Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [PC][2019]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 5/10/2019 στις 3:13 ΜΜ, sir ImPeCaBlE είπε

Τώρα αυτό ήταν τέλος για campaign? Κρίμα γιατί πήγαινε πολύ καλά.

Δυστηχως το εκοψαν αποτομα οπως και στο 4 και γενικα το ολο campaign ειχε αυξομειωσεις απο πλευρας ιστοριας/χαρακτηρων/δρασης.

Αυτο που προσωπικα δεν μαρεσε ειναι και η σημαντικη επιλογη που υπαρχει στο παιχνιδι για να σωσεις ενα χαρακτηρα,κατι το οποιο στην θεωρια στο επομενο Gears 6 θα πρεπει ειτε να ζουν και οι 2,ειτε να εχει 2 διαφορετικα campaign για τον καθενα τους(που δεν το κοβω να γινεται). Κακως το βαλανε μεσα στο παιχνιδι.

Mvp του campaign το ρομποτακι ο Jack για μενα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Δυστηχως το εκοψαν αποτομα οπως και στο 4 και γενικα το ολο campaign ειχε αυξομειωσεις απο πλευρας ιστοριας/χαρακτηρων/δρασης.

Αυτο που προσωπικα δεν μαρεσε ειναι και η σημαντικη επιλογη που υπαρχει στο παιχνιδι για να σωσεις ενα χαρακτηρα,κατι το οποιο στην θεωρια στο επομενο Gears 6 θα πρεπει ειτε να ζουν και οι 2,ειτε να εχει 2 διαφορετικα campaign για τον καθενα τους(που δεν το κοβω να γινεται). Κακως το βαλανε μεσα στο παιχνιδι.

Mvp του campaign το ρομποτακι ο Jack για μενα.

Ο jack ήταν ένας αθόρυβος claptrap.

Το έκοψαν γιατί έπρεπε να βγεί και το 6ο παιχνίδι οπότε έμεινε με cliffhanger "στο επόμενο επεισόδιο"

Η υλοποιήση της επιλογής παίζει και να μην παίξει κανένα ρόλο στο παιχνίδι(εκτός και αν μεταφέρονται saves) και νομίζω απλά ότι η υπόθεση συνεχίζει

Spoiler

με τον κάγκουρα JD

Περίεργη επιλογή πάντως γιατί κάπως θα πρέπει να πλασαριστούν και τα επόμενα trailers

Δημοσ.

Ε ναι αλλα και με το 4 εγινε η ιδια ακριβως ιστορια και ασε που οπως ειδαμε και στο Gears 5,τελικα το τελος του 4 δεν ειχε κανενα νοημα.

Δηλαδη ολοκληρο το Story του Gears 5 ηταν στην ουσια το chapter που η Kait μαθαινει ποια ειναι η μητερα της.

Γενικα το Gears 5 αν και overall μου αρεσει και τρεχει και πολυ καλα,δυστηχως το θεωρω overrated σε σχεση με τις βαθμολογιες που πηρε.

Πιο πολυ για παιχνιδι του 7-7.5/10 μου βγαζει,παρα για 9/10.

Και στο Online εχω την εντυπωση οτι επεσε το ενδιαφερον για αυτο και το εχουν αφησει πολλοι(αργει περισσοτερο να βρει παιχνιδι).

Χτες το βραδυ μαλιστα μπηκα Twitch να δω κανενα streamer να παιζει και ηταν παρα πολυ χαμηλα σε κοσμο.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ε ναι αλλα και με το 4 εγινε η ιδια ακριβως ιστορια και ασε που οπως ειδαμε και στο Gears 5,τελικα το τελος του 4 δεν ειχε κανενα νοημα.

Δηλαδη ολοκληρο το Story του Gears 5 ηταν στην ουσια το chapter που η Kait μαθαινει ποια ειναι η μητερα της.

Γενικα το Gears 5 αν και overall μου αρεσει και τρεχει και πολυ καλα,δυστηχως το θεωρω overrated σε σχεση με τις βαθμολογιες που πηρε.

Πιο πολυ για παιχνιδι του 7-7.5/10 μου βγαζει,παρα για 9/10.

Και στο Online εχω την εντυπωση οτι επεσε το ενδιαφερον για αυτο και το εχουν αφησει πολλοι(αργει περισσοτερο να βρει παιχνιδι).

Χτες το βραδυ μαλιστα μπηκα Twitch να δω κανενα streamer να παιζει και ηταν παρα πολυ χαμηλα σε κοσμο.

Θα συμφωνήσω για την βαθμολογία, δεν μπαίνει με τίποτα στην ίδια κατηγορία με την αρχική τριλογία ειδικά από άποψης χαρακτήρων.

Το online διασκεδαστικό μεν αλλά ποτέ δεν με τρέλαινε το 3rd person για competitive και φαίνεται πολύ εύκολο επίσης οπότε το άφησα. Πάντα για το co-op campaign τα έπαιζα.

Δημοσ.

Εγώ του βάζω ένα 8/10 κυρίως λόγο των σκατοmicrotransactions,γιατί βγάζουν απο την μύγα ξύγκι με τιμές και περιεχόμενο (παρόλο που είπαν πως τις μειώνουν) και ορισμένων bugs/balances αναμενόμενων βέβαια,που πρέπει να φτιαχτούν στο multi βλέπω όμως ήδη πως κάνουν κάποια δουλειά νερφάρανε τον χρόνο που δεν βλέπεις πχ σε flashbangs και δεν ξεκινάς με αυτές αλλά με smoke grenades επίσης βελτιώσανε διαδικτυακά πράγματα στήν σύνδεση σε Ευρωπαικούς Servers και όπως φαίνεται τα κοιτάνε τα θέματα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Εγώ του βάζω ένα 8/10 κυρίως λόγο των σκατοmicrotransactions,γιατί βγάζουν απο την μύγα ξύγκι με τιμές και περιεχόμενο (παρόλο που είπαν πως τις μειώνουν) και ορισμένων bugs/balances αναμενόμενων βέβαια,που πρέπει να φτιαχτούν στο multi βλέπω όμως ήδη πως κάνουν κάποια δουλειά νερφάρανε τον χρόνο που δεν βλέπεις πχ σε flashbangs και δεν ξεκινάς με αυτές αλλά με smoke grenades επίσης βελτιώσανε διαδικτυακά πράγματα στήν σύνδεση σε Ευρωπαικούς Servers και όπως φαίνεται τα κοιτάνε τα θέματα.

Καλά ναι έχουν χώσει και εδώ τυχερές σακούλες, που να το φανταζόμασταν πριν κάποια χρόνια. Παντελώς αδιάφορα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικο αυτο. Προσπαθω απο χτες να μπω σε co op παιχνιδι αλλων και η κατασταση ειναι για uninstall.

Ειτε fail to connect μου γραφει,ειτε οταν μπαινω με το παραμικρο με πεταει.

To Horde επισης τελειως οτι να ναι.Μπηκα τις προαλλες να παιξω ενα παιχνιδι,επαιζα ποση ωρα(πανω απο 1ωρα σιγουρα)και τα αλλα τα ζωα μου κανανε leave στο Wave 41,κοινως ενα τεραστιο χασιμο χρονου.

Μονο το Escape the Hive κατι λεει απο νεα mode σε σχεση με το horde,αλλιως τα υπολοιπα mode εμειναν τα ιδια.

Και μιας και το campaign αν και ξεκιναει καλα μετα κανει κοιλια,γιαυτο και λεω οτι ειναι overrated οι βαθμολογιες.

Το παιχνιδι ειναι για 8/10 μονο αν το παμε με την νοοτροπια οτι το επαιξες στο Game pass με πολυ λιγα χρηματα και αρα εισαι πιο ανεκτος σε καποια πραγματα ας πουμε.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Λογικο αυτο. Προσπαθω απο χτες να μπω σε co op παιχνιδι αλλων και η κατασταση ειναι για uninstall.

Ειτε fail to connect μου γραφει,ειτε οταν μπαινω με το παραμικρο με πεταει.

To Horde επισης τελειως οτι να ναι.Μπηκα τις προαλλες να παιξω ενα παιχνιδι,επαιζα ποση ωρα(πανω απο 1ωρα σιγουρα)και τα αλλα τα ζωα μου κανανε leave στο Wave 41,κοινως ενα τεραστιο χασιμο χρονου.

Μονο το Escape the Hive κατι λεει απο νεα mode σε σχεση με το horde,αλλιως τα υπολοιπα mode εμειναν τα ιδια.

Και μιας και το campaign αν και ξεκιναει καλα μετα κανει κοιλια,γιαυτο και λεω οτι ειναι overrated οι βαθμολογιες.

Το παιχνιδι ειναι για 8/10 μονο αν το παμε με την νοοτροπια οτι το επαιξες στο Game pass με πολυ λιγα χρηματα και αρα εισαι πιο ανεκτος σε καποια πραγματα ας πουμε.

Ε άμα δεν τελειώνει και ποτέ τι να το κάνεις. Μικρό map ίδια όπλα, ελάχιστα πράγματα αλλάζουν. Γενικά το online του είναι χάσιμο χρόνου και έχουν και καρτέλα για e-sports :P

Για 2 ευρω δεν το συζητάμε. Κυρίως έχει παίξει πολύ διαφήμιση,triple A παραγωγή κλπ εξού και οι βαθμολογίες.

Δημοσ.

Το horde και στο Gears of War 4 είχε πάντα  θέμα με early quitters και είναι ο μόνος λόγος που κάνω report user profiles, υπάρχει κόσμος που λέει ότι θα βγει για τον χ.ψ. λόγο και οκ δεν κάνω report αλλά να είμαι τώρα wave 30 και να φεύγουν 2-3 άτομα...ε τα θέλουν τα report τους! 

Οι AI Soldiers παίζουν τραγικά χάλια αλλά σίγουρα πιο καλά από το 4 που δεν είχε καν αυτήν την επιλογή. 
Σε γενικές γραμμές το Horde στο 5 είναι πολύ κατώτερο του 4, αυτά τα perks είναι χάλια ιδέα! Κανένας δεν δίνει ενέργεια στην βάση και ο engineer τραβάει τα μαλλιά του να κάνει σωστή βάση και να την συντηρεί! Και στο πιο πρόσφατο horde μου που έπαιζα engineer μου έτυχε κανείς από τους άλλους 4 να μην δώσει ενέργεια και μετά να μου τα χώσουν που πέσανε γιατί δεν υπήρχαν barriers κτλ ενώ όλοι τους είχαν από 30κ ενέργεια πάνω τους!
Θετικό ότι βγάλανε τα πιο πολλά crafts από το fabricator από τα πιο πολλά classes αλλά για μένα πρέπει να τα βγάλουν από όλους πέραν του engineer. Αυτό ήταν μεγάλη πληγή και στο 4 που μαζεύεις λίγη ενέργεια με κόπο και πάει ο ξεκάρφωτος πουθενάς και βγάζει ένα sentry για να παίρνει kills αυτός αντί του engineer! 
Όσο για το escape, αν το παίξω με παρέα είναι πολύ καλή εμπειρία! Με randoms που παίρνουν όλες τις σφαίρες κτλ και τρέχουν μόνοι τους σαν τα ζαγάρια είναι ότι χειρότερο έχω δει σε online παιχνίδι! 

Δημοσ.

Προσωπικα 1 φορα θελω να βγαλω το Horde για το achievement που βαλανε.

Εντομεταξυ ειναι και τελειως χαζα τα παλικαρια στο κομματι της δυσκολιας.

Δηλαδη εστω οτι παιζεις σε beginner δυσκολια και φευγουν οι δικοι σου και μενεις με τα bots.

Για ποιο ρημαδο λογο να μην μπορεις να ολοκληρωσεις το Horde και να πεφτουν συνεχεια ψοφοι μεχρι που θα κανεις rage quit?

Για ποιο λογο το Horde στο beginner απο ενα σημειο και μετα γινεται τοσο δυσκολο?

Δημοσ.

Σχετικά με τα 2 πιο πάνω Post και επειδή το έχω δοκιμάσει σε solo με διάφορους χαρακτήρες και επίπεδα,καταρχάς δεν είναι χαζά σε δυσκολία αν και φαίνονται έτσι κάποιες φορές,έτσι είναι σχεδιασμένα απλά,το οτι έχει ΑΙ να σε βοηθάει και να σε σηκώνει κλπ είναι πολύ καλό και όπως αναφέρθηκε δεν υπήρχε κάν στα προηγούμενα,είναι λογικό σε υψηλά Waves να πέφτει ξύλο γιατί δεν είναι φτιαγμένο για Solo αν και πάλι μπορείς να το κάνεις με αρκετό κόπο και υπομονή στο χαμηλό επίπεδο,αυτό που λείπει πραγματικά στα bots μετά απο λίγη σκέψη,είναι 2 πράγματα που με αυτά να μπορούσες να παίξεις σχετικά άνετα και μόνος σου 1) να γίνονται λίγο καλύτερα έστω μετά κάθε 5-10 waves,αφού εσύ έχεις abilities να ανεβάσεις,αυτοί μένουν σταθεροί,καλό ήταν όταν ανεβαίνει και η δυσκολία να γίνονται και εκείνοι σχετικά καλύτεροι και να υπήρχε και μια ποικιλία σε όπλα που παίρνουν 2) αν υπάρχει engineer να δίνουν ένα ποσοστό ενέργειας για το fabricator θα μπορούσες έτσι να παίξεις σχετικά άνετα όμως δυστυχώς όταν είσαι μόνος σου δεν σε φτάνει το power για να κάνεις σοβαρές άμυνες ιδιαίτερα σε οποιοδήποτε επίπεδο πέραν του beginner.

Φίλε comfouzio υπάρχουν πολλές φορές τέτοιες περιπτώσεις όταν κρατάει τόση ώρα ένα παιχνίδι και καλά κάνεις με το report όμως κάποιες φορές πρέπει κάποιος να φύγει εγω προσπαθώ να έχω ώρα και να το υπολογίσω αλλά πχ σήμερα είπα στήν αρχή του παιχνιδιού πως έχω 1 ώρα για παιχνίδι και έπρεπε να βγω σπανίζει αυτό όμως συμβαίνει όταν όμως έχεις περάσει τα 30-40 waves είναι μεγάλη παπαριά ιδιαίτερα όταν είσαι Host και διακόπτεται το παιχνίδι αυτό είπαν θα το φτιάξουν καθώς και θα δίνουν μεγαλύτερες ποινές για αυτούς που φεύγουν.

Τώρα οταν δημιουργείς match εσύ,η μπαίνεις με παρέα και είσαι engineer η και οχι καλό είναι να λές μια κουβέντα για να κάνουν Donate στό fabricator ιδιαίτερα όταν βλέπεις μικρά levels είναι αρκετοί που δεν ξέρουν τι να κάνουν καθώς και άλλοι που το παίζουν μοναχικοί λύκοι και δεν ξοδεύουν τίποτα παρά μόνο για τον εαυτό τους,αυτοί είναι χαμένοι απο χέρι σε μεγαλύτερα επίπεδα δυσκολίας ακόμη και αν είναι καλοί ως παίκτες με τον χαρακτήρα τους.Σε λίγο εώς πολύ μεγαλύτερα επίπεδα χρειάζεται στρατηγική και συνεργασία στο να καλύπτει ο ένας τον άλλον.

Οι περισσότεροι δεν μπορούν να κάνουν craft εκτός απο 1-2 πράματα ανάλογα την κατηγορία τους,όμως σπάνια έχω δει να το κάνουν non engineers,κάποιες φορές όμως χρειάζεται απο ότι είδα όταν μπαίνεις σε μεγάλο wave πχ κατευθείαν 41-50 και insane η μεγαλύτερα επίπεδα δυσκολίας και δεν προλαβαίνεις να τα βάλεις όλα μόνος σου είναι καλό να βάζουν και αυτοί κάνα Barrier 🤔

Το Escape είναι πολύ καλό Mode και έχει ενδιαφέρων το να τρέχεις έχει νόημα στα μεγάλα επίπεδα δυσκολίας όταν πας για speed run κλπ αλλιώς σε κανονικά είναι καλύτερα να πηγαίνεις νορμάλ και να σκοτώνεις οτι μπορείς.

Δημοσ.

Το θεμα ειναι οτι αυτα επρεπε να ειχαν φτιαχτει πριν βγει το παιχνιδι(ή εστω μεσα στην πρωτη εβδομαδα πχ)που υπαρχει και το μεγαλυτερο ενδιαφερον.

Τωρα βλεπω και στο Twitch και στο Mixer παρα πολυ λιγα views στα streams του Gears,δειγμα του παρα πολυ χαμηλου πλεον ενδιαφεροντος απο τον κοσμο(το οποιο μεταφραζεται στο οτι πολλοι λογικα το εχουν σταματησει κιολας).

Δημοσ.

Για μένα είναι απλά τα πράγματα, ξέρουμε όλοι εξ'αρχής ότι το horde κρατάει ώρες και μπαίνουμε σε αυτό επειδή το θέλουμε, δεν μας αναγκάζει κανείς.
Τώρα αν κάποιος μπορεί να παίξει ως το 30...να το λέει να ξέρουμε και εμείς τι να κάνουμε!
Εγώ πχ θα έφευγα αμέσως αν ήξερα ότι το horde είναι για λίγα waves, γιατί δεν έχει νόημα, δεν έχει rewards και unlocks ούτε character level up, 1~50 δίνει πιο πολλά rewards από 5 hordes 1~30 πχ και δεν θέλω να σπαταλάω τον χρόνο μου για κάτι που μπορώ να κάνω solo! Και αφού λοιπόν κάποιος μου χαλάει το παιχνίδι και την ψυχολογία, γιατί να μην του κάνω το πιο απλό; Ένα report. Σιγά τα ωα βέβαια, όπως και στο 4 έτσι και στο 5 δεν έχω δει κανέναν να τιμωρείται ούτε για 1 λεπτό.
Με Jack ή Sara Connor άνετα το πάω όλο solo ως το 50 στο easy και χωρίς τα bots! Ειδικά με Sara Connor και health perk με grenades γίνεται πανικός! 

Στο Gears 4 είχε horde ως το 25 αν θυμάμαι καλά, αυτό το βγάλανε; Και αυτό βέβαια είχε early quitters μετά το 20 που είχαν bounty ως το 20 αλλά ήταν πιο υποφερτό και δεν φεύγαν και τόσοι μετά το 20 γιατί το 25 ήταν κοντά. Τώρα ΑΝ πάει 31 και δεν είμαι εγώ με 4 Bots, αν και άθεος, ανάβω κερί για το θαύμα! 

Και ναι, πάντα γράφω για να δίνουν ενέργεια και αν βλέπω κάποιον νέο προσπαθώ να τους πω είτε με φωνή είτε κείμενο 1-2 tips αλλά είναι σαν να μιλάω/γράφω σε ντουβάρια! Δεν ξέρουν αγγλικά αρκετοί από τους άλλους! ή απλά με γράφουν και παίζει ο καθένας το βιολί του.

Γενικά ΑΝ έχω team που να νιώθει το παιχνίδι είναι ωραίο και διασκεδαστικό αν και δεν είναι όσο το 4(horde πάντα), αν είναι με randoms ίσως 1 στα 20 μέχρι τώρα να μου έχουν τύχει να είναι randoms που νιώθουν.

Και για τα bot...μαζεύουν ενέργεια...αλλά δεν την δωρίζουν, δεν κάνουν upgrades στα perks τους..τίποτα. Κάτι πρέπει να κάνουν με αυτά, τουλάχιστον να δίνουν ενέργεια έτσι ώστε να μπορεί ο engineer να κρατάει την βάση όταν η υπόλοιπη ομάδα είναι lady gaga! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

update patch 1 ειναι εξω !!;)

Spoiler

BUG FIXES AND CHANGES
Re-Ups are now visible in your Player Card on the Main menu
Improved Tour of Duty Time Remaining display to more clearly reflect the length of the Operation
Added new DBNO markers for all weapons
Fix for missing DBNO notification when players are DBNO (eg. downed when vaulting over cover)
Kill feed now shows downs to all players
Added an option to disable down/kill notifications next to crosshairs
Added an Easy Navigation accessibility option (allows navigating linearly forward/backward through interactive UI elements on screen)
Added Aim Toggle Accessibility option – using this toggle requires you to tap the aim button to ADS rather than hold
Asylum: In Escalation, trains now enter on a predictable timer based on the start of the round rather than match duration
Exhibit: Escalation rings are now the same across both halfs
Exhibit: Laser bridge cooldown doubled from 5s to 10s
Updated the Escape Veteran, Survivor, Escape Master Medal requirements
Improvements to Asylum’s train audio before it enters the play space
Resolved an exploit that allowed enemies to be de-spawned in Escape
Escape Leaderboards now show times in the correct format (HH:MM:SS), including negative times
Negative Escape times now consistently, correctly register on the leaderboards
Fixed an issue where Jack’s Assault and Support Abilities can get into a state where they cannot be upgraded in Campaign Co-Op
Fixed an issue on Vasgar where Joining In Progress could cause issues traversing the mid exit to helicopter side
Fixed a bug that could prevent Ultimates from being activated on PC
Resolved an issue that could rarely allow Horde enemies to spawn out of world
Fixed a bug where players could get stuck on black screen after the credits roll
Fixed an issue where only a single playlist reward was granted even there the player is tiered in multiple modes
Fixed crashes when transitioning through some cinematics on Nvidia Cards
Fixed a bug where meatshields could block shots when they are dropped and ragdolling
Resolved an issue that could cause AI pathing issues on Harbor

Επεξ/σία από ultraex2003
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...