d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Tιποτα δεν ειναι στοκ 😜 12900k o/ced @5.1, μνημες 6200c32 και η 3090 αλλα 120/500 απο το factory o/c profile της 3090 Rog Strix OC μου.. To μονο παιχνιδι που μου εχει βγαλει ασταθεια με την 3090 σε αυτο το προφιλ ηταν το Halo Infinite δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα δεν σηκωνε gpu o/c ευκολα με τιποτα αυτο το παιχνιδι.. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από d4ydr33m3r 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, omghi2u είπε Φοβαμαι το ριπαπα λογο της native αναλυσης της οθονης μου. Μου φαινεται θα παω να αγορασω μια 2η οθονη 27αρα 1440p γτ με την ultrawide 1440p πεφτει πονος χωρις top tier gpu σε max settings Αυτο εκανα εγω και τρεχω καλυτερα τα παιχνιδια Καλες οι uw και τα 4Κ αλλα θελει να κυνηγας συνεχεια την καλυτερη καρτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Dying Light 2 has reportedly sold one million copies on PC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Dying Light 2 has reportedly sold one million copies on PC Καλά τόσο ωραίο είναι; Μήπως είναι λίγο υπερτιμημένο; Τονίζω ότι έχω δει μόνο gameplay videos... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Καλά τόσο ωραίο είναι; Μήπως είναι λίγο υπερτιμημένο; Τονίζω ότι έχω δει μόνο gameplay videos... Λογω ελλειψης triple A κυκλοφοριων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roginsky12 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 επαιξα μερικες ωρες...εκπληκτικο Level design, φοβερη ατμοσφαιρα και ενταση ειδικα τη νυχτα... και το Gameplay συνθετο και σε υψηλο επιπεδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Acmilangr2 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Καλό φαίνεται. λίγο αναμεικτα τα γραφικά. υπάρχουν σημεία που λές πολύ μέτρια τα πράγματα και σημεία που είναι πολύ προσεγμένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aplos73 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Δεν άντεξα και το πήρα. Έπαιξα καμιά ώρα. Καλό φαίνεται. Αν και τα γραφικά μου μοιάζουν λίγο καρτούν και βγάζουν μια κιτρινιλα. Το παίζω σε 1080 p όλα high dlss quality χωρίς rtx και νομίζω πάει μια χαρά σε σύστημα i7 6700k , MSI 2060 rtx Gaming Z , 16 Gb ram. Θα δοκιμάσω και με rtx να δω πως θα πάει. Πάντως το πρώτο dying light νομίζω ήταν καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Παιδια τα γραφικα παιζει να ειναι κιτρινωπα επιτηδες διοτι εχουν πεθανει τις πολεις στα χημικα υποτιθεται.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aplos73 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Λες να είναι το αυτό έτσι κίτρινα τα γραφικά; Λόγο χημικών; Πάντως θα ήθελα να μπορούσα να κάνω κάτι να καθαρίσουν λίγο. Σκέφτομαι κάνα reshade η sweet FX. Θα το ψάξω λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2022 1 ώρα πριν, aplos73 είπε Λες να είναι το αυτό έτσι κίτρινα τα γραφικά; Λόγο χημικών; Πάντως θα ήθελα να μπορούσα να κάνω κάτι να καθαρίσουν λίγο. Σκέφτομαι κάνα reshade η sweet FX. Θα το ψάξω λίγο. Δε ξερω, μια υποθεση εκανα μετα απο 50 ωρες στο παιχνιδι.. δε θα μ εκανε εντυπωση παντως 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 First Dying Light 2 mods improve draw distance, physics, FOV and more Κάτι αρχίζει να γίνεται.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aplos73 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Ωραίο ρίχνει με το mod. Γιατί πολύ θολούρα και κιτρινίλα έχει το παιχνίδι. Έχω παίξει 2.5 ώρες. Για την ώρα καλό φαίνεται. Μου κάνει λίγο stuttering . Το κάνει και σε εσάς; Rtx off έχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 51 λεπτά πριν, aplos73 είπε Ωραίο ρίχνει με το mod. Γιατί πολύ θολούρα και κιτρινίλα έχει το παιχνίδι. Έχω παίξει 2.5 ώρες. Για την ώρα καλό φαίνεται. Μου κάνει λίγο stuttering . Το κάνει και σε εσάς; Rtx off έχω. Vsync/Antialiasing? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aplos73 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2022 Έχω vsynch on και antialising high. Αυτό που δοκίμασα είναι να απενεγοποιησω το dlss ( το είχα στο quality ) και έπαιξα μια ώρα χωρίς το παραμικρό stuttering. Μακάρι να συνεχίσει έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα