Armoral Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Πλάκα πλάκα αυτό το μήνα πρέπει να σκάσουμε 200 ευρώ μόνο για τα νέα παιχνίδια αν θέλουμε να τα δούμε πρώτη μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2022 Παίδες έχει κανένας bug με το παιχνίδι να επιστρέφει στη welcome screen με το μνμ profile user has changed?Τι είναι τούτο,χάνει σύνδεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 3 ώρες πριν, Matrix7 είπε Παίδες έχει κανένας bug με το παιχνίδι να επιστρέφει στη welcome screen με το μνμ profile user has changed?Τι είναι τούτο,χάνει σύνδεση? Κατι με το steam μαλλον ειναι, εγω μεχρι στιγμης δεν το αντιμετωπισα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Ουτε εγω εχω τετοιο θεμα.. Το μονο σπαστικο ειναι οτι ωρες ωρες χανει το surround sound η AE-9 και πρεπει να κανω restart τον creative driver με alt+tab για να δουλεψει σωστα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Aπο Performance πως τα παει? και με τι καρτες γραφικων ειστε οσοι απαντησετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 5 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Ουτε εγω εχω τετοιο θεμα.. Το μονο σπαστικο ειναι οτι ωρες ωρες χανει το surround sound η AE-9 και πρεπει να κανω restart τον creative driver με alt+tab για να δουλεψει σωστα.. Ίσως είναι θέμα του epic store,δεν ξέρω.Θέμα με τον ήχο έχω κ εγώ σε ακουστικά,δεν δουλεύει σωστά το suuround Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 16 λεπτά πριν, Matrix7 είπε Ίσως είναι θέμα του epic store,δεν ξέρω.Θέμα με τον ήχο έχω κ εγώ σε ακουστικά,δεν δουλεύει σωστά το suuround Σε steam το εχω και γενικα οτι εχω σε epic store δεν ειχα το παραμικρο θεμα μεχρι στιγμης ειναι το μονο παιχνιδι που μου χανει καποιες φορες το surround και θελει restart o driver να λειτουργησει σωστα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Αλλαξε το bitrate και δοκιμασε ξανα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 4 ώρες πριν, omghi2u είπε Aπο Performance πως τα παει? και με τι καρτες γραφικων ειστε οσοι απαντησετε? Εγω με το συστημα της υπογραφης (2070) σε 1080 ολα τερμα DX12 εχω 110-140 fps χωρις κανενα RTX με DLSS Quality, χωρίς DLSS καμια 70-80. Και στις 2 περιπτώσεις το παιχνίδι τρέχει εντελώς smooth, μηδέν κολλήματα, παρα μόνο 3 κρας που εχω φαει μεχρι στιγμής. Με RTX ολα τερμα οσο παει με DLSS Balanced εχω σταθερες 50αρες με 60-70+ οταν ανεβαινω σε ψηλά κτίρια (λογικά επειδή εμφανίζει λιγότερα πράγματα) αλλά η διαφορά είναι τεράστια στις λεπτομέρεις και στο quality. Φαντάσου δε με ενόχλησε το οτι είχα 50 fps λιγότερα και δεν ηταν smooth το gameplay γιατι στο συγκεκριμενο game μου αρεσαν παρα πολυ τα RTX effects (ενώ στα περισσότερα δεν το συνηθίζω) και το κράτησα ετσι κανα 3ωρο. Παντως τo RTX εχει προβληματα (σε μενα και στον φιλο μου με RTX 3070 που παιζουμε). Σε συγκεκριμενα σημεια και σκηνες (πχ στο canteen/bar) μας παει στα 15-20 fps σταθερα και ανεβαινουν λιγο για καποιο λογο αν αναψεις φακό. Μετα στα εξω στρωνει παλι, αλλα εγω δεν την παλεψα αλλο και τα εβγαλα, αλλωστε για μενα smooth gameplay>visuals. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
roginsky12 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 τελικα ηταν προβλημα με τους drivers...εβαλα τους τελευταιους της nvidia και τα γραφικα βελτιωθηκαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, optimus prime είπε Αλλαξε το bitrate και δοκιμασε ξανα.. Μπα καποιο conflict ηταν ισως με το gaming sbx profile δεν ειχα ποτε θεμα, bitrate αλλαζω μονο σε 2 channel stereo οταν χρησιμοποιω .. Ισως να ηταν κανα microissue και να το εφτιαξαν στο τελευταιο patch γιατι εδω και κανα 5ωρο δεν ξαναεμφανιστηκε..Η καμια βλακεια απο κανα windows update.. Εκανε και ενα update ο driver της creative μετα απο καιρο.. dunno Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2022 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 10 ώρες πριν, Mikeasdf είπε Εγω με το συστημα της υπογραφης (2070) σε 1080 ολα τερμα DX12 εχω 110-140 fps χωρις κανενα RTX με DLSS Quality, χωρίς DLSS καμια 70-80. Και στις 2 περιπτώσεις το παιχνίδι τρέχει εντελώς smooth, μηδέν κολλήματα, παρα μόνο 3 κρας που εχω φαει μεχρι στιγμής. Με RTX ολα τερμα οσο παει με DLSS Balanced εχω σταθερες 50αρες με 60-70+ οταν ανεβαινω σε ψηλά κτίρια (λογικά επειδή εμφανίζει λιγότερα πράγματα) αλλά η διαφορά είναι τεράστια στις λεπτομέρεις και στο quality. Φαντάσου δε με ενόχλησε το οτι είχα 50 fps λιγότερα και δεν ηταν smooth το gameplay γιατι στο συγκεκριμενο game μου αρεσαν παρα πολυ τα RTX effects (ενώ στα περισσότερα δεν το συνηθίζω) και το κράτησα ετσι κανα 3ωρο. Παντως τo RTX εχει προβληματα (σε μενα και στον φιλο μου με RTX 3070 που παιζουμε). Σε συγκεκριμενα σημεια και σκηνες (πχ στο canteen/bar) μας παει στα 15-20 fps σταθερα και ανεβαινουν λιγο για καποιο λογο αν αναψεις φακό. Μετα στα εξω στρωνει παλι, αλλα εγω δεν την παλεψα αλλο και τα εβγαλα, αλλωστε για μενα smooth gameplay>visuals. Φοβαμαι το ριπαπα λογο της native αναλυσης της οθονης μου. Μου φαινεται θα παω να αγορασω μια 2η οθονη 27αρα 1440p γτ με την ultrawide 1440p πεφτει πονος χωρις top tier gpu σε max settings. Ευχαριστω για τις πληροφοριες και την απαντηση Mike 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Από crash πώς πάτε,έχετε κανένα κρούσμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγω ειμαι για τα καλα στο city center και με πανω απο 30 ωρες gameplay και ουτε ενα ακομη #crosses_fingers.. Φαινεται να λυθηκε και το ζητημα με το surround μου μετα το τελευταιο patch που ηταν σπαστικο και ολα καλα.. Το κατευχαριστιεμαι το παιχνιδι ειδικα απο οταν μπηκε το παρα πεντε και αυξηθηκε το υψος των κτιριων.. Επισης εχει αρκετα καλα side missions (υπαρχουν βεβαια και αρκετα της πλακας). Σε αυτο που υστερει λιγο ειναι στον τομεα του ηχου σαν παραγωγη. Το πρωτο ηταν μακραν καλυτερο. Μου αρεσει μοναχα στα safe houses ο ηχος και σε μερικες αποστολες αλλα σαν ηχητικα εφε και διαλογοι υπολειπεται αρκετα απο το πρωτο. Παρολαυτα ειναι ακρως εθιστικο και ξεχνας ποσες ωρες παιζεις.. Τι αλλο να ζητησεις απο ενα παιχνιδι; Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Matrix7 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Εγω ειμαι για τα καλα στο city center και με πανω απο 30 ωρες gameplay και ουτε ενα ακομη #crosses_fingers.. Φαινεται να λυθηκε και το ζητημα με το surround μου μετα το τελευταιο patch που ηταν σπαστικο και ολα καλα.. Το κατευχαριστιεμαι το παιχνιδι ειδικα απο οταν μπηκε το παρα πεντε και αυξηθηκε το υψος των κτιριων.. Επισης εχει αρκετα καλα side missions (υπαρχουν βεβαια και αρκετα της πλακας). Σε αυτο που υστερει λιγο ειναι στον τομεα του ηχου σαν παραγωγη. Το πρωτο ηταν μακραν καλυτερο. Μου αρεσει μοναχα στα safe houses ο ηχος και σε μερικες αποστολες αλλα σαν ηχητικα εφε και διαλογοι υπολειπεται αρκετα απο το πρωτο. Παρολαυτα ειναι ακρως εθιστικο και ξεχνας ποσες ωρες παιζεις.. Τι αλλο να ζητησεις απο ενα παιχνιδι; Stock φαντάζομαι είσαι ε;Είχα το πρώτο χθες με κωδικό 0xC000005.Από τη στιγμή που δεν έβγαλε display driver error στο event viewer μάλλον δεν τ αρέσουν οι μνήμες.Η μπορεί να ήταν κ τίποτα τυχαίο,θα φανεί Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2022 από Matrix7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα