naruto14 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν ξέρω πως φαίνεται σε 4K και όντως από τις φωτογραφίες δείχνει πανέμορφο, αλλά σε 1440p δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάζομαι. Το TAA δίνει αρκετή θολούρα και ακόμα και με sharpening δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το τελικό αποτέλεσμα. Είναι όμορφο, αλλά όχι και groundbreaking graphics. Προσωπικά το τελευταίο μεγάλο παιχνίδι που είχα παίξει (Shadow of the Tomb Raider) μου είχε φανεί κλάσης ανώτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Για να δεις τα visuals του θες 4K panel, max settings και το sharpening στο 30. Και φυσικά TU102 για να έχεις playable frame-rate αλλιώς πας για μπουγάτσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Το Gears 1 & 4 που έχουν κυκλοφορήσει για Pc αξίζουν; μπορεί κάποιος να μπει στο κλίμα κατευθείαν από το 5; από πλευράς ιστορίας εννοώ. Τα 2 και 3 πιστεύω μόνο από YouTube video recaps θα βγάλουμε άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Ναι αλλά καλό θα ήταν να βγάλουν και τα 2/3 κάποια στιγμή. Το 1 δεν έτρεχε καθόλου καλά, είχε πολύ stuttering απ' όσο θυμάμαι. Το 4 είναι super optimized σαν το 5. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, ELMastas είπε Και εγώ Rx 580 έχω Nitro και δεν έχω κανέναν πρόβλημα τα παίζω όλα στο ulta στα 1080 και παίζει σε αρκετά πάνω απο τα 60 Hz το έβαλα και 2Κ στήν 4Κ τηλεόραση και κατέβασα μόνο μια η 2 επιλογές σε Hight και είναι τον περισσότερο καιρό κλειδωμένο σε 60fps και είναι πανέμορφο,Crash δεν μου έχει κάνει ποτέ ούτε σε cinematic ούτε αλλού στο παιχνίδι.Μου είχε κάνει κάποιες φορές το 4 όμως και ήταν θέμα ορισμένων εκδόσεων Drivers. Υ.Γ στο Horde σε τι δυσκολία παίζεται εσείς ? γιατί έπαιξα λίγο σε Advanced Elite και μας σαπίσανε με κάτι randoms στο πρώτο Boss wave 🦴 14 ώρες πριν, enable_your_mind είπε Με την Vega 64 και τον 3700x στο benchmark sta 4k μου εβγαλε 60 fps ( αλλα για να σταματησω τελικα να τρωω κρας ) το γυρισα σε 2κ και απο τοτε παιζει μια χαρα.. Κατι παιζει μαλλον με τις αναλυσεις... Ε με κανα πατσακι θα φτιαξει... Αλλα ειναι πανεμορφο και παιχνιδαρα... Κατέβασα τους προηγούμενους drivers στην amd, όπως αναφέρει οι προτεινόμενοι ενώ εγώ είχα τους τελευταίους. Έκλεισα όλα τα overlay των 10. Κατέβασα και εγώ την ανάλυση σε 1080 και τελικά δουλεύει ρολόι. Το παιχνίδι όντως πανέμορφο. Πάντως για το συγκεκριμένο gw502 βρήκα πολλές αναφορές σε steam/reddit κτλ ακόμα και με κτήνη gpu. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ROG-X Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Για να δεις τα visuals του θες 4K panel, max settings και το sharpening στο 30. Και φυσικά TU102 για να έχεις playable frame-rate αλλιώς πας για μπουγάτσες Μια χαρα παει τεζαρισμενο το game σε 1080Τi τεζαρισμενη. Βεβαια παιζω με xbox controller το συγκεκριμενο game. Να αισθανομαι πριόνι.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Για να δεις τα visuals του θες 4K panel, max settings και το sharpening στο 30. Και το sharpening στο default μια χαρά είναι σε 4Κ panel. Δεν χρειάζεται τόσο πολύ. Μόλις τώρα, ROG-X είπε Μια χαρα παει τεζαρισμενο το game σε 1080Τi τεζαρισμενη. Δεν κάνει scaling σε SLI? Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από D.Luffy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ROG-X Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Και το sharpening στο default μια χαρά είναι σε 4Κ panel. Δεν χρειάζεται τόσο πολύ. Δεν κάνει scaling σε SLI? Το SLI εφυγε οταν ειδα οτι Anthem, Metro Exodus, Division 2 δεν το υποστηριξαν. Ουτε με custom profile μπορούσαν να λειτουργήσουν σωστα...(χωρις προβληματα) Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από ROG-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλά έκανες εφόσον δεν λειτουργεί σωστά και δεν εκμεταλεύονται το SLI σε σημαντικούς τίτλους δεν νομίζω να αξίζει. Ερώτηση για το Horde: πως κάνεις Skip τον χρόνο σε Wave στο Horde mode ? χρησιμοποιώ το controller του Χbox βγάζει στήν οθόνη Wave advance και απο κάτω LB RB αλλά δεν βλέπω να συμβαίνει κάτι όταν πατήσω κάποιο απο αυτά (εκτός απο τις γνωστές λειτουργίες τους) έχει και αριστερά το βελάκι Votes needed to start αλλά δεν βλέπω να αλλάζει κάτι όταν πατάω τα κουμπιά (το ένα κάνει Reload και το άλλο κάτι που δεν θυμάμαι τώρα...) Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από ELMastas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
privateer Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 ταυτόχρονα τα πατάς και πρεπει και οι υπόλοιποι να το κάνουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Ρε παιδιά έχει cross play με xbox και στο deathmatch? Θα γελάσει κάθε πικραμένος.😂 Edit, τώρα είδα έχει option να το απενεργοποιήσεις για ranked σε κονσόλες. Πάλι καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BRAXOS Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 συναδελφοι αν μπορειται μια μικρη βοηθεια. Εκανα συνδρομη στην pass ultimate . μου λεει στο store οτι την εχω κανονικα. Οταν παω στο παιχνιδι μου εχει σβηστο το install και λεει να προσθεσω συσκευη. απο που το κανω αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Αν και το 4 μου φάνηκε λίγο αγγαρεία, το 5 αποδεικνύεται πολύ διασκεδαστικό. Καλύτερο shooting, ενδιαφέρουσα ιστορία, upgrades και side quests που σε οδηγούν να εξερευνήσεις το χάρτη. Και λίγο mass effect vibes για κάποιο λόγο. Not bad at all. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inside X Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, ilos είπε Ρε παιδιά έχει cross play με xbox και στο deathmatch? Θα γελάσει κάθε πικραμένος.😂 Edit, τώρα είδα έχει option να το απενεργοποιήσεις για ranked σε κονσόλες. Πάλι καλά. Τολμηρό αυτό έτσι? Το μόνο equalizer (λέμε τώρα) είναι τα 60 fps. Δεν ξέρω αν έχει και υποστήριξη όμως και για το xbox για mouse and keyboard. Έφυγα για windowscentral μήπως και αναφέρει κάτι. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2019 από Inside X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linux_ticket Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2019 13 λεπτά πριν, BRAXOS είπε συναδελφοι αν μπορειται μια μικρη βοηθεια. Εκανα συνδρομη στην pass ultimate . μου λεει στο store οτι την εχω κανονικα. Οταν παω στο παιχνιδι μου εχει σβηστο το install και λεει να προσθεσω συσκευη. απο που το κανω αυτο; δε θα βγαλεις ακρη. κατεβασε το xbox app και καντο εγκατασταση από κει 5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Για να δεις τα visuals του θες 4K panel, max settings και το sharpening στο 30. Και φυσικά TU102 για να έχεις playable frame-rate αλλιώς πας για μπουγάτσες τα γραφικα είναι καλα αλλα δεν εντυπωσιαζουν. Το γεγονός ότι το παιχνιδι είναι Port από κονσολα , παραμενει. Τα textures είναι για τα πανηγυρια...από κατι Metro Exodus / Ac Odyssey τρωει φαπες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα