Προς το περιεχόμενο

Dying Light 2 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Matrix7 είπε

Ρε παιδιά τι χάλια?Υπέροχο είναι,το rt τα σπάει,κ εγώ που δεν έχω το αετίσιο μάτι σας με όλα full κ dlss perfomance σε 4κ είναι super,οι φωτισμοί κ οι αντανακλάσεις το απογειώνουν.;Έβαλα κ quality για σύγκριση,ναι μου φάνηκε ελάχιστο πιο blurry με perfomance κ είχα shimerring αραιά κ που αλλά δεν με χαλάει,ούτε θα κάτσω να πάρω κ μεγεθυντικό φακό...60-85 fps έχω,αν εξαιρέσεις κάποια σποραδικά stutters είναι ομαλότατο το gameplay...Χωρίς rt δεν μπήκα στο κόπο,δεν ξέρω πώς είναι,αλλά το οπτικό αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό

Don't.. Just don't.. 20 ωρες αισιως και το απολαμβανω σε ολους τους τομεις.. Απλα παιξε και προχωρα.. Οποιος παιζει και δεν εχει ασχοληθει μια ωρα ή να βλεπει βιντεακια στα fora ξερει..

• Like 3
  • Απαντ. 615
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι το καρτουνίστικο στυλ το οποίο απ' ότι είδα στο twitch είναι αρκετά έντονο στους εξωτερικούς χώρους (εκτός αν έφταιγε το stream), το οποίο όμως κάπως διορθώνεται με reshade, κτλ. Και επίσης κάποια textures είναι λίγο meh (εκτός αν πάλι λόγω του stream δεν φαίνονταν τόσο καλά). Βέβαια open world είναι, δεν γίνεται όλα τα textures να είναι λεπτομερή..

Δημοσ.

Mε ενα reshade αλλαζει πανευκολα.. Εγω το εφτιαξα και μονος μου με λιγο desaturation και μειωση του color contrast χωρις να επεμβω τραγικα και να αλλαξω το χαρακτηρα του παιχνιδιου.. Λιγο την χροια πρεπει να πετυχεις αλλα ανετα το φτιαχνεις αν σε χαλαει τοσο πολυ..

Δημοσ.

Είναι θεόβαρυ πάντως ακόμη και χωρίς RT και μάλιστα στο high preset, χωρίς τα visuals να το δικαιολογούν (χωρίς RT το τονίζω).

Screenshot (1).png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Το λέτε λες και η Ε3 ήταν CGI quality..Απλά ήταν αρκετά καλό και έφαγε τρελό downgrade λόγω X1/PS4. Αν έμενε next-gen only και PC δεν θα έτρωγε ή θα έτρωγε αρκετά λιγότερο.

Το πρόβλημα είναι η χρωματική παλέτα που είναι παιδική, όχι τόσο τα details/φωτισμοί.

Ε νταξει οχι, απλα οντως τα visuals του ειναι αρκετα καλυτερα (στο δικο μου ματι) απο αυτο που εχουμε τωρα. Μπορω ομως να το δικαιολογησω γιατι σε εκεινο το σταδιο του παιχνιδιου ισως να μην ειχε τοσα πολλα πραγματα να φορτωθουν ή να ηταν optimized μονο αυτο ωστε να δειξει καλο. Μετα εχουν να σκεφτουν κονσολες/mid-low budget gpus, αρα θα πρεπει να ριξουν ποιοτητα καπου.

Παντως ρε παιδια, γιατι τρωγεστε τοσο με τα γραφικα? Οκ, καποιοι εχετε ριξει 1000+ ευρω σε  καρτα και θελετε να εχετε ωραια visuals, i get it, αλλα απολαυστε και λιγο το gameplay γενικοτερα, εστω και με 60 fps αντι για 100 ή με μια μικρή θυσια στα settings για να πιασετε τα 100 :)

Επεξ/σία από Mikeasdf
  • Like 1
Δημοσ.

Μπορούν να αφήσουν τα ultra settings να δείχνουν όπως η Ε3 κι ας ζητάει της Παναγιάς τα μάτια για να τρέξει και να προσαρμόσουν τα low-medium-high για λιγότερο δυνατά συστήματα.

Αλλά όχι, να έχουμε console parity ντε και καλά διότι όπως είπε και η μαμά Ubisoft..

Ubisoft Massive: ‘It would be unfair to push PC far away from console’

Γιατί ως γνωστόν όσο κοστίζει ένα καλό PC, κοστίζει και μια κονσόλα, τι όχι ;

• Like 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, ioannis__ είπε

Είναι θεόβαρυ πάντως ακόμη και χωρίς RT και μάλιστα στο high preset, χωρίς τα visuals να το δικαιολογούν (χωρίς RT το τονίζω).

Screenshot (1).png

Άρα δηλαδή θα το βάλω στα medium και θα κάνω την προσευχή μου. Λογικά σε κάνα χρόνο που θα αφαιρέσουν το fail-nuvo θα τρέχει καλύτερα.:D

19 λεπτά πριν, Mikeasdf είπε

Παντως ρε παιδια, γιατι τρωγεστε τοσο με τα γραφικα? Οκ, καποιοι εχετε ριξει 1000+ ευρω σε  καρτα και θελετε να εχετε ωραια visuals, i get it, αλλα απολαυστε και λιγο το gameplay γενικοτερα, εστω και με 60 fps αντι για 100 ή με μια μικρή θυσια στα settings για να πιασετε τα 100 :)

Πες τα ρε φίλε!!

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς και μας νοιάζουν και τα visuals και το gameplay. Αγοράζεις καλύτερη κάρτα/monitor γιατί σε νοιάζουν τα visuals και αγοράζεις ένα game γιατί σου αρέσει το gameplay του. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σε ενδιαφέρει μόνο το ένα απ' τα δύο.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Το λέτε λες και η Ε3 ήταν CGI quality..Απλά ήταν αρκετά καλό και έφαγε τρελό downgrade λόγω X1/PS4. Αν έμενε next-gen only και PC δεν θα έτρωγε ή θα έτρωγε αρκετά λιγότερο.

Το πρόβλημα είναι η χρωματική παλέτα που είναι παιδική, όχι τόσο τα details/φωτισμοί.

και εγώ αυτό βλέπω στις διαφορές. Οχι τόσο στην λεπτομέρεια αλλά πιο πολύ στην χρωματική του παλέτα. Στις λεπτομέρειες σε αρκετά σημεία του video είναι ακριβώς ίδια με προηγουμένος. στα μακρινά πλάνα έχουμε και ένα θολωμα αλλά γενικά δεν το λες και απάτη δλδ εντάξει downgrade σίγουρα αλλά μιλάμε για έναν open world κόσμο που έπρεπε να παίξει στο υπάρχον κυρίαρχο hardware. Και το υπάρχον κυρίαρχο hardware είναι κάρτες γραφικών περασμένης γενίάς και κονσόλες και αυτές περασμένης γενιάς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, ioannis__ είπε

Προφανώς και μας νοιάζουν και τα visuals και το gameplay. Αγοράζεις καλύτερη κάρτα/monitor γιατί σε νοιάζουν τα visuals και αγοράζεις ένα game γιατί σου αρέσει το gameplay του. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σε ενδιαφέρει μόνο το ένα απ' τα δύο.

Ναι μαλλον το εθεσα λαθος, προτιμω να ΜΗΝ θυσιασω gameplay και smoothness για να εχω πιο ομορφα δεντρακια. Γιατι να τα εχουμε και τα δυο ειναι λιγο δυσκολο..

Επεξ/σία από Mikeasdf
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mikeasdf είπε

Ναι μαλλον το εθεσα λαθος, προτιμω να ΜΗΝ θυσιασω gameplay και smoothness για να εχω πιο ομορφα δεντρακια. Γιατι να τα εχουμε και τα δυο ειναι λιγο δυσκολο..

Εύκολο είναι, όλα τα ΑΑΑ games εδώ και χρόνια έχουν μια χαρά γραφικά, κάποια είναι καλύτερα και κάποια χειρότερα αλλά γενικά τα γραφικά δεν είναι ζήτημα, δεν υπάρχει άσχημο game. To gameplay και το story είναι προσωπική προτίμηση του καθενός, ένα σωρό games υπάρχουν, ε δεν γίνεται κάποια θα σου αρέσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...