Shadows Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Εχει παραγινει το κακο με τον καθε χαζο που δεν συμπεριφερεται αναλογα με το class του.Επαιζα χτες to terminator mode στο horde σαν engineer και κανενας δεν εδινε λεφτα,αντιθετα ολοι αραζανε μακρυα και ερχονταν για να παρουν κανα οπλο.Τερμα αν ξαναγινει κατι τετοιο θα χαλαω την βαση και θα βγαινω μεχρι να καταλαβουν οτι ο engineer δεν ειναι ο χαζος της υποθεσης και κοροιδο να τα φτιαχνει ολα ωστε αυτοι να κανουν τους ραμπους. /end rant 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Good luck,είναι μεγάλη βλακεία να ξοδεύουν τα λεφτά όταν υπάρχει engineer που και πιο φτηνά τα παίρνει και το βασικότερο έχουν μεγαλύτερη αντοχή και αν με τις σωστές κάρτες κάνουν και λίγο μεγαλύτερη ζημιά σε εχθρούς.Αυτό είναι το χειρότερο καθώς και άνθρωποι που πειράζουν τα weapons των άλλων στα lockers και τα παίρνουν ιδιαίτερα του JD που τα χρειάζεται για να κάνει μεγάλη ζημιά σε δυνατούς εχθρούς και Bosses οκ ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει Lancer GL αλλά πάει χαμένο το μισό γιατί με τις κάρτες ο JD κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά,εκτός έχει την πολυτέλεια και τα lockers να φτιάξει πολλά και δώσει σε κάναν Marcus κανένα που έχει Bonus απο skill στα Lancers να ρίχνει και αυτός μερικές 🎮 Υ.Γ Οι Engineers καθώς και ο Jack που τρώει το τρέξιμο συνέχεια να λιώνει στο Forge,θα τους παρακαλάνε σε λίγο καιρό να παίζουν αν θέλουν να προχωρήσουν σε μεγαλύτερη δυσκολία,κάτι σαν τον Priest Ενα πράγμα σε Wow και RPG 😸 Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2019 από ELMastas 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 50 λεπτά πριν, Shadows είπε Εχει παραγινει το κακο με τον καθε χαζο που δεν συμπεριφερεται αναλογα με το class του.Επαιζα χτες to terminator mode στο horde σαν engineer και κανενας δεν εδινε λεφτα,αντιθετα ολοι αραζανε μακρυα και ερχονταν για να παρουν κανα οπλο.Τερμα αν ξαναγινει κατι τετοιο θα χαλαω την βαση και θα βγαινω μεχρι να καταλαβουν οτι ο engineer δεν ειναι ο χαζος της υποθεσης και κοροιδο να τα φτιαχνει ολα ωστε αυτοι να κανουν τους ραμπους. /end rant Αν και συμφωνώ απόλυτα, με τους νέους κανόνες δεν πρέπει να βγαίνεις γιατί θα φας πέναλτι. Οπότε κακό θα κάνεις σε σένα. Αν και το έκανα και εγώ αυτό στο 4 όταν έπαιζα engineer και ερχόταν ο καθένας και έβγαζε πράγματα από το fabricator. Πιο μεγάλη ξενέρα δεν έχει από αυτό! Να έχεις όλα τα skills και όλα max, 60% χαμηλότερη τιμή, 60% damage επάνω, πιο πολύ health κτλ και να χαλάνε χ2 ενέργεια για ούτε καν το μισό dmg! Και άντε να το κάνει κανένας χαμηλό level και χωρίς re-up πάει στο καλό! Να το κάνει τυπάς με 8 reup...το τι άκουσε! Εγώ κόβω το group τι ρόλο βαράνε, αν ήταν όπως σήμερα που όλοι δώσανε την ενέργεια (καλό) αλλά πειράζανε το fabricator και τα άλλα classes (κακό), τότε παίζω και εγώ ότι να'ναι! Αν θέλουν φεύγουν, τρώνε το report και όλα καλά! Το πιο καλό για μένα είναι αφού είμαστε εδώ να κάναμε ομάδες και να παίζαμε. Το ξέρουμε το παιχνίδι, ξέρουμε τι θέλει το κάθε class, γιατί να τραβάμε τα μαλλιά μας για τον κάθε άσχετο; Γιατί διασκέδαση μεν αλλά τρώει πολλές ώρες δε! Και να φάμε τόσες ώρες για fail στο τέλος δεν λέει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Όσο το προχωράω τα γραφικά βελτιώνονται σημαντικά μπορώ να πω κυρίως στον φωτισμό που είναι τρομερός 😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξαφνικά σήμερα δεν ξεκινάει το παιχνίδι,δεν ξέρω τι γίνεται πάω να το τρέξω βγάζει ένα παράθυρο που ζητάει να επιτρέψω στήν Εφαρμογή (Microsoft Store package Dependency installer) να κάνει αλλαγές στήν συσκευή μου Ναι/Οχι και οτι και να πατήσω έχει το ίδιο αποτέλεσμα και βγάζει το ακόλουθο μύνημα λάθους,(εντομεταξύ ανοίγει και 2-3 φορές συνεχόμενα αυτό το παράθυρο.) [[Window Title] [Content] C:\Program Files\WindowsApps\Microsoft.HalifaxBaseGame_1.1.95.0_x64__8wekyb3d8bbwe\GearGame\Binaries\WinStore\Gears5_EAC.exe Παρουσιάστηκε σφάλμα στο σύστημα αρχείων (-2143322098). [ΟΚ] Μέχρι χθές βράδυ έπαιζα κανονικά το παιχνίδι μόνο μια επαναφορά Reset σε ρυθμίσεις Radeon έγινε,θυμάμαι πως μου είχε γίνει άλλη μια φορά αυτό πρίν καιρό και μετά απο ώρες όταν δοκίμασα πάλι έτρεξε κανονικά χωρίς να βγαίνει το παράθυρο που ζητάει να επιτρέψω πρόσβαση ...🤔 Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από ELMastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Κάνε ένα check files για καλό και για κακό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πως ακριβώς το κάνω αυτό ? Απο το Store το παίζω με Ultimate Pass Βασικά καθώς δοκίμαζα να δω αν τρέχουν και άλλα παιχνίδια είδα πως δεν ξεκινάει ούτε το Forza Horizon 4 κλπ έχει τελειώσει η gold συνδρομή,περίεργο γιατί νόμιζα πως είχα για κάνα 2 μήνες ακόμη...(και το ultimate έχει 12 ευρώ το άτιμο) δεν καταλαβαίνω γιατί όμως μου το είχε κάνει και παλιότερα και μετά ξαφνικά αργότερα έπαιζε την ίδια μέρα ανανέωση μόνη της δεν νομίζω να έγινε γιατί την έχω απενεργοποιήσει🤔 Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2019 από ELMastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Στο App & Features των windows (από εκεί που κάνεις απεγκατάσταση προγράμματα) επιλέγεις το Gears 5 και Advanced Options και μετά Repair 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 1 λεπτό πριν, comfuzio είπε Στο App & Features των windows (από εκεί που κάνεις απεγκατάσταση προγράμματα) επιλέγεις το Gears 5 και Advanced Options και μετά Repair Σωστός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Αν ήταν λόγο game pass νομίζω θα άνοιγε αλλά δεν θα μπορούσες να παίξεις μετά την αρχική οθόνη και δεν θα κράσαρε πριν καν ανοίξει. Όσο για το gold, αν παίζεις από pc (σε αυτό το τοπικ είμαστε δλδ) δεν παίζει ρόλο αν έχεις ενεργό ή όχι gold, πχ εγώ δεν έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2019 Ναι τραγικό! Πχ εγώ που δεν παίζω ποτέ versus δεν θα τους βγάλω ποτέ αυτούς τους chars και όχι ότι τους θέλω όλους γιατί οι 2 είναι για versus που πάλι, δεν παίζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2019 Jack Drone! https://www.ebgames.ca/Platform/Games/774362 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Έρχεται Halloween event https://www.gears5.com/whatsup-oct21-2019 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2019 Καλά όλα αυτά αλλά να έφτιαχναν τις αστοχίες με τους Servers καλά θα ήταν χθές με ομάδες full δεν μπορούσε να ξεκινήσει να μπεί το παιχνίδι με τίποτα "server allocation failure, please try again.’ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα