Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [PC][2019]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Inside X είπε

Τολμηρό αυτό έτσι? Το μόνο equalizer (λέμε τώρα) είναι τα 60 fps.

Δεν ξέρω αν έχει και υποστήριξη όμως και για το xbox για mouse and keyboard.

Έφυγα για windowscentral μήπως και αναφέρει κάτι. 

Έχει κλειδωμένα 60 στο mp για το pc? Jesus.

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

Όχι δεν νομίζω - δεν το ξέρω με 550ti :P .

Στις κονσόλες ναι - εκεί τρέχουν για parity.

Βέβαια το video του NX Gamer που πόσταρε φίλος παραπάνω είναι αποκαλυπτικό για το input lag ανάλογα το framerate.

Δεν είναι δυνατόν να υπάρξει parity console/pc αν το framerate είναι ξεκλείδωτο ακόμα και με τις υστερήσεις του mouse/keyb, για αυτό έγραψα και την λέξη "τολμηρό".

Δημοσ.
4 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Και το sharpening στο default μια χαρά είναι σε 4Κ panel. Δεν χρειάζεται τόσο πολύ.

Δεν βλέπω oversharpening σε κάποιο σημείο, οπότε το άφησα εκεί. Η εικόνα σκοτώνει απλά στην 4K VA TV που το παίζω.

• Like 1
Δημοσ.

To campaign το εχει βγαλει κανεις ή ολοι παλι στο performance το εριξαν ή παιζουν μονο multiplayer.

Ξεκινησα πριν λιγο το παιχνιδι,και παω και βλεπω στα Achievements οτι μολις το 1.5% εχει ως τωρα τερματισει το παιχνιδι 🤔

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, BRAXOS είπε

συναδελφοι αν μπορειται μια μικρη βοηθεια. Εκανα συνδρομη στην pass ultimate . μου λεει στο store οτι την εχω κανονικα. Οταν παω στο παιχνιδι μου εχει σβηστο το install και λεει να προσθεσω συσκευη. απο που το κανω αυτο;

Κάνεις εγκατάσταση την εφαρμογή xbox pass beta. Μετά κάνεις login. Και μετά ανοίγει. Ετοιμάσου αν θυμάμαι κοντά 70gb

• Thanks 1
Δημοσ.

προσπαθω τοση ωρα να κανω update μεσω ενος app που κατεβασε το xbox pass beta και παει σαν τον επιταφιο. μπορει να φταιει και αυτο. περιμενω!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Δεν βλέπω oversharpening σε κάποιο σημείο, οπότε το άφησα εκεί. Η εικόνα σκοτώνει απλά στην 4K VA TV που το παίζω.

Μοντελο ? Το game ζηταει το λιγοτερο VA. Το IPS στο μισο game θα ειναι για μπουγατσες.

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Ναι αλλά καλό θα ήταν να βγάλουν και τα 2/3 κάποια στιγμή. Το 1 δεν έτρεχε καθόλου καλά, είχε πολύ stuttering απ' όσο θυμάμαι. Το 4 είναι super optimized σαν το 5.

Αντί για να γράψεις όλο αυτό το μακρυνάρι, θα μπορούσες να πεις απλά μια 2080ti 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H επανεκδοση του GEARS 1 ειναι για πεταμα....πολυ stutter! 

Πανωλεθρία στο Μιλανο ο τεχνικός τομέας! 😎

Gears5-2019-09-12-22-04-57-318.jpgGears5-2019-09-12-22-05-02-884.jpgGears5-2019-09-12-22-05-09-385.jpg

Gears5-2019-09-12-22-14-33-529.jpgGears5-2019-09-12-22-14-37-727.jpgGears5-2019-09-12-22-14-44-026.jpg

Gears5-2019-09-12-22-24-21-751.jpgGears5-2019-09-12-22-24-47-618.jpgGears5-2019-09-12-22-25-40-386.jpgGears5-2019-09-12-22-27-37-196.jpg

Δεν υπαρχουν λογια να εκφρασω τον οπτικο τομεα του παιχνιδιου.

Επεξ/σία από ROG-X
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ilos είπε

Δεν νομίζω πως έχει εμένα πάει παραπάνω κάτι 80άρια και 70άρια που το έχω να δείχνει τα frames και τα έχω ξεκλείδωτα με τα πάντα ultra είδα πως είναι κοντά στο refresh rate του monitor μου και τα αφήνω εκεί και βάζω min τα 60fps

Στήν Τηλερόραση που έχω 4Κ πραγματικά τα σπάει αν και δεν έχω κάρτα για να τα απολαύσω τα βάζω στα 2Κ και είναι πανέμορφο με σχεδόν ολα sta ultra και είναι σχεδόν κολλημένο στα 60fps σαν να παίζω σε Χ μια σταθερότητα ένα πράμα ^_^

Μην το γελάς με το crossplay γιατί αρκετοί όπως και γω στο PC με το χειριστήριο του Xbox παίζω και δυστυχώς δεν έχει το assist στο Aim που έχει στήν κονσόλα,θα ήθελα αν γινόταν να αναγνωρίζε οτι παίζεις με χειριστήριο και να μπορείς να το ενεργοποιείς και στο PC αλλά που τέτοια τύχη. 💫

Τελειώσα και το Horde σε Advanced Mode και πάμε για ανώτερα, όταν τελειώσω με το Campaign που άφησα κάπου στή μέση,δεν είναι και τόσο δύσκολο πάντος αν βοηθάνε ο ένας τον άλλον και κάνουν revive τα άτομα γρήγορα και βέβαια αν υπάρχει  Ρομποτάκι η έστω ένας καλός μηχανικός ( μαθητευόμενος)για τα defences  🧨

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Δημοσ.

Kαι εγω με xbox χειριστηριο παιζω,με  πληκτρολογιο ποντικι δεν βολευομαι καθολου.

To horde δυστυχως αν δεν εχεις δικα σου ατομα,ειναι πολυ random και εισαι στο ελεος του καθε ακυρου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για gamepad, λογικό να μην βολεύει το keyboard/mouse. Αλλά έχουν δυσκολέψει το shooting νομίζω και έχει πολύ recoil κάνοντας την στόχευση αρκετά δύσκολη. Για MP σίγουρα θα βολεύει περισσότερο το mouse.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Δημοσ.

Θα μου ήταν πολύ ενδιαφέρον ένα poll μιας και από τα Steam Stats μου φαίνεται ότι οι περισσότεροι το παιχνίδι το παίζουν στο (Ultimate) Game PASS, με 2 ευρώ ή μη, πόσοι βρίσκουν το Game Pass ελκυστικό και πόσοι θα μείνουν συνδρομητές.

Το παιχνίδι ξεκάθαρα μπήκε ως "τυράκι" για την συνδρομητική υπηρεσία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...