Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μήπως πρέπει να καθαρίσουν το DirectX Cache από το cleanup ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Κανονικα αυτα σβηνονται αυτοματα.. Μηπως απλα δεν αφηνουν λιγη ωρα να τελειωσει το caching και βγαινουν αμεσως δεν ξερω.. Αναλογα το συστημα την μνημη και το αποθηκευτικο μεσο μπορει να παρει περισσοτερη ωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μπορεί να 'χει σκαλώσει και να θέλει καθάρισμα η cache που δεν σβήνεται αυτόματα, πρέπει να το κάνεις χειροκίνητα από το disk cleanup. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Dunno ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα με game βεβαια το κανουν εξ αρχης και φαινεται στο κεντρικο μενου συνηθως το shader compiling να ξερεις ποτε τελειωνει αλλα καλο ειναι να το δοκιμασουν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Dunno ποτε δεν ειχα τετοιο θεμα με game βεβαια το κανουν εξ αρχης και φαινεται στο κεντρικο μενου συνηθως το shader compiling να ξερεις ποτε τελειωνει αλλα καλο ειναι να το δοκιμασουν.. Δεν έχεις παίξει nioh 2 μάλλον με radeon 😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aplos73 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Σημερα που το άνοιξα δεν έκανε stuttering. Δίκιο έχετε. Μάλλον έκανε shader compiling. Έπρεπε να του δώσω λίγο χρόνο πριν αρχίσω να παίζω. Δεν μου το είχε κάνει κανένα παιχνίδι έως τώρα οπότε δεν το ήξερα. Τέλος καλό όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Matrix7 είπε Δεν έχεις παίξει nioh 2 μάλλον με radeon 😜 Oχι η αληθεια ειναι οτι εχω να πιασω radeon χρονια στα χερια μου.. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2022 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μετά από 70 ώρες περίπου αποφάσισα να δώσω τέλος στο main game. Θετικές εντυπώσεις τις οποίες θα διατυπώσω σύντομα και πιο αναλυτικά. Εννοείται ότι θα συνεχίσω να παίζω το παιχνίδι έχει πολύ και αρκετά ενδιαφέρον περιεχόμενο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aplos73 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Περί ενουμε τις εντυπώσεις σου αφού το τελείωσες. Εγώ είμαι στην αρχή ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καταρχην να πω οτι θα ηθελα πρωτα να παιξω co op γιατι εχω την εντυπωση οτι το παιχνιδι θα ειναι αρκετα διασκεδαστικο υπο αυτο το πρισμα. Το DL2 ειναι ακριβως οτι και ο προκατοχος του. Ενα open world action rpg με εμφαση στο parkour game Δεν θα ηθελα να το κατηγοριοποιησω σε θετικα και αρνητικα γιατι θεωρω οτι αρκετοι τομεις του παιχνιδιου εχουν αμφιδρομο χαρακτηρα και εξαρταται απο τον καθενα απο εμας πως θα τα ερμηνευσει. 1. Story/plot : Δεν ειναι καθολου ασχημο το story του αλλα πολλες φορες αγγιζει τα ορια του κλισε και πλατιαζει σε σημειο που χανεις λιγο την μπαλα με τοσους χαρακτηρες που αλληλεπιδρουν. Παρολαυτα δεν θεωρω οτι ειναι μετριο απλα σιγουρα οχι πολυ καλο. Oι χαρακτηρες επισης ειναι αρκετα καλοι και ανω του μετριου αλλα stand out δεν κανει κανεις imo.. Οι διαλογοι βατοι και δουλεμενοι 2. RPG elements/ system : Καλο του στοιχειο ειναι οι rpg dialogue επιλογες που καλουμαστε να παρουμε και αλληλεπιδρουν αρκετα με την ροη, κατι που ειναι εμφανες στο τελος και που δεν ειναι διακοσμητικου επιπεδου οπως σε καποια συγχρονα παιχνιδια. Ενταξει δεν ειναι και Baldur's gate ή Divinity 2 ή ακομη και Fallout ας πουμε αλλα η αλληλεπιδραση ειναι πολυ πιο πανω των συνηθως διακοσμητικων επιλογων στα so called rpg games ιδιως τα action rpgs..Ποσο impactful στο τελικο αποτελεσμα δεν θελω να το πω γιατι θα σποιλαρω αλλα αρκετα θα ελεγα. Γενικως για action rpg θεωρω οτι ειναι more than enough σε αυτο τον τομεα. Ευχαριστο ομως το γεγονος των alternative endings που παροτι δεν δειχνουν κατι εξωπραγματικο, βγαζουν απολυτο νοημα με τις προτερες επιλογες μας και δεν δειχνουν rushed/biased απλα για να υπαρχουν.. Τωρα ως αναφορα στo build τα skills/abilities ειναι spot on για εμενα, δηλαδη τοσα οσα χρειαζεται. Καποιοι μπορει να ενοχληθουν ειδικα με το γεγονος οτι πρεπει να ξεκλειδωσεις αρκετα απο τα skills για το parkour π.χ για να ειναι fun2use και το ιδιο μπορει να ειπωθει και για το συστημα μαχης που μοιαζει λιγο γυμνο μεχρι να ξεκλειδωσεις καποια στοιχεια του που το κανουν συναρπαστικοτερο αλλα προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο ετσι, απο το να μπορεις εξ αρχης να κανεις τα παντα που κανουν ειδοποιο διαφορα, ισως γιατι μου αρεσει equally ο rpg χαρακτηρας και το action κομματι του παιχνιδιου. Αλλα καποιος που θελει απο την αρχη full parkour/paraglide/gore/hack & slash mayhem ισως να ψιλοαποθαρρυνθει και να βαρεθει. Το crafting σε λογικα επιπεδα αλλα κατι μολοτοφ και grenades γινονται απιστευτα overpowering και ridiculous αν τις τερματισεις λολ..Αξιζει ομως να τερματισεις το paraglide γιατι το παιχνιδι γινεται way more fun (gravity is a bitch στην αρχη) απο το απλα να κανεις fast travel μεταξυ χαρτων και ειναι ενα απο τα δυνατα στοιχεια του παιχνιδιου. Equally fun φυσικα ειναι και το δυνατο στοιχειο του παιχνιδιου οταν ξεκλειδωσεις αρκετα απο τα parkour skills και πηδας,σκαρφαλωνεις απο κτιριο σε κτιριο.. 3. Gameplay : Προσωπικα θεωρω οτι το παιχνιδι συνεχιζει απο εκει που εμεινε το πρωτο. Το παιζει ψιλοsafe δεν περνει μεγαλα ρισκα, ισως αναλογιζομενο την επιτυχια του πρωτου τιτλου και χτιζει πανω σε αυτο με οτι αυτο συνεπαγεται. Αλλος θα σκεφτει οτι αυτο απλα δεν του κανει και περιμενε ισως να εμπλουτιστει με πολλα περισσοτερα στοιχεια απο ενα paraglide και λιγα παραπανω παρκουρ κολπακια και στοιχεια μαχης και αλλος θα πει γιατι να χαλασεις ενα perfectly fine working title εγω ηθελα μια απο τα ιδια.. Σε καθε περιπτωση ας εχουμε υποψιν οτι συνηθως κατι που μας εκανε τοσο μεγαλη εντυπωση αρχικα σαν τιτλος ανεβαζει τα expectations πολυ στα sequel και σιγουρα δεν μας πιανει εξ απινης για το εξτρα wow factor που ειχαμε στην αρχη. Αυτο δυσκολευει το εργο των devs ειδικα σε μια εποχη που αυτα τα παιχνιδια ειναι πολυ περισσοτερα απο οτι ηταν πριν τοσα χρονια που βγηκε το πρωτο. To παιχνιδι παντως για εμενα κυλησε αβιαστα σε αυτο τον τομεα χωρις κατι game breaking που να μου αποσπασει την προσοχη ή να με αποθαρρυνει. Ισως λιγο παραπανω loot απο οσο θα ηθελα και αρκετα disorienting η καμερα καποιες φορες εδω ισως να χρειαζεται ενα fix σε ενα επερχομενο patch. 4. Γραφικα/Ηχος : Τα γραφικα του ειναι αρκετα καλα οταν ενεργοποιεις τα raytracing options αλλα απλα καλα και ισως για αρκετους subpar χωρις αυτα. Οπως εχει ειπωθει δωθηκε μια περιεργη αρτιστικη χροια/πινελια σε αυτα με πολυ πιο εντονη χρωματικη παλετα απο οτι ειχε παρουσιαστει στα early presentation PR videos (λες και περιμενα να ειναι ετσι αλλα anyway) και δεν εχει στοιχεια εντονα που εδιναν αλλη οψη στο πρωτο οπως το chromatic aberration filter ή οι πιο dark/post apocalyptic earthy τονοι . Not sure how I feel about that, δεν ηταν οτι καλυτερο αλλα προσωπικα δεν με χαλασε και πολυ προσωπικα εκανα καποιες μικροεπεμβασεις και υπαρχουν παντα και τα γνωστα εργαλεια για να αλλαξεις την οψη του παιχνιδιου αν χαλιεσαι τοσο. Ειναι καλοσχεδιασμενο παντως θεωρω. Ο ηχος δεν ηταν στα επιπεδα του πρωτου αλλα παρολαυτα αρκετα καλος. Τα ηχητικα εφε καλυτερα. Γενικα σαν παραγωγη δεν δειχνει να χωλαινει ιδιαιτερα ειδικα για το budget που ειχε σε σχεση με πολυ μεγαλυτερα studios. 5. Μaps/World : Οι χαρτες ειναι αρκετα μεγαλοι με καλη σχεδιαση χωρις να γινονται χαωτικοι. Οι NPCs ειναι ok σαν τον πρωτο τιτλο. Τα buildings εχουν αρκετα μεγαλη πολυπλοκοτητα και verticality πραγμα που κανει το loot/search/climb/flying across them more fun απο το πρωτο imo. Απο την αλλη αμεσως ανεβασα λιγο το FOV γιατι μου φανηκε πολυ αποπροσανατολιστικο για fps και για το συστημα μαχης ειναι confusing για εμενα το default. 6. Missions : Νομιζω οτι το main story ειναι αρκετα βατο,καλο χωρις να πλατιαζει απιστευτα και μου αρεσει που αναλογα τις επιλογες σου εχει παρακλαδια που αλλαζουν slightly την ροη και σε βαζουν να κανεις καποια side missions εξτρα. Καποια απο αυτα θα παιξουν το ρολο τους στο τελος οποτε δωστε λιγο παραπανω βαση απο οτι θα δινατε σε ενα action game δεν ειναι καθαρα διακοσμητικα οπως προανεφερα. Τα side missions/fetch quests ποικιλουν απο αρκετα καλα σε boring σε καποιες περιπτωσεις αλλα βρηκα τον εαυτο μου να μην θελει να προσπερασει γρηγορα ολους τους διαλογους παρα μονο σε κατι αστεια fetch quests.. Το συστημα με τα unlock των factories/windmills/metro stations etc θυμιζει πολυ τα συγχρονα open world games αλλα δεν νομιζω οτι γινεται εκνευριστικο οπως αυτα. Τουλαχιστον οχι για να τελειωσεις το παιχνιδι και να βγαλεις ενα σεβαστο αριθμο γιατι δεν παω σχεδον ποτε σε τετοια παιχνιδια για full completion.. Γενικα για 70 ωρες που επαιξα μεχρι να αποφασισω να το τελειωσω νομιζω οτι δεν με κουρασε καθολου και βρισκω τον εαυτο μου να θελει να το συνεχισει οποτε αυτο για εμενα ειναι θετικο. Ενα ενοχλητικο στοιχειο ειναι Spoiler το endgame/boss battle το οποιο κατανταει αστειο και κουραστικο οταν φτασετε εκει θα καταλαβετε τι εννοω. Be sure να εχετε μαζι σας αρκετα εφοδια και health packs αυτο λεω μονο γιατι το επαιζα στο δυσκολο και καταντησε frustrating 😜 Overall θα ελεγα ενα 7.5 για το παιχνιδι. Θα μπορουσε να ηταν πολυ πιο καλο αλλα σιγουρα δεν θεωρω σε καμια περιπτωση δεν ειναι ενας τιτλος που δεν αξιζει να ασχοληθεις μαζι του. Εχει πολλα στοιχεια που εχουν ταυτοχρονα θετικη και αρνητικη χροια αλλα παρολαυτα παραμενει in my book αξιος διαδοχος του πρωτου. Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2022 από d4ydr33m3r 5 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3DJIN Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 δοκιμασες την τελικη μαχη στο normal ή στο easy? φανταζομαι θα ειναι διαφορετικη εμπειρια. αν θελεις challenge γιατι δεν πας για μπαλα ,μπασκετ ή αλλο σπορ εξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, 3DJIN είπε δοκιμασες την τελικη μαχη στο normal ή στο easy? φανταζομαι θα ειναι διαφορετικη εμπειρια. Οχι δεν ειναι θεμα challenge το boss battle. Δεν θελω να πω γιατι γινεται εκνευριστικο γιατι θα χαλασω την εμπειρια και δεν θελω απλα το ανεφερα σαν heads up για να εχει ο κοσμος αρκετο ammunition/health pack οταν φτασει εκει ειδικα αν το παιζει στο δυσκολο επιπεδο. Το οποιο για το main game παρεμπιπτοντως ειναι απλα normal δεν το βρηκα ιδιαιτερα challenging.. 5 λεπτά πριν, 3DJIN είπε αν θελεις challenge γιατι δεν πας για μπαλα ,μπασκετ ή αλλο σπορ εξω? Chillax dude.. This is not an Elder Ring review.. LOL Και σπορ κανω και τα παντα .. λολ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Στα 51,90 στο you.gr. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2022 New Dying Light 2 Mods improve dynamic weather, introduce Hardcore Mode, and more Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 15/2/2022 στις 11:11 ΜΜ, Armoral είπε Δωρεάν το παιχνίδι με επιλεγμένα προϊόντα MSI. ισχύει αυτό που γράφεις αλλά παρά πολύ δεν έχουν πάρει κωδικό παρόλο που δικαιούνται 😂 έχω κάνει και εγώ την διαδικασία αφού το δικαιούμαι αν και το έχω αγοράσει αλλά ακόμα περιμένω. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2022 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα