d4ydr33m3r Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Aiden? RE easter egg? 😜 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Δωρεάν το παιχνίδι με επιλεγμένα προϊόντα MSI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι με τα patches,αλλά μετά το opening sequence από dlss perfomance,max settings + rt ultra το γύρισα σε quality κ το παιχνίδι τρέχει μια χαρά,53-65 fps..Σε 4κ,δεν έχω φτάσει ακόμη στο κέντρο να δω αν αλλάζει κάτι αλλά προς το παρόν είναι μια χαρά,me gsync τρέχει νεράκι 11 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Aiden? RE easter egg? 😜 Αν διαβάσεις το dogtag του Chris γράφει Chris Redfield 😂 Btw το bug που είχα ανφέρει πιο πριν με το παιχνίδι να επιστρέφει στη welcome screen με το μνμ profile change detected απ οτι διάβασα το έχουν αρκετοί που το έχουν από egs Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2022 από Matrix7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Matrix7 είπε Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι με τα patches,αλλά μετά το opening sequence από dlss perfomance,max settings + rt ultra το γύρισα σε quality κ το παιχνίδι τρέχει μια χαρά,53-65 fps..Σε 4κ,δεν έχω φτάσει ακόμη στο κέντρο να δω αν αλλάζει κάτι αλλά προς το παρόν είναι μια χαρά,me gsync τρέχει νεράκι Αν διαβάσεις το dogtag του Chris γράφει Chris Redfield 😂 Btw το bug που είχα ανφέρει πιο πριν με το παιχνίδι να επιστρέφει στη welcome screen με το μνμ profile change detected απ οτι διάβασα το έχουν αρκετοί που το έχουν από egs Eαν ξαναπας σε περιοχη με εντονο foliage και δεντρα θα ξαναπεσουν τα fps ελαφρα απο οτι μεσα στην πολη, το παρατηρησα και λογικο ειναι γιατι εκει οι υπολογισμοι αυξανονται δραματικα με rtx.. Αλλα ναι στην συντριπτικη πλειοψηφια του παιχνιδιου εκει παιζει το παιχνιδι απο 50-70 αφου εκει διαδραματιζεται κυριως μεσα στην πολη.. Ναι αλλωστε Spoiler τον σκοτωνεις στο επομενο δωματιο ειναι και μετα σου δινει ενα side mission να μαζεψεις τα dogtags και φαινεται lol Αβιαστα εχω γραψει 60 ωρες σχεδον παντως και συνεχιζω.. Πολυ ευχαριστα παιζεται σαν το πρωτο και μερικες αποστολες ειναι too fun! Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2022 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koyris Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 19 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε First Dying Light 2 mods improve draw distance, physics, FOV and more Κάτι αρχίζει να γίνεται.. Ριχνει καθόλου τα frame; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2022 Τρομερo stuttering μετα το τελευταιο update..μιλαμε σε 2 δευτερολεπτα κολλαει 3 φορες. Δε ξερω τι ελουσαν με το patch παντως ειναι unplayable 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Περιεργο το επαθα και εγω στο πρωτο run μετα το τελευταιο patch ειχε τρομερο stutter βγηκα ξαναμπηκα και δεν το ξαναπαθα απο τοτε.. so weird Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Dying Light 2 has reportedly sold over 2 million copies on PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 8 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Περιεργο το επαθα και εγω στο πρωτο run μετα το τελευταιο patch ειχε τρομερο stutter βγηκα ξαναμπηκα και δεν το ξαναπαθα απο τοτε.. so weird Και σε μένα ακριβώς το ίδιο,stuttering με το που έκανα update,έτρωγε γερή βουτιά για κανά δευτερόλεπτο,κάτι έγει γίνει με το τελευταίο patch. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aplos73 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Το ίδιο και εγώ. Μετά το update τρελό stutter. Και νόμιζα ότι μόνο εγώ εχω πρόβλημα. Έκανα επανεκκίνηση και κάνει τα ίδια. Ελπίζω να το φτιάξουν σε επόμενο update. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Εμενα παντως μετα το πρωτο run σταματησε δεν το εχω ξαναντιμετωπισει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 50 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Εμενα παντως μετα το πρωτο run σταματησε δεν το εχω ξαναντιμετωπισει.. Και σε μένα μετά από restart δεν πήρα είδηση κάτι κραυγαλέο.Κ λέω κραυγαλέο γιατί μετά το patch με το που το άνοιξα ήταν τραγικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Ναι οταν το πρωτοεβαλα λεω τι εκαναν τωρα οι ανθρωποι ηταν χαλι μαυρο καθε λιγα δευτερολεπτα ειχε stutter εντονο. Δεν ξερω πως εγινε ομως δεν το εχω ξανασυναντησει απο τοτε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Shader compilation έκανε προφανώς και αφού τέλειωσε, σταμάτησαν τα stutters. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Shader compilation έκανε προφανώς και αφού τέλειωσε, σταμάτησαν τα stutters. Στην περιπτωση μου ισχυει και το σκεφτηκα οτι εκανε caching πιθανοτατα αφου δεν ξαναπαρουσιαστηκε αλλα εδω τα παιδια λενε οτι τους εμφανιζεται συνεχως οποτε μου κανει εντυπωση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα