Zus Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Έπαιξα 1 ωρίτσα χθες, σε απορροφά με τη δράση του και δεν σε αφήνει να το κλείσεις για αρχή. Σε κάποια σημεία, ειδικά στα shelters μου θυμίζει αρκετά το Division. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι το παιχνίδι με κλειστό motion blur συνεχίζει να έχει αυτή την αίσθηση ζαλάδας και θολούρας κάθε φορά που κινούμαι γρήγορα. Έχω ενεργοποιημένο G Sync, δεν ξέρω αν φταίει κάποια ρύθμιση στο μηχάνημά μου ή στο παιχνίδι, οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2022 από Zus
roginsky12 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, aplos73 είπε Φίλε roginsky21 κάπως έτσι ειναι τα πράγματα. Με Rtx αφορίζει το πράγμα. Με dlss balance και rtx on παίζει καλά. Με dlss quality κάνει frame drops. Τι να κάνω όμως; Αυτή την κάρτα έχω με αυτή παίζω. Οπότε βάζω RT off και παίζω το παιχνίδι στα 1080p όλα high. Όσο για το stuttering έκανα ότι δοκιμές μπορούσα να κάνω και σε όλες τις περιπτώσεις το κάνει για 10'' στην αρχή και μετά παίζει κανονικά όση ώρα και να παίξω. Οπότε παίζω έτσι και εύχομαι κάποια στιγμή με κάνα update να φτιάξει. ναι το θεμα ειναι οτι οι Nvidia διαφημιζει τις καρτες της(2060 rtx εδω) για το RTX. και οταν πας να το ενεργοποιησεις το παιχνιδι γινεται unplayable...οποτε 1
aplos73 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Έτσι οπ ατάκες είναι. Αυτό πίστευα και εγώ όταν πήρα την 2060. Ότι θα έχω RTX. Αλλά δεν έχω. Αλλά δεν μπορώ να κάνω και τίποτα. Συμβιβάζομαι και παίζω έτσι. 1
roginsky12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, Zus είπε Έπαιξα 1 ωρίτσα χθες, σε απορροφά με τη δράση του και δεν σε αφήνει να το κλείσεις για αρχή. Σε κάποια σημεία, ειδικά στα shelters μου θυμίζει αρκετά το Division. Το πρόβλημα που έχω είναι ότι το παιχνίδι με κλειστό motion blur συνεχίζει να έχει αυτή την αίσθηση ζαλάδας και θολούρας κάθε φορά που κινούμαι γρήγορα. Έχω ενεργοποιημένο G Sync, δεν ξέρω αν φταίει κάποια ρύθμιση στο μηχάνημά μου ή στο παιχνίδι, οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη. ισχυει κι εγω μετα απο λιγη ωρα ζαλιζομαι οταν παιζω...ειναι το μοναδικο παιχνιδι που συμβαινει αυτο και δεν ξερω τον λογο
Mikeasdf Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Με mods υπαρχει περιπτωση να φαμε ban? Δεν εχω βαλει ποτέ.
roginsky12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 39 λεπτά πριν, Mikeasdf είπε Με mods υπαρχει περιπτωση να φαμε ban? Δεν εχω βαλει ποτέ. οχι ρε καμια σχεση...τι ειναι call of duty?
Mikeasdf Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, roginsky12 είπε οχι ρε καμια σχεση...τι ειναι call of duty? δε ξερω δεν εχω ασχοληθει ποτέ μου με mods γι'αυτο εχω ενδοιασμους 😄
Zus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 2/3/2022 στις 12:14 ΠΜ, roginsky12 είπε ισχυει κι εγω μετα απο λιγη ωρα ζαλιζομαι οταν παιζω...ειναι το μοναδικο παιχνιδι που συμβαινει αυτο και δεν ξερω τον λογο Αύξησε το FoV (Field of View) στις ρυθμίσεις. Το default του είναι 0 και εγώ το έβαλα 20 και ησύχασα, ούτε ζαλάδα ούτε κόπωση που ένιωθα πριν. Έχω πάρει φαλάγγι το main quest και δίνω και λίγο χρόνο στα side. Spoiler Η απορία μου είναι η εξής: Κάποια sidequests που πήρα από το Bazaar συνεχίζουν να ισχύουν και τώρα που ανατίναξα τον ανεμόμυλο ή πάπαλα αυτά; Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από Zus 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 21 λεπτά πριν, Zus είπε Αύξησε το FoV (Field of View) στις ρυθμίσεις. Το default του είναι 0 και εγώ το έβαλα 20 και ησύχασα, ούτε ζαλάδα ούτε κόπωση που ένιωθα πριν. Έχω πάρει φαλάγγι το main quest και δίνω και λίγο χρόνο στα side. Απόκρυψη περιεχομένων Η απορία μου είναι η εξής: Κάποια sidequests που πήρα από το Bazaar συνεχίζουν να ισχύουν και τώρα που ανατίναξα τον ανεμόμυλο ή πάπαλα αυτά; Spoiler Καποια που θα κανουν conflict με το main story ή με τις επιλογες σου για καποιους NPCs προφανως δεν θα ισχυουν μετα, εχει ομως τοσα πολλα side quests που μη σε νοιαζει. Καλο θα ειναι παντως οτι βλεπεις και ειναι side quest με αμεση σχεση με την ιστορια να μην το αφηνεις. Αρκετα ειναι εξισου καλα με το main story μην πω καποια και καλυτερα
Zus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Απόκρυψη περιεχομένων Καποια που θα κανουν conflict με το main story ή με τις επιλογες σου για καποιους NPCs προφανως δεν θα ισχυουν μετα, εχει ομως τοσα πολλα side quests που μη σε νοιαζει. Καλο θα ειναι παντως οτι βλεπεις και ειναι side quest με αμεση σχεση με την ιστορια να μην το αφηνεις. Αρκετα ειναι εξισου καλα με το main story μην πω καποια και καλυτερα Το πρόβλημα είναι ότι χρειάζομαι παραπάνω χρόνο να συνηθίσω το combat συστημά του, κυρίως το parry και το W + space με το οποίο συνήθως προσγειώνομαι κάτι μέτρα μακρυά από τον αντίστοιχο αντίπαλο. Spoiler Το γεγονός ότι δεν έχω αυτοπεποίθηση στο combat πεδίο με αποθαρρύνει να κατέβω από τις σκεπές και απ' ότι αντιλαμβάνομαι το καλό looting γίνεται νύχτα που όμως κινδυνεύω να με αντιληφθούν οι howlers και να ξεκινήσει το chase ενώ μέρα αν προσπαθήσω να μπω σε κτήρια, είναι κατακλυσμένα από biters και ό,τι άλλο κακό συναπάντημα τυχόν υπάρχει εκεί μέσα. Ομοίως και με τα sidequests. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από Zus
roginsky12 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) enhanced mod Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από roginsky12 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Μαθαίνουν σιγά σιγά.. Dying Light 2 Update 1.2.0 brings combat, ragdolls & DX12 cache-related improvements, full patch notes
aplos73 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Ωραία. Εύχομαι το νέο update να βελτιώσει το παιχνίδι και να φύγει το stuttering.
aplos73 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2022 Έκανα το update αλλά το stuttering δεν έφυγε. Άνθρακας ο θησαυρός. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα