comfuzio Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Τα skills τα έβγαζες και μέσα από το horde στα waves 30, 40, 50 αλλά ναι, στην τύχη. Εγώ τα έβγαλα όλα παρόλο που ήμουν 10ο re-up όταν βάλανε τα νέα, σε 5-6 hordes τα είχα κάνει όλα unlock αλλά δεν τα έχω τερματίσει ακόμα. Στο 5 είναι λίγο πιο εύκολο, μιας που τα βγάζεις ανάλογα το level του char, και τερματίζουν σχετικά εύκολα! Αλλά και πάλι στο 4 με τα boxes έβγαζα πολλά διπλά-τριπλά τα οποία και έσπαγα για να ανεβάσω όποιο skill ήθελα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στο 4 πριν βάλουν τα παραπάνω level είχα τερματίσει τις δύο class που με ενδιέφεραν και ήμουν 7-8ο re-up παίζει να είχα τερματίσει και heavy Μα δεν είχε και νόημα να αγοράσεις lootboxes από τη στιγμή που δεν ξέρεις τι θα πάρεις Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2019 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται cross platform παιχνιδι και καινουργιο και να με βαζει συχνα με bots. Τι στο καλο,το παρατησαν ολοι το παιχνιδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 μου έτυχε και εμένα ένα περίεργο, να μπω σε lobby για horde και δεν πρόλαβα να δω καν το room, άρχισε αμέσως το map και με το που μπήκα μέσα είχαν φύγει όλοι και ήμουν με bots! Παίζει ρόλο η ώρα για το πότε έχει κόσμο αλλά έτσι φαίνεται, έχασε τον κόσμο του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, comfuzio είπε μου έτυχε και εμένα ένα περίεργο, να μπω σε lobby για horde και δεν πρόλαβα να δω καν το room, άρχισε αμέσως το map και με το που μπήκα μέσα είχαν φύγει όλοι και ήμουν με bots! Παίζει ρόλο η ώρα για το πότε έχει κόσμο αλλά έτσι φαίνεται, έχασε τον κόσμο του! Θα τελείωσαν τα 2ευρά του game pass.😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Για να σας λύσω μερικές απορίες σε πράγματα που διάβασα πιο πάνω,το lobby για horde το διαμορφώνει αυτός που είναι Host και κάνει το παιχνίδι μπορείς να το γεμίσεις με bots η οχι,καλό είναι να υπάρχουν όσο άχρηστοι και να είναι σε περίπτωση που φύγει κάποιος και μείνουν πχ 4 αυτόν που έφυγε τον αντικαθιστά το bot,όμως στο lobby φαίνεται το παιχνίδι και μπορεί να κάνει άλλος join στο παιχνίδι σε όποιο wave και να είναι και να πάρει την θέση του bot δηλ φαίνεται μια θέση κενή εκεί που παίζει το bot. To παιχνίδι αν το βάλεις στο "αυτόματο" την αριστερή απο τις 2 επιλογές δηλ επειδή δεν θέλεις να διαλέγεις πίστες η να φτιάχνεις εσύ παιχνίδι,απλά διαλέγεις δυσκολία και κάνεις join σε κάποια ομάδα και ξεκινάει το παιχνίδι στόν "επόμενο" γύρο η όταν μπούνε και οι υπόλοιποι με βάση το lvl/skills, το ίδιο γίνεται πάνω κάτω και στο Escape. Στο Custom game που είναι το πιο σωστό και που κάνουν οι περισσότεροι το ξεκινάει ο Host όποτε θέλει είτε μόλις είναι full η αν είναι χαμηλότερη δυσκολία και βαριέται το ξεκινάει και με 2 η 3 άτομα και συμπληρώνονται αυτόματα bots και περιμένει/ελπίζει να κάνουν join αργότερα και οι άλλοι,κάτι που δεν συμφέρει συνήθως,γιατί οι περισσότεροι θέλουν να παίξουν απο την αρχή και αν ξεκινήσουν απο μεγάλο lvl πχ 15-30 κλπ δεν θα έχουν μαζέψει τίποτα απο power για power ups,βέβαια κάποιοι το επιλέγουν για να τελειώσουν γρηγορότερα αν δεν έχουν τόσο χρόνο. Για τα micro transactions τα είπαμε πιο πρίν είναι βλακεία αλλά τουλάχιστον δεν επιρεάζουν το παιχνίδι και είναι cosmetics απλά ζητάνε πολλά και δίνουν λίγα σε σχέση με παλιότερα Gears και το Scrap αλλά ιδιαίτερα το Iron είναι πολύ ακριβό και θα έπρεπε να μπορείς να το κερδίζεις και διαφορετικά απο πράγματα που καταφέρνεις στο παιχνίδι κλπ Σχετικά με την δυσκολία και το Ironman mode. Μπορείς να διαλέξεις εως ένα ορισμένο επίπεδο ως Host σε κάθε πίστα νομίζω είναι το Elite για όλους απο κει και πέρα πρέπει να έχεις τελειώσει παιχνίδι σε αυτήν την δυσκολία για να ξεκλειδώσεις τις υπόλειπες παραλαγές και δυσκολίες,πχ το insane για να πας σε inconceivable. To Ironman είναι optional και στο Horde και στο Escape (αν και το escape έχει και τα δικά του,αρκετά διαφορετικά σε κάθε χάρτη) το διαλέγεις άμα θέλεις,και μπορείς να παίξεις insane ακόμη και inconceivable και να μην το έχεις ενεργοποιήσει,οι περισσότεροι πάντος το βάζουν γιατί θέλουν να κόψουν απο κάπου αλλού πχ να μην κάνουν τόσο μεγαλύτερη ζημιά η να έχουν τόση υγεία οι Εχθροί και βέβαια επειδή πιθανώς δεν θέλουν να κάνουν περισσότερες προσπάθειες. Κλείνω με κάτι τελευταίο γιατί παρασύρομαι και γράφω αρκετά βραδιάτικα,όσο ανεβαίνουν αυτές οι δυσκολίες ανεβαίνουν στο παρασκήνιο και άλλα πράγματα που δεν σου τα λένε εκτός απο τα βασικά που διαλέγεις αυτά είναι διάφορα απο πιο έξυπνη AI με ευστοχία,μεγαλύτερη ζημιά,περισσότερη υγεία κλπ δηλ αν παίξεις σε Advanced και έχεις τσεκαρισμένο το "More Health" και παίξεις και στο Insane+ θα δείς πως οι εχθροί δεν έχουν σε καμμία περίπτωση την ίδια υγεία η κάνουν την ίδια ζημιά κλπ αν τα συγκρίνεις παίξε Master η inconceivable και έχεις πέσει με μια Μικρή ριπή η ένα κτύπημα melee εκτός αν είσαι tank και έχεις ικανότητες απο κάρτες stim κλπ και δεν συζητώ για snipers,elites, Bosses κλπ 😸🤔 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 https://gr.ign.com/gears-5/72832/news/mazika-kai-makrokhronia-ban-se-paiktes-tou-gears-5?fbclid=IwAR2Fd-BK9Je1aKKvUiB80XvwlyXYojJ8t9MUKvqdIUHlJToRHp4pkKrjyCg τι λέτε; Λέει ότι η TC δίνει ban από μήνα ως και 2(!) χρόνια για τους early quitters, ίσως τα report μου να πιάνουν τόπο τελικά! Αν και να πω την αλήθεια, βλέπω τα profile αυτών που έκανα εγώ report και παίζουν μια χαρά, μάλλον πρέπει να πέσουν πολλά reports! Αν και το άρθρο έχει τίτλο για AFK το οποίο δεν είναι το ίδιο με το early quit που περιγράφει μετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Νέο patch αύριο! https://www.gears5.com/whatsup-oct15-2019?fbclid=IwAR2nmVJZkeg8_pJBJVKz27mML-ySycKi8Y2_dvDLo40u7ClohONmcUux36A με: New Characters coming tomorrow Title Update 1.5 Patch Notes Quit Penalties enabled Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Ξεκίνησα και εγώ από χτες να παίζω το campaign, αφού να φανταστείτε το τελευταίο gears που έπαιξα ήταν το 3 😀 (το οποίο για μένα ήταν και το καλύτερο από όλη την σειρά στο χβοχ 360! Λοιπόν στο gameplay τώρα είναι ακριβώς το κλασικό gears που γουστάρω! Από την άλλη όμως έχω και ένα παράπονο που η σειρά δεν θέλει να εξελιχθεί να προσθέσει νέα στοιχεία ,τα set pieces επίσης στάσιμα από την εποχή του χβοχ 360 😞 γενικά μέχρι στιγμής έχω την αίσθηση πως παίζω παιχνίδι του χβοχ 360 παρά ένα current gen game του χβοχ one/ps4😞 Τα γραφικά τώρα είναι καλό σχεδιασμένα αλλά όχι τόσο ώστε να πεις πω ρε τι γραφικαρες βλέπουν τα μάτια μου 😃,το optimizations εξαιρετικό σε 4κ με ultra preset πάει σφαίρα 40fps με 45fps σταθερά με την gtx 1080 Πάντως είναι τραγικό από όλα τα παιχνίδια της Microsoft μόνο το Forza να έχει εξελιχθεί και να έχει πάει την σειρά πολλά βήματα μπροστά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2019 εχει αρκετα νεα στοιχεία παρακάτω. η αρχη ειναι οντως σα να παιζεις παλιο GoW αλλά θα δεις συντομα οτι μπαινουν πολλά νεα πράγματα. ο Jack, νεα οπλα, εχθροι, συνδυασμοι, το όχημα κλπ. η βαση παραμένει ίδια αλλα νομιζω εχει βελτιωθει πολυ. Χαιρομαι να πω την αλήθεια που παραμένει Gears κ εχουμε αυτη την γνήσια, pure fun διασκεδαση σε 3rd person shooter. σπανιζει παρα πολυ αυτό το στυλ σημερα και ειναι καλο που εχουμε κ τετοια παιχνιδια για λιγο χαλάρωσε και πριόνισμα αντιπάλων 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 2.42GB patch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2019 Φτιάχνουν αρκετά πράγματα απο οτι διάβασα πάντος και το καλύτερο,μπαίνουν και νέοι Χαρακτήρες 😺🎮 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μετράει το Dark Fate Horde Event! Μόνο 20 waves και μόνο vs Terminators (από την ταινία), trackers και Kestrels σε ένα map μόνο και μου φάνηκε πολύ γρήγορο αλλά λόγο του ότι το έβαλα easy μου φάνηκε πολύ λίγο το xp, λιγότερο και αν έπαιζα solo ως το 20 σε prive game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Ενδιαφέρων Mode δεν το περίμενα σε Horde,δεν ξέρω αν σου δίνει κάτι ιδιαίτερο ούτε πρόσεξα τα XP Εγω το έβαλα σε Elite και περίμενα πολύ ώρα χωρίς να γίνει παιχνίδι και μετά σε Advanced και μας σαπίσανε πρίν το 10ο κύμα,δεν είχε καθόλου engineer η ομάδα και έβαλα εγω ως JD ενα πολυβόλο και 1 barrier αλλά δεν χωρίς φράγκα δεν γίνεται και δεν υπάρχουν και πυρομαχικά που είναι απαραίτητο για να κάνει ο JD δουλειά έτρεχαν 4-5 άτομα να προλάβουν τα 2 κουτιά που έβγαιναν. Αυτό που αλλάζεις όπλα με κάποιον παίκτη και τα διπλασιάζεις,ξέρει κανείς πώς γίνεται ? κάποιος πήγε να το κάνει μαζί μου αλλά δεν ήξερα πως γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, ELMastas είπε Ενδιαφέρων Mode δεν το περίμενα σε Horde,δεν ξέρω αν σου δίνει κάτι ιδιαίτερο ούτε πρόσεξα τα XP Εγω το έβαλα σε Elite και περίμενα πολύ ώρα χωρίς να γίνει παιχνίδι και μετά σε Advanced και μας σαπίσανε πρίν το 10ο κύμα,δεν είχε καθόλου engineer η ομάδα και έβαλα εγω ως JD ενα πολυβόλο και 1 barrier αλλά δεν χωρίς φράγκα δεν γίνεται και δεν υπάρχουν και πυρομαχικά που είναι απαραίτητο για να κάνει ο JD δουλειά έτρεχαν 4-5 άτομα να προλάβουν τα 2 κουτιά που έβγαιναν. Αυτό που αλλάζεις όπλα με κάποιον παίκτη και τα διπλασιάζεις,ξέρει κανείς πώς γίνεται ? κάποιος πήγε να το κάνει μαζί μου αλλά δεν ήξερα πως γίνεται. Δεν σας ξεκίνησε με 10κ ενέργεια τον καθένα; Εμείς είχαμε Del και δώσαμε όλοι την ενέργεια (πρώτη φορά που το είδα αυτό) 50κ σύνολο! Αλλά δεν αφήσανε τον Del να κάνει βάση, έβγαζε ο καθένας ότι ήθελε και χαραμίστηκε η ενέργεια σε άχρηστα πράγματα για να πάρουν 1-2 kills...! Θα παίξω λίγο πιο μετά με φίλους που έπαιζα το 4 και το παίζαμε στο insane, ελπίζω να το καταφέρουμε στο τέρμα δύσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα