες κατηγοριες για να ειναι υποψηφιο ενα παιχνιδι. https://en.wikipedia.org/wiki/The_Game_Awards_2016 Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2019 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Είδα χθές πως Εφτιαξαν το Red Barrier glitch ! που έκανε πολύ ευκολότερο το παιχνίδι για ολα τα επίπεδα ιδιαίτερα τα υψηλότερα και εξοικονομούσες power,αφού δεν καταστρέφονταν και δεν χρειάζονταν να τα φτιάχνει κάθε λίγο ο Engineer,τώρα δεν έχει πλέον εύκολες νίκες,σε μεγαλύτερα επίπεδα 🎮 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2019 On 12/11/2019 at 21:37, di maria kun said: να μου βρεις τρία καλύτερα. Τι νόημα έχει να σου απαντήσει σε κάτι τέτοιο από τη στιγμή που με τον τρόπο που γράφεις δείχνεις να έχεις αποφασίσει πως δεν υπάρχουν? Αν για παράδειγμα το πάμε με τις βαθμολογίες του metacritic, μιας και είδα κάπου μπήκε στην κουβέντα, να 3 καλύτερα: https://www.metacritic.com/game/switch/fire-emblem-three-houses https://www.metacritic.com/game/switch/astral-chain https://www.metacritic.com/game/switch/luigis-mansion-3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Γιαυτό είχα πει πιο πρίν για τα είδη και το να συγκρίνουμε πράγματα που είναι στήν ίδια γενική κατηγορία. Είναι λίγο περίεργο το να συγκρίνουμε καρπούζια με μήλα, οκ φρούτα και τα 2 αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα,δηλ να ανακατεύουμε οτι νάναι σε παιχνίδι και να συγκρίνουμε RPG με shooters η "παιδικά" Action adventure,η strategy κλπ επειδή πήραν ψηλό σκόρ. αν είναι να βάλουμε και απο τα Κινητά παιχνίδια τότε. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2019 από ELMastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 17 hours ago, ELMastas said: Γιαυτό είχα πει πιο πρίν για τα είδη και το να συγκρίνουμε πράγματα που είναι στήν ίδια γενική κατηγορία. Είναι λίγο περίεργο το να συγκρίνουμε καρπούζια με μήλα, οκ φρούτα και τα 2 αλλά δεν είναι το ίδιο πράγμα,δηλ να ανακατεύουμε οτι νάναι σε παιχνίδι και να συγκρίνουμε RPG με shooters η "παιδικά" Action adventure,η strategy κλπ επειδή πήραν ψηλό σκόρ. αν είναι να βάλουμε και απο τα Κινητά παιχνίδια τότε. Η κουβέντα γίνεται για το βραβείο Game of the year βέβαια οπότε εξ ορισμού θα συγκρίνεις παιχνίδια διαφορετικών ειδών. Αν υπάρχουν παιχνίδια από κινητά αντίστοιχης ποιότητας με αυτά που έχουν αναφερθεί ως τώρα ας μπουν και αυτά στη σύγκριση. @di maria kun Τι ακριβώς σε μπερδεύει να σε βοηθήσω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 18 ώρες πριν, NickTG είπε Αν για παράδειγμα το πάμε με τις βαθμολογίες του metacritic, μιας και είδα κάπου μπήκε στην κουβέντα, να 3 καλύτερα: https://www.metacritic.com/game/switch/fire-emblem-three-houses https://www.metacritic.com/game/switch/astral-chain https://www.metacritic.com/game/switch/luigis-mansion-3 Μάλλον μπερδευεσαι και καλό είναι να να διαβάζετε με την σειρά τά σχόλια. Το metacritic το ποσταρε σαν επιχείρημα πρώτο το άλλο μέλος όχι εγώ βάζοντας μάλιστα το λάθος λινκ του pc σαν επιχείρημα!