comfuzio Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν μου το βγάζει στο store το update αυτό, ούτε στο pc ούτε στο xbox Edit: https://www.gears5.com/whatsup-oct1-2019 έχει βγει το patch αυτό από 1/10 οπότε το έχουμε όλοι Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από comfuzio
logistoulis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Έκανα φορμάτ για να μπορώ να πάρω update στα windows με φρικτές τεχνικές δυσκολίες Ελπίζω όταν ξεκινήσω το παιχνίδι να μην το μετανιώσω
comfuzio Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 34 λεπτά πριν, logistoulis είπε Έκανα φορμάτ για να μπορώ να πάρω update στα windows με φρικτές τεχνικές δυσκολίες Ελπίζω όταν ξεκινήσω το παιχνίδι να μην το μετανιώσω Κράτα μικρό καλάθι! χαχα άντε καιρόc είναι να πάρει η ομάδα μπρος! Βαρέθηκα να παίζω horde στο easy!
logistoulis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, comfuzio είπε Κράτα μικρό καλάθι! χαχα άντε καιρόc είναι να πάρει η ομάδα μπρος! Βαρέθηκα να παίζω horde στο easy! κάτσε λίγο γιατί το pc μου έχει μάλλον θέματα
comfuzio Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 5 λεπτά πριν, logistoulis είπε κάτσε λίγο γιατί το pc μου έχει μάλλον θέματα Τι έχει; Αν θες κάνε topic στο κατάλληλο θέμα και δώσε link να δω
logistoulis Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, comfuzio είπε Τι έχει; Αν θες κάνε topic στο κατάλληλο θέμα και δώσε link να δω ως μαστερ αυτοδίδακτος κατσαβιδάκιας και pc whisperer νομίζω ότι τώρα είναι όλα καλά, καλύτερο και από καινούριο το έκανα θα κάνω κάποια κίνηση στο άμεσο μελλόν για το παιχνίδι απλά σκέφτομαι αν θα υποκύψω στην αηδιαστική πρακτική της συνδρομής με την οποία διαφωνώ ιδεολογικά ή αν θα περιμένω έκπτωση, εξαρτάται βέβαια και πόσο καιρό σκοπεύω να το παίζω, ίσως η δοκιμαστική συνδρομή να δω πώς πάει δεν είναι κακή... (δυστυχώς) Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2019 από logistoulis
comfuzio Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 33 λεπτά πριν, logistoulis είπε ως μαστερ αυτοδίδακτος κατσαβιδάκιας και pc whisperer νομίζω ότι τώρα είναι όλα καλά, καλύτερο και από καινούριο το έκανα θα κάνω κάποια κίνηση στο άμεσο μελλόν για το παιχνίδι απλά σκέφτομαι αν θα υποκύψω στην αηδιαστική πρακτική της συνδρομής με την οποία διαφωνώ ιδεολογικά ή αν θα περιμένω έκπτωση, εξαρτάται βέβαια και πόσο καιρό σκοπεύω να το παίζω, ίσως η δοκιμαστική συνδρομή να δω πώς πάει δεν είναι κακή... (δυστυχώς) Για μένα πάρε το τώρα με την συνδρομή να δεις πως είναι και μέχρι τότε θα μπει λογικά σε κάποια έκπτωση οπότε και το παίρνεις για μόνιμο. Θα σου φάει και ώρες να κάνει download 60GB. Μια συμβουλή προς όλους, να κοιτάτε το Tour Of Duty (στο πληκτρολόγιο νούμερο 3, στο gamepad LT) και να κάνετε αυτά που ζητάει για πιο πολλά unlocks, εγώ δεν το κοίταζα από την αρχή αλλά εδώ και λίγες μέρες που κάνω ότι ζητάει έφτασα το rank Lieutenant II και έχω βγάλει μερικά καλά skins και executions! Και έχει και ένα reset δωρεάν κάθε μέρα, αν κάνετε και τα 3 τότε με το reset κάνετε και 4ο, εγώ κάνω reset στα versus μιας που δεν παίζω ποτέ και για κανέναν λόγο versus
ELMastas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Ναι το Tour of duty σε ανεβάζει πολύ είναι το καλύτερο για να ανεβαίνεις levels και να παίρνεις κάποιες αμοιβές έστω και αν αυτές είναι λίγες καλό είναι να συνδιάζεις παιχνίδια για να τα εκπληρώσεις πχ αν θέλει 3 escape completed και να σκοτώσεις 30 εχθρούς και να κάνεις Χ αριθμό σκότωμα με πιστόλι,πλακώνεσαι στο Escape σε μερικά Easy και τα κάνεις μαζί ολα.
nickk0kkav Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Στο ξεκίνημα το παιχνίδι με ενθουσίασε αλλά στη συνέχεια στο χιόνι πιστεύω ότι γίνεται πολύ κακο με μεγάλα θέματα pacing. Γιατί έβαλαν ανοιχτό κόσμο με χάρτη κ ψευτοεξερευνηση ? Υπάρχουν ένα σωρό παιχνίδια για αυτό το πράγμα , στο gears σε θα επρεπε να μη περνεις ανάσα από τη δράση Είμαι προς το τέλος του act 2 , άντε να δούμε
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Για να λενε μετα οτι το Gears 5 ειναι το μεγαλυτερο σε διαρκεια campaign που εχουν βγαλει,απλα επειδη στα Act 2 και 3 τρως τσαμπα χρονο περα δωθε στο οχημα. Επισης επρεπε να πλασαρουν ενα πετυχημενο ΑΑΑ exclusive με καλες κριτικες περαν του Horizon,για να σπρωξουν τις πωλησεις της υπηρεσιας που ακουει στο ονομα Game Pass. 1
comfuzio Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Βασικά το semi-open world δεν είναι κακό σαν ιδέα, απλά έπρεπε να έχει πράγματα να κάνουμε. Αυτό τώρα έχει 6 περιοχές ανά χάρτη με δράση, 2-3 collectables και τέλος! Τεράστιες κενές εκτάσεις ενώ θα μπορούσε να έχει πιο πολλά πράγματα, ακόμα και ενέδρες από τους εχθρούς, αλλά όχι... Σε γενικές γραμμές το campaign ήταν ωραίο, μεγάλο και ενδιαφέρων. Στο insane είναι όντως τέρμα δύσκολο! Ειδικά το matriarch... Το multi του εμένα με χαλάει σε σχέση με το 4, το θεωρώ πισωγύρισμα
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2019 Το Campaign του ειναι καλο(βελτιωμενο overall απο το 4),αλλα θα μπορουσε να ηταν και πολυ καλυτερο. Στο multiplayer για αλλη μια φορα χαθηκε η μπαλα με microtransactions και unlockables.
logistoulis Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 10 ώρες πριν, comfuzio είπε Το multi του εμένα με χαλάει σε σχέση με το 4, το θεωρώ πισωγύρισμα Για πες ρε φίλε τι έκαναν δηλαδή; 9 ώρες πριν, Fulgore είπε Στο multiplayer για αλλη μια φορα χαθηκε η μπαλα με microtransactions και unlockables. Στο 4 αυτά δεν σε επηρέαζαν ουσιαστικά καθόλου πάντως μπορούσες να τα αγνοήσεις Αλλά ακόμα και αν ενδιαφερόσουν για τα cosmetics μπορούσες με απλό grinding να κάνεις δουλειά
comfuzio Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 2 λεπτά πριν, logistoulis είπε Για πες ρε φίλε τι έκαναν δηλαδή; Στο 4 αυτά δεν σε επηρέαζαν ουσιαστικά καθόλου πάντως μπορούσες να τα αγνοήσεις Αλλά ακόμα και αν ενδιαφερόσουν για τα cosmetics μπορούσες με απλό grinding να κάνεις δουλειά Για αρχή τα micro-transactions κτλ δεν επηρεάζουν όπως και στο 4 αλλά και πάλι είναι παιχνίδι που κάνει 60~80 ευρώ και δεν θα έπρεπε να έχει τέτοια πράγματα μέσα, στην gamepass έκδοση ίσως αν θέλουν να ρεφάρουν από κάπου. Αλλά όχι στην έκδοση που την πληρώσαμε στο full. Το τι κάνανε; Θυμάσαι στο 4 που βάλανε κάποια στιγμή πιο μεγάλη δυσκολία; Το inconceivable; Μαζί με αυτό τότε βάλανε και ένα toggle (στο 4 πάντα) το ironman mode, το οποίο μπορούσες να το βάλεις νομίζω από το Hard και μετά, τώρα το ironman mode δεν είναι toggle αλλά είναι το αμέσως μετά επίπεδο από το easy... ακόμα και στο medium να θες να παίξεις, μπαίνει αυτό. Γενικά στο Horde πάντα υπήρχε πιθανότητα να κάνεις fail ένα wave, ακόμα και με καλή ομάδα. Τώρα αν κάνεις fail ένα wave σε οτιδήποτε πάνω από το easy...πας main menu/lobby. Νομίζω αλλά δεν το έχω δοκιμάσει, ότι ΑΝ κάνεις custom game μπορείς να το βάλεις insane χωρίς το ironman αλλά δεν μπορείς να βάλεις όλα τα extra δυσκολίας που έχει σε custom. Οπότε αν πας στο standard horde και βάλεις πάνω από το easy, ακόμα και 1 κλικ πιο πάνω, να έχεις το νου σου μην κάνετε fail γιατί τέλος το παιχνίδι, πας για νέο μετά. Δεν ξέρω αν μπορούνε να το αλλάξουν αλλά είναι μεγάλη πατάτα έτσι όπως το κάνανε
Shadows Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2019 Στο 4 για να βγαλεις skills επρεπε να τα βρισκεις μεσα σε lootboxes,πραγμα που εκανε τραγικο το horde.Εχω παιξει δεν ξερω και εγω ποσες ωρες σαν sniper και ακομα δεν εχω καποια skills επειδη ηταν random στα lootboxes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα