Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [PC][2019]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν ειμαι σιγουρος αν οντως φταιει το παιχνιδι ή συγκεκριμενα μοντελα επεξεργαστων ή gpu που ενταξει και παλι θεμα του παιχνιδιου ειναι, το λεω γιατι ακουω αλλους να το εχουν τερματησει και να εχουν λιωσει το mp χωρις να εχουν το παραμικρο crash και αλλοι παλι εχουν θεματα, who knows.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τίτλοι τέλους για το campaign του Gears 5 λοιπόν. αποδείχθηκε πιο σύντομο από όσο περίμενα και το τελείωσα με σχετικά καλό completion (71%). 
Έληξε κάπως απότομα και αναπάντεχα από εκεί που δεν το περίμενα. Έπαιξα σολο αν και πάντα co-op αυτά τα παιχνίδια είναι καλύτερα.
Το story ήταν ενδιαφέρον και ξέφυγε κάπως αλλά παραμένει στο ίδιο μοτίβο με τα κλασσικά ΑΑΑ action μονοπάτια. Η ιστορία και το background της kait ήταν αρκετά ενδιαφέροντα και αφήνουν το cliffhanger για το sequel.

Spoiler

Πρέπει να είμαι ο μόνος που έσωσα τον Del.

Gameplay παραμένει το ίδιο στιβαρό με αυτό της τριλογίας που έπαιζα και τότε χωρίς κάποια αλλαγή στη συνταγή και τη δομή. Κλεφτές ματιές νοσταλγίας στους παλιούς fans σε πολλά σημεία. Το open world δεν με ενθουσίασε αλλά έσπαγε τον ρυθμό ευχάριστα.
οπτικά ήταν πολύ όμορφο και προσεγμένο με καλό optimise σε γενικές γραμμές αλλά υπήρχαν κάποια θεματακιά με crashes και drivers .
Γενικότερα χορταστικό και γεμάτο αλλά δεν είδα κάτι που δεν περίμενα ή δεν έχω ξαναδεί.
Με αυτά και με αυτά είναι ίσως το μοναδικό πραγματικά σημαντικό exclusive της MS σε αυτή τη γενιά.

• Like 1

9 ώρες πριν, kti23 είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Πρέπει να είμαι ο μόνος που έσωσα τον Del.

Spoiler

Ναι πρέπει να είσαι! Από το 4 τον είχα άχτι και μόλις παρουσιάστηκε η ευκαιρία πήρα εκδίκηση για όλα αυτά που πέρασα στο 4 σε insane mode! 

Αντε να αρχίσουν να φτιάχνουν πράματα ελπίζω να μην συμβούν τίποτα κολλήματα μετά το Patch 

Τέρμα τα Glitch για τρελές δυσκολίες στο Escape που εφεύγε ένας και εξαφανίζονταν οι εχθροί όταν ξανάμπαινε στο παιχνίδι μόλις έχαναν ολοι..

Δεν το χρησιμοποιούσα έτσι και αλλιώς οπότε καλά κάνανε να παίξουν ολοι με την αξία τους,τώρα βέβαια αυτοί που  πήραν ενα σωρό απο τις πιο σπάνιες κάρτες έχουν πλεονέκτημα 😺 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εμένα με τη vega 56 τρέχει βούτυρο κολλημένο στα 73 fps με όλα ultra και 1440p πάντως όσο έχω παίξει μέχρι τώρα. Τελικά αυτό είναι το πιο σημαντικό σε ένα παιχνίδι. 

Επεξ/σία από planetman
  • Like 1

4 hours ago, planetman said:

Κι εμένα με τη vega 56 τρέχει βούτυρο κολλημένο στα 73 fps με όλα ultra και 1440p πάντως όσο έχω παίξει μέχρι τώρα. Τελικά αυτό είναι το πιο σημαντικό σε ένα παιχνίδι. 

Όταν πιάσει τα cutscenes παρακάτω, μην τρομάξεις μόλις το "βούτυρο" γίνει "μπουκάλι ". 

🤣

9 ώρες πριν, seithan είπε

Όταν πιάσει τα cutscenes παρακάτω, μην τρομάξεις μόλις το "βούτυρο" γίνει "μπουκάλι ". 

🤣

Νομίζω στις ρυθμίσεις έχει επιλογή στα πόσα FPS να παίζουν τα cutscenes και το default είναι 30

Ναι μια χαρά είναι έχει επιλογή 30 και 60 εγώ το έβαλα στα 60 γιατί στό μόνιτορ που είναι 75hz λιγάκι έσπαγε στα 30 και είναι τζάμι ενώ αντίθετα στήν Τηλεόραση που είναι 60hz και έχω βάλει Vsync στα 30 δεν σπάει η κίνηση στα cu scenes.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετα το Update εμενα εχει πολλα προβληματα το game,πριν ειχα 60 σταθερα με ultra ολα,τωρα μπορει να παιξω μιση ωρα μια χαρα και ξαφνικα να εχω 10 frames Ολη την ωρα μεχρι να κολλησει εντελως,και μετα οποτε μπαινω να ειναι ετσι με 10 frames απο την αρχη,μπορει παλι να παιζει μια χαρα και ξαφνικα να κρασαρει με ενα error,,αν πατησω pause εχω αμεσως 1 frame,και η καρτα απο οτι εχω δει δεν δουλευει οσο πριν,Πριν δεν ειχα κανενα προβλημα,και στο google που εψαξα το εχουν κ αλλοι αυτο το προβλημα,τωρα επαιξα μιση ωρα και αλλη μια προσπαθω να ξαναπαιξω σωστα αλλα τιποτα.Το save απο το campaign μενει αν το κανω uninstall και ξανα Install?Επίσης κάτι που παρατήρησα το cpu είναι 100% και η κάρτα μόλις 30% ενώ πριν το update δεν ήταν έτσι. Στο benchmark ακόμα και τώρα έχω 60 σταθερό με κάρτα 97% και cpu 60 με 70%

Επεξ/σία από aekoupoli

Τα saves είναι στο cloud οπότε μην το φοβάσαι, το βγάζεις και το βάζεις πάλι και μόλις το ανοίξεις στα φέρνει όλα όπως ήταν σε όποιο pc/xbox θες

• Like 1

Τα Saves και άλλα στοιχεία είναι στο Store/cloud οπότε είσαι οκ τώρα αν το έχεις απο το Steam δεν ξέρω για το συγκεκριμένο,αλλά ίσως να πρέπει να ενεργοποιήσεις το να το σώζει στο cloud,γιατί αλλιώς χάνεται αν το σώνει στόν σκληρό και το σβήσεις και ξανακατεβάσεις το παιχνίδι,δυστυχώς το είχα πάθει στο Steam αυτό στο Witcher (άστα να πάνε)..

Ναι έγινε update πάλι στα windows χθές,ίσως κάτι εκεί να έγινε αυτό δεν είναι νορμάλ με την κάρτα να πηγαίνει καλά  και ξαφνικά να κολλάει η να σέρνεται,εμένα το μόνο που έχει γίνει ευτυχώς σπάνια μόνο 2-3 φορές τόσο καιρό που παίζω,είναι να με πετάξει εντελώς έξω και να κλείσει στο δευτερόλεπτο το παιχνίδι,δεν ξέρω αν κάτι παίζει κάτι με τους drivers της κάρτας στο παιχνίδι μαζί με αστάθεια servers, η είναι θέμα των windows καθεαυτών...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...