Ότι να ναι δήλ. Εγώ ποσταρα το σωστό σαν απάντηση σαν αντίδραση. Προσωπικά δεν θα έμπαινα καν στη διαδικασία του metacritic. Ειδικά όσο αφορά παιχνίδια της Nintendo. Τό πρόβλημα σου τώρα δεν κατάλαβα ποιο είναι?? Γράφεις αυτό '' Τι νόημα έχει να σου απαντήσει σε κάτι τέτοιο από τη στιγμή που με τον τρόπο που γράφεις δείχνεις να έχεις αποφασίσει πως δεν υπάρχουν'' Πού το συμπέρανες?? Ξαναλέω τα διάβασες με την σειρά τα ποστ??? Εκτός αν μπέρδεψες τα ονόματα και ήθελες να ταγκαρεις το άλλο μέλος. Ο τύπος με ύφος καρδιναλιου δικαζει και αποφασίζει ένα παιχνίδι που κατά γενική ομολογία ήταν επιτυχία. Ορίστε και η πρόταση του '' Το μονο σιγουρο ειναι οτι ουτε για αστειο δεν παει για GOTY υποψηφιοτητα,παρολες τις καλες βαθμολογιες'' Ας κάνουμε υπομονή μερικές μέρες που θα βγουν τα nominees. Και επιστρέφουμε. Εάν δεν είναι υποψήφιο στην στην main category goty το gears 5 εγώ θα ζητήσω ένα μεγαλοπρεπεστατο συγνώμη έκανα λάθος. Το παλικάρι δεν ξέρω αν θα ζητήσει και ούτε με ενδιαφέρει καθώς από τα λεγόμενα του κατάλαβε τι χοντράδα είπε και εν συνεχεία το γύρισε σε πιο υποκειμενικο ύφος .... για μένα αυτό για μένα εκείνο για μένα δεν είναι..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το παλικαρι στο εδω θεμα του Gears εχει γραψει ποσα σχολια για το ιδιο το παιχνιδι,χαιρομαι παντως που κολλησαμε σε 1 προταση για το αν το παιχνιδι αξιζει για Goty ή οχι. Ειμαι σιγουρος οτι για αυτο το λογο ανοιχτηκε και το εδω θεμα και οχι για να γραφουμε για το ιδιο το παιχνιδι... Ολα καλα... Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2019 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το παλικαρι στο εδω θεμα του Gears εχει γραψει ποσα σχολια για το ιδιο το παιχνιδι,χαιρομαι παντως που κολλησαμε σε 1 προταση για το αν το παιχνιδι αξιζει για Goty ή οχι. Ειμαι σιγουρος οτι για αυτο το λογο ανοιχτηκε και το εδω θεμα και οχι για να γραφουμε για το ιδιο το παιχνιδι... Ολα καλα... Το θέμα μας δεν ήταν αν αξίζει για GOTY αλλά για nominee σε goty. Δεν ήθελα να κάνω επίθεσή σορι αν βγήκε έτσι, το χασα και γω λιγο. Ειδικά σε σένα Fulgore που είσαι από τα τυπικοτερα μέλη. Απλά αν και είχαμε ποσότητα σε κλασσικά τύπου "8ρια" στο 2019 δεν έπαιξα κάτι που να με τρέλανε και από αυτά που έπαιξα το gears 5 ήταν στα καλύτερα. Όλα καλά και από μένα Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2019 από di maria kun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2019 Εμενα πιο πολυ με απασχολει οτι χανω παιχνιδια στο multiplayer επειδη εχω bot ακια στην ομαδα μου,παρα για το ποιο παιχνιδι θα παρει βραβειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Είναι όντος εκνευριστικό όμως και πάλι καλά να λές καλά που υπάρχουν και τα botakia,τουλάχιστον στο Horde που παίζω,μπορεί να περιμένεις και revive.. αν τα έκαναν πιο εύστοχα η έξυπνα γενικά κλπ να παίζουν πχ όπως σε μεγαλύτερα επίπεδα,θα υπήρχαν παράπονα και για αυτό,θυμίζω πως σε προηγούμενα της σειράς καθώς και στα περισσότερα άλλα δεν υπήρχαν,απο το ολότελα κάτι είναι και αυτά πάντος όταν μπεί κάποιος παίκτης το bot ψοφάει ☠️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2019 Ναι αλλα με bot ακια το horde δεν μπορεις να το κανεις clear(τουλαχιστον οχι οσες φορες ειχα δοκιμασει παλιοτερα που εφευγαν οι αλλοι στα τελευταια waves). Επισης τι να τα κανω τα στην ομαδα μου στο Deathmatch οταν η αντιπαλη ομαδα μας θεριζει και τελειωνει το παιχνιδι ξερω γω 50-20. Στο μονο πραγμα που ειναι καλα τα bot ακια ειναι για να κανεις σχετικα πιο ευκολα ορισμενα daily. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα