noFEARgr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 11 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Έχοντας καμια δέκα ώρες μπορώ να πω ότι δεν με ενθουσίασε το game και δυστυχώς είναι ακόμα αρκετά buggy. Ειδικά κάποιες αποφάσεις με κάνουν και απορώ. Όπως για παράδειγμα ποιος εκεί μέσα έδωσε το ok για το healing animation?! Επίσης το game έχει ποσα animations για να ενεργοποιείς τα power boxes και ένα animation για stealth finisher?! Στο οποιο κιόλας καθώς γίνετε το model παθαίνει επιληψία. Τουλάχιστον το combat είναι καλύτερο. Με ξενέρωσε λίγο η Techland. Εκει που πασχει παρα πολυ ειναι στο story/διαλογοι . Σουταρανε αν δεν κανω λαθος τον Main writer και φαινεται . Δυστυχως το πρωτο δεν το φτανει σε καμια περιπτωση γενικα σαν παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, noFEARgr είπε Εκει που πασχει παρα πολυ ειναι στο story/διαλογοι . Σουταρανε αν δεν κανω λαθος τον Main writer και φαινεται . Δυστυχως το πρωτο δεν το φτανει σε καμια περιπτωση γενικα σαν παιχνιδι. Δεν έχω ακόμα γνώμη για το story μιας και είμαι ακόμα lv1 quests. Κάτι άλλο που πρόσεξα είναι ότι οι περιοχές είναι πολύ repetitive. Οι χώροι και το clutter είναι ολόιδια, δηλαδή ούτε λίγο να αλλάξουν την τοποθέτηση αντικειμένων. Μου αρέσει που είναι πιο δύσκολο, αλλα μου την σπάει που είναι lv based. Το παρκουρ και το combat είναι σαφώς ανωτερα και ακόμα δεν έχω ξεκλειδώσει πολλά. Το ότι τα πτώματα εξαφανίζονται πολύ γρήγορα και αφήνουν πακέτα στο πάτωμα είναι ακριβώς όπως και στο πρώτο που ήταν τελείως μούφα και immersion breaking. Τουλάχιστον τρέχει κάπως καλά, αν και με ξεπερνάει ότι δεν έχει settings για lens flare, chromatic, dof, etc. Μισώ το dof και για να το βγάλω πρέπει να βάλω mods ffs. Μέχρι στιγμής το διασκεδάζω αλλα θα συμφωνήσω ότι με το πρώτο περνούσα καλύτερα so far. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 35 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν έχω ακόμα γνώμη για το story μιας και είμαι ακόμα lv1 quests. Κάτι άλλο που πρόσεξα είναι ότι οι περιοχές είναι πολύ repetitive. Οι χώροι και το clutter είναι ολόιδια, δηλαδή ούτε λίγο να αλλάξουν την τοποθέτηση αντικειμένων. Μου αρέσει που είναι πιο δύσκολο, αλλα μου την σπάει που είναι lv based. Το παρκουρ και το combat είναι σαφώς ανωτερα και ακόμα δεν έχω ξεκλειδώσει πολλά. Το ότι τα πτώματα εξαφανίζονται πολύ γρήγορα και αφήνουν πακέτα στο πάτωμα είναι ακριβώς όπως και στο πρώτο που ήταν τελείως μούφα και immersion breaking. Τουλάχιστον τρέχει κάπως καλά, αν και με ξεπερνάει ότι δεν έχει settings για lens flare, chromatic, dof, etc. Μισώ το dof και για να το βγάλω πρέπει να βάλω mods ffs. Μέχρι στιγμής το διασκεδάζω αλλα θα συμφωνήσω ότι με το πρώτο περνούσα καλύτερα so far. To combat στο πρωτο το βρηκα πιο ικανοποιητικο για τα δικα μου τα γουστα. Οι περιοχες δυστυχως ναι μοιαζουν παρα πολυ . Την ατμοσφαιρα του 1 δεν μου την εβγαλε το 2ο και το περιμενα το συγκεκριμενο sequel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2022 FSR 2.0 https://github.com/mnxn/DL2FSR2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
torm23 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2022 Bloody summer event https://techlandgg.com/events/bloody-summer?utm_source=newsletter&utm_campaign=Bloody+Summer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Πέρασα καλύτερα με το πρώτο. Το μεγαλύτερο αρνητικό του game είναι το ποσο αδιάφορο είναι το exploration. Ίσως διορθωθεί με τα expansions, αλλα δυστυχώς αμφιβάλλω. Επίσης είναι το πιο buggy game που έχω παίξει τα τελευταία χρονια. Με ξενέρωσε αρκετά η Techland και την είχα στις top εταιρίες. Τουλάχιστον θα κάνουν support για αρκετά χρονια, κάτι το οποιο φυσικά είναι λίγο πολύ ανούσιο για αυτούς που το παίξαν ήδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 35 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Πέρασα καλύτερα με το πρώτο. Το μεγαλύτερο αρνητικό του game είναι το ποσο αδιάφορο είναι το exploration. Ίσως διορθωθεί με τα expansions, αλλα δυστυχώς αμφιβάλλω. Επίσης είναι το πιο buggy game που έχω παίξει τα τελευταία χρονια. Με ξενέρωσε αρκετά η Techland και την είχα στις top εταιρίες. Τουλάχιστον θα κάνουν support για αρκετά χρονια, κάτι το οποιο φυσικά είναι λίγο πολύ ανούσιο για αυτούς που το παίξαν ήδη. Spoiler Θα μπορούσαν αντί να ρίξουν λεφτά στο Denuvo να τα ρίχναν στο Development.. 🤯 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Dying Light 2 Community Patch #1 adds AMD FSR 2.0 support, improves graphics, fixes DX12 memory leaks & more Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από Psycho_Warhead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noFEARgr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δυστυχως αν και το support ειναι υποδειγματικο , οταν σουταρεις τον γραφεα σου το αποτελεσμα δεν μπορει να βελτιωθει. Το πρωτο δεν μπορει να το φτασει . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 24/8/2022 στις 10:26 ΠΜ, noFEARgr είπε Δυστυχως αν και το support ειναι υποδειγματικο , οταν σουταρεις τον γραφεα σου το αποτελεσμα δεν μπορει να βελτιωθει. Το πρωτο δεν μπορει να το φτασει . Σαν σύνολο, ναι καλύτερο το πρώτο, αλλα όπως είπες προσπαθούν. Έβαλαν πιο σκοτεινή παλέτα που θυμίζει Ε3 και έκαναν τις νύχτες πιο δύσκολες με το τελευταίο patch. Επίσης έβαλαν toggle για το chromatic aberration το οποιο απορώ πως δεν υπήρχε εξ αρχής. Φυσικά θέλει πολλά patches ακόμα. Το DLC αδιάφορο φαίνεται, πάλι arena. Το μεγάλο μείον του game είναι το exploration και το loot. Θα έπρεπε να υπάρχουν unique weapons και gear, όπως και κάτι διαφορετικό από το να βρίσκεις συνεχεια inhibitors. Επίσης το economy είναι fucked, ευτυχώς υπάρχει mod που το κάνει balance. Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2022 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roginsky12 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2022 Στις 24/8/2022 στις 10:26 ΠΜ, noFEARgr είπε Δυστυχως αν και το support ειναι υποδειγματικο , οταν σουταρεις τον γραφεα σου το αποτελεσμα δεν μπορει να βελτιωθει. Το πρωτο δεν μπορει να το φτασει . οτι να ναι...κλασεις ανωτερο απο το πρωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parapas Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 On 24/08/2022 at 10:03, {TDi}Dj2k..infc said: chromatic abbreviation Chromatic aberration* 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Χωρίς το mod να αφαιρεί τα αισχρά post-processing effects τους δεν παίζεται το παιχνίδι. Μιλάμε για χάλια, κοιτάω απ' τα μάτια του πρωταγωνιστή υποτίθεται και όχι μέσω κάμερας για να βλέπω lens flares, chromatic aberration, distortion lens κλπ..Έλεος.. https://www.nexusmods.com/dyinglight2/mods/31 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Περίμενα πολλά περισσότερα απο το παιχνίδι πολύς ντόρος για ένα μέτριο παιχνίδι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roginsky12 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Περιμενω το πρωτο μεγαλο dlc του Σεπτεμβριου να χαθω ξανα στο μαγικο κοσμο του ...ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα