Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [PC][2019]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

24 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Καλά όλα αυτά αλλά να έφτιαχναν τις αστοχίες με τους Servers καλά θα ήταν χθές με ομάδες full δεν μπορούσε να ξεκινήσει να μπεί το παιχνίδι με τίποτα "server allocation failure, please try again.’  

Χθες ναι είχε θέματα, εγώ έπαιζα κανονικά αλλά με λίγο lag και επιτέλους βρήκα καλές ομάδες και κατάφερα και το τελείωσα και στα δύσκολα! Τρελό το xp και πιο πολλές rare skill cards 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 18/10/2019 στις 7:58 ΜΜ, KilliK είπε

Υπερβολες,ειναι χαζο να θελουμε να παιρνουμε content χωρις να φυγουν καποιες ωρες στο παιχνιδι.Kαι σιγα το grind που θελει για να βγαλεις τον cog hero,να παιξεις horde+versus.

2 ώρες πριν, comfuzio είπε

Χθες ναι είχε θέματα, εγώ έπαιζα κανονικά αλλά με λίγο lag και επιτέλους βρήκα καλές ομάδες και κατάφερα και το τελείωσα και στα δύσκολα! Τρελό το xp και πιο πολλές rare skill cards 

Το εχω παρει αποφαση οτι το παιχνιδι δεν παιζει να το φτιαξουν,οπως ακριβως και με το 4,απλα θα το φτασουν σε ενα σημειο που τα θεματα θα ειναι πιο σπανια.

35 λεπτά πριν, Shadows είπε

Το εχω παρει αποφαση οτι το παιχνιδι δεν παιζει να το φτιαξουν,οπως ακριβως και με το 4,απλα θα το φτασουν σε ενα σημειο που τα θεματα θα ειναι πιο σπανια.

Ναι από ότι φαίνεται κάποια πράγματα δεν θα τα αλλάξουν! Όπως αυτό για το οποίο όλοι παραπονιούνται (Ironman mode) και καλά λένε ότι οι πιο πολλοί όταν κάνανε fail σε ένα wave βγαίναν μετά, πράγμα που δεν νομίζω να ήταν αλήθεια αλλά τι άλλο να πούμε; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To τελείωσα και εγώ, άργησα λίγο καθώς δεν είχα παίξει ούτε το 4 ούτε το Ultimate και ήθελα να θυμηθώ λίγο το story κτλ.

Ίσως να είναι το καλύτερο port στο PC που έχω δεί. Με αυτά τα visuals, με αυτές τις επιλογές στα settings, με το πόσο καλά γενικά τρέχει το game.

Το 4 imo ήταν λίγο καλύτερο το story αν και συνολικά πολύ πιο μικρό. Βέβαια το 5 έχει αυτό το ψευτοopen στοιχείο που το μεγαλώνει σε διάρκεια με τα secondary missions και τα upgrade abilities για τον Jack. Ωραία φάση, προσφέρει variety στο gameplay σου. 

Το καταευχαριστήθηκα, δεν έχω παράπονο από αυτό που μου έδωσε το Campaign του. Με μια κοιλίτσα μόνο στο Act που αρχίζεις με την Kait και Del στους πάγους. Ίσως είναι και το μοναδικό σημείο που έπρεπε να το γεμίσουν με κάτι παραπάνω οι devs imo. 

Θέλω να πω για το ending το οποίο είναι ίσως το δεύτερο και τελευταίο αρνητικό για μένα. 

To θεώρησα εκτός κλίματος και απότομο όλο το σκηνικό της επιλογής μεταξύ Dell και JD.

Πόσο μάλλον όταν ο ένας ήταν ο main πρωταγωνιστής του 4, ξεκινάς με αυτόν στο 5 αλλά τελικά η πρωταγωνίστρια είναι η Kait. Ουσιαστικά το 5 θα μπορούσε να ονομαστεί και Origin of Kait μιας που με αυτό ασχολούμαστε σε όλο το game. Είναι επίσης κάπως ότι οι developers δεν έχουν πει ποιο από τα δυο endings θα είναι το canon για την συνέχεια της ιστορίας. Γιατί αν πεθαίνει ο JD αλλάζει σελίδα το game. Νομίζω ότι όλοι πιστεύαμε ότι ο main θα είναι ο JD στα επόμενα games παρέα ίσως με την Kait. 

Εγώ εν τέλει επέλεξα να πεθάνει ο Del γιατί μου φάνηκε πιο natural παρότι το game σου παρουσιάζει τον JD μετά την μλκία που έκανε ως πλέον πιστό COG soldier και ο Del ήθελε να είναι μακριά από αυτό ενώ υποστηρίζει καθόλη την διάρκεια την Kait στην προσπάθεια της να μάθει το παρελθόν της.  Και οι δυο μου ήταν συμπαθείς αλλά το σκέφτηκα με την λογική της συνέχειας του game έκανα την επιλογή για να πεθάνει ο Del. 

Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό σε Gears παιχνίδι, πρωτόγνωρο. 

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 1
  • Confused 1

1 ώρα πριν, Alex21121988 είπε

To τελείωσα και εγώ, άργησα λίγο καθώς δεν είχα παίξει ούτε το 4 ούτε το Ultimate και ήθελα να θυμηθώ λίγο το story κτλ.

Ίσως να είναι το καλύτερο port στο PC που έχω δεί. Με αυτά τα visuals, με αυτές τις επιλογές στα settings, με το πόσο καλά γενικά τρέχει το game.

Το 4 imo ήταν λίγο καλύτερο το story αν και συνολικά πολύ πιο μικρό. Βέβαια το 5 έχει αυτό το ψευτοopen στοιχείο που το μεγαλώνει σε διάρκεια με τα secondary missions και τα upgrade abilities για τον Jack. Ωραία φάση, προσφέρει variety στο gameplay σου. 

Το καταευχαριστήθηκα, δεν έχω παράπονο από αυτό που μου έδωσε το Campaign του. Με μια κοιλίτσα μόνο στο Act που αρχίζεις με την Kait και Dell στους πάγους. Ίσως είναι και το μοναδικό σημείο που έπρεπε να το γεμίσουν με κάτι παραπάνω οι devs imo. 

Θέλω να πω για το ending το οποίο είναι ίσως το δεύτερο και τελευταίο αρνητικό για μένα. 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

To θεώρησα εκτός κλίματος και απότομο όλο το σκηνικό της επιλογής μεταξύ Dell και JD.

Πόσο μάλλον όταν ο ένας ήταν ο main πρωταγωνιστής του 4, ξεκινάς με αυτόν στο 5 αλλά τελικά η πρωταγωνίστρια είναι η Kait. Ουσιαστικά το 5 θα μπορούσε να ονομαστεί και Origin of Kait μιας που με αυτό ασχολούμαστε σε όλο το game. Είναι επίσης κάπως ότι οι developers δεν έχουν πει ποιο από τα δυο endings θα είναι το canon για την συνέχεια της ιστορίας. Γιατί αν πεθαίνει ο JD αλλάζει σελίδα το game. Νομίζω ότι όλοι πιστεύαμε ότι ο main θα είναι ο JD στα επόμενα games παρέα ίσως με την Kait. 

Εγώ εν τέλει επέλεξα να πεθάνει ο Del γιατί μου φάνηκε πιο natural παρότι το game σου παρουσιάζει τον JD μετά την μλκία που έκανε ως πλέον πιστό COG soldier και ο Del ήθελε να είναι μακριά από αυτό ενώ υποστηρίζει καθόλη την διάρκεια την Kait στην προσπάθεια της να μάθει το παρελθόν της.  Και οι δυο μου ήταν συμπαθείς αλλά το σκέφτηκα με την λογική της συνέχειας του game έκανα την επιλογή για να πεθάνει ο Del. 

Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό σε Gears παιχνίδι, πρωτόγνωρο. 

Συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό.  Και το 4 παντως ειχε αργό ξεκίνημα.

Έχασε τον κόσμο του το παιχνίδι, προσπαθούσα επί πολύ ώρα να βρω πάρτι για Horde και τελικά το έκλεισα.
Μάλλον τελειώσαν τα gamepass των 2 ευρώ ε; 

Ίσως τώρα να μείνουν μόνο όσοι παίζουν "σοβαρά" και δεν βγαίνουν μετά από μερικά waves αν και η παρέα μου από το GoW4 το γύρισαν στο 4 ξανά.

Χθες πάντως κατάφερα να πιάσω το rank του General στο Tour of Duty και μένει πολύ λίγο για τo τελευταίο unlock και δεν ξέρω μετά αν έχει νόημα το να κάνει κανείς το Tour of Duty, στο Gears of War 4 είχε τα Bounties τα οποία δίναν καλό XP ή Coins και δεν τελειώνανε ποτέ.
Σε όσα Horde έχω παίξει από Group matching σε Master ήταν πολύ καλά! Υπάρχει και το glitch με τα lvl 3 barriers αλλιώς δεν βγαίνει εύκολα αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρω ελεύθερο τον JD, κάτι πρέπει να κάνουν με αυτό το class, δεν λέω να τον nerfάρουν αλλά ας δώσουν και σε κανένα άλλο class λόγο ύπαρξης! 
Ως τώρα είναι Del, JD και Jack. Αν είναι αυτοί οι 3 από 15+ μετά το πάρτι μπορεί να boostάρει και άλλα classes τα οποία δεν κάνουν και τίποτα σε όλο το παιχνίδι

• Like 1

3 ώρες πριν, comfuzio είπε

Χθες πάντως κατάφερα να πιάσω το rank του General στο Tour of Duty 

Και εγω γιαυτο το λογο δεν το εχω διαγραψει ακομα το παιχνιδι. Λεω μπας και σιγα σιγα φτασω στο rank αυτο,αλλα τελευταια δεν βλεπω να εχω και πολυ ορεξη(ασε που αν συνεχισουν να μου καθονται και συχνα dailies με μολις 1αστερακι,σωθηκαμε).Γενικα ειναι αυτο που ειχαμε γραψει νωριτερα.

Εχασε παρα μα παρα πολυ γρηγορα την δυναμικη του το εν λογω παιχνιδι γιατι ετρεξαν να το βγαλουν γρηγορα με αποτελεσμα το παιχνιδι να δειχνει σαν Gears 4.5 ξερω γω.

Γνωστος μου πχ που το επαιξε το παιχνιδι του ειπα χτες να μπουμε να παιξουμε λιγο online και μου ειπε οτι το εχει σβησει απο τον δισκο γιατι του επιανε τσαμπα χωρο και δεν ειχε ορεξη να παιξει.

Μαλλον γιαυτο το λογο και στα κλειδαδικα εχει πεσει πολυ η τιμη του. Σε 1.5περιπου μηνα κυκλοφοριας και ειναι μολις στα 25ευρω.

https://www.allkeyshop.com/blog/buy-gears-of-war-5-cd-key-compare-prices/

4 ώρες πριν, comfuzio είπε

Έχασε τον κόσμο του το παιχνίδι, προσπαθούσα επί πολύ ώρα να βρω πάρτι για Horde και τελικά το έκλεισα.
Μάλλον τελειώσαν τα gamepass των 2 ευρώ ε; 

Ίσως τώρα να μείνουν μόνο όσοι παίζουν "σοβαρά" και δεν βγαίνουν μετά από μερικά waves αν και η παρέα μου από το GoW4 το γύρισαν στο 4 ξανά.

Χθες πάντως κατάφερα να πιάσω το rank του General στο Tour of Duty και μένει πολύ λίγο για τo τελευταίο unlock και δεν ξέρω μετά αν έχει νόημα το να κάνει κανείς το Tour of Duty, στο Gears of War 4 είχε τα Bounties τα οποία δίναν καλό XP ή Coins και δεν τελειώνανε ποτέ.
Σε όσα Horde έχω παίξει από Group matching σε Master ήταν πολύ καλά! Υπάρχει και το glitch με τα lvl 3 barriers αλλιώς δεν βγαίνει εύκολα αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρω ελεύθερο τον JD, κάτι πρέπει να κάνουν με αυτό το class, δεν λέω να τον nerfάρουν αλλά ας δώσουν και σε κανένα άλλο class λόγο ύπαρξης! 
Ως τώρα είναι Del, JD και Jack. Αν είναι αυτοί οι 3 από 15+ μετά το πάρτι μπορεί να boostάρει και άλλα classes τα οποία δεν κάνουν και τίποτα σε όλο το παιχνίδι

Μπα όχι απλά το σβήσαμε γιατί το multi είναι λίγο αδιάφορο.

Η σειρά θα συνεχίστει κανονικά τουλάχιστον για άλλο ένα κεφάλαιο

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Και εγω γιαυτο το λογο δεν το εχω διαγραψει ακομα το παιχνιδι. Λεω μπας και σιγα σιγα φτασω στο rank αυτο,αλλα τελευταια δεν βλεπω να εχω και πολυ ορεξη(ασε που αν συνεχισουν να μου καθονται και συχνα dailies με μολις 1αστερακι,σωθηκαμε).Γενικα ειναι αυτο που ειχαμε γραψει νωριτερα.

Εχασε παρα μα παρα πολυ γρηγορα την δυναμικη του το εν λογω παιχνιδι γιατι ετρεξαν να το βγαλουν γρηγορα με αποτελεσμα το παιχνιδι να δειχνει σαν Gears 4.5 ξερω γω.

Γνωστος μου πχ που το επαιξε το παιχνιδι του ειπα χτες να μπουμε να παιξουμε λιγο online και μου ειπε οτι το εχει σβησει απο τον δισκο γιατι του επιανε τσαμπα χωρο και δεν ειχε ορεξη να παιξει.

Μαλλον γιαυτο το λογο και στα κλειδαδικα εχει πεσει πολυ η τιμη του. Σε 1.5περιπου μηνα κυκλοφοριας και ειναι μολις στα 25ευρω.

https://www.allkeyshop.com/blog/buy-gears-of-war-5-cd-key-compare-prices/

Κάνε τα ΣΚ ότι σου δίνει που είναι χ2 τα αστεράκια, μόνο έτσι! Α και τα Medals από κάτω, εγώ πολλά τα έκανα μόνος μου, πχ 1000 kills με τον Keegan, με group ούτε το 2022...solo καμιά 10αριά φορές και τέλος, το ίδιο με τον Mac, 250 headshots μόνο solo, αν τα ψάξεις μερικά δεν είναι δύσκολα! Και αυτό που βρήκα είναι πχ με 1εκ( ? ) energy στο horde, απλά αρχίζεις Private wave 50, ακουμπάς κάτω το fabricator και σου δίνει αμέσως 55κ! Το κάνεις αυτό μερικές φορές και παίρνεις τα αστεράκια. Αν το ήξερα από την αρχή xD

1 ώρα πριν, Shadows είπε

Kριμα που το παιχνιδι παει τοσο χαλια,δεν νομιζω να υπαρχουν ελπιδες για να συνεχιστει η σειρα.

Τα πάει χειρότερα από το 4 σίγουρα αλλά για χάλια δεν νομίζω! Και σίγουρα θα υπάρξει και άλλο, εδώ θα βγει και ταινία!

36 λεπτά πριν, kti23 είπε

Μπα όχι απλά το σβήσαμε γιατί το multi είναι λίγο αδιάφορο.

Η σειρά θα συνεχίστει κανονικά τουλάχιστον για άλλο ένα κεφάλαιο

Multi = versus έτσι; Δεν έχω γνώμη, ποτέ δεν μου άρεσε να παίζω versus στο gears of war, σε όλα έχω 0/0 KD ratio.
Αλλά ναι, ένα ακόμα Gears είναι το στάνταρτ για να κλείσει τουλάχιστον η ιστορία αν και με το δίλημμα στο τέλος μου την χαλάσαν την ιστορία

Spoiler

Ως προς τον JD γιατί ο Del ήταν αδιάφορος και στα 2

• Like 1

Παιδιά σας βάζει εσάς στο live? Εγώ ήμουν μέσα σε horde και στο wave 17 με πέταξε και τώρα δεν με αφήνει καν να κάνω connect στο xbox app! Να πω τουλάχιστον στην ομάδα μου κάτι...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ίδιο και γω με πέταξε πρίν λίγο,μετά απο κάποιο wave που έκαναν κάτι πειράματα στο Horde και πήγα να ξαναρχίσω και δεν με αφήνει να συνδεθώ στο Live app, Κάτι γίνεται,καλά που το έγραψες γιατί έψαχνα να δω και γω τι γίνεται μήπως φταίει η σύνδεση μου η το πρόγραμα...

Επεξ/σία από ELMastas

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Το ίδιο και γω με πέταξε πρίν λίγο,μετά απο κάποιο wave που έκαναν κάτι πειράματα στο Horde και πήγα να ξαναρχίσω και δεν με αφήνει να συνδεθώ στο Live app, Κάτι γίνεται,καλά που το έγραψες γιατί έψαχνα να δω και γω τι γίνεται μήπως φταίει η σύνδεση μου η το πρόγραμα...

Με πέταξε αλλά ήμουν μέσα στο voice party και τους είπα οκ...μπαίνω πάλι αλλά μετά με πέταξε και από εκεί...κάτι δικό μας πρέπει να είναι γιατί οι άλλοι ήταν από UK/USA και παίζανε μια χαρά

Edit: Μόλις με έβαλε άκυρο...πήγε να με βάλει και πάλι έξω, μιλάω με "support" της ms και μου λέει ότι όλα είναι μια χαρά και δεν έχουμε πρόβλημα...

Edit 2: Παρόλο που η ώρα είναι μια χαρά στο σύστημα μου...πρέπει μέσα από τα windows να βγάλει και να βάλει πάλι την ώρα αυτόματα ....έτσι έπαιξε

Επεξ/σία από comfuzio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...