Προς το περιεχόμενο

Dying Light 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, ICE-T είπε

προχτές μου απάντησαν στο support ότι δεν υπάρχουν κλειδιά 😂 μουφα όλο το θέμα και αν έδωσαν μερικά θα πήγαν εκεί στην Κίνα και σε κανά moderator του MSI forum εσύ ήσουν στο furoum της  MSI με το τροφοδοτικό που έκανες register  για το κουπόνι η σύμπτωση?

Πότε έκανες την αίτηση;

Έχει η MSI forum; Απλή σύμπτωση προφανώς, εγώ το registration form συμπλήρωσα και μου ήρθε email να περιμένω 7-14 εργάσιμες για να εξετάσουν το αίτημα και να μου στείλουν το κλειδί.

Επεξ/σία από Zus
  • Απαντ. 615
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Zus είπε

Πότε έκανες την αίτηση;

Έχει η MSI forum; Απλή σύμπτωση προφανώς, εγώ το registration form συμπλήρωσα και μου ήρθε email να περιμένω 7-14 εργάσιμες για να εξετάσουν το αίτημα και να μου στείλουν το κλειδί.

έχω πάνω από 10 μέρες 287 κλειδιά έγραφε διαθέσιμα και δεν πρόκειται να καθόμουν να έκανα την διαδικασία αφού το είχα το παιχνίδι αλλά ήθελα να εξυπηρετήσω φίλο για να το δώσω, δεν βαριέσαι σε Asus promo σε 1 ώρα μου είχαν στείλει τους κωδικούς, εδώ στην MSI έχουν άλλη νοοτροπία αντίληψη ,και άλλοι περιμένουν 2 εβδομάδες+ απο ότι διάβασα και πήραν το μακρύτερο 😂

Δημοσ.
2 ώρες πριν, aplos73 είπε

Παιδιά το παίζω σε i7 6700k. Rtx 2060 16 Gb ram.  1080p. Με RT off μου κάνει stuttering όταν ξεκινάω να παίζω. Περίπου 10 δευτερόλεπτα. Μετά σταματάει και παίζει κανονικά. Σήμερα έπαιζα 2 ώρες και δεν έκανε τίποτα. Όταν βάζω RT κάνει πολύ stuttering. Και πέφτουν και τα frame. Αύριο που θα ξαναπαίξω θα δοκιμάσω με RT και DLSS να δω τι θα κάνει. Αυτό που είπε ο φίλος παραπάνω για τα 8 GB VRam δεν το ήξερα.

ποια υλοποιηση εχεις? 6 η 12gb?

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, ICE-T είπε

έχω πάνω από 10 μέρες 287 κλειδιά έγραφε διαθέσιμα και δεν πρόκειται να καθόμουν να έκανα την διαδικασία αφού το είχα το παιχνίδι αλλά ήθελα να εξυπηρετήσω φίλο για να το δώσω, δεν βαριέσαι σε Asus promo σε 1 ώρα μου είχαν στείλει τους κωδικούς, εδώ στην MSI έχουν άλλη νοοτροπία αντίληψη ,και άλλοι περιμένουν 2 εβδομάδες+ απο ότι διάβασα και πήραν το μακρύτερο 😂

2 εβδομάδες + πάντως δεν είναι 14 εργάσιμες. Οι 14 εργάσιμες είναι κοντά 3 εβδομάδες παρά μία μέρα. Νομίζω θα στείλουν. 300 είχε όταν την έκανα εγώ την αίτηση αλλά ναι, εντελώς αντιεπαγγελματικό promo overall.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Zus είπε

2 εβδομάδες + πάντως δεν είναι 14 εργάσιμες. Οι 14 εργάσιμες είναι κοντά 3 εβδομάδες παρά μία μέρα. Νομίζω θα στείλουν. 300 είχε όταν την έκανα εγώ την αίτηση αλλά ναι, εντελώς αντιεπαγγελματικό promo overall.

αφού μου απάντησαν σου λέω ότι δεν έχουν,κουπόνια τέλος τους έστειλα μήνυμα στο support δεν ανανεώνεονταν σωστά η σελίδα με τα κουπόνια αυτό ήθελαν να πουν έχουν τελειώσει την πρώτη εβδομάδα.

Επεξ/σία από ICE-T
Δημοσ.

Έχω την MSI 2060 Gaming Z 6 GB VRam. Μέχρι στιγμής σε όποιο παιχνίδι έχω παίξει ( σε 1080p ) μια χαρά τα πάει. Κάνω και κάποιες υποχωρήσεις βέβαια αλλά παίζω σχετικά καλά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ICE-T είπε

αφού μου απάντησαν σου λέω ότι δεν έχουν,κουπόνια τέλος τους έστειλα μήνυμα στο support δεν ανανεώνεονταν σωστά η σελίδα με τα κουπόνια αυτό ήθελαν να πουν έχουν τελειώσει την πρώτη εβδομάδα.

Είναι για σφαλιάρες τελικά.

Δημοσ.

Παιδια χωρις καποιο σποιλερ γιατι δεν εχω παιξει καν το 1, θελω να ρωτησω αν αξιζει η αγορα του για single player campaign. δεν παιζω Online και multiplayer, μονο single player τιτλοι με ενδιαφερουν. Επειδη βλεπω πολυ hype για το συγκεκριμενο απα θελω να ρωτησω αν αξιζει, και γενικοτερα και αν μπορω ξεκαθαρα μονος μου να παιξω story mode απο την αρχη ως το τελος

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, therock είπε

Παιδια χωρις καποιο σποιλερ γιατι δεν εχω παιξει καν το 1, θελω να ρωτησω αν αξιζει η αγορα του για single player campaign. δεν παιζω Online και multiplayer, μονο single player τιτλοι με ενδιαφερουν. Επειδη βλεπω πολυ hype για το συγκεκριμενο απα θελω να ρωτησω αν αξιζει, και γενικοτερα και αν μπορω ξεκαθαρα μονος μου να παιξω story mode απο την αρχη ως το τελος

Φυσικα και αξιζει SP title ειναι κυριως.. Θα σου προτεινα να παιξεις το 1 πρωτα δεν θα απογοητευτεις σε καμια περιπτωση και θα σου ερθει κουτι το 2 μετα..

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, aplos73 είπε

Έχω την MSI 2060 Gaming Z 6 GB VRam. Μέχρι στιγμής σε όποιο παιχνίδι έχω παίξει ( σε 1080p ) μια χαρά τα πάει. Κάνω και κάποιες υποχωρήσεις βέβαια αλλά παίζω σχετικά καλά.

απο τη στιγμη που οταν βαζεις RTX on και το παιχνιδι γινεται unplayable τοτε η καρτα ειναι κατωταερη των προσδοκιων...

και η Nvidia πουλαει παπατζες

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ICE-T είπε

δεν βαριέσαι εμείς να είμαστε καλά φίλε.

Αδερφέ, τσάμπα τους μπινελίκωσα.

Μπήκα στο account μου στο Member center της MSI και το κλειδί μου ήταν εκεί στρογγυλοκαθισμένο να με περιμένει.

Τώρα που μιλάμε κατεβαίνει στο Steam, αν και δεν θα αασχοληθώ άμεσα, προέχει το Elden Rings.

Έριξες μία ματιά εκεί μήπως βρίσκεται και το δικό σου;

Δημοσ.
16 ώρες πριν, therock είπε

ειναι παρα πολυ καλο παιχνιδι και ειναι single player

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Zus είπε

Αδερφέ, τσάμπα τους μπινελίκωσα.

Μπήκα στο account μου στο Member center της MSI και το κλειδί μου ήταν εκεί στρογγυλοκαθισμένο να με περιμένει.

Τώρα που μιλάμε κατεβαίνει στο Steam, αν και δεν θα αασχοληθώ άμεσα, προέχει το Elden Rings.

Έριξες μία ματιά εκεί μήπως βρίσκεται και το δικό σου;

το απόγευμα όταν γυρίσω από την δουλειά θα το κοιτάξω αν και αμφιβάλω με τα βρισιές που τους έγραψα να το έχουν βάλει.

Δημοσ.

Φίλε roginsky21 κάπως έτσι ειναι τα πράγματα. Με Rtx αφορίζει το πράγμα. Με dlss balance και rtx on παίζει καλά. Με dlss quality κάνει frame drops. Τι να κάνω όμως; Αυτή την κάρτα έχω με αυτή παίζω. Οπότε βάζω RT off και  παίζω το παιχνίδι στα 1080p  όλα high. Όσο για το stuttering έκανα ότι δοκιμές μπορούσα να κάνω και σε όλες τις περιπτώσεις το κάνει για 10'' στην αρχή και μετά παίζει κανονικά όση ώρα και να παίξω. Οπότε παίζω έτσι και εύχομαι κάποια στιγμή με κάνα update να φτιάξει. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...