Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [PC][2019]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ανυπομονω να παιξω αν και δεν ημουν ποτε ιδιαιτερα φαν του gears το συγκεκριμενο θελω πολυ να το παιξω, φυσικα και δε προκειται να ακουμπησω το online, δε το χωνεψα ποτε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τέλος το campaign, για μένα κάντε πρώτα όλα τα side missions πριν πάτε στα main γιατί δεν αφήνει να πας πίσω μετά.

Spoiler

Ωραία ιστορία αν και το τελικό boss μου φάνηκε πολύ εύκολο σε σχέση με τα πιο παλιά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, comfuzio είπε

Τέλος το campaign, για μένα κάντε πρώτα όλα τα side missions πριν πάτε στα main γιατί δεν αφήνει να πας πίσω μετά.

Απόκρυψη περιεχομένων

Ωραία ιστορία αν και το τελικό boss μου φάνηκε πολύ εύκολο σε σχέση με τα πιο παλιά

Σε τι επίπεδο το τελείωσες ? έχει για κάθε επίπεδο δυσκολίας ανάλογα achievements όμως αν αλλάξεις ενδιάμεσα στο level το χάνεις και δεν παίρνεις στο τέλος του.

Το έπαιξα λίγο στο normal και μετά στο Experienced (καθότι έχουμε μια εμπειρία) ως τώρα δεν είδα bugs άξια αναφοράς φαντάζομαι στα multi εκεί πρέπει να υπάρχουν θέματα εφόσον είναι ακόμη νωρίς και ελπίζω σύντομα τα να φτιάξουν.

Το 4 αγαπητέ confusio θυμάμαι πως είχε για αρκετό καιρό θέματα με το Multi και με drivers και σε AMD και σε Nvidia με κολλήματα η κρασαρίσματα αφού το είχα πάρει σχεδόν Ενα χρόνο μετά και είχαν πέρασει αρκετοί  μήνες για να τα κάνουν όπως πρέπει.

Παίζω το Campaing και είμαι ακόμη νωρίς προσπαθώ να βρώ και τα collectibles για να μην ξαναψάχνω άλλη φορά αν και πολύ πιθανών να το παίξω πάλι σε διαφορετική δυσκολία.

Βλέπω μετά απο τις "αρχικές" πίστες (Acts) αρχίζει και γίνεται αρκετά πιο δύσκολο και σε ρίχνουν αρκετά εύκολα,νομίζω στο experienced παίζεται πραγματικά όπως πρέπει το παιχνίδι (όπως το Halo στο Heroic για όσους θυμούνται) δηλ με covers σωστη επιλογή όπλων,αναβαθμίσεις στο ρομπότ κλπ άκουσα πως λίγο αργότερα κάτι ημι Boss σε σαπίζουν στο ξύλο ^_^ καλά για Insane δεν συζητάω,όμως θα το δοκιμάσω αργότερα να πάρω μια ιδέα  🙏

Επεξ/σία από ELMastas

45 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Σε τι επίπεδο το τελείωσες ? έχει για κάθε επίπεδο δυσκολίας ανάλογα achievements όμως αν αλλάξεις ενδιάμεσα στο level το χάνεις και δεν παίρνεις στο τέλος του.

Το έπαιξα λίγο στο normal και μετά στο Experienced (καθότι έχουμε μια εμπειρία) ως τώρα δεν είδα bugs άξια αναφοράς φαντάζομαι στα multi εκεί πρέπει να υπάρχουν θέματα εφόσον είναι ακόμη νωρίς και ελπίζω σύντομα τα να φτιάξουν.

Το 4 αγαπητέ confusio θυμάμαι πως είχε για αρκετό καιρό θέματα με το Multi και με drivers και σε AMD και σε Nvidia με κολλήματα η κρασαρίσματα αφού το είχα πάρει σχεδόν Ενα χρόνο μετά και είχαν πέρασει αρκετοί  μήνες για να τα κάνουν όπως πρέπει.

Παίζω το Campaing και είμαι ακόμη νωρίς προσπαθώ να βρώ και τα collectibles για να μην ξαναψάχνω άλλη φορά αν και πολύ πιθανών να το παίξω πάλι σε διαφορετική δυσκολία.

Βλέπω μετά απο τις "αρχικές" πίστες (Acts) αρχίζει και γίνεται αρκετά πιο δύσκολο και σε ρίχνουν αρκετά εύκολα,νομίζω στο experienced παίζεται πραγματικά όπως πρέπει το παιχνίδι (όπως το Halo στο Heroic για όσους θυμούνται) δηλ με covers σωστη επιλογή όπλων,αναβαθμίσεις στο ρομπότ κλπ άκουσα πως λίγο αργότερα κάτι ημι Boss σε σαπίζουν στο ξύλο ^_^ καλά για Insane δεν συζητάω,όμως θα το δοκιμάσω αργότερα να πάρω μια ιδέα  🙏

Στο hard το έπαιξα αλλά νομίζω ότι και στο insane θα είναι το ίδιο, θα το δοκιμάσω αύριο τώρα στο insane. Αν θες όμως να σου πω σε πμ τι έκανα, θα δεις πόσο εύκολο είναι, αρκεί να πας εκεί χωρίς να σου κάνω spoilers!
Για το 4 δεν είχα κανένα θέμα με drivers στην AMD RX480 μου, εδώ με τον logistoulis το λιώναμε παρέα 

• Like 1

26 λεπτά πριν, seithan είπε

Πόσο χώρο σας έχει δεσμεύσει; 

62.8GB με τα 4k textures 

6 ώρες πριν, Aias είπε

παιζει σε καποιον να κρασαρει το pc οταν ειναι να μπει online το παιχνιδι?

έχει πολλά θεματάκια, περιμένουμε το πρώτο patch μπας και.
Χθες τελείωσα ένα 50wave horde και άρχισα 35 level και τελείωσα 35 level και δεν πήρα και κανένα από τα rewards, απλά έχασα ένα δίωρο από την ζωή μου! 

Και ένα link με όλα τα προβλήματα και το τι κάνουν για αυτά https://www.gears5.com/status

• Like 1
  • Sad 1

Αν δεν το τελειώσεις ολο δεν παίρνεις αμοιβές ??? εγώ έπαιζα χθές πήγαμε κάπου στα 30 wave σε νόρμαλ,μετά χάνουμε ολοι είμουνα ο τελευταίος ζωντανός και με πήρε όμηρο ένα πλάσμα και δεν μπορούσα να ελευθερωθώ (υπάρχει κάνα κόλπο για να ξεφεύγεις?) έβγαλε οθόνη αποτελεσμάτων αλλά δεν είδα να παίρνω κάτι άλλο και μετά είδα οτι ξανα συνέχιζε μετά απο λίγο,αλλά δεν μπορούσα άλλο να κάτσω και έφυγα. Παπαριά γιατί έπαιζα πάνω απο 1 ώρα και νομίζω πήγε χαμένη..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Αν δεν το τελειώσεις ολο δεν παίρνεις αμοιβές ??? εγώ έπαιζα χθές πήγαμε κάπου στα 30 wave σε νόρμαλ,μετά χάνουμε ολοι είμουνα ο τελευταίος ζωντανός και με πήρε όμηρο ένα πλάσμα και δεν μπορούσα να ελευθερωθώ (υπάρχει κάνα κόλπο για να ξεφεύγεις?) έβγαλε οθόνη αποτελεσμάτων αλλά δεν είδα να παίρνω κάτι άλλο και μετά είδα οτι ξανα συνέχιζε μετά απο λίγο,αλλά δεν μπορούσα άλλο να κάτσω και έφυγα. Παπαριά γιατί έπαιζα πάνω απο 1 ώρα και νομίζω πήγε χαμένη..

Όλο και κάτι παίρνεις ακόμα και να βγάλεις το 1 wave αλλά χθες και σήμερα λογικά έχουν πρόβλημα....και δεν μας δίνει rewards + xp, λένε ότι θα τα λάβουμε μέσα σε λίγες ώρες(μέρες;).
Αν σε πιάσει αυτό που σε τραβάει στην άλλη άκρη μόνο άλλος παίχτης σε σώζει δυστυχώς 

Επεξ/σία από comfuzio

Πας στα Video Settings και κατεβαίνεις στα Texture settings,εκεί είναι η πρώτη επιλογή λέει "Ultra textures installed" αν τα έχεις κατεβάσει η click to install αν δεν τα έχεις,μπορεί να θέλει να το πατήσεις κάνα 2 φορές και μετά περιμένεις κάποια ώρα για να τα κατεβάσει,όταν τα έχει κατεβάσει κάνεις ένα Restart το παιχνίδι και είσαι οκ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...