Linux_ticket Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2019 27 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το οποιο Metro ομως τρεχει χαλια,ενω το Gears και ειναι παρα πολυ δυνατο οπτικα και τρεχει πολυ καλα. Περαν τουτου δεν ξερω σε τι οθονη παιζει ο καθενας αλλα το Gears 5 στα γραφικα και ειδικα σε μοντελα χαρακτηρων ειναι πολυ πιο πανω απο απλα οκ. Ναι ειπαμε εχει γινει φοβερο Optimization στο Gears 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 παντως με την 1060, το παιχνιδι παιζει στα ultra σε 1080p με 30fps κλειδωμένα. δεν εχω πειραματιστεί να δω για 60fps ακόμα τι settings θέλει αλλά το οτι παίζει τόσο καλά και χωρίς να πέρνει φωτιά το μηχάνημά μου, είναι αρκετά εντυπωσιακό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Πραγματικα ειναι παραδειγμα προς μιμηση στο optimization, το οτι μπορω με τη 1070 και κραταω κλειδωμενο 60αρι με 2K αναλυση και σχεδον τα παντα στα ultra και μαλιστα με unreal engine, αυτο λεει παρα πολλα, μπραβο στη ms για το optimization, μακαρι ολα τα παιχνιδια να τρεχαν ετσι ή τουλαχιστον να δουλευαν ολοι τοσο καλα την unreal engine. Spoiler Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε Πραγματικα ειναι παραδειγμα προς μιμηση στο optimization, το οτι μπορω με τη 1070 και κραταω κλειδωμενο 60αρι με 2K αναλυση και σχεδον τα παντα στα ultra και μαλιστα με unreal engine, αυτο λεει παρα πολλα, μπραβο στη ms για το optimization, μακαρι ολα τα παιχνιδια να τρεχαν ετσι ή τουλαχιστον να δουλευαν ολοι τοσο καλα την unreal engine. Απόκρυψη περιεχομένων Και εγώ πολύ κοντά εκεί είμαι,απο οτι βλέπω σχεδόν με τα ίδια settings ! σε μένα βέβαια λίγες ευτυχώς φορές, πέφτει και πιο κάτω απο 50 σε κάτι 48-46,όμως τις περισσότερες φορές είμαι (στήν τηλεόραση) κοντά στα 60 (59.9) με την RX580 Nitro+ Μάλιστα ! έχω βάλει ανεμιστήρες και παίζουν κάπου στο 70-75% όταν περάσει τους 50 βαθμούς σε θερμοκρασίες,προληπτικά να μην ζεσταίνεται η κάρτα,πράγματι είναι απίθανο το optimization που έκαναν,δεν το περίμενα να μπορώ να παίζω σε καινούργιο παιχνίδι 1440p σε 60fps με τόσο υψηλά settings ! Τελευταίο θυμάμαι τό Forza horizon 4 που έπαιζα και αυτό εκεί στα 60 με "λίγες"παραχωρήσεις απο τα ανώτερα settings. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από ELMastas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Σε σχεση με το 4 τι διαφορες διαπιστωσατε στο gameplay για campaign μιλαω παντα, επισης εγω που εχω παιξει και τερματησει μονο το 1 στο xbox360 σεναριακα θα ηταν καλυτερα να παιξω και τα προηγουμενα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logistoulis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε και μαλιστα με unreal engine Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου τι εννοείς και μάλιστα, από τις καλύτερες μηχανές είναι η 4 και το gears 4 έτρεχε άψογα, το 5 δεν το έχω βάλει ακόμα αλλά το 4 θυμάμαι ήταν υποδειγματικό Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2019 από logistoulis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι και το 4 έτρεχε σούπερ καλά. 12 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Σε σχεση με το 4 τι διαφορες διαπιστωσατε στο gameplay για campaign μιλαω παντα, επισης εγω που εχω παιξει και τερματησει μονο το 1 στο xbox360 σεναριακα θα ηταν καλυτερα να παιξω και τα προηγουμενα? Δεν έχει μεγάλες διαφορές στο campaign,εκτός απο κάποια εχτρά πράματα η βασική διαφορά είναι πως βάλανε ένα open world κομμάτι που πας σε διάφορα μέρη με το "έλκυθρο"με δευτερεύουσες αποστολές για collectibles και ικανότητες που βάλανε στο ρομποτάκι που αναβαθμίζεις με δυνάμεις και ικανότητες στύλ RPG και μπορεί να παίξεις παρέα με φίλους που θα ελένχει ο ένας το ρομποτάκι ο άλλος τον 3ο παίκτη,για μένα γενικά οι χαρακτήρες και η ιστορία είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα απο το προηγούμενο. Σεναριακά σίγουρα αν μπορείς να τα πάς με την σειρά θα ήταν καλό,έχεις μείνει πίσω αλλά δεν ξέρω αν θα έχεις όρεξη/κουράγιο για να παίξεις 3 Gears σερί,πρίν παίξεις το τελευταίο 🕹️ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Το freeze είναι το καλύτερο πρόσθετο για το ρομπότ, σκοτώνεις warden(και όχι μόνο) για χαβαλέ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Είδες κανείς άλλος αυτό το "glitch" ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2019 Το Gears 5 δεν με εντυπωσίασε οπτικά ούτε στα video που είχα δει, ούτε τώρα που το έβαλα για λίγο. Μου βγάζει αίσθηση UE3 στα καλύτερά της. Άλλο πράγμα τα καλοσχεδιασμένα γραφικά και άλλο τα τεχνικά προηγμένα. Το metro exodus με photogrammetry και RTGI, είναι ίσως το καλύτερο δείγμα αυτής της γενιάς στον τεχνικό τομέα. Με το SOTTR να ηγείται σε pre-computed lighting, textures και artwork αλλά όχι σε όλο το παιχνίδι. Κυρίως στα cutscenes. υ.γ.: Εν τω μεταξύ μ'αρέσει που λέει ο Psycho ότι τα γραφικά του είναι κρύσταλλο σε 4Κ χωρίς reshade. Λες και το δικό του sharpen δεν πιάνεται για reshade. Πέρα από την αναγκαία διάκριση ανάμεσα σε ποιότητα απεικόνισης και ποιότητα γραφικών. 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Σημερα τρελα bug στο horde,κολλαγαμε μεσα σε τοιχους😥 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 4 minutes ago, Shadows said: Σημερα τρελα bug στο horde,κολλαγαμε μεσα σε τοιχους😥 Τσητάκιδεεεεςςς! 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgosmcmc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, pirmen56 είπε Το Gears 5 δεν με εντυπωσίασε οπτικά ούτε στα video που είχα δει, ούτε τώρα που το έβαλα για λίγο. Μου βγάζει αίσθηση UE3 στα καλύτερά της. Άλλο πράγμα τα καλοσχεδιασμένα γραφικά και άλλο τα τεχνικά προηγμένα. Το metro exodus με photogrammetry και RTGI, είναι ίσως το καλύτερο δείγμα αυτής της γενιάς στον τεχνικό τομέα. Με το SOTTR να ηγείται σε pre-computed lighting, textures και artwork αλλά όχι σε όλο το παιχνίδι. Κυρίως στα cutscenes. υ.γ.: Εν τω μεταξύ μ'αρέσει που λέει ο Psycho ότι τα γραφικά του είναι κρύσταλλο σε 4Κ χωρίς reshade. Λες και το δικό του sharpen δεν πιάνεται για reshade. Πέρα από την αναγκαία διάκριση ανάμεσα σε ποιότητα απεικόνισης και ποιότητα γραφικών. Ενταξει δεν αντιλλεγω οτι εχει ωραια γραφικα το metro exodus, ασχετως αν δεν εριξε και σαγονια οπως εριξε το crysis στην εποχη του αλλα για να τα λεμε ολα, τουλαχιστον το gears 5 τρεχει και 10 φορες πιο καλα σε καθε συστημα και δε χρειαζεται ''τερας pc'' για να απολαυσεις 60 fps ακομη και στα ultra χωρις το παραμικρο stuttering. Και μια πιο προσωπικη γνωμη αν θελεις, δεν θα πω πως ενα παιχνιδι δεν κρινεται εξολοκληρου απο τα γραφικα γιατι θα φανω γραφικος αλλα προτιμω να παιζω παιχνιδια με τα γραφικα του gears 5 για ακομη 20 χρονια και να μη χρειαζεται να δινω ενα σκασμο λεφτα για gpu καθε 6μηνο ή χρονο για να παιξω metro και το καθε metro και προσωπικα δε δινω δεκαρα για τα ψευτοεμπορικα κολπα που πλασαρουν με τα ''rtx'' και τα λοιπα και οποιος διαφωνει μαζι μου το σεβομαι. Εγω βγηκα πρωτος και ειπα πως δε τρελαθηκα με τα γραφικα και δεν ειναι κατι ''ουαου'' αλλα μη τρελαθουμε σε καμια περιπτωση δεν ειναι απλα μια ''UE3 στα καλυτερα της'', τα γραφικα δε ριχνουν σαγονια στο πατωμα αλλα ειναι πανεμορφα και το σημαντικοτερο (για μενα) τρεχει καλα και τρεχει παντου. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από giorgosmcmc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos5800 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, pirmen56 είπε Το Gears 5 δεν με εντυπωσίασε οπτικά ούτε στα video που είχα δει, ούτε τώρα που το έβαλα για λίγο. Μου βγάζει αίσθηση UE3 στα καλύτερά της. Άλλο πράγμα τα καλοσχεδιασμένα γραφικά και άλλο τα τεχνικά προηγμένα. Το metro exodus με photogrammetry και RTGI, είναι ίσως το καλύτερο δείγμα αυτής της γενιάς στον τεχνικό τομέα. Με το SOTTR να ηγείται σε pre-computed lighting, textures και artwork αλλά όχι σε όλο το παιχνίδι. Κυρίως στα cutscenes. υ.γ.: Εν τω μεταξύ μ'αρέσει που λέει ο Psycho ότι τα γραφικά του είναι κρύσταλλο σε 4Κ χωρίς reshade. Λες και το δικό του sharpen δεν πιάνεται για reshade. Πέρα από την αναγκαία διάκριση ανάμεσα σε ποιότητα απεικόνισης και ποιότητα γραφικών. Το metro Exodus έχει τέλειο φωτισμό λόγω rt αλλά η γεωμετρία του χάνει πολύ κυρίως στην πυκνότητα της λεπτομέρειας που θα μπορούσε να είχε, το photogrammetry δεν μου λέει τίποτα, πολλά παιχνίδια σήμερα χρησιμοποιούν ιδη όπως το shadow of tomb raider η το battlefield η a plague tale innocence Όλα αυτά έχουν πολύ καλύτερα γραφικά από το metro Exodus εκτός από τον φωτισμό 😉 Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2019 από nikos5800 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2019 Το game τρέχει κάκιστα σε dx11 god damn it. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα