di maria kun Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Στις 2/11/2019 στις 11:45 ΜΜ, Fulgore είπε Το μονο σιγουρο ειναι οτι ουτε για αστειο δεν παει για GOTY υποψηφιοτητα,παρολες τις καλες βαθμολογιες. Πες μου όχι 5 παιχνίδια αλλά 3 καλύτερα στο 2019. Περιμένω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Death στράντινγκ GoTY το λιγότερο,τι να λέμε τώρα ?με ιστορία που δεν καταλαβαίνει κανείς (πλήν του δημιουργού),τοπία σούπερ ρεαλιστικά (αυτό να λέγεται)και motion capture με τους τόνους κάθεσαι και βλέπεις τα cinematics,διακοπτόμενο απο Walking μουλάροντελίβερι simulation ! αυτά είναι παιχνίδια οφ δε γίαρ 😸! Ααα και υπάρχει και το σούπερ challenge στο να μάθεις να περπατάς φορτωμένος συν το οτι ο Χαρακτήρας δεν πεθαίνει "ποτέ" όμως δεν πειράζει εφόσον τον περισσότερο καιρό προσπαθείς να μην κολλήσεις/τσακιστείς στούς βράχους που υπάρχουν "τυχαία" Παντού και πάθουν καμμιά ζημιά τα αυγά και χάσεις τίποτα απο τα Likes που παίρνεις για αμοιβή.. 🤔 Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από ELMastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GjokerR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 13 ώρες πριν, di maria kun είπε Πες μου όχι 5 παιχνίδια αλλά 3 καλύτερα στο 2019. Περιμένω και γιατί να μην είναι ένα απ τα Sekiro, Cod, Outer Worlds, Control, Borderlands, Metro, DmC 5 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, GjokerR είπε και γιατί να μην είναι ένα απ τα Sekiro, Cod, Outer Worlds, Control, Borderlands, Metro, DmC 5 ? κοιτα,αν εξαιρεσεις το resi 2 δεν υπαρχει αλλο παιχνιδι στο 2019 που να εχει σχεδον μονο καλα σχολια στην γενικη ομολογια του gaming κοινου,ολα αυτα που εγραψες ακομη και το σεκιρο εχουν κριθει αρκετα -καλα για bordelands 3 και death strandin δεν σχολιαζω -το σεκιρο κριθηκε για την δυσκολία του -το exodus οτι το open world κομματι ηταν πρώιμο -το outer worlds για το μετριο gunplay gameplay και την μικρη διαρκεια(ακομα και αν εκανες ολα τα sidequest) -το dmc και το control οτι ηταν καπως blunt (το ενα σε ιστορια που υπαρχει απλα για τα τυπικα,το αλλο σε επαναληψιμότητα και μετριο χάρτη) που θελω να καταληξω οτι υπηρχαν καλα παιχνιδια στο 19 αλλα οχι god of war/breath of the wild/portal 2/rdr2 και αλλα τετοια και συγκριτικα με τα υπολοιπα λοιπον θεωρησα πολυ αστοχο το σχολιο του συμφορουμιτη για το gears 5 το οποιο θεωρω μεχρι στιγμης τουλαχιστον στα 3 κορυφαια του 19(και αυτο με τα θετικα και αρνητικα του) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, di maria kun είπε κοιτα,αν εξαιρεσεις το resi 2 δεν υπαρχει αλλο παιχνιδι στο 2019 που να εχει σχεδον μονο καλα σχολια στην γενικη ομολογια του gaming κοινου, Εγω το σχολιο το εγραψα με βαση ακομα και τα αλλα σχολια που εχουν γραφτει στο εδω θεμα Και το user score ειναι σχετικα χαμηλο https://www.metacritic.com/game/pc/gears-5 Ειδικα το campaign μεγαλη απογοητευση. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εγω το σχολιο το εγραψα με βαση ακομα και τα αλλα σχολια που εχουν γραφτει στο εδω θεμα Και το user score ειναι σχετικα χαμηλο https://www.metacritic.com/game/pc/gears-5 Ειδικα το campaign μεγαλη απογοητευση. oτι να ναι οπου να ναι οπως να ναι!!! καταρχην το εχεις παιξει η εχεις αποψη χωρις να το εχεις παιξει απλα βασισμενος σε σχολια στο θεμα??? μου αραδιασες το μετακριτικ του πσ που εχει φουλ σχολια για κρασαρισματα και κακο optimised,στο one λοιπον πιανει https://www.metacritic.com/game/xbox-one/gears-5 με 2300 περιπου ψηφους και απο user και απο reviewers το ιδιο!!! και πριν μου απαντησεις με ενα ατοπο ειναι το θεμα στο pc games οχι στο xbox games θα σου απαντησω οτι μιλαμε αν ειναι goty οχι ποσο καλα τρεχει στους drivers της amd, εκτιθεσαι μαν και για το σχολιο περι campaign,ειδικα απο την ισοπεδωση και παιδικη χαρα του 4 τουλαχιστον ειχε μια φυσικη ροη στην ιστορια και ειχε πολυ πιο ωριμους χαρακτηρες, σταματαω εδω δεν εχω να σχολιασω κατι αλλο θα τα ξαναπουμε σε 3 μηνες οπου θα το επαναφερω υγ και οπως ηταν αναμενομενο δεν πηρα και απαντηση στην αρχικη μου ερωτηση απλα το προσπερασες!!!! Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από di maria kun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, di maria kun είπε καταρχην το εχεις παιξει η εχεις αποψη χωρις να το εχεις παιξει απλα βασισμενος σε σχολια στο θεμα??? Αν εκανες τον κοπο να κοιταξεις σχολια προηγουμενων σελιδων θα γνωριζες αν το εχω παιξει ή οχι το παιχνιδι οπως φυσικα και την γνωμη και των υπολοιπων πανω στο gears 5 οχι μονο το multiplayer του αλλα και το campaign του. Αντιθετως εσενα δεν σε θυμαμαι να εχεις γραψει το παραμικρο περι Gears 5 ως τωρα(διορθωσε με αν κανω λαθος),και παρολα αυτα μονο στο αν θεωρειται ή οχι goty το παιχνιδι ηρθες να σχολιασεις,αφου βεβαια προσπερασες ολα τα αλλα σχολια των συμφορουμιτων που σχολιασαν ακομα και στην προηγουμενη σελιδα. Αρα για το ποιος εκτιθεται και ποιος οχι,το αφηνω στην κριση των υπολοιπων. Τελος απο την στιγμη που ολα τα αλλα παιχνιδια τα εβγαλες off σε επομενη απαντηση σου,τι ακριβως εγω να σου απαντησω? Αφου εσυ θεωρεις οτι το Gears 5(περαν του resi2)ειναι το goty για φετος,παμε παρακατω. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν εκανες τον κοπο να κοιταξεις σχολια προηγουμενων σελιδων θα γνωριζες αν το εχω παιξει ή οχι το παιχνιδι οπως φυσικα και την γνωμη και των υπολοιπων πανω στο gears 5 οχι μονο το multiplayer του αλλα και το campaign του. Αντιθετως εσενα δεν σε θυμαμαι να εχεις γραψει το παραμικρο περι Gears 5 ως τωρα(διορθωσε με αν κανω λαθος),και παρολα αυτα μονο στο αν θεωρειται ή οχι goty το παιχνιδι ηρθες να σχολιασεις,αφου βεβαια προσπερασες ολα τα αλλα σχολια των συμφορουμιτων που σχολιασαν ακομα και στην προηγουμενη σελιδα. Αρα για το ποιος εκτιθεται και ποιος οχι,το αφηνω στην κριση των υπολοιπων. Τελος απο την στιγμη που ολα τα αλλα παιχνιδια τα εβγαλες off σε επομενη απαντηση σου,τι ακριβως εγω να σου απαντησω? Αφου εσυ θεωρεις οτι το Gears 5(περαν του resi2)ειναι το goty για φετος,παμε παρακατω. Αναγνωρίζω ότι ο γραπτός λόγος μπορεί να παρερμηνευτει. Παρολαυτα, δεδομένο των αριθμό των μηνυμάτων σου δεν περίμενα σε καμία περίπτωση ό,τι δεν θα καταλάβαινες πως αυτό που έγραψα η ερώτησις μου δήλ αν το εχείς παίξει ήταν σαρκασμός. Φυσικά και διάβασα τα σχόλια σου και η απάντηση μου ήταν καυστική γιατί τον λόγο. Αν δεν το κατάλαβες στο εξής θα μιλάω πιο απλά και απευθείας στο θέμα να μην μπερδευεσαι. Επιπλέον συνεχίζεις να μην απαντάς στην ερώτηση και να αναλωνεσαι για ακόμη μια φόρα σε τεχνικές δυσερμηνειες. Ξαναγράφω λοιπόν τα λεγόμενα σου Το μονο σιγουρο ειναι οτι ουτε για αστειο δεν παει για GOTY υποψηφιοτητα,παρολες τις καλες βαθμολογιες. Προσεξε πως αναφέρεσαι, με τι σιγουριά σαν να είσαι ο φωτεινός παντογνωστης ο δικαστής των Games και αυτό που λες κατοχυρώνεται σαν δεδομένο. Και ξαναρωταω χωρίς να πάρεις υπόψιν σου τα σχόλια μου για τα υπόλοιπα παιχνίδια στο προηγούμενο ποστ, να μου βρεις τρία καλύτερα. Έχεις οσο χρόνο θες και προσκαλώ και άλλα μέλη να βοηθήσουν. (αν εσύ είσαι υπεράνω και δεν θες να συμμετέχεις στην κουβέντα) Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από di maria kun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, di maria kun είπε Προσεξε πως αναφέρεσαι, με τι σιγουριά σαν να είσαι ο φωτεινός παντογνωστης ο δικαστής των Games και αυτό που λες κατοχυρώνεται σαν δεδομένο. Και ξαναρωταω χωρίς να πάρεις υπόψιν σου τα σχόλια μου για τα υπόλοιπα παιχνίδια στο προηγούμενο ποστ, να μου βρεις τρία καλύτερα. Αν συμμετειχες απο παλιοτερα στο εδω θεμα και ειχες παρακολουθησει τι ειχε γραφτει για το παιχνιδι,θα καταλαβαινες απο που προερχοταν αυτο που εγραψα και δεν εχει καμια σχεση ουτε με φωτεινο παντογνωστη ή δικαστη των games,ουτε τιποτα. Συμπερασμα με βαση τα οποια σχολια εχουν γραφτει ως τωρα απο τοτε που κυκλοφορησε το παιχνιδι ειναι, που συμφωνουν με την δικη μου προσωπικη αποψη,οτι το παιχνιδι ειναι καλο αλλα Overrated(οπως εν μερη και το προηγουμενο 4). Οταν οι κοντα 8 με 9 στους 10 εχουν γραψει οτι απογοητευτηκαν απο το Campaign,τι πρεπει δηλαδη να πει καποιος?Οτι σιγουρα το παιχνιδι παει για GOTY? Την δικη σου παλι αποψη για το παιχνιδι δεν την εχεις γραψει πουθενα,αλλα μαρεσει που μια χαρα κρινεις τα γραπτα των αλλων..... Και για το multiplayer,το γεγονος οτι εδω και 1 μηνα σε παιχνιδια με βαζει με bots λεει πολλα για το ποσο κρατησε τον κοσμο. Μπηκα τωρα να παιξω ενα παιχνιδι deathmatch και τελειωσα τον αγωνα με 2 bots στην ομαδα μου. Που να μην ειχε και crossplay δηλαδη.... Goty και για το multiplayer του που πανω στον μηνα αρχισαν οι περισσοτεροι να το παρατανε?Ελεος δηλαδη. Περαν τουτου το εδω θεμα δεν ειναι για να αναλυσουμε/κουβεντιασουμε ποιο παιχνιδι παει για Goty και ποιο οχι. Αν εχεις να γραψεις κατι για το παιχνιδι του τιτλου(δηλαδη το Gears 5)καλως. Αλλιως περιμενε τον αλλο μηνα που θα ανοιχτει θεμα ειδικο για τις υποψηφιοτητες των παιχνιδιων της χρονιας,και εκει να ανταλλαξεις γνωμες/αποψεις με τους υπολοιπους για το πιο παιχνιδι ειναι το Goty για τον καθενα. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν συμμετειχες απο παλιοτερα στο εδω θεμα και ειχες παρακολουθησει τι ειχε γραφτει για το παιχνιδι,θα καταλαβαινες απο που προερχοταν αυτο που εγραψα και δεν εχει καμια σχεση ουτε με φωτεινο παντογνωστη ή δικαστη των games,ουτε τιποτα. Συμπερασμα με βαση τα οποια σχολια εχουν γραφτει ως τωρα απο τοτε που κυκλοφορησε το παιχνιδι ειναι, που συμφωνουν με την δικη μου προσωπικη αποψη,οτι το παιχνιδι ειναι καλο αλλα Overrated(οπως εν μερη και το προηγουμενο 4). Οταν οι κοντα 8 με 9 στους 10 εχουν γραψει οτι απογοητευτηκαν απο το Campaign,τι πρεπει δηλαδη να πει καποιος?Οτι σιγουρα το παιχνιδι παει για GOTY? Την δικη σου παλι αποψη για το παιχνιδι δεν την εχεις γραψει πουθενα,αλλα μαρεσει που μια χαρα κρινεις τα γραπτα των αλλων..... Και για το multiplayer,το γεγονος οτι εδω και 1 μηνα σε παιχνιδια με βαζει με bots λεει πολλα για το ποσο κρατησε τον κοσμο. Μπηκα τωρα να παιξω ενα παιχνιδι deathmatch και τελειωσα τον αγωνα με 2 bots στην ομαδα μου. Που να μην ειχε και crossplay δηλαδη.... Goty και για το multiplayer του που πανω στον μηνα αρχισαν οι περισσοτεροι να το παρατανε?Ελεος δηλαδη. Περαν τουτου το εδω θεμα δεν ειναι για να αναλυσουμε/κουβεντιασουμε ποιο παιχνιδι παει για Goty και ποιο οχι. Αν εχεις να γραψεις κατι για το παιχνιδι του τιτλου(δηλαδη το Gears 5)καλως. Αλλιως περιμενε τον αλλο μηνα που θα ανοιχτει θεμα ειδικο για τις υποψηφιοτητες των παιχνιδιων της χρονιας,και εκει να ανταλλαξεις γνωμες/αποψεις με τους υπολοιπους για το πιο παιχνιδι ειναι το Goty για τον καθενα. Έγινε ευχαριστώ για την απάντηση. Με καλύψες απόλυτα. Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο.Ζήτησα να μου αναφέρεις πάνω σε αυτό που είπες με στόμφο ότι δεν θα είναι καν σε υποψηφιότητα κάποια άλλα παιχνίδια καλύτερα και μου απάντησες δις ότι δεν συμμετείχα στην συζήτηση ότι δεν άρεσε σε μέλη και ότι έχει μειονεκτηματα. Θα τα ξαναπούμε από Γενάρη (η όταν είναι) Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από di maria kun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Τι αλλο θα διαβασουμε εδω μεσα πια.... Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 '' Το μονο σιγουρο ειναι οτι ουτε για αστειο δεν παει για GOTY υποψηφιοτητα,παρολες τις καλες βαθμολογιες.'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, di maria kun είπε '' Το μονο σιγουρο ειναι οτι ουτε για αστειο δεν παει για GOTY υποψηφιοτητα,παρολες τις καλες βαθμολογιες.'' Κατι για το παιχνιδι εχεις να γραψεις ή θα συνεχισεις να τρολλαρεις το εδω θεμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
di maria kun Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) οτι διαφωνώ κάθετα με την άποψη σου ειδικά αν σκεφτείς το μέσο επίπεδο παιχνιδιων στο 2019,οτι αν αρχίσω να απαριθμώ και εγω μειονεκτήματα στα υπόλοιπα πιθανά goty δεν θα σταματήσω ποτέ,είτε για τα μουλτι των υπολοίπων ειτε για την απουσία του, τα microtransactions ,το τεχνικό κομμάτι,το πόσο μέτρια τρέχουν στις κονσόλες σε αντιθεση με το gears ,η την στην καλύτερη basic ιστορία/σενάριο...και επίσης οτι το campaign του 5 ηταν παραπάνω απο τίμιο,κλάσεις καλύτερο απο το 4 και τέλος το να μην είμαστε τοσο κάθετοι εδω και να πλασσάρουμε την προσωπικη μας άποψη τοσο έντονα με ενα τουπέ δεδομένου,γιατι εγω οπως το γραφεις αυτο καταλαβαινω. Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2019 από di maria kun Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2019 Καλά όσα λέτε αλλά στα του παιχνιδιού: Welcome to What’s Up, your weekly update on all the latest news, game updates and more in Gears 5 and beyond. Here’s What’s Up in Gears this week: Melee Tuning Update coming this week Ranked and Matchmaking Updates Versus Playlist: Arcade Legacy Escape Hive: The Trap Boost Weekend: Double Class XP for Escape Weekly Supply and Store Updates https://www.gears5.com/whatsup-nov11-2019 Καλό το double class XP στο escape για να ανεβάσουμε λίγο και αυτά τα classes που δεν ανεβαίνουν με τίποτα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα