Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [PC][2019]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν με αφηνει να παιξω ισως γτ το κατεβασα με την συνδρομη του xbox game pass κ μαλλον θα εχω την δυνατοτητα στις 10 του μηνος.Αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο σκηνικο ?

Screenshot_9.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

28 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Thanks για το tip, το μονο που φοβαμαι ειναι μη γίνει καποιο σφαλμα γιατι δε θελω να κανω φορμάτ με τη 1903 δεν εχω διαθεση, αλλα θελω να τη περασω σαν update.  Παρατηρησες καποιο αλλο bug με απλο update?

Μία χαρά είναι η 1903 από την αρχή που κυκλοφόρησε. Απλό update. 

12 λεπτά πριν, hitman 21 original είπε

Δεν με αφηνει να παιξω ισως γτ το κατεβασα με την συνδρομη του xbox game pass κ μαλλον θα εχω την δυνατοτητα στις 10 του μηνος.Αντιμετωπιζει κανεις αλλος το ιδιο σκηνικο ?

Screenshot_9.png

Μόνο οι κάτοχοι του Game pass ultimate μπορούν να παίξουν από 6 Σεπτεμβρίου.  Οι υπόλοιποι με το απλό Game pass στις 10 Σεπτεμβρίου. Δεν υπάρχει διαφορά xbox Game pass-Pc game pass ίδιος λογαριασμός είναι. 

• Thanks 1

25 λεπτά πριν, hitman 21 original είπε

Screenshot_9.png

Όταν θα πάμε σε ubuntu δεν είναι θα πολύ νωρίς ακόμα. Τίποτα steam version με τα μοντάκια της κλπ.

Εγω το κατέβασα με το Ultimate απο χθές και παίζει κανονικά κατέβασα και τα Ultimate texturesτους και τελευταίους Drivers της AMD για την βελτίωση απόδοσης στο παιχνίδι. ^_^

4 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Εγω το κατέβασα με το Ultimate απο χθές και παίζει κανονικά κατέβασα και τα Ultimate texturesτους και τελευταίους Drivers της AMD για την βελτίωση απόδοσης στο παιχνίδι. ^_^

έλα στο horde που παίζω έχει ένα slot! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thnx,αλλά τώρα φτιάχνω Food και πιο μετά θέλω να δω το Capmpaign και να το εξοικειώσω λίγο ^_^ 

Επεξ/σία από ELMastas

2 ώρες πριν, Diver_Gr είπε

Δεν υπάρχει διαφορά xbox Game pass-Pc game pass ίδιος λογαριασμός είναι. 

Συγνώμη είμαι λίγο άσχετος με αυτά. Δεν έχω xbox θέλω να το παίξω σε pc με Windows 10. Δήλ αν ενεργοποιήσω το gamepass του Pc για ένα μήνα θα είναι μέσα στις 10?? 

Με μπερδεύει το κομμάτι του development. Αυτά φτιάχνονται για κονσόλα και για pc μαζί ή πρεπει να περάσει καιρός για να το μονταρουν για πσ? . Θυμάμαι το halo είχε βγει για xbox και στο πσ μας το έφεραν μετά από μεγάλο διάστημα. 

Δεν ξερω αν στο PC είναι το ιδιο αλλα στο XBOX εχει τα θεματα του το παιχνίδι κολλαει στο Campaign τρεις φορες καναμε ρεσταρτ με τον κολλητό μου που παίζαμε CoOp λογικα με το update Οκτωβρίου θα φτιαξουν... Σπαστικο ειναι οταν εισαι wave 40+ και φευγουν και εχεις τα χαζό bot να σε βοηθάνε

Ρε παιδια κυριολεκτικα ορισμενοι εχετε προβλημα να διαβασετε απλα Ελληνικα?

Ποσες φορες πρεπει να γραφτει στο παρον θεμα οτι μπορεις να παιξεις ολοκληρο το παιχνιδι μεσω του Game Pass?

Για ποιο λογο σχεδον σε καθε σελιδα θα πεταχτει καποιος να ρωτησει αν το παιχνιδι συμπεριλαμβανεται στο game pass?

Και να το θεσω ακομα πιο απλα παρολο που ηδη εχει αναφερθει ποσες φορες,ποσο δυσκολο ειναι καποιος να ανοιξει το Google και να γραψει Game Pass να διαβασει αναλυτικα τι παιχνιδια περιεχονται σε αυτο?

https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass

Μαλιστα λεει ξεκαθαρα μολις κατεβει καποιος λιγο πιο κατω στην σελιδα

Play Gears 5 first

Play Gears 5 Ultimate Edition 4 days early with Xbox Game Pass Ultimate

Και για οποιον δεν ξερει τις διαφορες μεταξυ απλου Xbox Game Pass και Ultimated(που ειναι το μοναδικο πραγμα που εχει πραγματικο λογο να ρωτησει καποιος),το αναφερει κατω κατω στην σελιδα.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1

Μόλις τώρα, Cyber_Spartacus είπε

Δεν ξερω αν στο PC είναι το ιδιο αλλα στο XBOX εχει τα θεματα του το παιχνίδι κολλαει στο Campaign τρεις φορες καναμε ρεσταρτ με τον κολλητό μου που παίζαμε CoOp λογικα με το update Οκτωβρίου θα φτιαξουν... Σπαστικο ειναι οταν εισαι wave 40+ και φευγουν και εχεις τα χαζό bot να σε βοηθάνε

Ναι έχει θέματα, πολλά disconnects, ατελείωτα loading screens, ακόμα και στο campaign και local co-op να παίξεις σου λέει ότι είσαι off-line, η TC λέει ότι το γνωρίζει και θα το φτιάξουν...δεν το κάνανε καλό τεστ φαίνεται, το gears 4 μου φάνηκε πολύ καλύτερο στην αρχή του σε σχέση με το 5....και ειδικά το horde δεν μπορώ να βγάλω 50άρι με τίποτα! Όλο κάποιος θα φάει dc και αυτό το πράγμα να είναι στο 2ο επίπεδο δυσκολίας το αν πέσουν όλοι τέλος...τι μλκια!! τουλάχιστον στο 4 διαλέγαμε αν θέλουμε το ironman mode

• Like 1

Ναι έχουν κλειδωμένο το Campaign υποθέτω στο Authentication του Game Pass. Υποθέτω ότι οι συνδρομές θα ανέβηκαν κατακόρυφα.

Αυτό θέλανε έτσι δεν είναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...