Προς το περιεχόμενο

Dying Light 2 [PC]

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 615
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι με τα patches,αλλά μετά το opening sequence από dlss perfomance,max settings + rt ultra το γύρισα σε quality κ το παιχνίδι τρέχει μια χαρά,53-65 fps..Σε 4κ,δεν έχω φτάσει ακόμη στο κέντρο να δω αν αλλάζει κάτι αλλά προς το παρόν είναι μια χαρά,me gsync τρέχει νεράκι

11 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Aiden? RE easter egg? 😜

Dying Light 2 Stay Human Screenshot 2022.02.15 - 19.39.23.91.jpg

Αν διαβάσεις το dogtag του Chris γράφει  Chris Redfield 😂

Btw το bug που είχα ανφέρει πιο πριν με το παιχνίδι να επιστρέφει στη welcome screen με το μνμ profile change detected απ οτι διάβασα το έχουν αρκετοί που το έχουν από egs

Επεξ/σία από Matrix7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Matrix7 είπε

Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι με τα patches,αλλά μετά το opening sequence από dlss perfomance,max settings + rt ultra το γύρισα σε quality κ το παιχνίδι τρέχει μια χαρά,53-65 fps..Σε 4κ,δεν έχω φτάσει ακόμη στο κέντρο να δω αν αλλάζει κάτι αλλά προς το παρόν είναι μια χαρά,me gsync τρέχει νεράκι

Αν διαβάσεις το dogtag του Chris γράφει  Chris Redfield 😂

Btw το bug που είχα ανφέρει πιο πριν με το παιχνίδι να επιστρέφει στη welcome screen με το μνμ profile change detected απ οτι διάβασα το έχουν αρκετοί που το έχουν από egs

Eαν ξαναπας σε περιοχη με εντονο foliage και δεντρα θα ξαναπεσουν τα fps ελαφρα απο οτι μεσα στην πολη, το παρατηρησα και λογικο ειναι γιατι εκει οι υπολογισμοι αυξανονται δραματικα με rtx.. Αλλα ναι στην συντριπτικη πλειοψηφια του παιχνιδιου εκει παιζει το παιχνιδι απο 50-70 αφου εκει διαδραματιζεται κυριως μεσα στην πολη.. 

Ναι αλλωστε 

Spoiler

τον σκοτωνεις στο επομενο δωματιο ειναι και μετα σου δινει ενα side mission να μαζεψεις τα dogtags και φαινεται lol

Αβιαστα εχω γραψει 60 ωρες σχεδον παντως και συνεχιζω.. Πολυ ευχαριστα παιζεται σαν το πρωτο και μερικες αποστολες ειναι too fun!

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

Τρομερo stuttering μετα το τελευταιο update..μιλαμε σε 2 δευτερολεπτα κολλαει 3 φορες. Δε ξερω τι ελουσαν με το patch παντως ειναι unplayable

• Sad 1

8 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Περιεργο το επαθα και εγω στο πρωτο run μετα το τελευταιο patch ειχε τρομερο stutter βγηκα ξαναμπηκα και δεν το ξαναπαθα απο τοτε.. so weird 

Και σε μένα ακριβώς το ίδιο,stuttering με το που έκανα update,έτρωγε γερή βουτιά για κανά δευτερόλεπτο,κάτι έγει γίνει με το τελευταίο patch.

Το ίδιο και εγώ. Μετά το update τρελό stutter. Και νόμιζα ότι μόνο εγώ  εχω πρόβλημα. Έκανα επανεκκίνηση και κάνει τα ίδια. Ελπίζω να το φτιάξουν σε επόμενο update.

50 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Εμενα παντως μετα το πρωτο run σταματησε δεν το εχω ξαναντιμετωπισει..

Και σε μένα μετά από restart δεν πήρα είδηση κάτι κραυγαλέο.Κ λέω κραυγαλέο γιατί μετά το patch με το που το άνοιξα ήταν τραγικό

Ναι οταν το πρωτοεβαλα λεω τι εκαναν τωρα οι ανθρωποι ηταν χαλι μαυρο καθε λιγα δευτερολεπτα ειχε stutter εντονο. Δεν ξερω πως εγινε ομως δεν το εχω ξανασυναντησει απο τοτε.. 

12 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Shader compilation έκανε προφανώς και αφού τέλειωσε, σταμάτησαν τα stutters.

Στην περιπτωση μου ισχυει και το σκεφτηκα οτι εκανε caching πιθανοτατα αφου δεν ξαναπαρουσιαστηκε αλλα εδω τα παιδια λενε οτι τους εμφανιζεται συνεχως οποτε μου κανει εντυπωση.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...