Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [PC][2019]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Τουλάχιστον μέχρι τώρα που έφτασα στα χιόνα αυτό ίσχυε. Περιμένω να δω αν θα αλλάξει κάτι μιας και το νέο τοπίο με ιντριγκαρει αρκετά. Αλλά το παιχνίδι σε 1440p πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με τα 4k screenshots που ανεβαίνουν εδώ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χάνει πολύ το συγκεκριμένο σε 1440P, επειδή το βάζω και στο monitor δεν έχει καμία σχέση με 4Κ. Βέβαια παίζει ρόλο και το panel, άλλο 1440P TN, άλλο 4K VA.

To Panel παίζει ρόλο για τα χρώματα. 4K IPS και πάλι το θέμα μου δεν είναι στη χρωματική απεικόνιση, όσο στη θολούρα και στο pixel density. Ακόμα και με ανεβασμένο sharpness δεν τρελαίνομαι με το αποτέλεσμα μιας και φαίνεται λίγο ψεύτικο.

Δεν είναι μόνο τα χρώματα, παίζει ρόλο και το contrast. Στο VA έχεις 5000:1 πραγματικό contrast, στο TN/IPS έχει 800-1000:1. Δεν υπάρχει επαφή.

• Like 2

Απο ότι είδα με μια γρήγορη ματιά,είναι για ping,stability και καλύτερο balance στίς ομάδες για multi player.

Νομίζω πως θα ακολουθήσουν αρκετά ακόμη 🍻

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Ποια OLED εδώ ο άλλος λέει ότι το SotTR έχει καλύτερα visuals 🤣

Δυναμη το SOTR, αλλα Gears 5 δεν ειναι...

Δεν τα περνας ολα τα games σε 4Κ με το Reshade που κανει για ολα να μαζευεις μασελες.

Επεξ/σία από ROG-X

49 λεπτά πριν, ROG-X είπε

Δεν τα περνας ολα τα games σε 4Κ με το Reshade που κανει για ολα να μαζευεις μασελες.

Θα διώξω το PG278Q και θα πάω στο U32H850 τώρα που είναι 4K/VA.

Πραγματικά τούμπανο σε γραφικά. Πάντος εγω που το βλέπω με τα insane setting ενεργοποιημένα,παρατηρώ κάποιες φορές ιδιαίτερα σε ορισμένες πίστες να μου φέρνει αρκετά κοντά σε Ray Tracing  καταστάσεις σε αντανακλάσεις και εφφε/υφές στα πράγματα 👀

28 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Θα διώξω το PG278Q και θα πάω στο U32H850 τώρα που είναι 4K/VA.

https://www.skroutz.gr/s/15715274/BenQ-EW3270U.html?from=catspan

28 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Πραγματικά τούμπανο σε γραφικά. Πάντος εγω που το βλέπω με τα insane setting ενεργοποιημένα,παρατηρώ κάποιες φορές ιδιαίτερα σε ορισμένες πίστες να μου φέρνει αρκετά κοντά σε Ray Tracing  καταστάσεις σε αντανακλάσεις και εφφε/υφές στα πράγματα 👀

Καλα το SSR σε insane κατεβαζει σαγονια, μακραν η καλυτερη υλοποιηση μεχρι τωρα. 

Surface Scatering αλλα και το Anamorphic Bloom σπερνουν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...