Προς το περιεχόμενο

Dying Light 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έπαιξα 1 ωρίτσα χθες, σε απορροφά με τη δράση του και δεν σε αφήνει να το κλείσεις για αρχή.

Σε κάποια σημεία, ειδικά στα shelters μου θυμίζει αρκετά το Division. 

Το πρόβλημα που έχω είναι ότι το παιχνίδι με κλειστό motion blur συνεχίζει να έχει αυτή την αίσθηση ζαλάδας και θολούρας κάθε φορά που κινούμαι γρήγορα.

Έχω ενεργοποιημένο G Sync, δεν ξέρω αν φταίει κάποια ρύθμιση στο μηχάνημά μου ή στο παιχνίδι, οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Επεξ/σία από Zus
  • Απαντ. 615
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 ώρες πριν, aplos73 είπε

Φίλε roginsky21 κάπως έτσι ειναι τα πράγματα. Με Rtx αφορίζει το πράγμα. Με dlss balance και rtx on παίζει καλά. Με dlss quality κάνει frame drops. Τι να κάνω όμως; Αυτή την κάρτα έχω με αυτή παίζω. Οπότε βάζω RT off και  παίζω το παιχνίδι στα 1080p  όλα high. Όσο για το stuttering έκανα ότι δοκιμές μπορούσα να κάνω και σε όλες τις περιπτώσεις το κάνει για 10'' στην αρχή και μετά παίζει κανονικά όση ώρα και να παίξω. Οπότε παίζω έτσι και εύχομαι κάποια στιγμή με κάνα update να φτιάξει. 

ναι το θεμα ειναι οτι οι Nvidia διαφημιζει τις καρτες της(2060 rtx εδω) για το RTX.

και οταν πας να το ενεργοποιησεις το παιχνιδι γινεται unplayable...οποτε

• Like 1
Δημοσ.

Έτσι οπ ατάκες είναι. Αυτό πίστευα και εγώ όταν πήρα την 2060. Ότι θα έχω RTX.  Αλλά δεν έχω. Αλλά δεν μπορώ να κάνω και τίποτα. Συμβιβάζομαι και παίζω έτσι.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Zus είπε

Έπαιξα 1 ωρίτσα χθες, σε απορροφά με τη δράση του και δεν σε αφήνει να το κλείσεις για αρχή.

Σε κάποια σημεία, ειδικά στα shelters μου θυμίζει αρκετά το Division. 

Το πρόβλημα που έχω είναι ότι το παιχνίδι με κλειστό motion blur συνεχίζει να έχει αυτή την αίσθηση ζαλάδας και θολούρας κάθε φορά που κινούμαι γρήγορα.

Έχω ενεργοποιημένο G Sync, δεν ξέρω αν φταίει κάποια ρύθμιση στο μηχάνημά μου ή στο παιχνίδι, οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

ισχυει κι εγω μετα απο λιγη ωρα ζαλιζομαι οταν παιζω...ειναι το μοναδικο παιχνιδι που συμβαινει αυτο

και δεν ξερω τον λογο

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Mikeasdf είπε

Με mods υπαρχει περιπτωση να φαμε ban? Δεν εχω βαλει ποτέ.

οχι ρε καμια σχεση...τι ειναι call of duty?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, roginsky12 είπε

οχι ρε καμια σχεση...τι ειναι call of duty?

δε ξερω δεν εχω ασχοληθει ποτέ μου με mods γι'αυτο εχω ενδοιασμους 😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/3/2022 στις 12:14 ΠΜ, roginsky12 είπε

ισχυει κι εγω μετα απο λιγη ωρα ζαλιζομαι οταν παιζω...ειναι το μοναδικο παιχνιδι που συμβαινει αυτο

και δεν ξερω τον λογο

Αύξησε το FoV (Field of View) στις ρυθμίσεις. Το default του είναι 0 και εγώ το έβαλα 20 και ησύχασα, ούτε ζαλάδα ούτε κόπωση που ένιωθα πριν.

Έχω πάρει φαλάγγι το main quest και δίνω και λίγο χρόνο στα side.

Spoiler

Η απορία μου είναι η εξής: Κάποια sidequests που πήρα από το Bazaar συνεχίζουν να ισχύουν και τώρα που ανατίναξα τον ανεμόμυλο ή πάπαλα αυτά;

Επεξ/σία από Zus
  • Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Zus είπε

Αύξησε το FoV (Field of View) στις ρυθμίσεις. Το default του είναι 0 και εγώ το έβαλα 20 και ησύχασα, ούτε ζαλάδα ούτε κόπωση που ένιωθα πριν.

Έχω πάρει φαλάγγι το main quest και δίνω και λίγο χρόνο στα side.

Απόκρυψη περιεχομένων

Η απορία μου είναι η εξής: Κάποια sidequests που πήρα από το Bazaar συνεχίζουν να ισχύουν και τώρα που ανατίναξα τον ανεμόμυλο ή πάπαλα αυτά;

Spoiler

Καποια που θα κανουν conflict με το main story ή με τις επιλογες σου για καποιους NPCs προφανως δεν θα ισχυουν μετα, εχει ομως τοσα πολλα side quests που μη σε νοιαζει. Καλο θα ειναι παντως οτι βλεπεις και ειναι side quest με αμεση σχεση με την ιστορια να μην το αφηνεις. Αρκετα ειναι εξισου καλα με το main story μην πω καποια και καλυτερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Καποια που θα κανουν conflict με το main story ή με τις επιλογες σου για καποιους NPCs προφανως δεν θα ισχυουν μετα, εχει ομως τοσα πολλα side quests που μη σε νοιαζει. Καλο θα ειναι παντως οτι βλεπεις και ειναι side quest με αμεση σχεση με την ιστορια να μην το αφηνεις. Αρκετα ειναι εξισου καλα με το main story μην πω καποια και καλυτερα

Το πρόβλημα είναι ότι χρειάζομαι παραπάνω χρόνο να συνηθίσω το combat συστημά του, κυρίως το parry και το W + space με το οποίο συνήθως προσγειώνομαι κάτι μέτρα μακρυά από τον αντίστοιχο αντίπαλο. 

Spoiler

Το γεγονός ότι δεν έχω αυτοπεποίθηση στο combat πεδίο με αποθαρρύνει να κατέβω από τις σκεπές και απ' ότι αντιλαμβάνομαι το καλό looting γίνεται νύχτα που όμως κινδυνεύω να με αντιληφθούν οι howlers και να ξεκινήσει το chase ενώ μέρα αν προσπαθήσω να μπω σε κτήρια, είναι κατακλυσμένα από biters και ό,τι άλλο κακό συναπάντημα τυχόν υπάρχει εκεί μέσα. Ομοίως και με τα sidequests.

Επεξ/σία από Zus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...