ilos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το game τρέχει κάκιστα σε dx11 god damn it. Το "DX12" σε windows 7 με τον wrapper ή ότι άλλο χρησιμοποιούν είναι εξίσου κακό επίσης (το ίδιο είχε συμβεί και με το wow). Σιγά σιγά που τα παιχνίδια θα είναι native DX12, θα έρθει και το πλήρωμα του χρόνου για τα 7ρια. RIP 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inside X Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 ^^ Λογικό δεν είναι? 12>11 αλλά και το Game μην ξεχνάμε είναι μια περίπτωση που δεν "τανκάρει" δυσανάλογα η UE4 με hardware της AMD γιατί πολύ απλά φτιάχτηκε για το X1X (AMD) και είναι αρκούντως low-level και modified άσχημα ως engine: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε μπες για GoW και άσε τις κηδείες για εντός παιχνιδιού! 😋 5 minutes ago, ilos said: Το "DX12" σε windows 7 με τον wrapper ή ότι άλλο χρησιμοποιούν είναι εξίσου κακό επίσης (το ίδιο είχε συμβεί και με το wow). Σιγά σιγά που τα παιχνίδια θα είναι native DX12, θα έρθει και το πλήρωμα του χρόνου για τα 7ρια. RIP Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από seithan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Μόλις τώρα, seithan είπε Ρε μπες για GoW και άσε τους κηδείες για εντός παιχνιδιού! 😋 Δώσε μου ένα 70ρι γιατί δε μου περισσεύει που έσκασα άλλη μια χήνα για νέο pc.😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) *facepalm* 2€\2 μήνες Μην τα ξαναλέμε! [zero] (zero tolerance for slackers) [/zero] Edit : https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/gears-5-xbox-one-cd-key Goto [zero] 🎮 Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από seithan 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 7 λεπτά πριν, seithan είπε *facepalm* 2€\2 μήνες Μην τα ξαναλέμε! [zero] (zero tolerance for slackers) [/zero] Edit : https://www.cdkeys.com/xbox-live/games/gears-5-xbox-one-cd-key Goto [zero] 🎮 Θάνατος στο MS Store my dood.😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι είναι puke but ow well. Cheap is good. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Ενταξει δεν αντιλλεγω οτι εχει ωραια γραφικα το metro exodus, ασχετως αν δεν εριξε και σαγονια οπως εριξε το crysis στην εποχη του αλλα για να τα λεμε ολα, τουλαχιστον το gears 5 τρεχει και 10 φορες πιο καλα σε καθε συστημα και δε χρειαζεται ''τερας pc'' για να απολαυσεις 60 fps ακομη και στα ultra χωρις το παραμικρο stuttering. Και μια πιο προσωπικη γνωμη αν θελεις, δεν θα πω πως ενα παιχνιδι δεν κρινεται εξολοκληρου απο τα γραφικα γιατι θα φανω γραφικος αλλα προτιμω να παιζω παιχνιδια με τα γραφικα του gears 5 για ακομη 20 χρονια και να μη χρειαζεται να δινω ενα σκασμο λεφτα για gpu καθε 6μηνο ή χρονο για να παιξω metro και το καθε metro και προσωπικα δε δινω δεκαρα για τα ψευτοεμπορικα κολπα που πλασαρουν με τα ''rtx'' και τα λοιπα και οποιος διαφωνει μαζι μου το σεβομαι. Εγω βγηκα πρωτος και ειπα πως δε τρελαθηκα με τα γραφικα και δεν ειναι κατι ''ουαου'' αλλα μη τρελαθουμε σε καμια περιπτωση δεν ειναι απλα μια ''UE3 στα καλυτερα της'', τα γραφικα δε ριχνουν σαγονια στο πατωμα αλλα ειναι πανεμορφα και το σημαντικοτερο (για μενα) τρεχει καλα και τρεχει παντου. Δεν το ξεκίνησα εγώ με τα "εκθαμβωτικά visuals" Το gears 5 έχει απλώς προσεγμένα γραφικά. Καλά μοντέλα χαρακτήρων και animation που είναι 100% θέμα ανθρώπινης εργασίας(δηλαδή μπάτζετ). Το κλασικό AO μαζί με SSR(εποχή crysis 3). Όμορφους fixed φωτισμούς που δεν θα επιβαρύνουν καθόλου την κάρτα γιατί είναι 100% pre-computed και καθόλου δυναμικοί. Καλά textures τα οποία επίσης δεν επιβαρύνουν οποιαδήποτε σύγχρονη GPU. Συνηθισμένες σκιές καλής ανάλυσης(όχι εξεζητημένες soft, penumbra κτλ.). Το ότι χρησιμοποίησαν αποσπασματικά RT για κάποιες δεν λέει τίποτα για το σύνολο. Είναι μια καλή παραγωγή που φαίνεται ωραία στο μάτι και τίποτα παραπάνω. Γι αυτό και τρέχει τόσο καλά. Δεν φέρνει κάτι νέο τεχνικά. Σχολίασα γιατί βλέπω ότι ακόμα και σήμερα μπερδεύουν το όμορφο(το καλό production value με άλλα λόγια) με το τεχνικά προηγμένο. Δεν συγκρίνεται το exodus σε πολυπλοκότητα shading και φωτισμούς. Ούτε το Control που κάνει χρήση RTGI με cone tracing by default(άσχετο με RTX). Σχετικά με το RTX(και το API του, το Optix): Spoiler Ακόμα και οι open source πλατοφόρμες για RT έπεσαν με τα μούτρα πάνω του. Άνθρωπος του χώρου που να μην ασχολείται δεν υπάρχει. Τo κέρδος από τα RT cores και τα περιθώρια βελτιστοποίησης τεράστια. http://raytracey.blogspot.com/2019/09/lighthouse-2-new-optix-based-real-time.html http://raytracey.blogspot.com/2019/06/lighttracer-first-webgl-path-tracer-for.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Εχει κανεις θεμα με το ping στο horde?Κανει τρελα spikes εως και 3000ms 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το μόνο πρόβλημα εως τώρα είναι 4 crashes και είμαι ακόμα στο πρώτο act, όλα συνέβησαν στη διάρκεια cutscene Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από kti23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Οπως και στο 4,το προβλημα με τα τυχαια crashes ειναι συχνο,ειδικα στο horde.Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται ΑΑΑ παιχνιδι με τοσο καλο optimization να ειναι τοσο unstable.Υποψιαζομαι οτι το σαβουρο xbox app κανει την ζημια. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από Shadows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 23 ώρες πριν, ilos είπε Το "DX12" σε windows 7 με τον wrapper ή ότι άλλο χρησιμοποιούν είναι εξίσου κακό επίσης (το ίδιο είχε συμβεί και με το wow). Σιγά σιγά που τα παιχνίδια θα είναι native DX12, θα έρθει και το πλήρωμα του χρόνου για τα 7ρια. RIP Τα 7άρια είναι μόνο για δουλειές γραφείου. Ο gamer έχει 10αρια, δεν θα λέμε τα ίδια κάθε φορά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 12 λεπτά πριν, kti23 είπε Το μόνο πρόβλημα εως τώρα είναι 4 crashes και είμαι ακόμα στο πρώτο act, όλα συνέβησαν στη διάρκεια cutscene Αυτό μου θυμίζει κάποια προβλήματα με divers που είχα στο Gears 4 συνήθως στα cuscenes κόλαγε σε μια οθόνη η "μαυριζε"στο 5,ευτυχώς όσο καιρό παίζω δεν μου έχει κάνει κανένα κόλλημα στο campaign,εκτός απο ένα ενοχλητικό πράμα,που έχει συμβεί σε αρκετούς που στο τέλος multiplayer παιχνιδιού πχ Escape βγάζει ένα μύνημα λάθους,πως cannot retrieve information απο τους servers η κάτι τέτοιο και σε κάνει "disconect".Υπήρξε και ένα άλλο μια μέρα που με έκανε στήν αρχή kick/disconect μόλις πάς να παίξεις multi, αλλά αυτό είχε συμβεί μόνο για λίγο μετά απο ένα update και με το restart του παιχνιδιού έφτιαξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kti23 είπε Το μόνο πρόβλημα εως τώρα είναι 4 crashes και είμαι ακόμα στο πρώτο act, όλα συνέβησαν στη διάρκεια cutscene Απ' οτι διαβαζω σε ξενα φορουμ και αλλοι εχουν θεματα με crash, εγω δεν εχω παιξει αρκετα και δεν εχω διαπιστωσει κατι μεχρι τωρα αλλα ελπιζω να το διορθωσουν με μελλοντικο update ή με driver update αν οντως εχει θεμα. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2019 Αν κανουν οτι και στο 4,δεν θα τα φτιαξουν ποτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα