Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [PC][2019]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαστε στο 5ο sequel ενός πολύ γνωστού παιχνιδιού με απλούς μηχανισμούς gameplay. Κάλυψη, shoot, κάλυψη. Αν έχει κάποιος να προσθέσει κάτι περισσότερο, παρακαλώ να το κάνει. Εγώ δεν είδα κάτι να ξεφεύγει από την κλασική φόρμουλα αλλά αν διαφωνείτε να το συζητήσουμε. Ορίστε. 

Παρεπιπτοντως στο θέμα του Xbox μιλάνε πάλι για γραφικά, HDR, Xbox S vs X, horde και... bugs. Διαλέγετε και παίρνετε ή πείτε εσείς που παραπονιέστε, κάτι διαφορετικό. 

Αν αρχίσουμε να μιλάμε για στορυ, campaign και τα σχετικά, θα πρέπει να αρχίσουμε να βάζουμε spoilers οπότε δεν πρόκειται να γίνει σοβαρή συζήτηση. 

Εγώ δεν βλέπω να γίνονται ατέλειωτες συζητήσεις για γραφικά αν ένα παιχνίδι έχει πραγματικά να προσφέρει κάτι παραπάνω από αυτό. Πχ στα θέματα με souls, Sekiro και διάφορα RPG, η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το gameplay. 

Το Witcher ήταν μια εξαίρεση γιατί εκτός του ότι ήταν ένας πολύ φιλόδοξος τεχνικά τίτλος, είχε προκαλέσει και σάλο η CDPR για το downgrade που είχε πέσει. Αυτοί οι ίδιοι διαφήμιζαν τα γραφικά του παιχνιδιού με hype στο Θεό πριν κυκλοφορήσει οπότε δεν ήταν δυνατόν να μη γίνει μεγάλη συζήτηση μετά το φιάσκο. 

Α! Και εννοείται ότι ο τεχνικός τομέας του Cyberpunk θα συζητηθεί εκτενέστατα γιατί υποτίθεται ότι θα κουβαλά τεχνολογίες cross-gen. Οπότε καλό θα ήταν να προετοιμαστείτε ψυχολογικά από τώρα 😈

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Είμαστε στο 5ο sequel ενός πολύ γνωστού παιχνιδιού με απλούς μηχανισμούς gameplay. Κάλυψη, shoot, κάλυψη. Αν έχει κάποιος να προσθέσει κάτι περισσότερο, παρακαλώ να το κάνει. Εγώ δεν είδα κάτι να ξεφεύγει από την κλασική φόρμουλα αλλά αν διαφωνείτε να το συζητήσουμε. Ορίστε. 

Παρεπιπτοντως στο θέμα του Xbox μιλάνε πάλι για γραφικά, HDR, Xbox S vs X, horde και... bugs. Διαλέγετε και παίρνετε ή πείτε εσείς που παραπονιέστε, κάτι διαφορετικό. 

Αν αρχίσουμε να μιλάμε για στορυ, campaign και τα σχετικά, θα πρέπει να αρχίσουμε να βάζουμε spoilers οπότε δεν πρόκειται να γίνει σοβαρή συζήτηση. 

Εγώ δεν βλέπω να γίνονται ατέλειωτες συζητήσεις για γραφικά αν ένα παιχνίδι έχει πραγματικά να προσφέρει κάτι παραπάνω από αυτό. Πχ στα θέματα με souls, Sekiro και διάφορα RPG, η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το gameplay. 

Το Witcher ήταν μια εξαίρεση γιατί εκτός του ότι ήταν ένας πολύ φιλόδοξος τεχνικά τίτλος, είχε προκαλέσει και σάλο η CDPR για το downgrade που είχε πέσει. Αυτοί οι ίδιοι διαφήμιζαν τα γραφικά του παιχνιδιού με hype στο Θεό πριν κυκλοφορήσει οπότε δεν ήταν δυνατόν να μη γίνει μεγάλη συζήτηση μετά το φιάσκο. 

Α! Και εννοείται ότι ο τεχνικός τομέας του Cyberpunk θα συζητηθεί εκτενέστατα γιατί υποτίθεται ότι θα κουβαλά τεχνολογίες cross-gen. Οπότε καλό θα ήταν να προετοιμαστείτε ψυχολογικά από τώρα 😈

είμαι ακόμα στην αρχή και παρόλο που φέρνει γλυκές αναμνήσεις από την πρώτη τριλογία, κάτι μου λέει ότι θα έχεις δίκιο τελικά. Προσωπικά δεν δίνω έμφαση στον οπτικό τομέα που όντως τρέχει πολύ καλά(με καλό optimisation) οπότε δεν είχα τρελαθεί για το "φιάσκο" witcher 3 από τη στιγμή που μιλάμε για ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ever.

H σύγκριση βέβαια σε σχέση με το gears σε οτιδήποτε άλλο εννοείται δεν υφίσταται.

Επεξ/σία από kti23

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε τα γραφικά, ούτε το στορυ, ούτε τα bugs. Είναι η έλλειψη υγιούς Community να παίξουμε κάνα coop της προκοπής! 

🤣

Επεξ/σία από seithan

1 ώρα πριν, seithan είπε

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε τα γραφικά, ούτε το στορυ, ούτε τα bugs. Είναι η έλλειψη υγιούς Community να παίξουμε κάνα coop της προκοπής! 

🤣

Αυτό! Τώρα έχω ΣΚ ελευθερο οπότε ετοιμάσου! Αν υπάρχει και παρεάκι να παίξουμε και τα άλλα πέραν του campaign ακόμα καλύτερα!

Με αυτό το community ένα horde με τα 1000 ζόρια!
Όλοι φεύγουν πολύ νωρίς, στο 21 κλασικά...λες και είναι το 4 και έχουν bounty για 20 waves ένα πράγμα....που και σε αυτό ήταν απαίσιο να χάνεις scout/engineer μετά το 20 ενώ παίζεις για 50...
Πόσοι παίζετε το escape?
Είναι γρήγορο xp αλλά με χαλάει αρκετά το ότι το έχουν κάνει competitive με τους συμπαίχτες, αν δεν είσαι ο πρώτος που θα πάει στα loot rooms για supplies, δεν παίρνεις τίποτα!
Στο ενδιάμεσο room που κάνει και decontamination έχει μόνο 2 supply boxes οπότε ο 3ος πάλι μπάλες...
Και το κλασικό, κάνω revive τους πάντες αλλά όταν πέφτω ποτέ και κανείς δεν με κάνει εμένα revive οπότε και γω από χθες τους γράφω όλους και αν πέσω επειδή ξέρω ότι δεν θα πάρω revive, βγαίνω από το map και πάω σε νέο.
Και το 4 ήταν τραγικό στο να βρεις randoms που να παίξουν σωστά αλλά τώρα στο 5 παίζει να έχω κάνει 1~2 σωστά party στα πόσα horde/escape 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Horde και στο Escape ειδικά αν δεν υπάρχει συνεργασία στα βασικά,άστα να πάνε... στο οτι φεύγουν κάποιοι είναι γεγονός όμως δεν μπορείς να κάνεις κάτι,επειδή κρατάει πολύ ώρα και δεν ξέρεις αν ο άλλος μπορεί να κάτσει πχ 2 ώρες η αν του τύχει κάτι και πρέπει να διακόψει η έχει 1 ωρίτσα να παίξει,χωρίς engineer στα εύκολα επίπεδα βγαίνει και μπορεί ο καθένας (πλήν του jack) να φτιάξει κάτι.Ομως αργότερα και αν δεν βάζουν φράγκα στον κουμπαρά για αγορά άμυνας δεν προχωράει πολύ,όταν ξεκινήσεις απο πχ wave40 δίνει κάποια λεφτά για τον καθένα και τα βάζουν όλοι στο fabricator και αν ξέρεις τι να φτιάξεις βάζεις το fabricator σε ένα καλό μέρος και αραδιάσεις άμυνες,κάποιοι το ξεκινάνε και απο το 50 σε μεγάλη δυσκολία για να πάρουν achievement κλπ και μπάς και πάρουν τίποτα κάρτες με το lvl και είναι όντος γρήγορο αλλά το έκανα μερικές φορές και δεν παίρνεις και πολλά πράγματα.

Το Escape μου αρέσει αρκετά και παρατήρησα πως είναι κυρίως 2 τύποι παικτών,αυτοί που πάνε μόνοι τους και παίρνουν οτι μπορούν και αυτοί που αφήνουν η μοιράζονται και κάτι επίσης το revive είναι πολύ σημαντικό αλλά αν ο άλλος είναι βλάκας και φεύγει και πάει συνέχεια μόνος του τον αφήνω λίγο μπάς και βάλει μυαλό... Είναι επίσης αυτοί που πάνε ντού και αυτοί που περιμένουν μεθοδικά να ψάξουν και να stokάρουν ammo και όπλα για τις δύσκολες περιοχές,έχω παίξει ολες τις πίστες αλλά το Hive είναι νομίζω το πιο απλό και το έχω μάθει αρκετά καλά (το τελείωσα και στο begginer solo) αλλά γενικά μου αρέσει να πηγαίνεις με έναν καλό ρυθμό χωρίς πολύ βιασύνη.

Καλό είναι να έχεις όπλα όταν παίρνεις ammo boxes,εκτός αν έχεις παίκτη που χρησιμοποιεί πολύ boltoc και υπάρχει ammo για μεγάλα όπλα σε κάποια δωμάτια όμως αν δεν έχεις τέτοια δεν δίνουν κάτι.Τα dog tags δεν κατάλαβα αν κάνουν κάτι,η είναι πόντοι μόνο η κάτι άλλο ?Υπάρχουν βέβαια και ως κατηγορία και αυτοί που θέλουν Carry και βασίζονται στούς άλλους να  περάσουν στήν έξοδο στο escape,αλλά αυτοί μάλλον δεν έχουν μέλλον αφού σε προχωρημένα επίπεδα δεν έχουν ελπίδα.

Υ.Γ Τι γαμάτο είναι το Mace του Warden ! 🎮  

Ισως έγινε κάποια παπαριά μετά το update χθές βράδυ που δεν έμαθα τι είχε..στο Horde lvl37 η 38 ξαφνικά εκεί που πάταγα κουμπί για loot στήν αρχή του wave,πάει το παιχνίδι... βρέθηκα στο Desktop σε 1 δευτερόλεπτο και έψαχνα να βρώ μήπως πατήθηκε καταλάθος το windows αλλά τίποτα! Ξαναμπήκα και είχα μόνο τα lvl και πήρα κάνα 2 supplies όμως έχασα τελικά νομίζω ορισμένα πράγματα.

Επαιξα και στο escape μια πίστα που λεγόταν κάτι με κόλαση (Hell) που συνέχεια προχωράγαμε και δεν ξέρω αν και πότε τελείωνε είμασταν σε advanced με μια οκ για Random ομάδα και είχαμε περάσει 7-8 safe rooms και διάφορους εχθρούς bosses κλπ αλλά κάπου μας έφαγαν λάχανο λόγο πλήθους mobs 

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Το Witcher 3 είναι ένα game που ενδεχομένως να βρίσκεται στο PC μου ακόμα και την επόμενη 5ετια .Το βοηθάει προφανώς ότι η cd projekt άφησε το modding και το game το έχουν πάει αλλού οι λεβέντες που ασχολούνται με αυτά πειράζοντας ακόμα και το ίδιο το gameplay, UI, map, inventory, stash etc. Τα visuals αν το σηκώνει το pc μας μπορούμε να το φτάσουμε με τα κατάλληλα mods σε next lvl φάση και δεν θυμίζει game πλέον game του 15. 

Το Gears 5 ρίχνει σαγόνια visually, δεν νομίζω να μπορούμε να το πειράξουμε επιπλέον.  

Σαν τίτλος απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό που λίγο πολύ ξέρει τι θα παίξει οπότε δεν μπορώ να πω περισσότερα στο αν προσφέρει κάτι διαφορετικό κτλ σε αυτό το genre. 

Επεξ/σία από Alex21121988

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλα τα γραφικα δε ριχνουν και σαγονια, ειναι απλα οκ... Αμα ειναι να παιζεις με gpu των 3000 ευρω και στα ultra χαιρω πολυ και το τετρις γραφικαρες το κανεις να εχει, μονο που δεν εχουν ολοι gpu των 3000 ευρω, το θεμα ειναι σε 1080p τι ψαρια πιανει.

Επισης με εκνευριζει που τρεχει με το Α, γινεται να το κανεις να τρεχει με click του αριστερου μοχλου?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Like 2

2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Καλα τα γραφικα δε ριχνουν και σαγονια, ειναι απλα οκ... Αμα ειναι να παιζεις με gpu των 3000 ευρω και στα ultra χαιρω πολυ και το τετρις γραφικαρες το κανεις να εχει, μονο που δεν εχουν ολοι gpu των 3000 ευρω, το θεμα ειναι σε 1080p τι ψαρια πιανει.

Επισης με εκνευριζει που τρεχει με το Α, γινεται να το κανεις να τρεχει με click του αριστερου μοχλου?

Με την λογικη αυτη,δηλαδη εγω που το εχω στην 750ti να το βγαλω και χειροτερο απο το 4.Προφανως δεν ισχυει κατι τετοιο και δεν θελει ''καρτα των 3000 ευρω''.

• Like 1
  • Thanks 1

3 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

ισχυει...εχουμε δει και παιχνίδια με καλυτερα γραφικα.Πραδειγμα "Metro last exodus"

• Like 1

Το οποιο Metro ομως τρεχει χαλια,ενω το Gears και ειναι παρα πολυ δυνατο οπτικα και τρεχει πολυ καλα.

Περαν τουτου δεν ξερω σε τι οθονη παιζει ο καθενας αλλα το Gears 5 στα γραφικα και ειδικα σε μοντελα χαρακτηρων ειναι πολυ πιο πανω απο απλα οκ.

• Like 1

***. Παιχνίδι της MS και xbox exclusive είναι μαγνήτης για console wars σχόλια. Όλο το internet έχει καεί για τον ίδιο λόγο.

Ευχαριστηθείτε το game, πείτε και ένα thanks μέσα σας, που η MS στηρίζει το PC Gaming σθεναρά πλέον.

Τι διάολο δηλαδή.

Ολόκληρη μηχανή παραγωγής παιχνιδιών στήθηκε πίσω από τα XGS.

Η επόμενη εναλλακτική περί exclusive στο PC είναι το Scam Citizen.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως τρεχει παραπανω απο καλα δε μπορω να πω πολυ καλο perfomance και οσο το προχωρας γινεται πολυ ομορφο με τα τοπια και τις λεπτομερειες γενικα, επισης φαινεται να εχει πολυ ευχαριστο gameplay.

Επεξ/σία από giorgosmcmc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...