Προς το περιεχόμενο

Gears 5 [PC][2019]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ερώτηση γιατί δεν το έχω καταλάβει καλά , μπορώ να παίξω στο P.C το Gear 5 με το Xbox Game Pass Ultimate με την προσφορα 2Ε για 2 μήνες ?

• Απαντ. 743
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Με 2080Ti σε Insane settings και Ultra Textures, κλειδωμένο 60άρι σε 4Κ ανάλυση.

Το IQ είναι απίστευτο και τα γραφικά μοιάζουν λες και είναι next-gen. Ποιο Control και μαλακίες... Αυτό είναι το παιχνίδι που ρίχνει σαγόνια σε γραφικά.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Με 2080Ti σε Insane settings και Ultra Textures, κλειδωμένο 60άρι σε 4Κ ανάλυση.

Το IQ είναι απίστευτο και τα γραφικά μοιάζουν λες και είναι next-gen. Ποιο Control και μαλακίες... Αυτό είναι το παιχνίδι που ρίχνει σαγόνια σε γραφικά.

Δεν το έχω δει σε τόσο δυνατή κάρτα εγώ είδα σε 1080p στα Ultra στα 60-75hz λόγο μόνιτορ,(σκέφτομαι για αναβάθμιση με αυτά που βλέπω...)Το έχω δει και σε φίλο Ultra σε 1440p και έχει πραγματικά τοπ γραφικά,εφφε και απίστευτα ομαλή/φυσική κίνηση,έχω δει και το control για κάποια ώρα όμως αν και είναι εντυπωσιακό σε κάτι φάσεις τι να κλάσει το Control μπροστά του στόν οπτικό τομέα ....στό Gears 5 έχουν ξεφύγει τα παλικάρια,με τα settings που αναφέρεις πραγματικά πρέπει να βλέπεις οτι παίζεις next gen παιχνίδι 👀 

Ακόμη multi δεν έχω παίξει είναι νωρίς, μόνο λίγο campaign όμως βλέπω οτι είναι παιχνιδάρα χαλάλι τα 3 χρονάκια που το έφτιαχναν 

Ερώτηση ασχετη: Το Κατεβάζω απο το Microsoft store πάτησα και δείχνει να κατεβαίνει το παιχνίδι σε 2 διαφορετικά εικονίδια το ένα λέει 

Προπαραγελία Gears 5 Ultimate edition. (που είναι απο οσο ξέρω η έκδοση που παίρνεις για όσους έχουν Ultimate gamepass)

Και απο κάτω άλλο εικονίδιο 

Gears 5 .   Απλά 

Και τα 2 λένε 59.67Gb είναι νορμάλ αυτό, η μήπως κατεβάζει  2 εκδόσεις ? πρέπει να είναι κανονικό αφού  όταν σταματάω την μία σταματάει και η άλλη.:rolleyes:

Y.Γ κατεβάζει 1 τελικά σήμερα που το συνέχισα ελπίζω να είναι η Ultimate έκδοση ^_^

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Anuminas είπε

Θέλω να το πάρω γαμώτο (τρέχει και εξαιρετικά απ οτι βλεπω με γραφικάρες) αλλά ειναι ακριβουτσικοRpS_tongue.gif

Το game pass ακριβό; 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εννοώ για αγορά, αλλα και το game pass ποσο παει το μηνα; βλέπω 3.99 ευρω/τιμη γνωριμιας, αυτο ειναι μονο για πρωτο μηνα και μετά παει 10 ευρώ/μηνα; Και επισης ποση ειναι η διαρκεια της συνδρομης; επιλεγω εγώ οσους μηνες θέλω;

Επεξ/σία από Anuminas
Δημοσ.
10 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Κλειδωμένο 60άρι δεν κρατάει η Ti με insane σε 4Κ. Προφανώς έχεις ενεργοποιημένο το ''Minimum frame-rate = 60'' που χρησιμοποιεί dynamic resolution για να κρατάει πάντα 60+FPS. Κατά τα άλλα συμφωνώ, μακράν ό,τι καλύτερο σε θέμα γραφικών και πολύ καλύτερο από το Control.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Κλειδωμένο 60άρι δεν κρατάει η Ti με insane σε 4Κ. Προφανώς έχεις ενεργοποιημένο το ''Minimum frame-rate = 60'' που χρησιμοποιεί dynamic resolution για να κρατάει πάντα 60+FPS. Κατά τα άλλα συμφωνώ, μακράν ό,τι καλύτερο σε θέμα γραφικών και πολύ καλύτερο από το Control.

Δεν έχω ενεργοποιημένο το συγκεκριμένο setting αλλά μάλλον λόγο freesync δεν κατάλαβα τις πτώσεις. 
 Τωρα πια με αυτό δεν μπορεις να είσαι σίγουρος αν τα 60fps είναι καθαρά από τη gpu...

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Anuminas είπε

Εννοώ για αγορά, αλλα και το game pass ποσο παει το μηνα; βλέπω 3.99 ευρω/τιμη γνωριμιας, αυτο ειναι μονο για πρωτο μηνα και μετά παει 10 ευρώ/μηνα; Και επισης ποση ειναι η διαρκεια της συνδρομης; επιλεγω εγώ οσους μηνες θέλω;

4 ώρες πριν, noFEARgr είπε

2 ευρω ,  για 2 μηνες με το unlimited . 

Αυτό, αν δεν το είχες πάρει πιο πριν, έχει μια προσφορά γνωριμίας με 2 ευρώ για 2 μήνες και μετά 10/μήνα για game pass για pc μόνο, αλλιώς νομίζω σε κλειδάδικα παίζει στα 39~; μετά τους 2 μήνες λογικά θα μπει σε κάποια έκπτωση...

Anyway, εντυπώσεις από Horde, με "χαλάει" λίγο το ότι δεν έχω τα skills του 4 αλλά ότι σε ΚΑΘΕ παιχνίδι πρέπει να χαλάω ενέργεια για να κάνω level (ως το 10!!!) 4 skills ανάλογα το class. 
Μου αρέσει τώρα που το έμαθα και λίγο που δεν πρέπει να μαζεύει ενέργεια ΜΟΝΟ ο scout και το ότι fortifications βγάζει μόνο ο Del (ως engineer) αλλά κλασικά αν δεν έχεις engineer στο party η βάση δεν πάει καθόλου καλά.

Θα κάνω horde group σε λίγο, θέλει κανείς να έρθει; 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Linux_ticket είπε

τι εννοεις? με 2 ευρω μπορω να παιξω το παιχνιδι?

η καταλαβα λαθος?

Ναι, αν δεν είχες πάρει το game pass πιο πριν, με 2 ευρώ παίρνεις το game pass για 2 μήνες και είναι μέσα στα τόσα παιχνίδια και το gears 5

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Ναι, αν δεν είχες πάρει το game pass πιο πριν, με 2 ευρώ παίρνεις το game pass για 2 μήνες και είναι μέσα στα τόσα παιχνίδια και το gears 5

μιλαμε για Pc ετσι?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Linux_ticket είπε

μιλαμε για Pc ετσι?

και για τα 2 το ίδιο είναι, μετά τους 2 μήνες αν θες το σταματάς ή διαλέγεις πλάνο (PC ή pc+xbox ή xbox)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...