Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [PC][2019]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα πρίν λίγο μπήκα και γω και έφτιαξε μόνο του,έβγαλε ένα μύνημα όταν μπήκα οτι αλλάζει λέει το όνομα και το στύλ στο app σύντομα,πάντος εγώ δεν άλλαξα κάτι.

Επεξ/σία από ELMastas
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το τελείωσα πριν λίγες μέρες. Σημειωνω με ενδιαφέρει μόνο το campaign.  Σαν τεχνικό τομέα κ εικαστικό ειναι φοβερό. Στο τέλος σε  σημεία πολύ ατμοσφαιρικό μου θύμισε ένα από τα αγαπημένα μου shooters το resistance 3.

Βέβαια υπάρχει τεράστιο θέμα με το pacing πχ να κόβεται η ροή για να περιμένεις το ρομποτακι να ανοίξει μια πόρτα η να ψάχνεις που διάολο πρέπει να στείλεις το ρομποτακι για να συνεχίσεις είναι μεγάλο φάουλ. Είναι λεπτομέρειες που δειχνουν ότι οι τυποι δεν έχουν ιδέα από game design απλα κοπιαραν ότι έφτιαξε η epic χωρίς να πολύ καταλαβαίνουν τι έκανε το gears σπουδαίο. Το πρώτο gears δηλαδή γιατί ακόμα κ τα 2/3 δεν ήταν στο ίδιο επίπεδο. Τουλάχιστον χειρισμός/αίσθηση ειναι εξαιρετικά. Το level design πάλι με το άνοιγμα των χαρτών χάλασε κ τουλάχιστον το καταλαβαν κ έβαλαν το ρομποτακι να μαζεύει όπλα. Που είναι οι φασεις που έπρεπε να βρεις ολόκληρη στρατηγική πως θα φτάσεις στο όπλο ? Σε τέτοιες εκτάσεις σε έχουν φάει λάχανο. Το προτιμούσα σχεδόν corridor shooter 

Τέλος αν κ μου αρέσει πολύ η σειρά από την αρχή το story ήταν κακό. Είναι b -movie στη τελική η τουλάχιστον έτσι άρχισε η σειρά. Εδώ λοιπόν η κατάσταση ξεφεύγει. Αλλά με δεδομένο ότι περνει τον εαυτό του στα σοβαρά το story είναι τόσο κακό που καταλήγει cult κ ευχάριστο ίσως όχι ακριβώς με το τρόπο που είχαν φανταστεί οι δημιουργοί

Ανάμεικτες οι εντυπώσεις λοιπόν, η κατεύθυνση που έχει πάρει η σειρά δεν μου αρέσει αλλά τουλάχιστον πέτυχαν ωραία ατμόσφαιρα 

Το μονο σιγουρο ειναι οτι ουτε για αστειο δεν παει για GOTY υποψηφιοτητα,παρολες τις καλες βαθμολογιες.

Ναι τρεχει αριστα,ναι δειχνει παρα πολυ καλα,ναι μπορεις να το παιξεις με οσα χρηματα κανει μια τυροπιτα.

Αλλα δυστηχως το ιδιο το παιχνιδι αυτο καθαυτο ειναι τολμω να πω Overrated δυστηχως.Καλυτερο συνολικα απο το 4,αλλα δυστηχως εξακολουθει να μην φτανει τα επιπεδα και την ποιοτητα των Gears του 360.

Δηλαδη αυτοι που ειδα και του εβαλαν 9 στα 10 για το campaign του,μαλλον αλλο παιχνιδι θα επαιξαν,δεν γινεται.

• Like 4
  • Confused 1

Θα συμφωνήσω το gears 3 ήταν το τελευταίο groundbreaking gears από εκεί και μετά τζιφος ,το gears 5 είναι καλό αλλά μέχρι εκεί 

Και εννοείται με την καμία goty  μην τρελαθουμε και όλας έτσι?!😀

Φτάσαμε στο τέλος της γενιάς και η Ms έχει βγάλει μόνο ένα αριστούργημα που να πεις αξίζει να πάρω το χβοχ μόνο για αυτό ! Και ξέρετε ποιος παιχνίδι είναι αυτό?

Όχι πάντως το gears 5☹️

Forza horizon 4 

• Like 1

46 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Θα συμφωνήσω το gears 3 ήταν το τελευταίο groundbreaking gears από εκεί και μετά τζιφος ,το gears 5 είναι καλό αλλά μέχρι εκεί 

Και εννοείται με την καμία goty  μην τρελαθουμε και όλας έτσι?!😀

Φτάσαμε στο τέλος της γενιάς και η Ms έχει βγάλει μόνο ένα αριστούργημα που να πεις αξίζει να πάρω το χβοχ μόνο για αυτό ! Και ξέρετε ποιος παιχνίδι είναι αυτό?

Όχι πάντως το gears 5☹️

Forza horizon 4 

Περί ορέξεως πάντα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι πολύ καλό το παιχνίδι παιδιά οκ δεν λέμε για GOTY,όμως βάζει κάτω τα περισσότερα action shooters που βγήκαν ως τότε,νομίζω γενικά,πως αυτό που θέλει να προσφέρει,κατάφερε να το κάνει και με το παραπάνω και είναι και σαφώς καλύτερα απο το 4 που και αυτό μου άρεσε αρκετά και ήταν ενα αρκετά καλό παιχνίδι overall,οκ γούστα είναι αυτά,όμως νομίζω,αν το καλοσκεφτεί κανείς,πως δεν θα βρεί να υπάρχουν και πολλά η "αρκετά" καλύτερα παιχνίδια απο αυτό,στήν κατηγορία του.

Για το Forza horizon 4 είναι σίγουρα το τοπ με διαφορά στο είδους του.👍

Επεξ/σία από ELMastas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελος και απο μένα το campaign, με ανάμεικτα συναισθήματα. Το παιχνίδι ειναι σαφώς upgraded απο το 4 σε ολους τους τεχνικούς τομείς και κάνει και κάποιους πειρματισμούς με semi open world  settings. Τώρα το story το βρήκα βαρετό και κλισεδιάρικο AF. Τα mechanics εκτός απο τις νέες προσθήκες (το ρομποτάκι για παράδειγμα) μια απο τα ίδια. Δεν ξερω, δεν με ενθουσίασε πολύ το campaign και καμια σχέση με αυτά που διάβαζα για το campaign απο τους reviewers. Mέτριο αλλά εως εκεί οχι για 9ρια που έβλεπα παντού!  

Επεξ/σία από nekrik
  • Like 1

Θέλει καινούργια πράγματα το Gears.Η ίδια συνταγή έχει κουράσει.Ναι μεν είναι ένα πολύ καλό shooter αλλά πλέον θέλει καινούργια πράγματα το gameplay.Στο 6 θα ήθελα αναβαθμίσεις στον παίχτη και στα όπλα.

Να υποθέσω ότι δεν είναι για αυτήν την βδομάδα; 

https://www.gears5.com/whatsup-nov4-2019

Our next Title Update is on the way releasing later next week!

As this Update follows just two weeks after our rather large TU1.5 fix list, this Update is a little smaller but contains some key fixes we know you’ve been waiting on – including improvements to the Boomshot and Flashbangs.

We have plenty more updates and improvements in the works – some server side, some client side – as we work towards our biggest update yet coming in December with the launch of Operation 2.

• Improved the consistency of the Boomshot with changes to the behavior of the secondary ‘bomblets’
  • Flashbangs will no longer affect players through cover
  • Full fix for the drop weapon exploit, including re-enabling weapon drops
  • Fixed a bug that could cause players to be perma-flashed in a match
  • Fixed a bug that could cause Enemies in Escape to sometimes be unaffected by Flashes
  • Fixed a bug causing the Weapon’s Locker to eat weapons in certain circumstances
  • Added a new check to prevent players using certain low covers to shoot through walls, ignoring muzzle block
  • Resolved an issue causing the Gnasher to have bullet magnetism while ADS when Aim Assist is disabled
  • If no users vote for a map in Quickplay, the next choice will now default to a different map on the same mode rather than the same map
  • Fixed a bug that caused players to have to wait a couple of seconds before being able to reload when Hijacking a Boomshot Scion
  • Power granted at the start of the Horde match is no longer applied as Power Gained in Tour
  • Sarah Connor: Enemies can now be gibbed when in one-shot range using her Ultimate
  • Forge: Added a new Jack Panel to allow Jack to activate the Incinerator
  • Fixed an issue that could cause enemy AI to teleport and ‘double vault’ if their vault is countered
  • Fixed an issue that could cause Scions to have a fully black model after being killed in Escape
  • Players can no longer share Power with AI teammates
  • Total Enemies Killed stat for Campaign now tracks correctly
  • Escape Leaderboards no longer show ‘Top 0%’
  • Resolved a state where audio could be lost in Act 4 in 3 player co-op
  • Additional miscellaneous bug fixes
  • Like 1

Εγω το έβαλα και τρέχει κανονικά,μου έδωσε και boost 3 μέρες και ένα bloodspray anniversary ... Μήπως άλλαξες τίποτα σε κάνα driver η για κάποιο λόγο δεν έκανε update o launcher ? 🤔

Στις 9/11/2019 στις 5:08 ΜΜ, ELMastas είπε

Εγω το έβαλα και τρέχει κανονικά,μου έδωσε και boost 3 μέρες και ένα bloodspray anniversary ... Μήπως άλλαξες τίποτα σε κάνα driver η για κάποιο λόγο δεν έκανε update o launcher ? 🤔

Εχεις δικιο ηταν κολλημα της εφαρμογης,με ενα restart εστρωσε.

Βεβαια και παλι λιγα παιχνιδια που επαιξα σημερα(quick play deathmatch)παλι ειδα και στις 2 ομαδες να υπαρχουν bots,αρα παει ο κοσμος :(

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλος και από μένα σε co-op. Στο hard μας πήρε 20 ώρες σχεδόν (λόγω aim πατάτας μιας που είπα να παίξω με controller στη tv). Ο jack ηταν η καλύτερη προσθήκη στο κομμάτι του gameplay. Επίσης αν και είχε ορισμένα highlights που θα μου μείνουν, δεν μου άφησε κάτι παραπάνω από αυτά. Το story αρκετά cliche και τίποτα το ιδιαίτερο. Τα υπόλοιπα mechanics ήταν ίδια με το 4. Τα γραφικά όπου το παιχνίδι γινόταν γραμμικό έδειχναν τα δόντια τους, ενώ το open world κομμάτι ήταν μια εντελώς ανούσια προσθήκη που απλά μεγάλωνε τη διάρκεια χωρίς κάποια ουσία.

Επίσης δεν ξέρω αν έτυχε μόνο σε μένα, αλλά προσωπικά είναι ένα από τα πιο buggy παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. Ίσως παίζει ρόλο και ότι δεν παίζω συνήθως παιχνίδια στο launch, αλλά πραγματικά είχα πάρα πολλά θέματα με την AI, connection issues με disconnects και rubber banding, πάρα πολλά crashes στο desktop και διάφορα άλλα. Και μου έκανε εντύπωση μιας και από ένα τόσο μικρό και μαζεμένο παιχνίδι και μάλιστα σε μία ΑΑΑ παραγωγή της Microsoft περίμενα πολλά περισσότερα σε αυτό το κομμάτι. Τουλάχιστον σαν PC port ήταν well optimized και το dynamic resolution ένα από τα καλύτερα που έχω συναντήσει. Με το online βέβαια δε πρόκειται να ασχοληθώ αφού δε με συγκινεί ιδιαίτερα, οπότε τουλάχιστον θα γλιτώσω από τα προβλήματα αυτού μιας και έχω ακούσει πολλά παράπονα (χωρις να γνωρίζω αν έχει διορθωθεί η κατάσταση).

Εν ολίγοις μια απολαυστική εμπειρία σε co-op, αλλά θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες ότι ιδιαίτερα στα reviews θεωρώ πως είναι κάπως υπερεκτιμημένο. Το θετικό στην όλη ιστορία είναι ότι το απολαύσαμε μέσω game pass δίνοντας ένα πολύ μικρό ποσό. Τώρα αν το game pass ευθύνεται για ορισμένες ατέλειες του παιχνιδιού (όπως το forced open world κομμάτι) είναι τροφή για μια άλλη συζήτηση...

Επεξ/σία από naruto14
  • Like 3
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...