Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [PC][2019]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Λέει πολλά πάντως για την ποιότητα και το βάθος του παιχνιδιού το γεγονός ότι η κουβέντα αναλώνεται κατά 90% στα γραφικά.

Ούτε περί μουσικής, ούτε περί νεωτερισμών, ούτε περί υπόθεσης και πλοκής η κουβέντα.

Τρομερά επιτυχημένος ο εξαμερικανισμός της Ελλάδας.

Και ναι, το έπαιξα, όπως και όλα τα άλλα. Ένα κυριολεκτικά παιδαριώδους επιπέδου σουτεράκι για να περνάς την ώρα σου.

tl dr Δεν σου αρεσουν τα gears.

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Ένα κυριολεκτικά παιδαριώδους επιπέδου σουτεράκι για να περνάς την ώρα σου.

Εξαμερικανισμός επειδή μας αρέσει να συζητάμε για τα γραφικά ενός (πολύ εντυπωσιακού σε αυτόν τον τομέα) τίτλου? Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός? 

Όσο αναφορά το δεύτερο, μα αυτό περιμένουμε και θέλουμε από ένα παιχνίδι της σειράς Gears. Ένα παιδαριώδες shooter μαζί με εντυπωσιακό τεχνικό τομέα. Φαντάζομαι σου αρέσει κι εσένα εφόσον όπως λες τα έπαιξες όλα. Εκτός αν τα προηγούμενα είχαν κάποιο ιδιαίτερο βάθος σε πλοκή και μουσική που εγώ τουλάχιστον, δεν το κατάλαβα. Αν όντως είναι έτσι, κάνε εσύ την αρχή να το συζητήσουμε...

Επίσης το multi του είναι από τα πιο δημοφιλή (αν και προσωπικά δεν παίζω multi).

Δεν χρειάζεται να είναι όλα τα παιχνίδια BotW, Witcher, Halo ή Souls. Καμιά φορά θέλουμε να περάσουμε την ώρα μας ευχάριστα και με κάτι ελαφρύ. 

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Αφήστε ρε να βγει κάνα linear με σοβαρά visuals, έχουμε πήξει στις open-world μπούρδες.

Και μιας που το ανέφερες, το συγκεκριμένο στοιχείο θα προτιμούσα να λείπει εντελώς από το Gears 5. Ο χάρτης είναι άδειος, χωρίς έμπνευση και φαίνεται εκτός τόπου και χρόνου. Υπάρχει μόνο για το loot μιας και η εξερεύνηση είναι πολύ επιφανειακή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Και μιας που το ανέφερες, το συγκεκριμένο στοιχείο θα προτιμούσα να λείπει εντελώς από το Gears 5. Ο χάρτης είναι άδειος, χωρίς έμπνευση και φαίνεται εκτός τόπου και χρόνου. Υπάρχει μόνο για το loot μιας και η εξερεύνηση είναι πολύ επιφανειακή.

Μόνο αν βγάλουν κανά DLC(expansion) και βάλουν εξτρά πράγματα θα λέει το semi-open world, τώρα χάσιμο χρόνου είναι και αν αλλάξεις ACT δεν πάει πίσω αν έχεις αφήσει κάτι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν μπορώ να πω πως δεν το βαρέθηκα,σχεδόν το τελείωσα και μου αρέσε η αυτή η ιστορία με την βόλτα στα χιόνια,ως κάτι διαφορετικό που σπάει λίγο το στύλ και η δράση του παιχνιδιού και σου δίνει και κάποια επιπλέον ιστορία (όσο ρηχή και να είναι) και σκοπό με τα upgrades,μου λείπει μόνο το τελευταίο αν δεν κάνω λάθος,Θα ήθελα να δίνει και κάτι διαφορετικό το single πχ scraps η κάποια διαφορετικά skin κλπ βέβαια εδω άλλοι κάνουν τρελά grinding για πολύ πιο άχρηστα πράγματα σε άλλα παιχνίδια.Πραγματικά θα ήταν καλή ιδέα να βάλουν πράματα στό χάρτη σε DLC και να το εμπλουτίσουν  🤖 το παιχνίδι είναι rock solid γενικά και ενώ στο 4 δεν έπαιζα πολύ multi γιατί το είχα αρχίσει και αργά και δεν πολυασχολήθηκα σε αυτό έχω ήδη παίξει περισσότερο απο το 4 😺

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Εξαμερικανισμός επειδή μας αρέσει να συζητάμε για τα γραφικά ενός (πολύ εντυπωσιακού σε αυτόν τον τομέα) τίτλου? Μήπως είσαι λίγο υπερβολικός? 

Eνταξει ο φίλος δε λέει να μη μιλάς για τα εντυπωσιακά γραφικά του παιχνιδιού, να μιλάς αλλά όχί μονο για αυτό (ξανά και ξανά) γιατι πέραν ενος σημειου καταντά κουραστικό και ανούσιο, σαν κάποιος άλλος να μιλάει για το gameplay και να λεει τα ιδια και τα ιδια σε 20 αναρτήσεις του. Οταν το 90% των δημοσιεύσεων ενός θέματος αφορά τα γραφικά, οπως άλλωστε και γίνεται στο insnomnia σε παιχνιδια με πολύ καλά γραφικά, ουσιαστικα λες τη γνώμη σου μόνο για έναν τομέα του παιχνιδιού και όχι για το ίδιο το παιχνίδι καθεαυτό. Οπότε και το συγκεκριμένο θέμα ειναι μικρής αξιας προς ανάγνωση, δεν λέει πολλά για το παιχνιδι, καθώς εννιά στους δέκα μιλάνε μονο για γραφικά λες και το παιχνίδι δεν έχει τιποτε άλλο να δωσει.

Ε ρε τι έχει να γινει στο Cyberpunk.

Επεξ/σία από Anuminas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όταν δεν πρόκειται για νέο IP αλλά για sequel με ίδιο gameplay, τι άλλο να πεις εκτός από τα γραφικά δηλαδή ; Το Cyberpunk 2077 είναι νέο IP και πρόκειται για RPG πολλών ωρών, εκεί θα έχεις να πεις πολλά για τα του παιχνιδιού.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Anuminas είπε

Eνταξει ο φίλος δε λέει να μη μιλάς για τα εντυπωσιακά γραφικά του παιχνιδιού, να μιλάς αλλά όχί μονο για αυτό (ξανά και ξανά) γιατι πέραν ενος σημειου καταντά κουραστικό και ανούσιο, σαν κάποιος άλλος να μιλάει για το gameplay και να λεει τα ιδια και τα ιδια σε 20 αναρτήσεις του. Οταν το 90% των δημοσιεύσεων ενός θέματος αφορά τα γραφικά, οπως άλλωστε και γίνεται στο insnomnia σε παιχνιδια με πολύ καλά γραφικά, ουσιαστικα λες τη γνώμη σου μόνο για έναν τομέα του παιχνιδιού και όχι για το ίδιο το παιχνίδι καθεαυτό. Οπότε και το συγκεκριμένο θέμα ειναι μικρής αξιας προς ανάγνωση, δεν λέει πολλά για το παιχνιδι, καθώς εννιά στους δέκα μιλάνε μονο για γραφικά λες και το παιχνίδι δεν έχει τιποτε άλλο να δωσει.

Ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει διάλογο που να αφορά έναν άλλο τομέα του παιχνιδιού και να συμμετέχουν αυτοί που ενδιαφέρονται.

Εφόσον μερικοί μπαίνετε στον κόπο να σχολιάσετε, θα μπορούσατε τουλάχιστον να γράψετε και σε ένα δεύτερο σκέλος την άποψη σας για το παιχνίδι αντί να μένετε μόνο στις παρατηρήσεις. Γενικά αν έχετε να πείτε κάτι άλλο πέρα από πχ τα γραφικά, πείτε το.

Επίσης το σχόλιο περί εξαμερικανισμού που ανέφερε ο φίλος, κατά τη γνώμη μου ήταν λίγο εκτός τόπου και χρόνου και δεν έχει καμία σχέση με το αν μας αρέσει να συζητάμε για γραφικά...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2
Δημοσ.

Το να μην σου αρεσει το gears ή να θες να κανεις αρνητικη μεν αλλα  εποικοδομητικη δε κριτικη το καταλαβαινω,αλλα το υφακι ''σουτερακι της σειρας'' ''τα εχω παιξει ολα'' ειναι τρολλ και κανονικα θα επρεπε να γελαμε οχι να ασχολουμαστε σοβαρα.

• Like 3
Δημοσ.
Στις 18/9/2019 στις 2:29 ΠΜ, qwertyuiop2 είπε

Λέει πολλά πάντως για την ποιότητα και το βάθος του παιχνιδιού το γεγονός ότι η κουβέντα αναλώνεται κατά 90% στα γραφικά.

Ούτε περί μουσικής, ούτε περί νεωτερισμών, ούτε περί υπόθεσης και πλοκής η κουβέντα.

Και ναι, το έπαιξα, όπως και όλα τα άλλα. Ένα κυριολεκτικά παιδαριώδους επιπέδου σουτεράκι για να περνάς την ώρα σου.

ότι πιο τραγικο εχει γραφτει σε αυτό εδώ το νημα

το παιχνιδι είναι ο ορισμος του Gaming...ΤΕΛΟΣ!

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαινω ωρες ωρες μερικους ειλικρινα.. 

Ο αλλος μιλαει για εξαμερικανισμο την εποχη του μαζικου παγκοσμιου ιστου και για παιδαριωδες σουτερακι αναφερομενος στο GoW λες και μπηκε στα thread του pillars of eternity του dota και του total war.. Ρε τι γινεται.. 

Σαν να πηγαινεις μπουζουκια για να ακουσεις ροκ..

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Ο καθένας μπορεί να ξεκινήσει διάλογο που να αφορά έναν άλλο τομέα του παιχνιδιού και να συμμετέχουν αυτοί που ενδιαφέρονται.

Δυστηχως στην πραξη δεν ισχυει ετσι,τουλαχιστον οχι για forum οπως το δικο μας που εχει μικρη συμμετοχη στους τομεις των video games.

Οταν δηλαδη μπαινει καποιος και βλεπει στις τελευταιες σελιδες να γινεται κουβεντα μονο για το performance του παιχνιδιου(παρολο που εχει αναφερθει ηδη απο τις αρχες),δεν προκειται να κατσει να μπει στον κοπο να σχολιασει το campaign του πχ.

Και εχουμε δει και παλιοτερα παρα πολλες φορες να κανει αρκετος κοσμος παραπονα για το γεγονος οτι ακομα και σε single player παιχνιδια με δυνατο story οπως το Witcher,η κουβεντα να αναλωνεται γυρω απο το Performance.
Και ασε που μιας και το παιχνιδι εχει και δυνατο co op και Multiplayer,μου κανει εντυπωση για ποιο λογο συνεχιζει η κουβεντα να γινεται πανω στο performance(εχει ηδη αναφερθει εδω και 2 εβδομαδες περιπου απο οταν πρωτο βγηκε το παιχνιδι)και οχι πχ στο multiplayer του.

Οκ υπερβολικος ο συμφορουμιτης πιο πισω στα περι εξαμερικανισμου,αλλα εχει δικιο οτι η κουβεντα για αλλη μια φορα αναλωνεται κυριως για τα γραφικα και το performance ενος παιχνιδιου,παρα για το ιδιο το παιχνιδι αυτο καθαυτο.

Ειπαμε ειμαστε στην ενοτητα του pc αρα ειναι λογικο να υπαρξει καποια αναφορα στα περι performance και ρυθμισεων,αλλα δυστηχως τις περισσοτερες φορες χανεται το μετρο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτά που ήταν να πει κάποιος γενικά για το παιχνίδι,νομίζω λίγο πολύ αναφέρθηκαν,φυσικά όταν λέμε οτι είναι παιχνιδάρα δεν λέμε μόνο για τα γραφικά,όμως λόγο αυτών των γραφικών και του optimization,αναλώνεται αρκετά η κουβέντα σε αυτά,είναι πολύ λογικό αυτό και γίνεται επι χρόνια για σχεδόν όλα τα παιχνίδια.Απο την εποχή του Sega Megadrive vs Nintendo !

Το να πείς πολλά για το campaign,που είναι αρκετά ικανοποιητικό η για την ιστορία του,δεν βγάζει κάπου και δεν νομίζω να έχει πολύ νόημα,πρέπει να πάρεις το παιχνίδι για να τα δείς αυτά, εκτός αν είσαι απο αυτούς που τους αρέσει να διαβάζουν το τέλος ενός βιβλίου λίγο μετά την αρχή 🙄.το "εξαμερικανισμού" είναι όντος άκυρο αν ήταν θα έπρεπε να πούμε και για τον εξγιαπωνεζισμό και να πιάσουμε το 90% όλων των παιχνιδιών της αγοράς... Το παιχνίδι είναι και κάνει ακριβώς αυτό που περιμένει να κάνει σωστά ένας παίκτης και ακόμη περισσότερο όσοι έχουν ιδέα απο Gears η είναι φαν της σειράς,είναι απολαυστικό,γεμάτο στιβαρή δράση και badass μάχες,με μια σχετικά απλή ιστορία που εύκολα παρακολουθεί κανείς χωρίς να προβληματίζεται ιδιαίτερα,παρόλαυτα οι χαρακτήρες του είναι διακριτοί και μάλιστα ίσως περισσότερο απο αρκετές άλλες σειρές,είναι γενικά ένα παιχνίδι που θα μπείς να το Παίξεις και να το διασκεδάσεις και στο Single και στο Multi.

Χάνουμε ορισμένοι λίγο την έννοια του παιχνιδιού,που είναι κατά βάση η διασκέδαση,το να περνάς καλά παίζοντας,να απολαμβάνεις την δράση και να βελτιώνεσαι και σε ικανότητες στο παιχνίδι που έχει πολλά επίπεδα δυσκολίας σε ολα τα Modes και κάτι για τον καθένα.Δεν είναι τυχαίο που τόσοι βλέπω στο διαδίκτυο να ασχολούνται με το multiplayer,εγω παρόλο που είμαι του single player στα περισσότερα παιχνίδια εκτός των fighting (aka Street fighter Tekken κλπ) αυτό το παιχνίδι,ακόμα δεν το έχω τελειώσει σe Campaign,γιατί κάθε φορά που μπαίνω θέλω να παίξω λίγο Vs και Horde να ανεβάσω και να μάθω τις πίστες και τους χαρακτήρες και να προσπαθήσω να ανεβάσω level και να βρώ τις κάρτες με τις ιδιαίτερες ικανότητες τους.

O Καθένας μπορεί να παίξει το παιχνίδι όπως θέλει και έχει όλο τον χρόνο για να το κάνει εφόσον του ανήκει (η δίνει τα 2 η 5 η 10 ευρώ τον μήνα για συνδρομή)Οταν δεν έχω αρκετή ώρα παίζω Και το Escape που είναι καινούργιο mode και αυτό μου αρέσει αρκετά και χρειάζεται πραγματικά συνεργασία και ικανότητες καθώς και στρατηγική ιδιαίτερα στα προχωρημένα επίπεδα.

Αυτά τα λίγα ως εμπειρίες απο ορισμένες μέρες ενασχόλησης με το παιχνιδι για να μιλήσουμε πούμε και λίγο κάτι πέραν απο τα γραφικά που όντος ρίχνουν σαγώνια 🎮

Επεξ/σία από ELMastas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...